ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کارت رادیو

p0w3rfu7
09-07-2009, 18:26
سلام به دوستان عزیز
به نظر مسخره میاد ولی چند روز پیش یکی از دوستانم پیشم اومد و ازم در مورد کارت رادیو برای کامپیوتر پرسید که قیمتش چنده و کجاها دارند فکر نمی کردم چنین کارتی رو جایی دشته باشن، لطفا اگه شما چیزی در این مورد می دونید بگید و اگر چنین کارتی وجود دارد لطفا چند مدل معروف معرفی کنید
خیلی ممنون

vioman
10-07-2009, 02:17
سلام به دوستان عزیز
به نظر مسخره میاد ولی چند روز پیش یکی از دوستانم پیشم اومد و ازم در مورد کارت رادیو برای کامپیوتر پرسید که قیمتش چنده و کجاها دارند فکر نمی کردم چنین کارتی رو جایی دشته باشن، لطفا اگه شما چیزی در این مورد می دونید بگید و اگر چنین کارتی وجود دارد لطفا چند مدل معروف معرفی کنید
خیلی ممنون

دوست عزیز

بعید میدونم که کارت رادیو وجود داشته باشه اما تا دلتون بخواد کارت های TV وجود دارند که در کنار خودشون قابلیت دریافت فرکانس FM رو هم دارند.
2 نوع اکسترنال و اینترنال دارند و از قیمت هایی حدود 30 هزار تومان شروع میشن
دستگاه های گرون قیمت تر کیفیت های بالاتری در تصویر دارند اما گیرندگی رادیوی اکثر مدل ها در یک سطحه ( با اندک تفاوت در محدوده ی فرکانسی)

برای اطلاع از مدل های کارت TV میتونید به تاپیک های مربوطه در انجمن سری بزنید :20:(براند هایی مثل Leadtek ، Kworld ، Snazzi ، Alfex و... رو مد نظر داشته باشید)

موفق باشید:11:

p0w3rfu7
10-07-2009, 11:20
خیلی ممنون که جواب دادین
در مورد رادیو های ماهواره ای چی؟ فکر نکنم با کارت تی وی بشه گرفت.
چند وقت پیش در مورد دستگاهی شنیدم که توش سیمکارت می زارن و اینترنت وصل می شن یا زنگ می زنن ( مثل یه مودم برای کامپیوتر )اگه کسی می دونه اسم اسن دستگاه چیه و قیمتش چقدره؟

vioman
10-07-2009, 12:29
خیلی ممنون که جواب دادین
در مورد رادیو های ماهواره ای چی؟ فکر نکنم با کارت تی وی بشه گرفت.
چند وقت پیش در مورد دستگاهی شنیدم که توش سیمکارت می زارن و اینترنت وصل می شن یا زنگ می زنن ( مثل یه مودم برای کامپیوتر )اگه کسی می دونه اسم اسن دستگاه چیه و قیمتش چقدره؟

دوست عزیز

من تا حالا همچین دستگاهی رو ندیدم
اما اگر شما گوشی موبایلتون رو به سیستم وصل کنید به راحتی میتویند از قابلیت مودم گوشی موبایل استفاده کنید.

در مورد دستگاه های گیرنده ی امواج دیجیتال میتونید تاپیک هایی با موضوع --- رو دنبال کنید:20:

:11:

tiyam87
01-08-2009, 14:06
دوست عزیز

من تا حالا همچین دستگاهی رو ندیدم
اما اگر شما گوشی موبایلتون رو به سیستم وصل کنید به راحتی میتویند از قابلیت مودم گوشی موبایل استفاده کنید.

در مورد دستگاه های گیرنده ی امواج دیجیتال میتونید تاپیک هایی با موضوع --- رو دنبال کنید:20:

:11:
من هم زیاد دنبال کارت رادیو گشتم بازار اصلا پیدا نمیشه . فقط یک درایو دانلود کردم که اون هم نیازمند اینترنت هست . تا گار کنه
لطفا اگه کسی سراغ داره به ما هم معرفی کنه