ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قدرت CPU

sanam1
09-07-2009, 20:08
قدرت یک cpu با چه اصطلاحاتی بیان میشه؟
هم چنین توضیحاتی راجع به کش اگه بدین ممنون میشم

Aristar
09-07-2009, 20:17
آقا قدرت که تنها یه ملاک شناسایی نداره که ! مثلاً شما برای یه آدم قوی میگن زورش زیاده برای یکی میگین هیکلش بزرگه !
برای سی پی یو هم ملاکهای زیادی وجود داره مثلاً Core Speed , Cache , Cache Level و تعداد هسته و معماری ساخت و فناوری های پشتیبانی شده ، حداکثر ولتاژ هسته و یا حداکثر فرکانس مسیر ، ضریب فرکانس ( آزاد یا بسته ) و ....

Aristar
09-07-2009, 20:19
در مورد کش هم یه نوع حافظه ی بسیار سریعه ( والبته گران!! ) که سی پی یو اطلاعات ضروری و پر کاربرد رو اونجا نگه می داره تا بهتر کار کنه و چند تا لول داره 1 و 2 و 3

Kianoosh
09-07-2009, 20:25
قدرت یک cpu با چه اصطلاحاتی بیان میشه؟
هم چنین توضیحاتی راجع به کش اگه بدین ممنون میشم

سلام
خب خیلی مورد هست فرکانس کاری ضرب کننده (باز یا بسته) تعداد هسته ها توان مصرفی استیپنگ و سوکت مقاومت حرارتی تکنولوژی و معماری حافظه l1-l2-l3 و....

البته این قدرت به دستور هایی که اجرا می کنه و طبیعاتا کاربرد هم برمی گرده.

tiia
10-07-2009, 11:27
سلام
کدوم بهتره مثلا : 2.26 gh و p9400 یا به طور مثال 2.5 با t9400 یا p8400 کلا بهتره به فرکانس توجه بشه یا تکنولوژی؟ اگه بتونید کامل توضیح بدید که راحت بشه تشخیص داد در حالت کلی برای حالتهای متنوع بتونیم تصمیم گیری کنیم ممنون

sanam1
10-07-2009, 12:10
بیشتر منظورم قدرت پردازش cpu هست یعنی بر حسب GHz بیان میشه یا MB؟اون چیزی که من تا حالا شنیدم GHz بوده ولی یه جا تو لیست دیدم که بر فرض 2.26MB برای cpu نوشته بود.
و اینکه الان حداکثر هسته cpu چندتا هست؟بخصوص در مورد لپتاپ؟
یه سوال دیگه:تفاوت رم ddr با رم معمولی چیه؟مزایا ومعایب؟

tiia
10-07-2009, 12:57
سلام
من اینجور که شنیدم و همونطور که گفتم p خیلی بهتره حتی اگه فرکانس کمتری داشته باشه ولی نمی دونم در چه حدی تفاوت قابل قبوله همونطور که در پست قبلی گفتم یا اگه فرکانس یکی باشه به فرض t9400 بهتره یا p6400 اگه کسی تفاوت کامل را می دونه ومعنای این t , p به طور کلی چیه و جه امتیازاتی داره ممنون میشم

tiia
10-07-2009, 18:38
سلام
آیا سایتی هست که مشخصات دو cpu را بهش بدیم و اونا را با هم مقایسه کنه ؟

Kianoosh
10-07-2009, 21:42
tiia

دوست عزیز کلا صحبت های شما رد میشه...

نامگذاری تنها یکی از فاکتور ها هست و خیل یچیزای دیگه

سایت هست منظور شما اینکه برات نمودار بکشه یا ریویو و .... اون اولی زیاد معتبر و بدرد بخور نیست...

Kianoosh
10-07-2009, 21:50
یشتر منظورم قدرت پردازش cpu هست یعنی بر حسب GHz بیان میشه یا MB؟اون چیزی که من تا حالا شنیدم GHz بوده ولی یه جا تو لیست دیدم که بر فرض 2.26MB برای cpu نوشته بود.

