ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفاوت ADSL Modem و ADSL Router چیه؟

bijibuji
09-07-2009, 16:00
یکی بگه اینو...
من می خوام مودم ADSL بخرم.
بین D-Link ADSL Router و D-Link ADSL Modem موندم. فرق اساسی دارن؟ یا قضیه پورت تلفن با اترنته (LAN)؟

یه سری مدل ها Modem هستند مثل DSL-2520U
یه سری هم Router هستند مثل DSL-522T

Grand
09-07-2009, 16:08
روتر رو بگیر.

nightmare
09-07-2009, 16:35
Wikipedia

ADSL modem or DSL modem is a device used to connect a single computer or router to a DSL phone line, in order to use an ADSL service.
Some ADSL modems also manage the connection and sharing of the ADSL service with a group of machines: in this case, the unit is termed a DSL router or residential gateway
طبق تعریف Wikipedia ، مودم ADSL دستگاهیه که یک کامپیوتر یا روتر رو به خطوط ارتباطی پر سرعت وصل می کنه .
نوع دیگه یی از این مودم ها هستند که علاوه بر این امکان ، می تونن اون خط پر سرعت رو بین چند کامپیوتر دیگه به اشتراک بذارن و به قول معروف اینترنت رو Share کنن و بهشون ADSL Router گفته میشه /

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا بعد ...

M659
09-07-2009, 22:42
دوست عزیز ADSL Router در حقیقت دو دستگاه هستش که دغام شده :ADSL Modem + Router
روتر ها همون جوری که دوستمون توضیح دادن برای شبکه سازی هستن ، مودم هم برای برقراری ارتباط اینترنت هستش ، با ترکیب این دو شما شبکه ای داری که هر سیستمی بهش وصل بشه ، به اینترنت هم وصل میشه ، ضمن انیکه توانایی دریافت و ارسال داده هم در شبکه محلی ممکن هستش.

شما به نیاز خودت توجه کن ، اگه میدونی که فقط استفاده برای یک یا دو کامپیوتر هستش ، میتونی مودم ساده بخری وگرنه با کمی آینده نگری بهتره مودم های روتر دار یا حتی Access Point دار بخری (مودم روتر های وایرلس)

MasterGeek
12-08-2009, 23:54
سلام
سوال من راجع به خرید مودم ADSL هست که قابلیتهای ADSL2+ رو هم داشته و حتما حتما اترنت داشته باشه بهرحال چیزی که منو مردد کرده مسئله روتر هست بعضی از مودمها یه روتر درونشون دارن که ظاهرا خواصی داره مثل امکان پیاده کردن فایروال سخت افزاری - مستقل شدن بیشتر از سیستم عامل و عدم نیاز به درایور حتی گفتن مدیریت بهتر IP و امکان share کردن خط اینترنت و قابلیت اطمینان بالاتر و ...

حالا سوال من اینه که اگر من یه مودم بدون روتر بگیرم و بعدا بخوام در صورت لزوم یه سوئیچ بهش اضافه کنم اونوقت کدوم سناریو بهتره خریدن یه مودم روتر دار با اون مزایائی که گفتم یا هزینه کمتر و خریدن سوئیچ در موقع لزوم؟
آیا یه مودم و یه سوئیچ همه قابلیتهای یه مودم روتر دار رو داره؟

MasterGeek
15-08-2009, 02:25
دوستان یه بار دیگه تاپیک رو بالا میارم شاید اینبار کسی از عزیزان یه مشاوره داد؟
مودم با روتر بهتره و به لحاظ فنی قدرت و انعطاف بیشتری داره یا یک مودم و سوئیچ جداگانه

پ.ن: تایپک که خیلی مرتبته ولی یکی از معایب پست توی تاپیک سوخته اینه که اکثر کاربرها فقط سوال اول رو میخونن :D
ـحال خیلی هم جدی نبود :ي

vioman
19-08-2009, 18:54
اگر بخواهیم خیلی بحث رو باز کنیم به این نتیجه میرسیم که همه ی دستگاه های ADSL به نوعی روتر هستند.

بعضی از تک پورت ها حالت پل رو دارند و بعضی از چند پورت ها روتینگ رو انجام میدن:20:

:11: