ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مهم : کتابخانه تلفن همراه



Aref_2008
09-07-2009, 18:31
سلام

دراینجا کتاب و مطالب ویژه تلفن همراه قرار می گیره لطفا همکاری کنید :blush:

"قوانین":

0_درصورت امکان قوانین را رعایت کنید.
1_از لینک های مطمئن استفاده کنید .
2_حجم فایل دریافتی را بنویسید.
3_تصاویری از کتاب یا مجله داشته باشید.
4_برای تشکر از کاربر از دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده کنید.

قربانت : عارف :11:

Aref_2008
09-07-2009, 18:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


کتابی کامل در مورد قوانیین جمهوری اسلامی ایران، این کتاب شامل قوانیین از قبیل: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران - قانون مجازات اسلامی - قانون مدنی - قانون جرایم سایبر - قانون کار وسوالات متداول در مورد آن - قانون مطبوعات - قانون آئیین دادرسی مدنی- قانون آئیین دادرسی کیفری - ادله اثبات دعوی - مطمئنا"بر هر فردی لازم می باشد که در مورد حقوق وقوانیین اطلاعاتی در خور خود داشته باشد که با این نرم افزار کار شما بسیار راحت خواهد بود.زیرا کتاب موبایل همیشه همراه همیشگی شما خواهد ماند.

دریافت فایل برنامه ( 1.05 مگابایت )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عارف :11:

Aref_2008
09-07-2009, 18:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



بازيکنان ارزشمندترين سرمايه درفوتبال هستند .بدون آنها ،هيچ بازي برگزار نخواهد شد .آن ها ستارگان نهايي مسابقات هستند و شايسته است تا مورد قدرداني قرار گرفته و به مردم معرفي شوند .
در طول دهه هاي گذشته ، بازيکنان بزرگ زيادي بوده اند که با درخشش خود ، به بازي ها جذابيت بخشيده اند .اما شما بزرگي واقعي بازيکنان را چگونه تعريف مي کنيد ؟ چه عاملي بازيکنان واقعاً بزرگ را از بازيکنان خوب متمايز مي سازد؟ موفقيت درجام جهاني مي تواند معيار خوبي نسبت به ساير معيارها باشد .
پله ،بزرگ ترين فوتباليست دنيا ،سه جام جهاني را در سالهاي 1958 ، 1962 و 1970 کسب کرد .اين کار بزرگ توسط رونالدو دوباره تکرار شد . وي توانست در سالهاي 1994 و 2002 دوبار برنده ي مسابقات جام جهاني شود .ديه گو مارادوناي آرژانتيني در سال 1986 و زين الدين زيدان فرانسوي در سال 1998 ،يکي از ارکان اصلي پيروزي کشورشان در جام جهاني بودند .
فقط اين مهاجمين نيستند که به جام جهاني شکوه و عظمت مي بخشند .نبايد نقش بابي مور در انگلستان 1966 ، فرانتس بکن باير در آلمان غربي 1974 و لوتارماتيوس در آلمان 1990 را فراموش کنيم .
از آنجايي که محبوبيت فوتبال رو به فزوني است ،شان اجتماعي ستارگان فوتبال نيز درحال افزايش است .آنها هم اکنون ثروتمندتر از هميشه هستند و جوايز زيادي دريافت مي کنند .اما فشارهاي متقابل نيز روي آنها شديدتر است . بازيکنان مطمئناً براي حفظ احترام و منزلتي که مردم نسبت به آنها قائلند ، سخت تلاش مي کنند .
اين کتاب نگاهي به باشگاه و بازي هاي ملي بزرگترين بازيکنان جهان در حال حاضر و گذشته مي اندازد .اين مجموعه که از فلوريان آلبرت شروع شده و تا آندوني زويي زارتا ادامه دارد ، ليست درخشاني از بازيکنان است .اگر چه معيار انتخاب بازيکنان اين مجموعه مي تواند بحث انگيز باشد (بحث و اختلاف در قلب مباحث فوتبال قرار دارند )، اما در اين که اين بازيکنان شايستگي قرار گرفتن در مکان هاي بالاي تاريخ فوتبال را دارند ، شکي نيست .تاريخ انتقال ، تعداد بازي ملي و گل هاي ملي هر بازيکن تا آن جا که امکان پذير بوده آمده است

دریافت فایل برنامه ( 0.18 مگابایت )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عارف :11:

Aref_2008
09-07-2009, 18:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


بسم الله الرحمن الرحيم
صحيفه مكرمه سجاديه در ضوء نزول قرآن كريم نشاءت يافته و ذخيره هاى عظيم و وراثتى برتر از همه ارزش هاست كه اهل بيت وحى و عصمت بر امت خود ارزانى داشته اند.
بلنداى محتوا و مضمون اين صحيفه الهيه معرفت و شناختى است كه از مبدئيت وحى سرچشمه يافته است و ريشه جهان بينى در آيين مقدس ‍ اسلام و مكتب دعا بر اين پايه پى ريزى شده است . به ديگر سخن ، شهود، در ديد معصومانه اولياء دين پايه شناخت و جهان بينى آنان است و اين واقعيت حيرت انگيز در فرازهاى گوناگون دعاها و نيايش ها و شكل و محتواى آن ها پيداست . ..
شيوه كار دراین کتاب چنین است كه ابتدا هر يك از دعاهاى صحيفه سجاديه به فرازهايى تقسيم گشته و پس از ترجمه ، به شرحى مختصر و بيان نكاتى كه به نظر برجسته تر مى نمود مبادرت گرديده است.
غالب مطالب طرح شده در شرح ، با سعى در ساده نويسى از قرآن كريم و كتب روايى مرجع ، نهج البلاغه ، تفسير الميزان ، اسفار، شفا، و كتب عرفانى همانند فصوص الحكم ، فتوحات مكيه محى الدين عربى ، تمهيد القواعد ابن تركه و... تنظيم و تبيين گرديده.
در ترجمه سعى بر آن بوده كه معنى به مقصد و مرام امام عليه السلام بسيار نزديك باشد - چنان كه هنر ترجمه در همين است - زيرا ترجمه لغات و سپس جملگى را در كنار يكديگر قرار دادن آفت بزرگى است كه چه بسا موجب دور شدن از مقصد متن مى شود...
مكتب دعا، باب واسعى است از ابواب رحمت حق كه بر بندگان مفتوح گرديده ، توجه الوهيت را به اين جهان معطوف داشته ، بشر شاغل و غافل را از سرگرمى هاى غلط بيدار كرده و با هشدار بر نيازهاى راستين او، آگاهى اش ‍ بخشيده است .
اميد آن كه سير قرن و دهور چنان باشد كه از فيوضات اين فوز عظيم براى هرگز محروم نمانيم و به فرزانگان و حاملان اين اسرار فرصتى داده شود تا بتوانند در كنار اين درياى بيكران از معارف الهى ، به درس و بحث بپردازند و نورانيت اين پيام وحى را چنان به مردم ابلاغ كنند كه زمينه هاى مناسب اين امت را از دست مدعيان دروغين - كه خود را با فريب و نيرنگ به عرفان و معرفت بسته اند - بگيرند!

دریافت فایل برنامه ( 0.33 مگابایت )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عارف :11:

Aref_2008
09-07-2009, 18:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آنگاه كه در پگاه نخستين بامداد از نخستين روز سال نو نقاب شب از پرده آسمان فرو مي افتد و خورشيد درخشان رخساره دلرباي خود را برگيتي و باشندگان آن مي نماياند و آنگاه كه نخستين نسيم بامداد بهاري با بوي خوش نو گلان نو شكفته آذين بخش گستره سبز چمنزارها و مرغزارهاست و غنچه هاي به ناز آرميده در پرنيان سبز نو برگ ها به بانگ و ترانه مرغان به بزم رفته در اوج آبي آسمان نرم نرمك ديده مي گشايند، نوروز، روز نو، روز تازگي و طراوت، روز تولد دوباره گيتي اغاز مي شود، روزي كه تعلق خاطر طبيعت با رنگ سبز است و هستي مفهومي از ميلاد
آيين و جشن ديرپاي نوروز به عنوان بزرگترين جشن ملي ايرانيان در اصل يكي از دو جشن بزرگ آرياييان باستان – در كنار جشن مهرگان است. پيرامون اين آيين كهن و ديرينه تا كنون بسيار گفته و نوشته شده و از ديدگاههاي گوناگون به ماهيت، اصل و اساس و منشا آن پرداخته شده و در حوزه هاي گوناگوني از قبيل داستان هاي ملي و مردمي،ديني اسطوره شناختي ( و تاريخي ) ، فرهنگ عامه و ... توصيف و تفسير گرديده است. در واقع نوروز فراتر از هر گونه وابستگي ديني و اعتقادي، طبقاتي و فردي و .. متعلق به هر فرد دست كم ايراني در هر لباس و مقامي است و بي ترديد راز پايداري آن هم در همين است…
...نوروز داراي خاستگاه سرزميني است. جشن و آييني است برخاسته از مجموعه شرايط طبيعي و بن مايه هاي اعتقادي مردمان فلات ايران كه در پهنه جغرافيايي فرهنگي ايران، بي وابستگي به هيچ قوم و مذهب و گروه خاص در جان فرهنگ مردم نشسته است. وجه مشترك همه گروه هاي قومي و اعتقادي است. همه اقوامي كه به اين سرزمين آمدند و همه جريان هاي اعتقادي كه در اينجا رواج پيدا كردند، آن را پذيرفته اند، از آن مايه گرفته اند و بر آن اثر گذاشته اند.
چنان چون جويبارهايي كه در مسير رودخانه به آن وارد مي شوند و رود خانه همچنان در هويت خود جاري است. نوروز هم در جريان و استمرار بدون انقطاعش در پيچ و خم ها و فراز و نشيب هاي تاريخ، و در گستره وسيع آن يك واقعيت و هويت ثابت و مستمر فرهنگي است.

دریافت فایل برنامه ( 0.13 مگابایت )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عارف :11:

Aref_2008
09-07-2009, 18:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صهيونيسم»پديده اي سياسي وتفکري افراطي برگرفته از دين يهود است. صهيونيسم نماد نژادپرستي يهود است.اين جنبش، حرکت جديد خود را با عنوان صهيونيسم،دراوائل قرن نوزدهم،به دنبال موج يهود ستيزي(كه به صورت ساختگي به وجود آمده بود) آغاز کرد.«صهيون»نام كوهي درجنوي غربي بيت المقدس(اورشليم) است كه ظاهراً آرامگاه داود نبي(ع)درآن قرار دارد.واژه صهيون به تدريج سمبل عظمت يهودوسرزمين مقدس آنان شد.بنابرنظرصهيونيست ها،يهوديان خارج ازفلسطين،درتبعيد زندگي مي‌كنندوزندگي كامل فقط درآنجاممكن است.
بنيانگذار جنبش صهيونيزم يك روزنامه نگار اتريشي به نام تئودور هرتصل(1860 – 1904) است.هرتصل بانوشتن كتاب «دولت يهود»نظريه خودرامبتني بر لزوم ايجاد يك دولت يهودي در فلسطين عرضه كرد.هرتصل، صهيونيسم را ازيك واژه مذهبي به يك استراتژي بلند‌مدت سياسي تبديل نمود؛ وبا طرح اين نظريه،عقيده ديرينه وسنتي يهوديان را(مبني برانتظارظهوريك پيامبر منجي و ايجاد دولت الهي درارض موعود)زيرپاگذاشت؛ زيرا اوخواستاردولتي سكولار درفلسطين بود.اومعتقدبودباوجود فشارهاي خارجي، يهوديان مجبورند ايجاد يك دولت ملي درفلسطين رابپذيرند وزندگي آرامي رادرآنجا سپري كنند وبراساس همين نظر،اشغال فلسطين آغاز شد…
اشغال بخشي ازسرزمين فلسطين تا زمان اعلانِ تشكيل اسرائيل(1948) و گسترش تدريجي آن تحت پوشش جنگ هاي اعراب و اسرائيل (از جمله1948 و1967) نه تنها سبب اشغال كامل فلسطين شد بلكه موجب غصب بلندي هاي جولان از سوريه، صحراي سينا از مصر،قسمت هايي ازاردن وبخشي ازجنوب لبنان گرديد.اين تصرفات وجنگ عراق رامي توان درراستاي تحقق شعار از نيل تا فرات ارزيابي كردکه صهيونيست ها با استناد به بعضي فرازهاي کتاب مقدس اين منطقه را ملک شخصي يهوديان دانسته اند.اما بايدهوشيارباشيم که اين شعار مقدمه اي براي تصرف تمام جهان است.
البته در ميان يهوديان هستندمنصفاني که با صهيونيسم مخالفند مثل بسياري ازهموطنان يهودي خودمان که قرباني توطئه هاي صهيونيسم بين الملل هستنديا گروه هاي ضدصهيونيسم
يکي ازابزارهاي صهيونيسم بين الملل درتسخيردنيا جنگ رواني وسايبرنتيک است که سينما ومطبوعات و رسانه ها ومراکزعلمي- فرهنگي مهم ترين ابزار اين نوع جنگ هستند؛ لذابرماست تابا شناخت شگردهاي اين طريقه نبرددرمواجهه باصهيونيست ها دراين عرصه هم پيروزوسربلند شويم

دریافت فایل برنامه ( 0.12 مگابایت )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عارف :11:

Aref_2008
09-07-2009, 18:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


کتاب حاضرمشتمل است بر مقدمه‏اي مختصر، در ارتباط با زندگاني، سيرت عملي، اخلاق و صفات کريمه، فضائل نفساني، و ارزشهاي الهي و انساني امام حسن مجتبي عليه‏السلام.
بيش از سيصد فراز از دعاها و احاديث، از فرمايشات آن امام معصوم (ع) و پيشواي دوم شيعيان جهان در اين کتاب جمع‏آوري شده است که به زبان دعا و حديث، صدها مسائل ديني، و حقايق را به انسانها تعليم مي‏دهد. که هر يک از اين رهنمودها و سخنان آن بزرگوار، مي‏تواند، يک قانون کلي، زيربنا و اساس يک اصل معرفتي و عقيدتي، عملي و تربيتي، اخلاق فردي و اجتماعي، سياسي، اقتصادي، حقوقي، و عدالت اجتماعي، باشد.
از آنجائي که کلام و حديث از معصومين عليهم‏السلام پرمحتوا و شيرين‏ترين کلام است که کلامشان نور و سفارششان تقوا است، لذا هر فرازي از دعاها و احاديث آن بزرگوار، با احاديث ديگري از معصومين (ع) در ارتباط با هر موضوعي از رهنمودهاي آن حضرت شرح داده شده است که به اين ترتيب بيش از هزار و دويست و پنجاه حديث و روايت ديگر، مورد استفاده قرار گرفت.
و هر انسان حق‏جو و منصفي اگر سيرت عملي و اخلاقي و تعاليم آن امام معصوم را بررسي کند، و با دقت و ارزيابي عميق به مفاد آن آگاهي پيدا نمايد، امکان ندارد به حقانيت و امامت و عصمت و الهي بودن آن بزرگوار پي نبرد و اين مقدمه گفتگويي است مختصر، از زندگاني و شخصيت نخستين نواده پيامبر گرامي اسلام صلي الله عليه و آله و پيشواي دوم جهان تشيع، حضرت امام حسن بن علي بن ابي‏طالب عليهماالسلام...

دریافت فایل برنامه ( 0.48 مگابایت )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Aref_2008
09-07-2009, 18:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پيامبر اسلام(صلى الله عليه وآله) در خطبه معروف شعبانيّه، ماه مبارك رمضان را ماه رحمت، ماه مغفرت و ماه بركت شمرده است.
ماه رحمت است، زيرا ماهى است كه اعمال عادى انسان، همچون خواب و تنفّس، ثواب عبادت را دارد تا چه رسد به عبادات و طاعات و نيكى هاى او.
ماه مغفرت و آمرزش است; چراكه درياى لطف و بخشش پروردگار در اين ماه موّاج است، درهاى بهشت برين باز، و درهاى دوزخ بسته، و شياطين در غل و زنجيرند...
ماه بركت است; چراكه انواع نعمت ها و مواهب معنوى الهى، همچون باران رحمت بر انسانها نازل مى گردد، كه از همه مهمتر نزول قرآن مجيد - اين مائده بزرگ آسمانى - در اين ماه است.
مردم ...تشنه معرفت الهى و پذيراى مبلّغان عاشق و عارف مى شوند و در هر كوچه و خيابان جلسات آموزش، تلاوت و تفسير قرآن، بيان معارف الهى، احكام اسلامى و توسّل به اهل بيت(ع)برگزار مى گردد.
از جمله اين جلسات پرفيض و بركت، جلسه تفسير قرآن مرجع عاليقدر جهان تشيع،حضرت آية اللّه العظمى مكارم شيرازى - مدّظلّه - است كه معظّم له با بيان شيوا و نافذ خويش، جرعه هايى از چشمه زلال و صاف معارف قرآن مجيد را به شيفتگان و تشنگان اين كتاب هدايت مى نوشاند.
موضوع تفسير آية اللّه العظمى مكارم شيرازى، در ماه مبارك رمضان سال 1418 و 1419 هـ ق «مثل هاى قرآنى» بود كه در عين سادگى، از جمله مهم ترين و پيچيده ترين مفاهيم قرآنى محسوب مى شود.
مجموعه حاضر كه صورت تنظيم شده و مدوّن فرموده هاى معظّم له است، به شيفتگان معارف الهى و قرآنى تقديم مى گردد.

دریافت فایل برنامه ( 0.35 مگابایت )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عارف :11:

Aref_2008
09-07-2009, 18:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پديده دعوت که فردي ازافراد يک نوع،سايرافراد رابه عقيده ومرامي بخواند وآنها رابه سوئي بکشاند،ازمختصات اجتماع بشري است.
شعاع تأثير اين دعوتها از حيث عرض و طول وعمق يکسان نيست، متفاوت است. تأثير بيشتر آنها کم، ودرابعاد کوچکي صورت گرفته و مي‏گيردولهذا از جنبه‏ي تاريخي و اجتماعي قابل توجه و اهميت نيست. آنچه بيش از همه در خوراهميت وقابل توجه است دعوتهائي است که در همه ابعاد پيشروي داشته است؛ هم سطح بسيار وسيعي را اشغال کرده و هم قرنهاي متمادي درکمال اقتدار حکومت کرده و هم تا اعماق روح بشر ريشه دوانده است.
اينگونه دعوتهاي سه بعدي مخصوص سلسله‏ي پيامبران است..همين جهت سبب شده که پيامبران مستقيم يا غير مستقيم،آفريننده‏ي اصلي تاريخ باشند.تاريخ به دست بشروبشربيش ازهرچيز ديگربه دست پيامبران ساخته و پرداخته شده است.
ما اکنون در جهاني زندگي مي‏کنيم که آن چيزي که محکوم طبيعت بشراست سخت توسعه يافته و نيروگرفته،اماآن چيزي که حاکم بر طبيعت او است ناتوان مانده است.. نتيجه‏ي آنهمه پيشرفتها در سطح مسائلي که محکوم طبيعت بشراست اين شده که هر کس درراهي که مي‏رود و در پي مقصودي که مي‏خواهد سريعتروپرقدرت‏تر مي‏رود و مي‏دود،بدون آنکه درنوع خواسته وطرزتفکراودرباره‏ي زندگي و هدف زندگي..وبالاخره درسطح مسائلي که حاکم بر طبيعت او است کوچکترين تغييري پيدا شده باشد.
در ميان مکتبها و مسلکها و دينها و..تنها اسلام است که قدرت پاسخگوئي به اين نيازها را دارد.پس از چهارده قرن که ازظهوراسلام مي‏گذرد، جهان همان اندازه نيازمند آن است که در روز اول بود.امروز نوعي ضعف و اعراض نسبت به همه‏ي مذاهب مشهود است اسلام نيز در درون خود دچارنوعي بحران است.حقيقت اينست که اسلام در اين جهت غرامت اشتباه کليسا را مي‏پردازد. عکس‏العملهاي ناهنجاري که کليسا دردروه‏ي رنسانس دربرابرعلم وتمدن نشان داد ضربه‏ي بزرگي به حيثيت مذهب بطورعموم وارد آورد و سبب شد که افکار سطحي خاصيت دين و مذهب را بطورکلي مبارزه با علم و دانش تلقي کنند.اين قضاوت ديري نخواهد پائيد، از هم اکنون بر کساني که لااقل در تاريخ اسلام مطالعه‏اي دارند روشن است که حساب اسلام ازکليساجداست.اسلام خود بنيان گذار يک تمدن عظيم است ودرتاريخ افتخارآميز خود دانشگاهها بوجود آوردودانشمندان نابغه به جهان تحويل داد...اطلاعات عامه‏ي مردم خصوصا طبقه‏ي جوان درباره‏ي اسلام چه از نظرمحتوي و چه از نظر تاريخ و چه از ساير جهات ناچيز است...آنچه در درجه‏ي اول لازم است دراختياراين طبقه قرارداده شود سه موضوع اساسي زير است:محمد، اسلام، قرآن، اميدواريم کتاب حاضر بتواند پاسخگوي نياز اول باشد.

دریافت فایل برنامه ( 0.44 مگابایت )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عارف :11:

Aref_2008
09-07-2009, 18:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حقوق بين‌الملل،علمي جديد و قديمي است. هر چند چندين قرن از عهدنامه وستفالي مي‌گذردولي حتي آنها كه وستفالي را به غلط مبناي حقوق بين‌الملل مي‌دانند نيز اين رشته راعلمي جديد تصور مي‌كنند.هر روز تحولات جديد وهر روز ابداعات بديع. اگرچه از دوره‌هاي گذشته تاكنون متون نوشته در برابر متون عرفي به شدت افزايش پيدا كرده است ولي بسياري از متون نوشته آنقدر غيرقابل استفاده هستند كه فقط ميان آمار و ارقام مي‌توان صفحات پرشمار آنها را به رخ كشيد. واقعيت آن است كه آنچه در حقوق بين‌الملل مي‌توان به عنوان دستاورد بر زبان آورد متفاوت از آن چيزي است كه در رشته‌هاي ديگر علمي قابل شناسايي است. هر علم در طول زمان نتايجي را به دست مي‌آورد و آنچه را بعدها به دست آورده است بر روي نتايج قبلي انباشته مي‌نمايد ولي حقوق بين‌الملل علم روز است يعني فقط آنچه در آن به عنوان نتايج به حساب مي‌آيد در همان روز به عمل درمي‌آيد و تضميني قطعي وجود ندارد كه بعدها نيز جز قواعد حقوقي باقي بماند.
سازمان‌هاي بين‌المللي نيز به عنوان يكي از نتايج مشترك دو رشته حقوقي و روابط بين‌المللي اين خصوصيت را به نحوي قابل ذكر در خود جاي داده است. اين ارگان‌ها كه از قرن 19 شكل و شمايل جديدي به خود گرفته‌اند هر روز در حال تحول به سر مي‌برند. يك روز منطقه‌گرايي، يك روز جهان‌شمولي، يك روز سياست محوري‌ و يك روز سازمان‌هاي اقتصادي رونق مي‌يابند و اين فرآيند همواره از نو شروع مي‌شود. هم‌اكنون اگرچه عده‌اي اعتقاد به قدرت يافتن سازمان‌هاي اقتصادي دارند ولي از سوي ديگر سازمان‌هاي منطقه‌اي نيز حال و روز بدي ندارند.
براي وارد شدن به بحث سازمان‌هاي بين‌المللي ارائه يك تعريف از آن را لازم و ضروري مي‌دانند ولي شايد هيچ كاري سخت‌تر از ارائه تعريف در يك تحقيق علمي گسترده نباشد. تعريف يعني اينكه تمامي آنچه مربوط به مورد تحقيق مي‌گردد را بتوان در يك يا چند جمله خلاصه نمود. حال چنين عملي درباره سازمان‌هاي بين‌المللي با اين گستردگي دامنه فوق‌العاده سخت مي‌نمايد. شايد كل اين نوشتار را بتوان تنها تعريفي از سازمان به حساب آورد. البته براي اينكه تعريفي دقيق‌تر ارائه دهيم توصيه مي‌شود ديگر كتاب‌هاي نوشته شده درباره سازمان‌هاي بين‌المللي نيز مطالعه گردد(!)