سلام اون مورد گیگا هرتز هستش باقی سوالات هم کلی هست (جواباش مفصل)موردیش کن راحت جواب بدیم:دی

sanam1
12-07-2009, 17:03
سلام اون مورد گیگا هرتز هستش باقی سوالات هم کلی هست (جواباش مفصل)موردیش کن راحت جواب بدیم:دی
همه اش موردی بود خوب:46:
خوب الان بفرمایید چند تا هسته برای cpu در مورد لپتاپ در حال حاضر وجود داره؟

sanam1
12-07-2009, 17:08
تفاوت رم ddr و رم معمولی چیه؟مزایا و معایبشون؟

Kianoosh
12-07-2009, 17:24
دوست من چطور ی بهش میگی موردی؟!

بر ا ی اینتل بر و اینجا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Kianoosh
12-07-2009, 17:28
تفاوت رم ddr و رم معمولی چیه؟مزایا و معایبشون؟

رم معمولی چیه!!؟؟رم ddr1 هم خد ا رحمتش کنه دیگه الان رینج متوسط رمهای ddr2 و بالا رمهای ddr3

مزایا و معایب ش نسبت یه چی!؟قیمت پرفرمنس چه کاربرد چه چیپست و ....

tiia
28-07-2009, 19:07
سلام

توی خود سایت می تونیم هر چند تا cpu را انتخاب کنیم تا با هم مقایسه شوند درسته مشخصات زیاده ولی بالاخره از قیمتشون معلومه کدوم بهتره!

Kianoosh
28-07-2009, 20:20
سلام

توی خود سایت می تونیم هر چند تا cpu را انتخاب کنیم تا با هم مقایسه شوند درسته مشخصات زیاده ولی بالاخره از قیمتشون معلومه کدوم بهتره!

برای یه مقایسه و نتیجه کلی:

بدک نیست...

khark11
02-08-2009, 09:32
بیشتر منظورم قدرت پردازش cpu هست یعنی بر حسب GHz بیان میشه یا MB؟اون چیزی که من تا حالا شنیدم GHz بوده ولی یه جا تو لیست دیدم که بر فرض 2.26MB برای cpu نوشته بود.

سرعت پردازنده بر حسب گيگا هرتز يا مگاهرتز بيان ميشه و مگابايت رو واسه مقدار حافظه هاي كش موجود در پردازنده استفاده ميكنن. كه موثرترين حافظه كش از نوع L2 هست كه كارأيي زيادتري نسبت به دو حافظه L1,L3 داره. و معمولا رقابت براي افزايش اين مقدار از حافظه كش هستش، كه اين كارآيي يعني نسبت افزايش سرعت بر حسب افزايش مقدار حافظه كش بيشتر واسه پردازنده هاي اينتل مطرح هستش تا اي ام دي!

حداكثري تو پردازنده ها دقيقا مشخص نكردن، فعلا كه اينتل ادعا ميكنه من دارم 48 هسته اي مي سازم نميدونم چي بگم ولي خوب هيچكي تو پردازنده نرفته كه ببينه اينايي كه ميگن راسته يا نه!! اينم مدرك :

<< نسل جديد پردازنده هاي گرافيكي اينتل با 48 هسته از راه مي رسند
نسل جديد پردازنده هاي گرافيكي اينتل با 48 هسته از راه مي رسند
به گزارش فارس به نقل از نيويورك تايمز، اينتل اميدوار است با عرضه اين پردازنده ها غول هايي همچون Nvidia و ATI را كنار بزند.
اين پردازنده ها كه Larrabee نام دارند مبتني بر طراحي جهاني x86شركت اينتل بوده و اولين نمونه هاي آنها براي رايانه هاي شخصي و براي جلب نظر علاقمندان به اجراي بازي هاي سنگين رايانه اي عرضه خواهند شد.
قرار است اين پردازنده ها به گونه اي طراحي شوند كه نصب يك يا چند هسته بر مبناي نياز كاربر بر روي آنها ممكن باشد، اين امر توان پردازش و قدرتLarrabee را به شدت افزايش مي دهد.
نكته آنكه اينتل تاكنون تنها موفق به عرضه پردازنده هايي با حداكثر 4 هسته شده، اما قرار است Larrabee هسته هاي بيشتري را بر روي خود جاي دهد كه از 8 تا 48 مورد در نوسان خواهند بود.
اينتل اعلام كرده اين پردازنده ها را ظرف يك تا دو سال آينده روانه بازار مي كند.
>>

