ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک واسه پلیر (بهترین زیر 60 تومان)

miladmc
09-07-2009, 12:30
طرفای 60 ت کدوم رو پیشنهاد می کنی ؟
کیفیت واسم مهمه:8:

(ZEN STONE (2GB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:(ZEN V PLUS(1GB

آی ریور (I river)مدل : (T7(1GB

سامسونگ(SAMSUNG) مدل: YP-U3Q

یه پیشنهاد این طوری هم به من دادن :

یک دستگاه mp3 player 4gb مارک ipod صورتی 4گیگ و کاملا" نو. (سوقاتی از آلمان واسم ) بسار رنگ قشنگی داره صفحه نسبتا"بزرگ دارای بازی و دفترچه تلفن و serch پخش با موزیک و پشت هم اومات عکس ها.نگه داشتن زمان زیادی شارژ. قیمت 50.000

seymour
09-07-2009, 15:37
یه مغازه هست که کارای Sansa رو میده ؛ کنار پاساژ ایران .. یه سری بزن و دو مدل clip و fuze رو چک کن ... در این دامنه قیمت ، بسیار گزینه های خوبی هستند ..

از بین اینایی که گفتی :
zen v plus کیفیت صدای خیلی خوبی داره ... zen stone plus یه مدل اسپیکر دار هم داره ... سامسونگ هم شیکه ... ببین کدوم عامل واسه ات مهمتره ... اگه کیفیت : zen v plus

* ضمنا در نظر بگیر که 1 گیگ حافظه خیلی کمه .. مگه اینکه فقط تفننی بخوای با پلیرت کار کنی ؛ 1 گیگ حافظه یعنی 200 تا آهنگ با کیفیت معمولی (احتمالا زیر متوسط!) ... بالای 2 گیگ بخر ...

bersam
09-07-2009, 15:49
iPOD touch الان قيمتش جه طورياست ؟؟؟ 50 تومن ؟ اكه اين باشه خيلي خوبه !

seymour
10-07-2009, 12:34
یک دستگاه mp3 player 4gb مارک ipod صورتی 4گیگ و کاملا" نو. (سوقاتی از آلمان واسم ) بسار رنگ قشنگی داره صفحه نسبتا"بزرگ دارای بازی و دفترچه تلفن و serch پخش با موزیک و پشت هم اومات عکس ها.نگه داشتن زمان زیادی شارژ. قیمت 50.000 [/RIGHT]

iPOD touch الان قيمتش جه طورياست ؟؟؟ 50 تومن ؟ اكه اين باشه خيلي خوبه !
من یادم رفت پاسخ این قسمت پست دوستمون رو که درباره آیپاد پرسیده بود ، بدم .. خوب شد که شما یادآوری کردید .. مرسی ..

امکان نداره ipod قیمتش 50 تومن باشه ... 150 تومن شاید ، ولی 50 تومن به هیچ وجه ... بله - یه مدل آیپاد داریم به نام shuffle که زیر 100 تومنه ... اما صفحه نمایش نداره و کاربری خاص داره و اینی نیست که دوستمون میگه ..

بنابراین واضحه که اینی که به دوستمون به عنوان آیپاد معرفی کرده ان ، یا تقلبیه (الان مدلهای تقلبی آیپاد توی بازار ریخته - تشخیص بین آیپاد اصل و تقلبی هم بسیار ساده اس - نگران نباشید!) ... یا اینکه فروشنده خیلی دوستش داشته و آتیش زده به مالش که یک سوم قیمت بفروشه ! ...

sms11
10-07-2009, 12:38
دوست عزیز من الان نزدیک سه ساله که کریتیو دارم و از همه لحاظ ازش راضی هستم
به نظرم mp4 نگیر چون چیزی توش نمیشه دید
اما ام پی تری های کریتیو که واقعا عالی هستند.مخصوصا کیفیت صدای خیلی خوبی داره
بازم تصمیم با خودته.من جات بودم سامسونگ نمیگرفتم.چون فقط قیافه داره

miladmc
10-07-2009, 18:34
با توجه به راهنمایی اینو انتخاب کردم. بگیرم دیگه

Creative Zen-2GB

شيار كارت حافظهدارد - Secure Disk (SD)
تعداد رنگ صفحه نمايش1670000 رنگ
پخش فيلمدارد - MJPEG, WMV9, MPEG4-SP, DivX 4/5 and XviD نمايش عكسJPEG (BMP/ GIF / PNG / TIFF)

prowler88
10-07-2009, 23:21
با توجه به راهنمایی اینو انتخاب کردم. بگیرم دیگه

Creative Zen-2GB

به نسبت قیمتش می ارزه. من که تایید کردم.

a.z.p.z
11-07-2009, 00:03
کریتیو اسم نمایندگیش چیه ؟ یعنی نمایندگی درست و حسابی هست که تعمیرات و ... هم میکنه ؟
و اینکه کسی نمیدونه مدل جدیدش چیه ؟
ممنون

miladmc
11-07-2009, 11:21
کریتیو اسم نمایندگیش چیه ؟ یعنی نمایندگی درست و حسابی هست که تعمیرات و ... هم میکنه ؟
ممنون

رایان بدر

88772060:27:

seymour
11-07-2009, 12:36
ممنون
کریتیو تنها کمپانی ای که واقعا میشه روی نمایندگی/پشتیبانی اش حساب کرد از بین Brand های پلیر در ایران .. سه تا نمایندگی داره که فرق چندانی با هم ندارن : شاب - فاره - رایان بدر ... اما به نظر رایان بدر بهتر میاد ...

"مدل جدیدش چیه؟" ... یعنی جدیدترین مدل Creative ؟ ... سری Xfi و بعدش mozaic بوده ...

jasmin
13-07-2009, 00:39
کیفیت ضبط صدای همین Creative Zen چطوره؟مثلا درمقایسه با Zen stone plus

seymour
13-07-2009, 13:13
کیفیت ضبط صدای همین Creative Zen چطوره؟مثلا درمقایسه با Zen stone plus
کیفیت همه کارای خانواده Zen رو میشه در یه حد دونست به نظرم ... wav با کیفیت متوسط ... همونطور که گفتم بد و خوبش بستگی به خیلی چیزا داره که باعث میشه مثلا یه سایت معتبر بذاردش در فهرست مدلهای با کیفیت ضبط بهتر ، یا اینکه یه کاربر بیاد اینجا و شکایت کنه از کیفیتش ...

من خودم در طول این چند ساله ، حداقل 4 مدل creative رو داشته ام و 2-3 مدل دیگه اش رو هم تست کرده ام که 3 تاش از خانواده zen بوده و واسه من راضی کننده بوده اند .. (ضبط در اتاق ، ضبط در کلاس ، ... )