دریافت فایل برنامه ( 0.25 مگابایت )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عارف :11:

Aref_2008
09-07-2009, 18:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نويسنده اين كتاب،آدين اشتاين سالتز،درسال1937درروسيه به دنيا آمد.تحصيلات رسمى اودررشته رياضيات است ودركنارآن به مطالعات خاخامى پرداخت.دربيست وسه سالگى رياست يك دبيرستان را درفلسطين اشغالى به عهده گرفت كه جوان‏ترين رئيس دبيرستان محسوب مى‏شد.امروزه شخصيتى جهانى وازخاخام‏هاورهبران فكرى جامعه يهوديان به حساب مى‏آيد.باتأسيس مؤسسه چاپ ونشرتلمود،تاكنون بيش از58عنوان كتاب درزمينه تلمود،تفكرعرفانى يهود،جامعه‏شناسى،شخصيت‏ش ناسى تاريخى وفلسفى نوشته وبه چاپ رسانده است.اين كتاب‏ها به زبان‏هاى مختلف ازجمله روسى،انگليسى،فرانسوى،ژاپن ى برگردانده شده‏اند.
آدين اشتاين سالتزدربيشترنوشته هايش دل مشغولى خود را نسبت به آينده يهوديان نشان مى‏دهد.وى دراين راه گام‏هاى عملى نيز برداشته است.او سفرهاى زيادى به روسيه وجمهورى‏هاى تازه استقلال يافته انجام دادودرآنجا براى معرفى يهوديت بسيار فعاليت كرد.يهوديان شوروى سابق از او به عنوان رئيس ياد مى‏كردند.
ازجمله كارهاى مهم اشتاين سالتزكه براى يهوديان روسى انجام داده است،تأسيس دانشگاه يهودى مسكو ودانشگاه يهودى سن پترزبورگ است.دراين دومركز آموزشى،هرساله زبان عبرى ودرس‏هايى درباره زندگى،تاريخ وفلسفه يهودى براى هزاران يهودى روسى تدريس مى‏شود.اويك مركزانتشاراتى نيز در مسكو تأسيس كرد. وى عضو آكادمى علوم روسيه نيزاست.
شهرت اشتاين سالتز بيشتر به شرح وتفسير و ترجمه‏هاى اودرزمينه تلمود بابلى است،كارى كه وى ازحدودسى سال قبل آغازكرده است.حدود پانزده جلدازترجمه عبرى تلمود بابلى وى به چاپ رسيده است وچيزى حدوددوميليون نسخه آن زيرچاپ است.پيش‏بينى مى‏شودكه اين اثردردهه آينده درحدود43جلد به پايان برسد.ترجمه وتفسيرانگليسى وى نيزتاكنون در21جلدازچاپ خارج شده است. چندجلدازبرگردان روسى و ترجمه فرانسوى تلمود نيز تاكنون عرضه شده است.
درباره فعاليت‏هاى علمى اشتاين سالتز در اروپا و امريكا بايد گفت كه وى مدتى استاد مقيم دانشگاه‏هاومؤسسات آموزش عالى بزرگ دراين دو منطقه بود.ازجمله اين مراكز مى‏توان به دانشگاه ييل ودانشگاه پرينستون اشاره كرد.چند سال قبل موفق شد نشان افتخار هنروادبيات فرانسه را كسب كند.فعاليت‏هاى علمى اشتاين سالتزدرامريكارا«جامعه الف»حمايت وپشتيبانى مى‏كند.
او هم اكنون درقدس درفلسطين اشغالى ساكن است وازخاخام‏هاى معتقدبه سنت ويهوديت تلمودى است

دریافت فایل برنامه ( 0.29 مگابایت )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عارف :11:

Aref_2008
09-07-2009, 18:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-مادرعصرخود شاهدتحول عظيمى هستيم،تحولى كه ازيكى ازبزرگترين اديان آسمانى يعنى‏«اسلام‏»سرچشمه مى‏گيرد.
اسلام دعصرماتولدنوينى يافته،مسلمين جهان بيدارشده وبه اصل خويش بازمى‏گردند،وحل مشكلات خودراكه درجاى ديگر نيافته‏اند،درتعليمات اسلام واصول وفروع آن جستجو مى‏كنند.
دليل اين تحول چيست؟موضوع بحث جداگانه‏اى است،مهم اين است كه بدانيم آثاراين تحول عظيم درهمه كشورهاى اسلامى،و حتى دربيرون جهان اسلام آشكارشده است،وبه همين دليل بسيارى ازمردم دنيامى‏خواهندبدانندكه اسلام چه مى‏گويد؟وچه پيام تازه‏اى براى مردم جهان دارد؟
درچنين شرايط حساسى وظيفه ماست كه اسلام راآن چنان كه هست‏بدون هرگونه پيرايه وباتعبيراتى روشن وقابل درك براى عموم شرح دهيم وعطش مردمى راكه مى‏خواهندنسبت‏به اسلام و مذاهب اسلامى آگاهى بيشترى پيدا كنندبابيان حقيقت فرونشانيم واجازه ندهيم كه ديگران به جاى ما سخن بگويندوبه جاى ما تصميم بگيرند.
2-قابل انكارنيست كه دراسلام مانند سايراديان،مذاهب مختلفى وجودداردكه هريك داراى ويژگيهايى درمسائل عقيدتى ياعملى مى‏باشند،ولى اين تفاوتهاهرگزدرآن حد نيست كه مانع ازهمكارى نزديك ميان پيروان اين آيين گردد.به يقين ايجاداين تفاهم وتحكيم و تعميق آن،نيازبه رعايت اصول وضوابطى دارد كه ازهمه مهمتراين است كه فرق اسلامى يكديگررابه خوبى بشناسندوويژگيهاى هر يك براى ديگرى روشن گردد،چرا كه تنهاباشناخت‏يكديگر مى‏توانندجلو سوء تفاهمها را بگيرند وراه همكارى راهموارسازند.
3-با توجه به دونكته بالابراين شديم كه عقايد اسلامى رادراصول وفروع به ضميمه ويژگيهاى مذهب شيعه،دراين كتابچه مختصر گرد آورى كنيم ونوشتارى تهيه شودكه داراى خصوصيات زيرباشد:
1-فشرده وعصاره همه مطالب لازم درآن منعكس باشدوزحمت مطالعه كتابهاى متعدد را ازدوش خوانندگان جستجوگربردارد.
2-بحثهاروشن وخالى ازهرگونه ابهام باشدو...درعين حال اين كارچيزى ازتعميق بحثها نكاهد.
3-با اين كه هدف ذكر عقايداست نه بيان دلايل آن،ولى درمواردحساس تاآن جا كه طبيعت چنين نوشتارفشرده‏اى اجازه مى‏دهد،بحثها آميخته با دلايلى از كتاب وسنت ودليل عقل باشد.
4-ازهرگونه پرده پوشى ومجامله وپيشداورى خالى باشد،تا بتواند واقعيتهاراآن چنان كه هست،منعكس نمايد.
5-موازين ادب وعفت قلم نسبت‏به همه مذاهب درتمام بحثهامراعات گردد

دریافت فایل برنامه ( 0.16 مگابایت )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Aref_2008
09-07-2009, 18:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

براى انسان بسيار جالب است كه بتواند با عالمى غير از اين جهانى كه در آن زندگى مى كند، ارتباط پيدا كند.
مخصوصاً اگر آن عالم بتواند سدّى را كه ميان انسان و زمانهاى گذشته، و دوستان پيشين، و پدران و مادران و نياكان است، بردارد; و از آن بالاتر، او را در جريان حوادث آينده نيز قرار دهد.
تلاش و كوشش انسان براى ارتباط با جهان ارواح نيز از همين عطش سوزان روحى سرچشمه گرفته است.
در طول تاريخ، هميشه مدّعيانى بوده اند كه خود را با جهان ارواح مرتبط مى دانسته اند; بخصوص در قارّه هند كه زمينه هاى روحى و اجتماعى براى اين فكر زياد بوده است.
اين مسئله، در اواسط قرن نوزدهم ميلادى در آمريكاى شمالى به اصطلاح«گل»كرد و موج آن بسرعت از«آمريكا»به«انگلستان»و از آنجا به ديگر كشورهاى اروپا كشيده شد.
بديهى است در چنين مواقعى بازارفرصت طلبان وشيّادان هم گرم مى شود،مخصوصاً كه اين كارمايه زيادى هم لازم ندارد،وكافى است يك ميز چرخان، يا يك صفحه كاغذ و يك نعلبكى در اختيار داشته باشند با يك مشت ادّعا!
به همين دليل، عدّه زيادى گام دراين ميدان گذاردند، و كردند آنچه كردند! كم كم مسئله به صورت سرگرمى يا«چيزى شبيه رمّالى و جن گيرى»درآمدوخود به خود به افتضاح و ابتذال كشيده شد.
كار به جائى رسيد كه روح«شمر»را هم حاضر كردندوسند آزادى از دوزخ را كف دستش گذاشتند!
از طرفى،همين موضوع سبب احياى خرافه «تناسخ وعودارواح»شد، و ارواح براى آمدن به اين جهان نوبت گرفتند.
ارتباط ميان مسئله«رابطه با ارواح»و«عود ارواح به اين جهان»شايد به خاطر اين بود كه رنگ ابديّت بيشترى به ارواح ببخشند، بلكه آنها را به ازل هم بكشانند، و به اين ترتيب،دايره حكومت آنها قويتر گردد.
اين مسئله بعد از120سال به حكم«تقليد»يا«مُدِاروپائى وآمريكائى»يا هرچه اسمش را بگذاريد، به كشور ما هم سرايت كرد.در اين كتاب مطالب زيرمورد بررسى قرار گرفته:
- آيامسئله زندگى تكرارى وعودارواح كه درلسان علمى ما«تناسخ»ودرميان هندوها«كارما»نام دارد صحيح است يا از خرافات است؟
- آيا ارتباط با ارواح امكان دارد؟ - داستان ميزگرد و مانند آن تا چه اندازه اى صحّت دارد؟
- در بخش آخركتاب پاسخ كسانى كه به بعضى از گفته ها ايراد كرده اند بطور مشروح آمده تا هرگونه اشتباهى در اين زمينه برطرف گردد.