كلمه اي به نام رم معمولي در مقابل رم DDR نداريم ولي اگه منظورت رم DDR2 هستش مي توني اينجا رو ببيني :

يا اينو ببين كه فارسيه :

Kianoosh
03-08-2009, 01:16
سینا جان ممنونم از همکاری شما فقط به تاریخ پستها و تاپیکها دقت کنید!:دی

تاپیک خبر و ...هم داریم.

با تشکر

khark11
03-08-2009, 06:56
باشه دقت ميكنم

ولي به خدا فقط 4 روز از آخرين پست تو اين تاپيك مي گذره ها:41:

فاطمه ذبيحي
19-08-2009, 21:19
در بنچ مارك ساندرا براي تعيين قدر ت سي پي يو از فاكتورهايي مانند mega flop , mips استفاده مي شه mgaflop در امور پردازشي موثره و mips در اموري چون مولتي مديا مثلا قدرت q8200 عبارت است از 36000 mips و 34000 mgflop
و قدرت amd phenom 9650 عبارت است از30000 mips و 29000 mgflop وقدرت cor i 7 965 عبارت است از79000mipsو 68000m megaflop

Kianoosh
23-08-2009, 05:21
قابل توجه (arabe.sayeha) تا ببینند که قدرت پردازنده چقدر از گرافیک عقبه!!!
توجه کنید 34000 مگافلاپس q8200رو با 960000 مگافلاپی گرافیک4770!!!

سلام

اطلاعاتت خیلی ناقص و غلطه قابل توجهت باشه که این قدرتی که میگی هنوز در چهار چوب مش قدرت هست !! برو یکم تحقیق و مطالعه کن بعدا بیا!!!قدرت gpu , cpu داری کلا مقایسه میکنی که یه شاهکار علمی هست!!!!!

عجب من تا حالا نمیدونستم که دکمه تشکری هم موجود باشه!!!

آره حالا بدون برای تشکر کسی پست نمیزنه!

ممنون از اطلاعات منحصر به فردتون

من که نفهمیدم چی شد اطلآ

جای تعجب نیست...

millad1388
23-08-2009, 06:38
معلومه که شاهکاره!!!پس اگه راست میگین بگین چطوری قدرت پردازنده رو مشخص میکنند؟!!؟!؟
من به کارایی کار ندارم که!!!قدرت محاصباتی خالص!!پردازنده رو میگم ....میزان محاصبه اعشار در ثانیه!!!و حالا رو شهای جدیدتری که اگه بلدین بگین؟!؟در ضمن این (مش قدرت)یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Kianoosh
23-08-2009, 07:20
معلومه که شاهکاره!!!پس اگه راست میگین بگین چطوری قدرت پردازنده رو مشخص میکنند؟!!؟!؟
من به کارایی کار ندارم که!!!قدرت محاصباتی خالص!!پردازنده رو میگم ....میزان محاصبه اعشار در ثانیه!!!و حالا رو شهای جدیدتری که اگه بلدین بگین؟!؟در ضمن این (مش قدرت)یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مهندس!

تو بنچ مارک ساندرا رو معیار رو در نظر گرفتی!!!!؟؟؟

کارایی پردازنده رو تو هر دستور و اپلیکیشن خاص باید مشخص کرد!و در کل یه نتیجه!و برای این کار صدها نرم افزار پوینتر و مارک ... موجود هست!!!

من به کارایی کار ندارم که!!!

خسته نباشید!!!به Performance کاری نداری پس به چی کار داری!؟!؟!؟

قدرت محاصباتی خالص!!پردازنده رو میگم ....میزان محاصبه اعشار در ثانیه!!!

محاسبه منظورت هست دیگه!!؟؟

خب همین تستهای بسیار زیادی داره!!!!

ببین اینا رو !!!:

Complex Matrix

Calculating Pi

Sorting Algorithms

Prime test

SSE/SSE2/SSE3

MMX

Fast Fourier Transforms

,....

Ok!؟

با پیش رفت پردازنده دستورهای قابل اجرا سرعت و فرکانس کاری حافظه های نهان مصرف و دما بهینه تر میشن!یه جای دیگه گفتی قدرت!gpu بیش از 20 برابر یه cpu هست!آخه من چی بگم!!!؟؟؟دوست من اینجا دعو ا نداریم که یه چیزایی میگی که...

(مش قدرت)یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از اهل فن باید بپرسی!:دی(یعنی کلمه قدرت برای مقایسه کلی پردازنده خیلی خیلی غیر علمی هست!!!!)

millad1388
23-08-2009, 07:37
شما هنوز به کارایی گرافیک ها پی نبردید!!!!
چند جور قدرت داریم آخه؟؟!!! من قدرت محاصباتی اون رو گفتم که 20 برابر ضعیفتره!!!! یعنی مثلآ اگه یه پردازنده تو 100 ثانیه یه رقمی رو در مییاره گرافیک میتونه(الته از لهاظ نظری)این کار رو تو 5 ثانیه انجام بده!!!

Kianoosh
23-08-2009, 07:51
شما هنوز به کارایی گرافیک ها پی نبردید!!!!

نه چرا بحث رو عوض می کنی!!؟؟

شما تفاوت پردازشگرهای گرافیکی و مقایسه cpu-gpu رو متوجه نشدی!!!!

میگم چطوره کلا به جای cpu از gpu استفاده کنیم؟!؟!؟

چیزی از cgpu شنیدی!!؟؟

چند جور قدرت داریم آخه؟؟!!!

به تعداد دستورهای پردازشگر!!!!!!!!!!!!!و با معیار های مختلف و نرم افزارهای بنچ مارک و ....

من قدرت محاصباتی اون رو گفتم که 20 برابر ضعیفتره!!!!

به جون خودت محاسبات هست!:دی

محاسبه عددی منظورت دیگه!؟

یعنی مثلآ اگه یه پردازنده تو 100 ثانیه یه رقمی رو در مییاره گرافیک میتونه(الته از لهاظ نظری)این کار رو تو 5 ثانیه انجام بده!!!

از لحاظ عملی هم تقریبا همینطوره!!؟؟

تو Matlab , و Maple و Mathematica...؟

و صد البته GPU Accelerated Computing

خب تو یه سری کاربردها و دستورها که با نرم افزارها و پردازشگرها مخصوص برای GPU بهینه و عرضه شدن خیلی سریعتر از پردازنده عمل می کنه ولی این مقایسه قدرت!cpu , gpu نیست!!!اینو قبلا هم گفتم!شما چی رو در نظر گرفتی؟CUDA؟Stream؟ و یا ...؟

millad1388
23-08-2009, 08:08
برای بار صدم میگم که من قدرت خالص gpu رو به نسبت cpu میگم!!!!!!!!!!!!
اونی که شما میگی کاراییشه!!!!که با هزار نرم افزار بدست میآرن!!!

Kianoosh
23-08-2009, 08:20
برای بار صدم میگم که من قدرت خالص gpu رو به نسبت cpu میگم!!!!!!!!!!!!
اونی که شما میگی کاراییشه!!!!که با هزار نرم افزار بدست میآرن!!!

قدرت خالص!!!؟؟؟

من بحث رو همینجا تموم می کنم چون می دونم که آخرش چیه!شما هم ادامه می خوای بدی

تو بخش عمومی یه تاپیک بزن :مقایسه قدرت خالص cpu-gpu !!!و اونجا

بیشتر توضیح بده این قدرت خالص چیه معیارش و روش اندازه گیریش چیه تو cpu-gpu با توجه به کاربردشون یکسان هست چرا قدرت خالص gpu بیشتره و فقط از gpu استفاده نمیشه بعد نسل جدید پردازنده ها برای چی ساخته میشن چرا به سی پی یو نیاز داریم کارایی چیه cgpu چیه پردازشگرهای گرافیکی چین و... برای تمام صحبتهات هم دلیل و مدرک منطقی و معتبر و علمی بیار!!!

یکم تحقیق و مطالعه قبل از نظر دادن بد نیست!

عجب روزگاری شده...

Mahdi_Moosavi
23-08-2009, 13:13
:18:میدونید مدیران ناسا چند عدد از این مهندسان طراح معماری گرافیک رو استخدام کردن :18::18::18::18::18:برای>.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...ااینکه معتقدند کار اون طراح گرافیک از آپولو هوا کردن سخت تره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
تا شایدم یه چیزایی از اون ها یاد بگیرند:31::31::31::31::31::31::31::31::31:

میلاد جان فلسفه طراحی پردازنده های گرافیکی ( GPU ) بر اساس پردازش داده های SIMT و پردازش موازی هست . در واقع زمانی میشه GPU رو قدرتمند از CPU دونست که اطلاعاتی که برای پردازش به GPU داده میشه SIMT باشه .

خیلی از نرم افزار ها و کاربردهای فنی مهندسی امروزی به گونه ای هست که به صورت SIMD و SISD مورد پردازش قرار می گیرند . در این موارد CPU عملکرد بهتری نسبت به انواع GPU های مدرن دارند .

در کل اصلا مقایسه توانایی پردازش CPU و GPU کار علمی و درستی نیست . پیشنهاد می کنم بحث رو همین جا ختم کنید .

=======================

ضمنا یک سری از پست های قبل پاک شد .

دوستان عزیز لطف کنید و همکاری کنید . :40:

Kianoosh
23-08-2009, 13:25
میلاد جان فلسفه طراحی پردازنده های گرافیکی ( GPU ) بر اساس پردازش داده های SIMT و پردازش موازی هست . در واقع زمانی میشه GPU رو قدرتمند از CPU دونست که اطلاعاتی که برای پردازش به GPU داده میشه SIMT باشه .

خیلی از نرم افزار ها و کاربردهای فنی مهندسی امروزی به گونه ای هست که به صورت SIMD و SISD مورد پردازش قرار می گیرند . در این موارد CPU عملکرد بهتری نسبت به انواع GPU های مدرن دارند .

در کل اصلا مقایسه توانایی پردازش CPU و GPU کار علمی و درستی نیست . پیشنهاد می کنم بحث رو همین جا ختم کنید .

خب مگه من مقایسه کردم که بحثی پیش بیاد!؟

مقایسه قدرت خالص gpu,cpu بسیار جالب بود !! این بحث از جایی شروع شد که مهندس گفتن بهترین پردازنده های چهار هسته ای و ضعیفترین دو هسته ای تو بازی فوقش! 4-5 فریم اختلاف دارن یا اصلا ندارن و با یه گرافیک های اند و سی پی یو ضعیف هیچ مشکلی برای بازی نیست!!!

ضمنا یک سری از پست های قبل پاک شد .

حالا همون پستی که نقل قول کردی اسپمتر بود یا پستهای من!!؟؟

میلاد جان!؟

اوهوم...

دوستان عزیز لطف کنید و همکاری کنید .

من که دارم همه جوره همکاری میکنم:دی

بحث تمام...

Mahdi_Moosavi
23-08-2009, 13:36
خب مگه من مقایسه کردم که بحثی پیش بیاد!؟

مقایسه قدرت خالص gpu,cpu بسیار جالب بود !! این بحث از جایی شروع شد که مهندس گفتن بهترین پردازنده های چهار هسته ای و ضعیفترین دو هسته ای تو بازی فوقش! 4-5 فریم اختلاف دارن یا اصلا ندارن و با یه گرافیک های اند و سی پی یو ضعیف هیچ مشکلی برای بازی نیست!!!

حالا همون پستی که نقل قول کردی اسپمتر بود یا پستهای من!!؟؟

میلاد جان!؟

اوهوم...

من که دارم همه جوره همکاری میکنم:دی

بحث تمام...

دوست عزیز ، در خط آخر بنده طرف صحبتم کلی بود . شخص خاصی رو مد نظر نداشتم .

بنده وظیفه ندارم برای پست هایی که پاک می کنم به کسی توضیحی ارائه کنم ! از شما به عنوان کاربرفعال انجمن سخت افزار انتظار میره در بحث های اینچنینی بیشتر خویشتن دار باشید .

فاطمه ذبيحي
20-09-2009, 18:12
كارتهاي گرافيكي قدرت پردازش كاملا برتري بر پردازنده هاي هم قيمت خود دارند و اين امري غير قابل ترديده فقط نكته اي كه هست اين هست كه ساختار كارت گرافيك به گونه اي است كه با اغلب نرم افزار هاي غير گيم نا سازگار است و كاري كه امروزه مثلا از سري 8 جي فورس به بعد در شرف انجام و تكميل است اين است با ايجاد واسطه هاي نرم افزاري اين امكان فراهم ميشه كه شما هر نرم افزاري رو توسط كارت گرافيك اجرا كنيد و به مراتب سريعتر از سي پي يو مثلا با نصب درايور كودا و يك واسط نرم افزاري مي شه نرم افزار متلب رو خيلي روان وسريع بر روي كارت گرافيك اجرا كرد حالا اگه كارت گرافيك خيلي قوي باشه سرعت بسيار بالاتر ميره البته اين كار هنوز در مراحل ابتدايي است و اگه به انجام برسه چه بسا gpu بتواند cpu را از دور خارج كند مگر اين كه سازندگان پردازنده تحولي اساسي در كار خود صورت بدهند و مثلا پردازند ه هايي با هسته هاي زياد رو رايج كنند و از اين حركت لاك پشتي دست بردارند

Kianoosh
20-09-2009, 19:56
كارتهاي گرافيكي قدرت پردازش كاملا برتري بر پردازنده هاي هم قيمت خود دارند و اين امري غير قابل ترديده فقط نكته اي كه هست اين هست كه ساختار كارت گرافيك به گونه اي است كه با اغلب نرم افزار هاي غير گيم نا سازگار است و كاري كه امروزه مثلا از سري 8 جي فورس به بعد در شرف انجام و تكميل است اين است با ايجاد واسطه هاي نرم افزاري اين امكان فراهم ميشه كه شما هر نرم افزاري رو توسط كارت گرافيك اجرا كنيد و به مراتب سريعتر از سي پي يو مثلا با نصب درايور كودا و يك واسط نرم افزاري مي شه نرم افزار متلب رو خيلي روان وسريع بر روي كارت گرافيك اجرا كرد حالا اگه كارت گرافيك خيلي قوي باشه سرعت بسيار بالاتر ميره البته اين كار هنوز در مراحل ابتدايي است و اگه به انجام برسه چه بسا gpu بتواند cpu را از دور خارج كند مگر اين كه سازندگان پردازنده تحولي اساسي در كار خود صورت بدهند و مثلا پردازند ه هايي با هسته هاي زياد رو رايج كنند و از اين حركت لاك پشتي دست بردارند

اوهوم پس قبول دارید که فعلا خبری نیست!؟

در مورد آینده نزدیک هم

مطالب و تستهایی که در مورد cgpu-سری 300 انویدیا و سری 5000 ای تی آی نرم افزارهای GPU Accelerated عنوان شده مطالعه کنید!!!

برای اون قسمت قرمز هم مصداق اگه میشد چی میشد هست!!!

فاطمه ذبيحي
20-09-2009, 22:22
چرا يك خبرهايي هست صفحه 15 از هفته نامه كليك جام جم 22 شهريور رو مطالعه بفرماييد

Kianoosh
21-09-2009, 01:34
چرا يك خبرهايي هست صفحه 15 از هفته نامه كليك جام جم 22 شهريور رو مطالعه بفرماييد

قدیمیه دوست من!بیشتر معرفی CUDA , GPU mat بود تا خبر از کنار رفتن پردازنده ها!

خبر خاصی هم نیست!شما پروژه های کاری اینتل و ای ام دی رو در آینده ملاحظه بفرمایید برای پردازنده های نسل بعد چه طرحهایی دارن نه دل خوش کردن به چنین پردازشگر هایی!برای CUDA و Stream نرم افزارهایی چون Badaboom-Avivo ,...حدود 6 هزار سال پیش مدیر انجمن و 3 هزار سال پیش !!! خودم تاپیکهایی مفصل زدیم و کاملا بررسی شده!اینا هیچ دلیلی برای کنار رفتن پردازنده نیست!!!

چه بسا gpu بتواند cpu را از دور خارج كند

شما در مورد cgpu مطالعه کردید!؟

هر موقع تولید CPU کاملا متوقف شد و یا قطعه ای دیگه جایگزین شد یا به قول بعضی ها! ترکیبی بین gpu-cpu! اون موقع میگیم از دور خارج شده...

khark11
21-09-2009, 09:19
ديگه اينقدرم شلوغش نكنيد!!

به اين سادگي ها هم نيست خارج كردن CPU از دور !!

مخصوصا اينو به خاطر داشته باشيد كه شركت ATI مال AMD هست،به نظرتون عاقلانه به نظر ميرسه كه بخواد شركت خودشو از كار بيكار كنه؟؟ اينتل هم كه حمايت همه جانبه از Nvidia ميكنه! فكر نكنم سياست سخت افزار به اون سمت بخواد پيش بره، لااقل تا 5 الي 6 سال اينده همچين برنامه اي نيست!

فاطمه ذبيحي
21-09-2009, 15:42
:24: ببينيد با گذشته و اينده فعلا كاري ندارم !اما حقيقتي كه هست اينه كه پردازشگرها دو دسته اند cpu و gpu و قدرت دسته دوم در امر پردازش بالاتره و اكنون برنامه هايي در حال آماده سازي است براي استفاده از قدرت Gpu ها در همه اپليكيشنها
اين يك حقيقته !
اما اين كه در آينده چه اتفاقي مي افته و چي حذف مي شه و چي ميمونه به دهها عامل ربط داره كه گذر زمان اونو مشخص مي كنه

[شما در مورد cgpu مطالعه کردید!؟]
اما متحد كردن پردازنده و چيپست گرافيكي اون هم يك چيز ديگه است.
دقت كنيد نگفتم حتما و همين سال بعد بلكه عرض كردم چه بسا gpu بخواد جاي cpu رو بگيره كه البته قبول دارم در شرايط فعلي بيشتر حالت اغراق رو داره
بحث با يك چيس باز كار خيلي سختيه :24:give up

milky way
21-09-2009, 22:25
اونچیزی که مشخصه اینه آخرش باید این دوتا یکی بشن یعنی همون GPGPU یا شاید یچیزی تو همین مایه ها فرقی نداره چون دو تا پردازنده اونم پردازنده‌هایی مثل GPUهای امروزی که خودشون یه نیمچه CPU هستن و کارهایی مثل h264 hardware decoding یا محاسبات physics رو مثل آب خوردن انجام میدن و CPU ها نباید در کنار هم یجا کار کنن چون نیازی به دو تا پردازنده توی کیس نیست.
هر سه کمپانی بزرگ روی GPGPU کار میکنن Intel بروی Larrabee کار میکنه که قرار نیمه اول سال آینده وارد بازار بشه و احتمال با قدرت و نفوذی که Intel تو بازار داره بخش بزرگی از بازار رو میگیره. Nvidia هم CUDA رو داره و ارتقاش میده و AMD هم داره روی یچیزایی کار میکنه (البته Larrabee کمی متفاوته و بسیار بسیار تکنولوِژی جالب و کاربردی داره) ولی تا اینا به قدرت درست درمون برسن که بتونی با یه GPGPU یه پردازنده و GPU خیلی قوی داشته باشی خیلی مونده.