مشاهده نسخه کامل
: چقدر می خرن؟
P A R S A
09-07-2009, 09:29
سلام
من یه دستگاه MP3 Player مارک Creative مدل ZEN VISION M 30GB دارم که به دلیل نیاز به پولش می خوام بفروشم:13: ... کاملا هم سالمه ... تعمیر و ... هم نرفته ... با همه وسائل و جعبه و حتی اون طلق دور دستگاه!:5: به نظرتون تا چقدر میخرنش؟:21:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری اوله که شارژر هم روش بود یا سری دوم که شارژر رو از روش برداشته بودن ... به نظر من اگه سری اوله 210 تومن می ارزه و اگه سری دومه 190 تومن ...
مدل بسیار خوبیه (در واقع یکی از بهترین پلیرها در طول تاریخ) ...
P A R S A
09-07-2009, 19:42
سری اوله که شارژر هم روش بود یا سری دوم که شارژر رو از روش برداشته بودن ... به نظر من اگه سری اوله 210 تومن می ارزه و اگه سری دومه 190 تومن ...
مدل بسیار خوبیه (در واقع یکی از بهترین پلیرها در طول تاریخ) ...
سلام سیمور جان
من اونوقت که میخواستم این رو بگیرم کلی تو این بخش تاپیک زدم و بحث کردم و ... الان که به حسب اجبار میخوام بفروشم بیشتر از 70-80 قیمت ندادن! من اگه 150 هم بتونم بفروشم کارم راه میوفته؟ (بدون شارژره!) کجا می تونم آبش کنم؟ با توجه به اینکه من قم هستم!
P A R S A
09-07-2009, 19:46
دوستان کسی خریدار هست پیام خصوصی بده ها! خجالت نکشید!
با همه وسایل و کابل و جعبه و حتی طلق دور دستگاه!
میتونی بری تو بازارچه ها اینترنتی تاپیک برای فروشش بزاری
P A R S A
10-07-2009, 10:09
میتونی بری تو بازارچه ها اینترنتی تاپیک برای فروشش بزاری
اونجوری خیلی طول میکشه بعدشم من قم هستم
سلام سیمور جان
من اونوقت که میخواستم این رو بگیرم کلی تو این بخش تاپیک زدم و بحث کردم و ... الان که به حسب اجبار میخوام بفروشم بیشتر از 70-80 قیمت ندادن! من اگه 150 هم بتونم بفروشم کارم راه میوفته؟ (بدون شارژره!) کجا می تونم آبش کنم؟ با توجه به اینکه من قم هستم!
شما کجا می خوای بفروشی اش ؟ ... به خریدار لوازم دست و دوم اگه بخوای بفروشی که قیمتش همینه .. باید به مصرف کننده نهایی ، یعنی کاربرهایی مثل من و خودت بفروشی ... من تا حالا 2-3 تا از پلیرهام رو همینطوری فروختم و همگی رو هم حداکثر با 30% کاهش قیمت فروختم ... (همه مارکی بوده توش - از سونی تا زولتریکس!)
باید تو بازارچه های اینترنتی تبلیغ کنی همونطور که دوستمون گفت .. مثلا بازارچه فوروم پرشن تولز ...
شما قم هستی ، اونور دنیا که نیستی ... یا پستی به توافق می رسید ، یا اصلا یه تک پا میای تهران دیگه ... "هلو برو تو گلو" که نمیشه!
P A R S A
10-07-2009, 14:03
مغازه ها که میگن 60-70 تومن اصلا هیچی!
فعلا یه آشنا پیدا کردم، قراره بعد از ظهر بهم خبر بده ... 150 تومن!
مغازه ها که میگن 60-70 تومن اصلا هیچی!
فعلا یه آشنا پیدا کردم، قراره بعد از ظهر بهم خبر بده ... 150 تومن!
همونطور که گفتم روی مغازه ها حساب نکن ... می خوان جنس رو مفت بردارن و البته یه جورایی هم حق دارن ، چون بهرحال اونا می خوان سودشون رو بکنن و واسه رضای خدا که کار نمی کنن ...
اگه می خوای سریع تر کل قضیه تموم بشی و حوصله نداری ، 150 تومن هم خوبه ...
P A R S A
11-07-2009, 13:25
آره منم 150 قیمت دادم به دوست و آشنا!
به یکی سپردم، قراره بعد از ظهر جوابش رو بده ... فکر کنم بتونه آبش کنه!
من فکر میکردم پلیر رو راحت ازم میخرن ولی تو فروش گوشیم مشکل پیدا میکنم، حالا برعکس، گوشیم رو رو هوا میزنن ولی پلیر رو دستم باد کرده!
شما که هر روز تو یه کاری هستی 360 5800 ....
خبرشو بده ...
P A R S A
11-07-2009, 20:36
بده آدم تکنولوژی های مختلف رو در کنار هم داشته باشه؟
تازه قبلش رو خبر نداری، 6120 ، ان.گیج، 6220 و قبل از همه پلیر!
ظاهرا داره حل میشه، دعا کنید!
آره منم 150 قیمت دادم به دوست و آشنا!
به یکی سپردم، قراره بعد از ظهر جوابش رو بده ... فکر کنم بتونه آبش کنه!
من فکر میکردم پلیر رو راحت ازم میخرن ولی تو فروش گوشیم مشکل پیدا میکنم، حالا برعکس، گوشیم رو رو هوا میزنن ولی پلیر رو دستم باد کرده!
همیشه همینطوره .. همه فقط حرف هزینه سنگین واسه پلیر رو می زنن و آخرش می تونم با اطمینان بگم که 80% دوستان به مدلهای زیر 100-120 تومن راضی میشن ... دستگاه شما هم که دست دوم هستش و دیگه هیچی ...
ایشالا درست بشه ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.