دریافت فایل برنامه ( 0.15 مگابایت )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Aref_2008
09-07-2009, 19:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-مادرعصرخود شاهدتحول عظيمى هستيم،تحولى كه ازيكى ازبزرگترين اديان آسمانى يعنى‏«اسلام‏»سرچشمه مى‏گيرد.
اسلام دعصرماتولدنوينى يافته،مسلمين جهان بيدارشده وبه اصل خويش بازمى‏گردند،وحل مشكلات خودراكه درجاى ديگر نيافته‏اند،درتعليمات اسلام واصول وفروع آن جستجو مى‏كنند.
دليل اين تحول چيست؟موضوع بحث جداگانه‏اى است،مهم اين است كه بدانيم آثاراين تحول عظيم درهمه كشورهاى اسلامى،و حتى دربيرون جهان اسلام آشكارشده است،وبه همين دليل بسيارى ازمردم دنيامى‏خواهندبدانندكه اسلام چه مى‏گويد؟وچه پيام تازه‏اى براى مردم جهان دارد؟
درچنين شرايط حساسى وظيفه ماست كه اسلام راآن چنان كه هست‏بدون هرگونه پيرايه وباتعبيراتى روشن وقابل درك براى عموم شرح دهيم وعطش مردمى راكه مى‏خواهندنسبت‏به اسلام و مذاهب اسلامى آگاهى بيشترى پيدا كنندبابيان حقيقت فرونشانيم واجازه ندهيم كه ديگران به جاى ما سخن بگويندوبه جاى ما تصميم بگيرند.
2-قابل انكارنيست كه دراسلام مانند سايراديان،مذاهب مختلفى وجودداردكه هريك داراى ويژگيهايى درمسائل عقيدتى ياعملى مى‏باشند،ولى اين تفاوتهاهرگزدرآن حد نيست كه مانع ازهمكارى نزديك ميان پيروان اين آيين گردد.به يقين ايجاداين تفاهم وتحكيم و تعميق آن،نيازبه رعايت اصول وضوابطى دارد كه ازهمه مهمتراين است كه فرق اسلامى يكديگررابه خوبى بشناسندوويژگيهاى هر يك براى ديگرى روشن گردد،چرا كه تنهاباشناخت‏يكديگر مى‏توانندجلو سوء تفاهمها را بگيرند وراه همكارى راهموارسازند.
3-با توجه به دونكته بالابراين شديم كه عقايد اسلامى رادراصول وفروع به ضميمه ويژگيهاى مذهب شيعه،دراين كتابچه مختصر گرد آورى كنيم ونوشتارى تهيه شودكه داراى خصوصيات زيرباشد:
1-فشرده وعصاره همه مطالب لازم درآن منعكس باشدوزحمت مطالعه كتابهاى متعدد را ازدوش خوانندگان جستجوگربردارد.
2-بحثهاروشن وخالى ازهرگونه ابهام باشدو...درعين حال اين كارچيزى ازتعميق بحثها نكاهد.
3-با اين كه هدف ذكر عقايداست نه بيان دلايل آن،ولى درمواردحساس تاآن جا كه طبيعت چنين نوشتارفشرده‏اى اجازه مى‏دهد،بحثها آميخته با دلايلى از كتاب وسنت ودليل عقل باشد.
4-ازهرگونه پرده پوشى ومجامله وپيشداورى خالى باشد،تا بتواند واقعيتهاراآن چنان كه هست،منعكس نمايد.
5-موازين ادب وعفت قلم نسبت‏به همه مذاهب درتمام بحثهامراعات گردد

دریافت فایل برنامه ( 0.16 مگابایت )


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید