ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات با Vbulletin

R.P.G
09-07-2009, 21:00
سلام

من یک سری مشکل دارم با vbulletin.
ورژنم 3.8.3 هست.

1-میخوام واسه ارسال سریع اون نوشته های داخلش رو بردارم و مثل همین P30world بشه و این "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" رو به پاسخ سریع اضافه کنم.

عکس این مشکل (1):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- میخوام که وقتی یک عکس رو خواسته باشم کپی کنم دیگه نیازی به گذاشتن کد عکس توی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نباشم و خود عکس رو که انتخاب کنم و با پیست کردن عکس هم بطور کامل بیاد.

3- وقتی می خوام پست بدم به تعداد عکس ها گیر میده و این خطا رو میده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4- با رنک (ستاره های زیر نام کاربری) مشکل دارم و وقتی عوضشون میکنم توی پنل مدیریت عکس ها نشون داده میشه ولی وقتی توی خود انجمن ، زیر نام کاربری این عکس باز نمیشه !

ممنون میشم که راهنماییم کنید.:40:

باتشکر ... .

_p30_
10-07-2009, 00:37
1-میخوام واسه ارسال سریع اون نوشته های داخلش رو بردارم و مثل همین P30world بشه و این "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" رو به پاسخ سریع اضافه کنم.

عکس این مشکل (1):

این نوشته ها به فایل زبانتون برمیگرده و از توی اون باید عوض کنید . این کد رو توی فایل زبانتون سرچ کنید و به جای متن نوشته شده متن دلخواهتون رو قرار بدید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای اون هم یک هک هستش که براتون میفرستم مثه اینکه تو سایت نباید گزاشت .

2- میخوام که وقتی یک عکس رو خواسته باشم کپی کنم دیگه نیازی به گذاشتن کد عکس توی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نباشم و خود عکس رو که انتخاب کنم و با پیست کردن عکس هم بطور کامل بیاد.

هر ادیتوری در وی بی یه عکس سمت چپش داره اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر این فعال باشه یعنی ادیتور پیشرفته شما فعال شده و هر عکس رو که کپی کنید و پیست خود عکس رو میاره
اگر فعال نیست . میتونید از کنترل پنل شخصی - تنظیمات شخصی -ادیتور پیشرفته با تمام امکانات استفاده کنید .
بعد از اون مشکلتون حل میشه .
اگر برای همه فعال نیست
تنظیمات اصلی انجمن --- تنظیمات ظاهر صفحه ارسال پست -- حالت نمایش ادیتور ها رو روی ادیتور استاندارد با امکانات پیشرفته بزارید .

3- وقتی می خوام پست بدم به تعداد عکس ها گیر میده و این خطا رو میده:

این بر میگرده به تعداد عکس هایی که برای یک پست تعریف کردید . به این آدرس برید
ادمین سی پی -- تنظیمات اصلی انجمن -- تنظیمات ارسال و ویرایش پست -- حداکثر تصاویر در پست / امضاء

عدد 4 رو داخل کادرش مشاهده میکنید این عدد رو بر روی عدد دلخواه خودتون بزارید .

4- با رنک (ستاره های زیر نام کاربری) مشکل دارم و وقتی عوضشون میکنم توی پنل مدیریت عکس ها نشون داده میشه ولی وقتی توی خود انجمن ، زیر نام کاربری این عکس باز نمیشه !

وقتی یک رنگ یا عنوان کاربری اضافه میکنید باید شمارنده ها رو هم آپدیت کنید .
برای این کار بالای همون رنک ها نوشته
میتونید بهاین آدرس هم برید
ادمین سی پی-- تعمیرات --- تعمیر شمارنده ها-- درجه و رتبه کاربران آپدیت شوند
بعد از این کار مشکلتون حل میشه

اگر سوالی داشتید بپرسید

R.P.G
10-07-2009, 09:36
1-این نوشته ها به فایل زبانتون برمیگرده و از توی اون باید عوض کنید . این کد رو توی فایل زبانتون سرچ کنید و به جای متن نوشته شده متن دلخواهتون رو قرار بدید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای اون هم یک هک هستش که براتون میفرستم مثه اینکه تو سایت نباید گزاشت .

2-هر ادیتوری در وی بی یه عکس سمت چپش داره اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر این فعال باشه یعنی ادیتور پیشرفته شما فعال شده و هر عکس رو که کپی کنید و پیست خود عکس رو میاره
اگر فعال نیست . میتونید از کنترل پنل شخصی - تنظیمات شخصی -ادیتور پیشرفته با تمام امکانات استفاده کنید .
بعد از اون مشکلتون حل میشه .
اگر برای همه فعال نیست
تنظیمات اصلی انجمن --- تنظیمات ظاهر صفحه ارسال پست -- حالت نمایش ادیتور ها رو روی ادیتور استاندارد با امکانات پیشرفته بزارید .

3-این بر میگرده به تعداد عکس هایی که برای یک پست تعریف کردید . به این آدرس برید
ادمین سی پی -- تنظیمات اصلی انجمن -- تنظیمات ارسال و ویرایش پست -- حداکثر تصاویر در پست / امضاء

عدد 4 رو داخل کادرش مشاهده میکنید این عدد رو بر روی عدد دلخواه خودتون بزارید .

4-وقتی یک رنگ یا عنوان کاربری اضافه میکنید باید شمارنده ها رو هم آپدیت کنید .
برای این کار بالای همون رنک ها نوشته
میتونید بهاین آدرس هم برید
ادمین سی پی-- تعمیرات --- تعمیر شمارنده ها-- درجه و رتبه کاربران آپدیت شوند
بعد از این کار مشکلتون حل میشه

اگر سوالی داشتید بپرسید
ممـــــنون :11: ولی بعضی ها درست نشد و به مشکل برخوردم:

1- فایل زبان دقیقاً کجا هست؟
3- این آدرسی که گفتید من توی سی پی ام ندیدم !
4- این کار رو انجام دادم ولی بازم عکس ها نمیاد !
اون عدد 1000 بطور پیشفرض بود.
میشه واسه این عدد هایی که توی چنتا از کادرهای تعمیرات بود یه توضیحی بدید؟

_p30_
10-07-2009, 12:49
مگه میشه ؟ تنظیمات اصلی انجمن نبود ؟

چرا میاد کمی صبر کنید میاد . این به catch های مرورگر شما بستگی داره
شما از نسخه نال شده استفاده میکنید و این دلیل خیلی محکمیه برای این مشکلات شما

فایل زبان جایی نیست . شما وقتی فرومتون رو فارسی کردید از چی استفاده کردید ؟ یه فایل به اسم vbulletin_languege بود که ایمپورت کردید درسته ؟ اونمیشه فایل زبان

شاید من مظور شما رو نفهمیدم . شما میخواید که نیازی به کلیک کردن بر روی پاسخ سریع نباشه ؟
اگر اینه
ادمین سی پی -- تنظیمات اصلی انجمن -- تنظیمات ارسال و ویرایش پست
اولین گزینه 3 تا تیک داره که الان روی 3 است شما بزارید روی تیک دوم : بله پاسخ سریع بدون نیاز به کلیک بر روی آیکن آن

3- این هم هست و 100 % هست . میخواید انگلیسی میگم برید ببینید .
admin cp ---vbulletin option --- Message Posting and Editing Options ---Maximum Images Per Post

تو کادرش 4 هست بزن مثلا 20 در مورد اون شماره ها هم تعداد پست ها کاربران و شمارش های عممی سایت هستند که شما مثلا تو همین عکس تعیین میکنید در هر بررسی 1000 نفر رو بررسی کنه

Elendil1
10-07-2009, 22:23
سلام، من vBulletin Version 3.8.3 . تو موضوع گذاشتن مشکل دارم،در واقع برای زیر ساخه !! برای مثال همین p30world ::

مثال:بخش بازیهای ویدئویی::
از دو بخش تشکیل شده :
1- بازي هاي كامپيوتري
2- ساخت ، ويرايش و هک بازي ها
خب، بخش اولی خودش از 4 تا بخش درست شده :

1- اخبار و رمز بازی ها 2- دانلود بازي
3-بازیهای آنلاین و شبکه ای 4- همه چيز درباره کنسول ها

وقتی میخوام زیر مجموعه ی این طوری واسه یه انجمن که خودش زیر مجموعه ی انجمن اصلی هست درست کنم ، نمیشه!!در واقع میشه ولی گزینه هاش تو صفحه ی اول نمیاد!!برای مثال من اگه بخش بازی های کامپیوتری رو درست کدوم و واسش این 4 بخش رو درست کنم، این 4 بخش زیرش ظاهر نمیشه!!لطفآ کمکم کنید!!!

_p30_
11-07-2009, 01:10
اگر درست منظور شما رو فهمیده باشم
شما یه سر انجمن دارید که تو اون انجمن هایی هستند ؟ حالا تو این انجمن ها زیر انجمن ها هم هستند ؟ و نمایش داده نمیشه ؟
برای این کار به این آدرس برید .
ادمین سی پی -- تنظمیات اصلی انجمن--- تنظیمات نمایش لیست انجمن ها----انجمن های در عمق - مشاهده انجمن حالا این عدد روبرو را بزارید مثلا 2 یا بیشتر .

موفق باشید