ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی TopGear

صفحه ها : 1 [2]

Penryn
30-06-2011, 09:06
سلام

اینکه تورنته نمیشه یه جا معرفی کنی لینکاش تورنت نباشه؟

ممنون:11:
کساییکه TV Rip میکنن بدلایل متعدد همیشه اول توی تورنت میذارن. بعد از تورنت ممکنه به آپلود سرورها هم راه پیدا کنه.
آپلود سرورها که اکثراً فییلتره و یا هنوز توشون آپلود نشده و آپلود بشه معلوم نیست fake یا خراب نباشه. من همه ی فصلها و بخشهای الحاقی و extra رو که بیش از 90 گیگ میشه از همین تورنت گرفتم و خیلی مطمئن تر و بهتر از آپلود سرورهاست. اون لینکهایی که گذاشتم seed بالایی داره و سرعتش خیلی بالاست.

IceLord
30-06-2011, 12:44
سلام

اینکه تورنته نمیشه یه جا معرفی کنی لینکاش تورنت نباشه؟

ممنون:11:

خدمت شما:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کیفیتش تضمین شده است و تقریبا بلافاصله روی این سایت قرار می گیره.

هر وقت قسمت جدیدی اومد توی همون لینک بالا قرار می گیره.

موفق باشی

Lamanta
01-07-2011, 19:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حجم تقریبی هر قسمت:۲۰۰ مگابایت
کیفیت:HDTV
فرمت:MKV فشرده شده

|فصل ۱۷ تا قسمت ۱ اضافه شد|

فصل چهاردهم:

فصل پانزدهم:

فصل شانزدهم:

فصل هفدهم:

پسورد فایل زیپ :

Lamanta
02-07-2011, 23:12
آخرین قسمتش همین s17e01 هست بچه ها ؟

IceLord
02-07-2011, 23:38
آخرین قسمتش همین s17e01 هست بچه ها ؟

فعلا آره عزیز

حدود ساعت 11 فردا شب قسمت بعدی پخش میشه.

meha
03-07-2011, 01:13
خود شبکه BBC world ساعت 11 فردا شب میزاره؟!مطمئنید؟

Penryn
03-07-2011, 18:44
خود شبکه BBC world ساعت 11 فردا شب میزاره؟!مطمئنید؟
تاپ گیر در اصل ساخت رادیو تلویزیون دولتی انگلیس یا همون بی بی سیه. همه ی قسمتهاشم از اون پخش شده و میشه.

Lamanta
03-07-2011, 23:50
یعنی هر هفته bbc world نشون میده ؟
توی سایتش که چیزی نزده.......

Penryn
04-07-2011, 11:36
یعنی هر هفته bbc world نشون میده ؟
توی سایتش که چیزی نزده.......
بله عزیزم هر هفته. تا وقتی که فصل تموم شه.

Penryn
04-07-2011, 20:40
Top Gear - [06x07] - 2005.07.10
نمای یک چراغ راهنمایی عجیب یک تقاطع در لندن! بیشتر به شوخی شبیهه!

Penryn
04-07-2011, 20:50
Top Gear - [06x04] - 2005.06.19
اینم عکس مادران سه مجری! که قراره یکبار بطور تکی و یکبار بصورت مسابقه ی سه نفره پیست را طی کنند. مشخصه هر کی مادر چه کی هست!
مادر هاموند وقتیدر حالت تکی و تنها داشت پیست رو طی میکرد موقع پیچیدن سر پیچها راهنما میزد و حسابی اسباب خنده ی پسران رو فراهم کرد!

Lamanta
05-07-2011, 04:14
کسی لینک دانلود قسمت دوم فصل 17 رو داره که 150-200 مگابایت و فرمتشم mkv باشه مثل قبلی های ؟

ARASH66
05-07-2011, 09:13
Top Gear - [06x04] - 2005.06.19
اینم عکس مادران سه مجری! که قراره یکبار بطور تکی و یکبار بصورت مسابقه ی سه نفره پیست را طی کنند. مشخصه هر کی مادر چه کی هست!
مادر هاموند وقتیدر حالت تکی و تنها داشت پیست رو طی میکرد موقع پیچیدن سر پیچها راهنما میزد و حسابی اسباب خنده ی پسران رو فراهم کرد!

ممنون جالب بود، راحت میشه تشخیص داد که مادر کدوم مجری هستن.

shahab_f
06-07-2011, 12:21
تو قسمتی که دیشب بی بـی سـی فارسـی پخش کرد، مایکل شوماخر با فراری FXX شخصی خودش رکورد 1:10 ثانیه رو زد. در حالی که بهترین رکورد استیگ توی پیست 1:15.1 است که اونم با «آریل اتم» زده که نسبت توان به وزنش بیشتر توی محدوده ی سوپربایک هاست تا سوپرکار ها، رکورد بعدی رو با ویرون سوپر اسپرت در 1:16.8 زده . حالا این بدین معناست که استیگ اونقدر ها هم راننده ی توانایی نیست، حداقل در مقابل شوماخر؟؟ یا اینکه فراری FXX خیلی ماشین شاخیه (800 اسب بخار،1155 کیلوگرم)
البته دلیل اینکه این ماشین از روی برد Laptime های تاپ گیر برداشته شده اینه که از لاستیک های slick racing استفاده کرده که برای استفاده در خیابان مجاز نیست و قانون تاپ گیر اینه که رکورد ماشین های مجاز در شهر رو روی بردش نصب کنه.

Lamanta
06-07-2011, 13:57
خوب یعنی BBC persian فصل 13 رو داره پخش میکنه ؟

Penryn
06-07-2011, 14:47
تو قسمتی که دیشب بی بـی سـی فارسـی پخش کرد، مایکل شوماخر با فراری FXX شخصی خودش رکورد 1:10 ثانیه رو زد. در حالی که بهترین رکورد استیگ توی پیست 1:15.1 است که اونم با «آریل اتم» زده که نسبت توان به وزنش بیشتر توی محدوده ی سوپربایک هاست تا سوپرکار ها، رکورد بعدی رو با ویرون سوپر اسپرت در 1:16.8 زده . حالا این بدین معناست که استیگ اونقدر ها هم راننده ی توانایی نیست، حداقل در مقابل شوماخر؟؟ یا اینکه فراری FXX خیلی ماشین شاخیه (800 اسب بخار،1155 کیلوگرم)
البته دلیل اینکه این ماشین از روی برد Laptime های تاپ گیر برداشته شده اینه که از لاستیک های slick racing استفاده کرده که برای استفاده در خیابان مجاز نیست و قانون تاپ گیر اینه که رکورد ماشین های مجاز در شهر رو روی بردش نصب کنه.
عزیزم وقتی فقط دوبله شدش(:2:) رو نگاه کنی تعجبی نداره رکوردهای قدیمی رو بیایی بگی:46:

در اینکه Michael Schumacher پرافتخارترین قهرمان تاریخ F1 هست و از 1994 تا حالا با 7 دوره قهرمانی جهان از سد بزرگان پرآوازه ای مثل Fangio (فانخیو) از لحاظ رکورد و Ayrton Senna از لحاظ محبوبیت گذشته شک نکن. نیاز به توضیح نداره استیگ که خودش از شرکت کنندگان F1 بوده در برابر Michael Schumacher یک شاگرد کلاس اولی محسوب میشه.
ولی اگه حرف سر رکورد توی زمین اختصاصی تاپگیر هستش باید بدونی رکورد دست خود استیگه البته نه با یک ماشین عادی بلکه با یک خودروی F1. زدن رکورد 59s رو یادم نیست دقیق کدوم قسمت بوده ولی توی Top Gear Revved Up میتونی ببینی.
بهترین رکورد با یک سوپر اسپرت بازم دست خود استیگه توی قسمت 16x04 با Zonda R زد بزمان 1:08:05.

shahab_f
06-07-2011, 15:00
عزیزم وقتی فقط دوبله شدش(:2:) رو نگاه کنی تعجبی نداره رکوردهای قدیمی رو بیایی بگی:46:

در اینکه Michael Schumacher پرافتخارترین قهرمان تاریخ F1 هست و از 1994 تا حالا با 7 دوره قهرمانی جهان از سد بزرگان پرآوازه ای مثل Fangio (فانخیو) از لحاظ رکورد و Ayrton Senna از لحاظ محبوبیت گذشته شک نکن. نیاز به توضیح نداره استیگ که خودش از شرکت کنندگان F1 بوده در برابر Michael Schumacher یک شاگرد کلاس اولی محسوب میشه.
ولی اگه حرف سر رکورد توی زمین اختصاصی تاپگیر هستش باید بدونی رکورد دست خود استیگه البته نه با یک ماشین عادی بلکه با یک خودروی F1. زدن رکورد 59s رو یادم نیست دقیق کدوم قسمت بوده ولی توی Top Gear Revved Up میتونی ببینی.
بهترین رکورد با یک سوپر اسپرت بازم دست خود استیگه توی قسمت 16x04 با Zonda R زد بزمان 1:08:05.
در مورد اون زوندا R ی سیزن 16 هم جرمی گفته "It's not a road car. It has no place on our board
رکوردهایی که گفتم قدیمی نبود، بالاترین رکوردهایی که روی برد تاپ گیر باقی مونده اند همونهایی هستند که گفتم. اما خب چون فراری FXX هم مثه همون زوندا روی برد نمونده پس نمیشه مقایسه کرد.

Penryn
06-07-2011, 18:35
در مورد اون زوندا R ی سیزن 16 هم جرمی گفته "It's not a road car. It has no place on our board
رکوردهایی که گفتم قدیمی نبود، بالاترین رکوردهایی که روی برد تاپ گیر باقی مونده اند همونهایی هستند که گفتم. اما خب چون فراری FXX هم مثه همون زوندا روی برد نمونده پس نمیشه مقایسه کرد.
عزیز یه نگاه به پست قبل خودت بنداز و بعد به جواب من.
رکورد شوماخر رو مقایسه کردی و بهتر از استیگ دونستی(گرچه مقایسه ی دو ماشین مختلف یه مقایسه ی خنده دار بود) منم با دلیل حرفت رو رد کردم. چیز دیگه ای هم مطرحه حالا؟؟ اینکه خودروی خیابانی هست یا نه هم از اول مورد صحبتت نبود.

shahab_f
06-07-2011, 21:04
من فقط گفتم که 1-رکوردهایی که من گفتم قدیمی نیستند و 2- اون رکورد 1:08 توی برد ثبت نشده چون زوندا R خودروی خیابانی نیست، همین!

ARASH66
06-07-2011, 21:15
بالاترین رکورد رو قبل از فراری fxx تو همون فصل 13 که گامپرت بوده!

shahab_f
06-07-2011, 21:24
بالاترین رکورد رو قبل از فراری fxx تو همون فصل 13 که گامپرت بوده!
خب مگه ما چیزی مغایر با این موضوع گفتیم؟ آقا اصلا آخرین آپدیت رکوردهای لپ تاپ گیر (ماشینهای مجاز) ایناست:

1:15.1 - Ariel Atom V8 500
1:16.8 - Bugatti Veyron Super Sport
1:17.1 - Gumpert Apollo S
1:17.3 - Ascari A10
1:17.6 - Koenigsegg CCX (with Top Gear Wing)
1:17.7 - Noble M600 (cold)
1:17.8 - Pagani Zonda Roadster F
1:17.9 - Caterham Seven Superlight R500 (cold)
1:18.3 - Bugatti Veyron 16.4
1:18.4 - Pagani Zonda F
1:18.9 - Maserati MC12
1:19.0 - Lamborghini Murciélago LP670-4 SuperVeloce
1:19.0 - Enzo Ferrari
1:19.1 - Ferrari 458 Italia
1:19.5 - Lamborghini Gallardo LP560-4

amir082
13-07-2011, 02:05
می خواستم بدونم استیگ عوض شده؟

دیشب قسمت 3 فصل 17 دیدم . اینطور از حرف های جرمی فهمیدم استیگ عوض شده و استیگ قبلی مایکل شوماخر بوده :

Penryn
13-07-2011, 08:25
می خواستم بدونم استیگ عوض شده؟

دیشب قسمت 3 فصل 17 دیدم . اینطور از حرف های جرمی فهمیدم استیگ عوض شده و استیگ قبلی مایکل شوماخر بوده :

عزیزم اول فصل 16 عوضش کردن و دلیلش را هم مفصل قبلاً گفتیم. فقط آدرس 3 تا از صدها پست! در این زمینه را میذارم ببینین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه بار توی تاپیک کلمه ی استیگ را جستجو کنین میبینین این حرف که مایکل شوماخره یا نه توی دو صفحه در میون داره هی پرسیده میشه و جواب داده میشه! بگمانم آخرش مدیر تالار مجبور شه یه مخصوص همین موضوع بزنه و مهمش کنه و میخ بزنه اون بالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا دیگه پرسیده نشه.

rami_hemi
13-07-2011, 09:17
نخیر استیک هیچ وقت مایل شوماخر نبود
دنبال یک چهره سرشناس اتومبیل رانی نباشید
استیک احتمال قوی یک مدرس یا مربی رانندگی هستش .
در واقع شخص خاصی نیست یک نماد هستش . حتی دقت کرده باشید راننده کم اشتباهی هم نیست .

Penryn
15-07-2011, 18:32
قسمت چهارم که توی روزهای آینده(17 July) پخش میشه رو حتماً ببینین(منظورم اینه دانلودش کنین) گذشته از بررسی نیسان GT-R نکته ی جذابش برای ما مهمانش هست:
Rowan Atkinson یا همون مستر بین!

farshad bugatti
17-07-2011, 13:39
قسمت چهارم که توی روزهای آینده(17 July) پخش میشه رو حتماً ببینین(منظورم اینه دانلودش کنین) گذشته از بررسی نیسان GT-R نکته ی جذابش برای ما مهمانش هست:
Rowan Atkinson یا همون مستر بین!

اینو bbc persian هم نشون میده؟

Penryn
17-07-2011, 14:54
اینو bbc persian هم نشون میده؟
ب ب سی فارسی بدلیل اعتصاب :31:در حال حاضر درست و حسابی برنامه ندارن ولی بطور معمول هم که برنامه داشتن 90 درصد قسمتهای قدیمی رو دوبله میکردن.

vroom
20-07-2011, 18:19
سلام دوستان:20:

لینک مستقیم قسمت های 1 تا 4 فصل 17ام با کیفیت 720p را تو دو تا لینک زیر گذاشتم برای دانلود

Lamanta
21-07-2011, 16:10
فصل هفدهم: اپیزود 1 تا 4 ، حجم هر قسمت 200mb

Penryn
21-07-2011, 19:06
فصل هفدهم: اپیزود 1 تا 4 ، حجم هر قسمت 200mb

توی مشخصات لینکهات نوشته 720p ولی غیرممکنه با حجم 200 مگ HD باشن. احتمالاً سورسی که دانلود شده HD بوده و بعد کانورت شده تا حجمش کم شه و اسم فایل یادشون رفته اصلاح شه. داخل تورنت هنوز ندیدم HD های تاپ گیر کمتر از 1.5GB حجم داشته باشه چون TV Rip هستند نه BD Rip.

Lamanta
22-07-2011, 13:32
میدونم اینو ، بله اینا 720p نیستن از همون کیفیتی هستن که قبلا هم توی تاپیک فول آرشیو تاپ گیر رو گذاشته بودن

ولی کیفیتشون بد نیست و می ارزه دانلود کنید
اگه خواستید ازشون عکس میزارم.....

Penryn
22-07-2011, 21:16
بتازگی تونستم old Top Gear یا همون نسخه ی قدیمی البته مربوط به اواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 میلادی(دهه70 نایابه) رو بزحمت از تورنت بگیرم. مجریهاش رو به ترتیب فعالیت و نقش محوری از چپ به راست چیدم اسماشونم هست. اون 5 تای اخر تا جاییکه دیدم هر کدوم فقط توی یک قسمت نقش داشتن.

اینم تیتراژ old top gear مربوط به اون دوره 1.3مگ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتفاوتای مهم تاپگیر قدیمی نسبت به نسخه ی جدیدش که از 2002 با شروغ سری 1 شروع شد و تا حالا ادامه داره بیشتر ایناست:
1-جرمی کلارکسون که حالا نقش محوری در تاپگیر داره در دهه 80 نقش خیلی کمرنگی داره حتی در خیلی قسمتها اصلاً حضور نداره. از حدود 92 فعالتر شد ولی همیشه حال و هوای اجراش کلاً با بقیه ی مجریها فرق داشت و درست مثل حالاش بود.
2-خبری پیست اختصاصی تاپگیر و استودیوی سرپوشیده و علاقمندان دور هم جمع شده که حالا میبینیم در اون زمان نیست. فقط تست ماشین و تمام. کم پیش میاد به امور متفرقه مثل نمایشگاه و موزه خودرو..... پرداخته شه.
3-هر بخش تنها نیم ساعته.
4- هر قسمت به چند بخش تقسیم میشه که هر نفر معملاً یک بخش رو اجرا کرده و در هر بخش هم مجری بتنهایی تست ماشینش رو انجام میده و به بقیه کار نداره.

ARASH66
23-07-2011, 09:18
Penryn عزیز خیلی خوب بود.
دوستان حتما اطلاع دارن، Tiff Needell که در عکسم هست در حال حاظر یکی از مجری های برنامه دنده پنج (fifth-gear) هست.

Penryn
23-07-2011, 11:00
خواهش میشه./ از روی کنجکاوی بخش آخر تحقیقات مفصلم:31: رو انجام دادم که نتیجه این شد: علت زیاد بودن مجریهای تاپگیر قدیم که 49 نفر بودن و حدفاصل 1978 تا 2002 پخش شده زیاد بودن قسمتهاشه بطوریکه 528 قسمت بوده در حالیکه تاپگیر جدید که از 2002 تا به امروز در حال پخشه فقط 143 قسمت داشته که بدون در نظر گرفتن استیگ ها با 4 مجری مختلف اجرا شده. لیست کامل مجریها بترتیب الفبا:

old top gear casts:
- Adrian Simpson - Andy Wilman - Angela Rippon - Barrie Gill - Beki Adam - Bob Friend - Brandan Coogan - Chris Goffey - David Llewellin - David Minton - Frank Page - Gill Pyrah - Gyn Freeman - Helen Mound - Janet Trewin - Jason Barlow - Jeremy Clarkson - Jon Bentley - Judith Jackson - Kate Humble - Malcolm Wilson - Marian Foster - Mark Forsyth - Michael Collie - Michele Newman - Mike Dornan - Nicky Fox - Norman Barber - Paul Blezard - Peter Burgess - Peter Macann - Peter Wilson - Quentin Willson - Rob Mahr - Russell Bray - Russell Bulgin - Stephen Bayley - Steve Berry - Steve Lee - Stewart Woodcock - Stirling Moss - Ted Clements - Thomas Boswell - Tiff Needell - Tony Baker - Tony Mason - Vic Allan - William Horsley - William Woollard

new top gear presenters:
James May - Jeremy Clarkson - Jason Dawe - Richard Hammond
میتونین لیست و مشخصات همه ی قسمتهای تاپگیر قدیم و جدید و مجریهای هر قسمت رو در بترتیب در ایندو صفحه ببینین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداولین مجریهای تاپگیر (1978) Angela Rippon و Barrie Gill تصاویر زیر بودن. Barrie Gill الان باید حدود 70 ساله باشه و هیچ عکسی ازش پیدا نشد و عکس زیر از گزارشهای مسابقات گراندپری دهه 1970 توی یوتیوب برداشته شده:

Barrie Gill

Angela Rippon

rozbeh85
24-07-2011, 11:15
دوستان یه لینک تورنت با سید خوب واسه فصل های 10 تا 15 پیدا میشه؟

Penryn
24-07-2011, 11:30
دوستان یه لینک تورنت با سید خوب واسه فصل های 10 تا 15 پیدا میشه؟
چرا پیدا نشه. در اینجا لابلای لینکها انتخاب کن:

Ninjai
24-07-2011, 22:01
هفته پیش یه قسمت از top gear رو که bbcpersian نشون داد رو کسی میدونه کدوم قسمتشه ؟ واسه دانلود میخوام .
یه مسابقه بین یه راننده رالی و یه موتور بود که راننده ماشین همش دریفت میزد . تصاویر فوق العاده ای داشت آدم یاد time warp مینداخت !

shahab_f
24-07-2011, 23:51
وضعیت زیرنویسی فارسی تاپ گیر چطوره ؟ تو فکر بودم اگه زیر نویس فارسی براش نیست شاید شروع به ترجمه کنم.
و یه سوال دیگه، چقدر از تاپ گیر طبق متن پیش میره، مثلا واقعا مجری ها از چلنج هایی که تهیه کننده براشون تدارک میبینه بی خبراند؟ یا اینکه وسط مسابقه هایی که مثلا نصف یه شهر رو طی میکنند هر چی اتفاق بیافته فیلم برداری میشه یا طبق متن فقط بازی میکنند؟

IceLord
25-07-2011, 00:59
هفته پیش یه قسمت از top gear رو که bbcpersian نشون داد رو کسی میدونه کدوم قسمتشه ؟ واسه دانلود میخوام .
یه مسابقه بین یه راننده رالی و یه موتور بود که راننده ماشین همش دریفت میزد . تصاویر فوق العاده ای داشت آدم یاد time warp مینداخت !

فصل سیزدهم قسمت سوم
توصیه می کنم HD دانلود کنی.

وضعیت زیرنویسی فارسی تاپ گیر چطوره ؟ تو فکر بودم اگه زیر نویس فارسی براش نیست شاید شروع به ترجمه کنم.
و یه سوال دیگه، چقدر از تاپ گیر طبق متن پیش میره، مثلا واقعا مجری ها از چلنج هایی که تهیه کننده براشون تدارک میبینه بی خبراند؟ یا اینکه وسط مسابقه هایی که مثلا نصف یه شهر رو طی میکنند هر چی اتفاق بیافته فیلم برداری میشه یا طبق متن فقط بازی میکنند؟

زیرنویس فارسی که نداره. انگلیسی هم برای فصل های قدیمی که نیست.

ولی ترجمه اش کار سختی هست. چون هم یه سری کلماتی استفاده می کنند که ترجمه نداره. یعنی در واقع همچین کلمه ای وجود خارجی نداره. مثلا وقتی که احساسشون رو در مورد یه ماشین می خوان بگن.
مورد بعدی اینه که چون ترجمه ترکیبی از کلمات فارسی و انگلیسی به طور همزمان میشه (مثلا نمیشه اسم ماشین ها رو ترجمه کرد) به مقدار تنظیمش سخت میشه.

در کل کار سختی هست ولی خیلی خوشحال میشم اگه کسی این کار رو شروع کنه. :دی

در مورد سوال دوم هم خودمم دقیق نمی دونم. ولی فکر می کنم از یه چیزایی خبر دارن. حتی در موردش نظر هم میدن یعنی طراحی مراحل به عهده خودشون هست. ولی گهگاهی هم مشکلاتی در حین ضبط فیلم پیش میاد. مثلا فکر می کنم توی فصل چهاردهم اپیزود اول بود که یه کامیون یهو میزنه به ماشین اینها. فکر می کنم اونجا پیش بینی نشده بود :دی

Penryn
25-07-2011, 10:53
زیرنویس فارسی برای فقط بعضی قسمتهای محدود وجود داره که توی subscene میتونین پیدا کنین. ولی بچه هایی که توی انجمن خودرو فعالن و به امور فنی واردن خیلی راحت تر از یک دکترای زبان میتونن زیرنویس برای تاپگیر ترجمه کنن. من خودم چند فیلم رو زیرنویس کردم و هنوز به فکرم نرسیده تاپگیر رو هم ترجمه کنم ولی برام سادست. فقط چون با انگلیسی مشکل خاصی ندارم نرفتم سراغش. ولی کسی پایه ی ترجمه بود بگه با هم سریعتر ترجمه کنیم. من وقت ازادم همیشه ی سال زیاده و شاید یکروزه بتونم ردیفش کنم.

---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------

راستی کسی لینک مستقیم HD برای 17x5 نداره؟؟ سایتهای خارجکی رو گشتیم نبود.

shahab_f
25-07-2011, 11:07
زیرنویس فارسی که نداره. انگلیسی هم برای فصل های قدیمی که نیست.

ولی ترجمه اش کار سختی هست. چون هم یه سری کلماتی استفاده می کنند که ترجمه نداره. یعنی در واقع همچین کلمه ای وجود خارجی نداره. مثلا وقتی که احساسشون رو در مورد یه ماشین می خوان بگن.
مورد بعدی اینه که چون ترجمه ترکیبی از کلمات فارسی و انگلیسی به طور همزمان میشه (مثلا نمیشه اسم ماشین ها رو ترجمه کرد) به مقدار تنظیمش سخت میشه.

در کل کار سختی هست ولی خیلی خوشحال میشم اگه کسی این کار رو شروع کنه. :دی

بله حق با شماست، فهمش شاید ساده باشه اما چند اپیزود رو با نگاه اینکه معادل فارسی تمام جملات رو پیدا کنم نگاه کردم و به نظر کار خیلی سختی میرسه

vroom
02-08-2011, 19:56
سلام:20:

قسمت ششم از فصل 17ام با کیفیت 720p
حجم: 1700 مگابایت

IceLord
03-08-2011, 01:11
خوب فصل 17 هم تموم شد. فصلی که به نظر من بسیار زیبا بود.

همه اپیزودهای این فصل بسیار زیبا بودند. یه مروری می کنم روی قسمت های این فصل.

قسمت اول

Marauder دوست داشتنی، مسابقه Mini با یخ سواری و بررسی Jaguar E-type فوق العاده زیبا

What has
happened here is there was a fight
between the Marauder and the earth,
and the earth lost and the explosives
have just dug a big hole

قسمت دوم

بررسی Aston Martin Virage، پیست Nurburgring محبوب Captain Slow و مقایسه Hatchback ها

If I'd been in Bomber Command
in 1943,
I would have bombed the Nurburgring
every night until it was gone!

قسمت سوم

بررسی McLaren MP4-12C، موتور 46 لیتری 12 سیلندری، خرابکاری رو ماشین JC، بررسی BMW و BENZ ارزون قیمت

I said to one of the engineers,
"Why does it have to be
so complicated?"
He said, "Why would you want to turn
the traction control off?"
I said, "Well, it'd be fun."
And you could see him thinking,
"Hmm, fun?
"I must look that up
in a dictionary."

قسمت چهارم

بررسی Jaguar XKR-S و Nissan GTR، قطار سازی JC و دوستان رکورد شکنی روان آتکینسون (مستر بین) عزیز

That was not a win,
that was a demolition.

قسمت پنجم

شکستن رکورد Stig با ماشین Ariel Atom توسط JC با ماشین Lotus T125 فرمول یک، پروژه تخریب ساختمان با ماشین آلات جنگی

It's a military machine
with some white paint on it.
It isn't military!
It's for clearance and saving lives.
Princess Diana had one of these.

قسمت ششم

بررسی Lamborghini Aventador بسیار زیبا، بررسی ماشین های الکتریکی، همراهی سربازان معلول جنگ عراق در مسابقه رالی، اعتراف به اینکه بن کالینز Stig قبلی بوده

But today, with this car on sale,
you simply have to accept
that you're going to learn a lot
of medieval history.
Plus you really do need to be able
to work out where you'll be
when the charge runs out.
And that's not easy.

Penryn
04-08-2011, 18:48
اعتراف به اینکه بن کالینز Stig قبلی بوده.
اینو اگه دقت کنین توی همین تاپیک در مقابل کسانیکه که یک کلام میگفتن استیگ همون شوماخره من اول بار با اوردن یکسری احتمالات گفته بودم بن کالینز بیشترین احتمال رو داره که باشه.
ولی یه نکته ی گفتنی و شنیدنی این وسط اینه که بن کالینز همزمان که توی تاپگیر نقش استیگ رو ایفا میکرد در چندین قسمت از فصلهای مختلف مستقیماً و بدون هلمت جلوی دوربین نقشهایی رو ایفا کرد و از طرف حضار تشویق شد و هیچکسم به ذهنش خطور نکرد که او نقش استیگ رو هم بعهده داره.

IceLord
04-08-2011, 20:06
اینو اگه دقت کنین توی همین تاپیک در مقابل کسانیکه که یک کلام میگفتن استیگ همون شوماخره من اول بار با اوردن یکسری احتمالات گفته بودم بن کالینز بیشترین احتمال رو داره که باشه.
ولی یه نکته ی گفتنی و شنیدنی این وسط اینه که بن کالینز همزمان که توی تاپگیر نقش استیگ رو ایفا میکرد در چندین قسمت از فصلهای مختلف مستقیماً و بدون هلمت جلوی دوربین نقشهایی رو ایفا کرد و از طرف حضار تشویق شد و هیچکسم به ذهنش خطور نکرد که او نقش استیگ رو هم بعهده داره.

این که Stig همون شوماخر بوده که بیشتر شبیه جک بود. اصلا همچین کاری غیر ممکنه. مگه شوماخر اون زمان بیکار بود که بیاد وقتشو تو این برنامه بذاره.

ولی به نظر من این شخصیت Stig از هر راننده ای محبوب تر هست و اینکه مشخص بشه که کی بوده به شخصیتش صدمه می زنه. آخه من فکر می کنم این Stig آدمیه که از فضا اومده و به جز گار و ترمز و فرمون از چیز دیگه ای سر در نمیاره :دی

حالا تا اومدن فصل جدید باید با همین قسمت ها سر کنیم تا ببینیم چی میشه.

Pessimist
06-08-2011, 13:11
بچه ها من خیلی وقت میشه این برنامه رو دنبال نکردم قبلا شنیده بودم مجری های تخت گاز قراره بیان ایران اما ظاهرا بهشون مجوز نداده بودن کسی در این مورد چیزی میدونه؟بالاخره میان یا نه؟

rami_hemi
06-08-2011, 13:29
تو قسمن ویژه خاور میانه (قبل از فصل 16) اونها برای رفتن به اورشلیم توی شب کریسمس وارد عراق شدن و بنا (کرکوک) اولین مسیر اونها برای سفرشون مسیر کرکوک به بطره بود که بنا به دلایل ترس از حمله تروریستی( کلا خاطرات بدی از بصره برای اینگلیسی ها مونده) مسیر ایران ترکیه سوریه رو انتخاب کردن که تا مرز باشماخ فکر کنم توی کردستان اومدن ولی توی پاسگاه مرزی عراق به اونها گفته شد که بی بی سی به هیچ عنوانی اجازه ورود به ایران رو نداره .
راستی من یادم نمیاد کلارکسون چیزی در مورد تموم شدن این سری تو آخر برنامه چیزی گفته باشه

IceLord
06-08-2011, 18:35
راستی من یادم نمیاد کلارکسون چیزی در مورد تموم شدن این سری تو آخر برنامه چیزی گفته باشه

آخه اصلا همچین چیزی نگفته

shahab_f
07-08-2011, 01:23
امشب S17E03 رو میدیدم که جرمی و هموند تصمیم گرفتند بهترین ماشین زیر 7000 پوند رو بخرند(12 میلیون تومن). جرمی یه cl600 ، با 352 اسب بخار و فول امکانات(ماساژور، تلفن، نمایشگر، رادار) 9 ساله خریده به همین قیمت. چند وقت پیش روزنامه همشهری رو ورق میزدم، طرف اپل وکترای 15 ساله اش رو قیمت زده بود 12.5 میلیون!! هنوز از این همه تفاوت قیمت ماشین دسته دو تو ایران و خارج مخم داره سوت میکشه!

rami_hemi
07-08-2011, 09:38
دقت کردم گفته
و اما اون برنامه منم وقتی لیست ماشینهای دست دوم زیر 7000 پوند رو شنیدم گریم گرفته بود واقعا تو ایران همیشه بازرا کاذب بوده

Penryn
07-08-2011, 09:41
امشب S17E03 رو میدیدم که جرمی و هموند تصمیم گرفتند بهترین ماشین زیر 7000 پوند رو بخرند(12 میلیون تومن). جرمی یه cl600 ، با 352 اسب بخار و فول امکانات(ماساژور، تلفن، نمایشگر، رادار) 9 ساله خریده به همین قیمت. چند وقت پیش روزنامه همشهری رو ورق میزدم، طرف اپل وکترای 15 ساله اش رو قیمت زده بود 12.5 میلیون!! هنوز از این همه تفاوت قیمت ماشین دسته دو تو ایران و خارج مخم داره سوت میکشه!
دلیلش اینه برخلاف کشورهای صاحب صنعت که خودرو در اونجا یه کالای مصرفیه و تنها یکسال بعد از استفاده قیمتش یک سوم کاهش پیدا میکنه! تا چند سال قبل که آمار تولید خودروی ما هنوز پایین بود و پیکان خودروی اصلی و رایج بود در کشور ما ماشین یه کالای سرمایه ای محسوب میشد! یعنی مثل خانه! طرف ماشین نو رو میخرید تا چند سال بعد با قیمت بیشتری! دست دوم شدش رو بفروشه!! تا زمانیکه عرضه کمتر از تقاضا باشه در هر کشوری همینه. البته این قضیه در این چند ساله مقداری کمرنگ شده ولی هنوزم آثاراش رو میشه دید.

- Saman -
07-08-2011, 11:27

سلام شهاب جان!

بيشتر به دلايل ماليات سنگين روي اتومبيل هاي دست دوم هست . در كشور پيشرفته اي مثل آلمان تمامي اتومبيلها بايد از نظر فني و كيفي سالم باشن . و همين مورد اساسي باعث ميشه كه هزينه نگاه داري يه اتومبيل دست دو گاها خيلي بيشتر از مشابه نو باشه ...

اين موضوع در مورد ماشينهاي كلاسيك هم صدق مي كنه اما مي دونيم كه بحث كلاسيك كاملا جداست

حتي يه تصادف جزئي هم مي تونه قيمت ماشين نو رو به شدت بياره پايين .

م در آخر هم بگم بله متاسفانه در بازار انحصاري ايران موضوع كاملا بر عكسه !

من اين برنامه Top Gear رو خيلي دوست دارم ... بعدا كامنتم رو مي نويسم چون الان عجله دارم بايد برم !‌ ! !

فعلا

Penryn
07-08-2011, 16:04
راستی من یادم نمیاد کلارکسون چیزی در مورد تموم شدن این سری تو آخر برنامه چیزی گفته باشهاشاره ای کرد که فقط خود انگلیسیها حالیشون شد فصل 17 تموم شد! جملات اخرش این بود:
We'll be back whenever
the X Factor's finished.
ترجمه:وقتی بازمیگردیم که مجموعه ی X Factor تموم شده باشه.
X Factor یه مجموعه ی Show تلویزیونی شبکه ی ITV بریتانیاست که هر سال از حدود 22 August شروع و حوالی 12 December تموم میشه بعبارتی 3 ماه و بیست روز. پس سری 18 رفت تا حدود 4 ماه دیگه.

LordMMD
09-09-2011, 22:30
در s17e02 اسم اون جگوار جدیده ای که تو خبر کلی بهش خندیدن چی بود ؟ من هر چی سرچ کردم نیافتم.

LordMMD
10-09-2011, 18:55
این هم نمای برج میلاد در s17e03 :

F_14_TOMCAT
11-09-2011, 04:29
این هم نمای برج میلاد در s17e03 :

این کجاش برج میلاده؟این برج تو لاس وگاسه (اسمشو نمیدونم)

LordMMD
11-09-2011, 10:25
منظورم شباهتشون بود....!

aliy2324
18-09-2011, 07:28
شماره oct2011 مجله ی top gear
حجم:111mb تعداد صفحه :252

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک مستقیم دانلود :

T.K
16-10-2011, 19:08
سلام دوستان

من لینک دانلود اپیزود 5 فصل 15 رو میخواستم.اگه لطف کنین لینک دوبله فارسی رو بذارین ممنون میشم.
اگرم که نبود همون زبون اصلی .

خیلی ممنون

meha
19-10-2011, 01:35
به...عجبی بالاخره بی بی سی پرشین فصل جدید رو گذاشت.....

ARASH66
19-10-2011, 09:40
جدا، حالا که ما یوتل ست رو نداریم بی بی س.ی فصل جدیدش رو گذاشت !!

meha
19-10-2011, 10:34
یوتل که نمیخواد...روی عرب بگیر....

wanted.77
19-10-2011, 19:16
سلام.
بچه ها من w3a ندارم. از مدوم یکی دیگه از ماهواره ها میتونم بی بی سی بگیرم؟
هاتبرد داره؟ عرب رو هم ندارم

aliy2324
20-10-2011, 09:16
سلام.
بچه ها من w3a ندارم. از مدوم یکی دیگه از ماهواره ها میتونم بی بی سی بگیرم؟
هاتبرد داره؟ عرب رو هم ندارم

هاتبرد ۶
ترانسپوندر ۱۵۴
۱۳ درجه شرقی
فرکانس: ۱۱.۵۸۵ عمودی
سیمبل ریت: ۲۷۵۰۰
اف.ای.سی: ۳/۴

wanted.77
20-10-2011, 11:19
هاتبرد ۶
ترانسپوندر ۱۵۴
۱۳ درجه شرقی
فرکانس: ۱۱.۵۸۵ عمودی
سیمبل ریت: ۲۷۵۰۰
اف.ای.سی: ۳/۴

داداش گلم واقعا ممنونم که وقت گذاشتی راهنمایی کردی.
من تولیست ماهواره هام دوتا هاتبرد هست ولی هاتبرد 6 نیست. چجوری باید بیارمش؟

aliy2324
21-10-2011, 08:35
داداش گلم واقعا ممنونم که وقت گذاشتی راهنمایی کردی.
من تولیست ماهواره هام دوتا هاتبرد هست ولی هاتبرد 6 نیست. چجوری باید بیارمش؟

همون هاتبردی که در زاویه 13 درجه شرقی هست پیدا کنید اسمش مهم نیست این همون ماهواره ایه که بقیه کانال ها هم روش می گیره
ولی متاسفانه من من الان امتحان کردم قطع بود احتمالا بخاطر پارازیت هست

بی باک بی بال
21-10-2011, 19:47
الان bb30
فصل چند داره می زاره اخه من این قصمت خیلی وقت پیش از mbc A دیدم

osmaan
21-10-2011, 21:49
از یوتلست w3a میتونید ببینید یا بدر

ع.ص
03-11-2011, 15:11
آقا کسی زیر نویس فصل 16 رو داره؟؟؟تمام قسمتهاش

یه سوال دیگه:
اون کدوم قسمت و کدوم سیزنش بود که یه خودرو برقی ساختن بعد بردن واسه گرفتن استاندارد و از این حرفا

Morss255
05-11-2011, 06:27
من هم چند قسمت رو دانلود کردم از فصل 17. اینجا کسی نسخه استرالیا رو هم میبینه؟ اون رو هم میگن جالبه. ولی هیچکی جرمی کلارکسون نمیشه.

Hektor
09-12-2011, 19:34
تا وقتی سری 18 نیومده برای اینکه بیکار نباشین اینو ببینین:
Top Gear At The Movies 2011
هموند و James May اجراش کردن و دیدنیه.از مسابقه با Rocketman گرفته تا داغون کردن کامیونت ها.. سکانسهای حذابی داره.

palas
31-12-2011, 14:22
سلام من قسمت دوم برنامه تخت گاز که در بولیوی در جنگلهای آمازون هستند رو میخوام قسمت اولش فوریه 2009 پخش شده؟
اگه کسی اسم و تاریخش هم داره برام بذاره خودم پیداش میکنم؟ دوبله فارسیش رو میخوام

IceLord
31-12-2011, 16:23
سلام من قسمت دوم برنامه تخت گاز که در بولیوی در جنگلهای آمازون هستند رو میخوام قسمت اولش فوریه 2009 پخش شده؟
اگه کسی اسم و تاریخش هم داره برام بذاره خودم پیداش میکنم؟ دوبله فارسیش رو میخوام

تا اونجایی که من می دونم این قسمت تحت عنوان Bolivia Special در همون سال 2009 پخش شده و قسمت دومی نداره.

دو روز پیش قسمت جدید تحت عنوان India Special ارائه شده که می تونید از اینجا دانلود کنید:

تورنت:

رپیدشیر:

فصل جدید هم 12 روز دیگه شروع میشه.

palas
01-01-2012, 05:15
تا اونجایی که من می دونم این قسمت تحت عنوان Bolivia Special در همون سال 2009 پخش شده و قسمت دومی نداره.

دو روز پیش قسمت جدید تحت عنوان India Special ارائه شده که می تونید از اینجا دانلود کنید:

تورنت:

رپیدشیر:

فصل جدید هم 12 روز دیگه شروع میشه.

این قسمتی که من دیدیم دوبله است و دو قسمتی؟

IceLord
01-01-2012, 12:26

خیر این دوبله نیست. شاید تو دوبله دو قسمت کرده باشنش. چون زمانش زیاد هست.

شما آخر قسمت اول چی دیدی؟

palas
05-01-2012, 06:26
خیر این دوبله نیست. شاید تو دوبله دو قسمت کرده باشنش. چون زمانش زیاد هست.

شما آخر قسمت اول چی دیدی؟

داشتن از روی خطرناکترین جاده جهان در بولیوی به نام جاده مرگ رد میشدن و یکیشون که جلو زده بود برای دوستاش نماد سنگ قبر درست کرده بود

Hektor
05-01-2012, 07:24
خواهشاً اینقدر حرف دوبله!! رو پیش نیارین و اگه خواستین ادامه بدین یه تاپیک مجزا به اسم تخت گاز!:2: براش بزنین چون اینجا تا بوده از ابتدا صحبت Top Gear بوده..
دوبله کجا بود؟ دو تا چلغوز اونجا نشستن فقط بلدن به مضحکترین شکل از خودشون صدا دربیارن و یه متن از لحاظ فنی پر از غلط غولوط رو بخونن بدون اینکه احساس و حرفهای مجریها رو حتی 1 درصد بتونن درست منتقل کنن بعد بخیال خودشون دوبلور شدن ولی با اون صدای حنده دار و تهوع آور و اصطلاحات من درآوردیشون بیشتر بدرد کمدی های بیمزه میخورن.. اونجا کلارکسون میگه وای عجب شناب G غیر قابل تحملی.. بعد میبینی اون چلغوز با اون صدای قیقش بزبون فارسی میگه وای چه حالی میده!!!!:13:
من همه ی قسمتها و فصلهای تاپگیر رو از سال 1989 تا حالا بزبان اصلی دارم و دیدم ولی واقعاً بدجور حالم بهم خورد وقتی یکبار اتفاقی اون بخیال خودشون دوبله شدش و پشت صحنش رو دیدم..
شما هیچی هم از حرفهای سه تا مجری متوجه نشی بازم خیلی خیلی ارزش داره بهمون زبون اصلی ببینی تا با حال و هوای Top Gear آشنا شی نه با طنز بیمزه ای به اسم تخت گاز!:2:

hamed malekpour
05-01-2012, 11:32
برنامه ی دیروزشون خوب بود یکشون زمین خورد وسرش شکست وبه همه جای دنیا سفر می کنند امید وارم اجازه بدهند وبه ایران هم بیاند.

.:PAR3A:.
07-01-2012, 11:24
سلام... دوستان لینک مستقیم آخرین سیزن تاپ گیر که کامل اومده به صورت MKV رو شما دارین؟؟؟ ممنون ;)

LordMMD
07-01-2012, 22:32
توی s13e03
اخرش تو یه محله ای میرن که همش fiat توش هست
اسم اون محل چیه ؟
چرا انقدر پره از fiat ؟!

IceLord
08-01-2012, 01:53
داشتن از روی خطرناکترین جاده جهان در بولیوی به نام جاده مرگ رد میشدن و یکیشون که جلو زده بود برای دوستاش نماد سنگ قبر درست کرده بود

همون طور که حدس زده بودم، این اپیزود رو تو دو قسمت پخش کردن. شما می تونید این اپیزود رو دانلود کنید و ادامه اش رو ببینید.
ولی فکر نمی کنم بتونید لینک دانلود نسخه دوبله شده رو توی نت پیدا کنید.

خواهشاً اینقدر حرف دوبله!! رو پیش نیارین و اگه خواستین ادامه بدین یه تاپیک مجزا به اسم تخت گاز!:2: براش بزنین چون اینجا تا بوده از ابتدا صحبت Top Gear بوده..
دوبله کجا بود؟ دو تا چلغوز اونجا نشستن فقط بلدن به مضحکترین شکل از خودشون صدا دربیارن و یه متن از لحاظ فنی پر از غلط غولوط رو بخونن بدون اینکه احساس و حرفهای مجریها رو حتی 1 درصد بتونن درست منتقل کنن بعد بخیال خودشون دوبلور شدن ولی با اون صدای حنده دار و تهوع آور و اصطلاحات من درآوردیشون بیشتر بدرد کمدی های بیمزه میخورن.. اونجا کلارکسون میگه وای عجب شناب G غیر قابل تحملی.. بعد میبینی اون چلغوز با اون صدای قیقش بزبون فارسی میگه وای چه حالی میده!!!!:13:
من همه ی قسمتها و فصلهای تاپگیر رو از سال 1989 تا حالا بزبان اصلی دارم و دیدم ولی واقعاً بدجور حالم بهم خورد وقتی یکبار اتفاقی اون بخیال خودشون دوبله شدش و پشت صحنش رو دیدم..
شما هیچی هم از حرفهای سه تا مجری متوجه نشی بازم خیلی خیلی ارزش داره بهمون زبون اصلی ببینی تا با حال و هوای Top Gear آشنا شی نه با طنز بیمزه ای به اسم تخت گاز!:2:

مسلما هر اثری (نه فقط Top Gear) به هنگام ترجمه و دوبله، از هر زبانی به زبان دیگه، دچار کاهش کیفیت خواهد شد. ولی نظردوستان بسیار محترمه و هر شخصی آزاده تا هر نسخه ای رو که دوست داره ببینه.

برنامه ی دیروزشون خوب بود یکشون زمین خورد وسرش شکست وبه همه جای دنیا سفر می کنند امید وارم اجازه بدهند وبه ایران هم بیاند.

نمی دونم در جریان هستید یا نه ولی سال قبل ویژه برنامه ای تحت عنوان Middle East Special اجرا کردند که از عراق شروع می شد و در ایران و ترکیه ادامه پیدا می کرد ولی بنا به دلایلی توی مرز ایران، اجازه ورود این افراد به ایران رو ندادند! :41:
البته توی این برنامه دوبار قبلا به ایران اشاره شده! که هر دو مورد هم بسیار جالب توجه هست.

سلام... دوستان لینک مستقیم آخرین سیزن تاپ گیر که کامل اومده به صورت MKV رو شما دارین؟؟؟ ممنون ;)

آخرین فصل این برنامه (فصل 17) چند ماهی هست که تموم شده و لینک مستقیم دیگه ازش گیر نمیاد ولی این لینک های تقریبا مستقیم هستند:

دانلود از آپلودسنتر های معروف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود از تورنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hektor
08-01-2012, 05:12
دوستان این top Gear 17x7 india specia یکی از بیمزه ترین قسمتهای تاپگیره که تابحال دیدم. بیشتر به سیر و سیاحت در هند و پرداختن به فرهنگ منحط هندیها میگذشت تا پرداختن به بحث خودرو.. اونقدر کسل کننده بود که هر بار من موقع دیدنش خوابم برد و در نتیجه دیدنش چند روزی برام طول کشیده و هنوزم .. سابقه نداره هیچ قسمتی اینجوری بوده باشه..
فقط یه حرفی از کلارکسون درباره ی جاده های بد هند و رانندگی وحشیانه و بینهایت وحشتناک هندیها برام جالب بود..
Let me give you
some alarming statistics.
Throughout India,
there are now 74 million vehicles,
roughly twice what we have
in the UK.
So you'd expect the death rate
to be twice as high. It isn't.
In Britain, around about 3,000 people
a year are killed on the roads.
Last year in India, it was 196,000
گفت آمار کشتار جاده ای انگلیس سالانه 3000 نفره و تعداد ماشینهای موجود در هند تقریباً دو برابر انگلیسه پس کشتارش باید دو برابر انگلیس باشه در حالیکه فقط سال قبل 196 هزار نفر آدم در اثر تصادفات در هند کشته شدند..:18::18:
خیلی شوک آوره ها.. چون تصور ما این بود ایران با میانگین 30 هزار کشتار(10 برابر انگلیس!!!) در رتبه ی اول آمار باشه.. ولی هند و 196000 .... !!!!!!:41:
البته نسبت به جمعیت هنوزم ما اول هستیم ها!!!:27:
حتی اون کامیونی که مالید به جلوی جگوار کلارکسون خیلی بیخیال و عادی راهش رو گرفت و رفت!! :18:

اینجاست که باید اعتراف کرد هندیها از فرهنگ استعماری انگلیس فقط غربزدگیشو گرفتن نه احتارم به قوانین و..

مسلما هر اثری (نه فقط Top Gear) به هنگام ترجمه و دوبله، از هر زبانی به زبان دیگه، دچار کاهش کیفیت خواهد شد. ولی نظردوستان بسیار محترمه و هر شخصی آزاده تا هر نسخه ای رو که دوست داره ببینه.

نه عزیز.این حرفت رو نه من نه هیچ علاقمند دوبله ای قبول نداره که افت کیفیت ناشی از ترجمه و دوبله هست.. ما فیلمهای بسیار زیادی در زبان فارسی داریم که مخصوصاً در دوران رژیم شاه که سینماها خصوصی بودن و دوبلورهای حرفه ای خودشون رو داشتن به اعتراف خود سازندگان فیلم که میومدن بالا سر دوبلورها در ایران کیفیت دوبله ی ایرانی ها واقعاً محشر بود.. هم از لحاظ ترجمه و هم دوبله ی درست و هم انتقال کامل حس..
ولی متأسفانه بی بی سی فارسی فقط محض جذب مخاطب بیشتر داره بشدت گند میزنه به Top Gear.. بعله هر کسی حق داره هر کدوم رو که خواست ببینه ولی نمیشه چشم رو به روی واقعیت بست.

AMIR-AIRGUNNER
08-01-2012, 08:42
نه ولی نمیشه چشم رو به روی واقعیت بست

از کجا معلوم که نظر شخصی شما واقعیت هست ؟!

اتفاقا دوبله بی بی سی خیلی جالب از اب دراومده و شخصیت هر 3 مرد رو به خوبی بازگو میکنه

08-01-2012, 16:37
حذف شود X_X

Lamanta
08-01-2012, 17:39
«تخت گاز» بی.بی.سی روی فرهنگ ملل

جام جم نوشت:

جرمی کلارکسون، شخصیت تلویزیونی بحث برانگیز بی بی سی بار دیگر پس از تمسخر فرهنگ یک کشور در برنامه خود به نژادپرستی متهم شد. وی با اظهارنظرهای نسنجیده خود درباره فرهنگ کشورهای مختلفی که به آنها سفر می کند، در ماه های اخیر دردسرهای زیادی برای مسئولان بی بی سی فراهم آورد اما مدیران این شبکه به دلیل نفع اقتصادی برنامه ای که او به عنوان «تخت گاز» (Top Gear) اجرا می کند، حامی وی هستند.

"تخت گاز" عنوان برنامه ای است که در آن آخرین مدل بهترین خودروهای جهان در شرایط مختلف آب و هوایی و جاده های کشورهای مختلف به آزمایش گذاشته می شوند تا نهایت کارایی آنها معرفی شود.

گفته می شود که این برنامه 5 میلیون تماشاگر دارد.

تخت گاز که برنامه مخصوص کریسمس خود را در هند ضبط کرده بود، قطارها،دستشویی ها، لباس ها، غذاها و حتی تاریخ هند را به تمسخر گرفت تا یک جگوار را نمایش دهد.

این مجری با رانندگی در اطراف منطقه ای زاغه نشین،به شرایط غیربهداشتی و کمبود امکانات بهداشتی در میان افراد فقیر اشاره کرد تا بگوید که خودش سوار بر جگواری مجهز به توالت است و این خودرو در هند خیلی به کار می آید چون هر کس اینجا می آید مشکل پیدا می کند.

این برنامه، موجب عصبانیت مخاطبان هندی شد. به طوری که یک سخنگوی بی بی سی از اظهار 23 شکایت با موضوع «رنجاندن هند» خبر داد.

او گفت که اشخاص و گروه های مذهبی می توانند شکایت خود را به بی بی سی اعلام کنند و اطمینان داشته باشند که پاسخ های آنها رسانه ای نمی شود.

در صحنه ای دیگر از این برنامه، جرمی کلارکسون شلوارش را در مقابل دو شخصیت مهم هندی درمی آورد تا به آنها نشان دهد چطور از اطوی شلوار استفاده می کنند. در حالی که می گفت از این وسیله می توان برای پخت نان هندی هم استفاده کرد!

گروه سازنده برنامه تخت گاز صحنه شوک برانگیز دیگری را نیز مقابل چشم بینندگان گذاشتند. آنها بنرهایی در تبلیغ صنعت بریتانیا روی قطارها زدند.

روی یکی نوشته «فناوری اطلاعات بریتانیایی مناسب کمپانی شماست» و دیگری «مافین (نوعی کیک) انگلیسی بخورید» اما واگن های قطار از هم جدا شدند و این پیام ها معنای زشتی پیدا کردند. مثلاً پیام اول تبدیل به این جمله شد: «لعنت به کمپانی شما».

پس از پخش این برنامه در ساعت 8 شب، بسیاری از بینندگان از طریق پیام های اینترنتی، بخصوص در شبکه های اجتماعی صدای اعتراض خود را به گوش مسئولان برنامه ای که برای تقویت روابط تجاری بریتانیا با شبه قاره هند تهیه می شود رساندند.

برخی کاربران شبکه اجتماعی «توییتر» کلاررکسون را «نازی» و برنامه اش را «نژادپرستی دم دستی» توصیف کردند.

منتقدان این مجری بی بی سی می گویند که او در حالی در آخرین برنامه اش باز هم نمک روز زخم پاشید. چون درست دو روز پس از قتل «آنونج بیدو»، دانشجوی هند در انگلستان از سوی نژادپرستان پخش می شد.

کلارکسون در اوایل ماه دسامبر هم اقدام بحث برانگیز دیگری انجام داده بود که مجبور شد به خاطر آن عذرخواهی کند. وی در برنامه تلویزیونی در شبکه «بی بی سی 1» گفته بود کارکنان بخش دولتی که اعتصاب کرده اند باید در مقابل خانواده هایشان به گلوله بسته شوند.

او خطاب به کارکنان دولت گفته بود که وقتی مستمری به طور مرتب به حسابتان واریز می شود چطور جرأت چنین اعتصابی را می کنید، در حالی که بقیه باید برای تأمین هزینه های زندگی شان کار و تلاش کنند؟! بی بی سی پس از این ماجرا نظرسنجی درباره برنامه کلارکسون انجام داد و 32 هزار اعتراض دریافت کرد.

این اتفاق باز هم سابقه داشته است. در ماه فوریه، بی بی سی پس از پخش برنامه ای درباره خودروهای مکزیکی و بیان اینکه این خودروها نشان دهنده شخصیت ملی مکزیکی هاست، مجبور شد از سفیر مکزیک عذرخواهی کند.

در این برنامه گفته شده بود که مکزیکی ها تنبل، سست، دارای اضافه وزن، هستند که دوست دارند پشت حصارها دراز بکشند و ملحفه ای رویشان بکشند.

در این برنامه غذای مکزیکی، «همچون یک بیماری که پنیری هم روی آن قرار دارد» توصیف شده بود. کلارکسون حتی پیش بینی کرد که مکزیکی ها نسبت به این برنامه اعتراضی نمی کنند چون سفیر مکزیک در سفارت کنترل تلویزیون را در دست گرفته و خمیازه می کشد.

اما «ادواردو مدینا-مورا ایکازا»، سفیر مکزیک خشمگین شد و این صحبت ها را بی ادبانه، بیگانه ستیز و تحقیرآمیز توصیف کرد. این اتفاق به بایکوت شدن رادیو بی بی سی مکزیک انجامید و بی بی سی مجبور شد عذرخواهی شخصی از سفیر مکزیک داشته باشد.

کلارکسون در آلبانی هم اظهار نظرهایی کرده است. او گفت که ما برای این به کشوری در اروپای شرقی آمده ایم که خودرو را برای رییس مافیا امتحان کنیم. با وجود همه این صحبت های نسجیده، مسئولان بی بی سی کلارکسون را صادر کننده فرهنگ انگلیسی می دانند.

اوایل ماه دسامبر مارک تامپسون مدیر کل بی بی سی هنگامی که درباره ادامه کار مجری تخت گاز مورد پرسش قرار گرفت، اعلام کرد که به دلیل پرطرفدار بودن این برنامه و موفقیت تجاری آن، قصداخراج کلاکسون را ندارد.

alone_boy
08-01-2012, 17:47
ولی متأسفانه بی بی سی فارسی فقط محض جذب مخاطب بیشتر داره بشدت گند میزنه به Top Gear.
شما انتظار داری توی کشور انگلیس از این بهتر هم بشه دوبله کرد؟
اونجا هم که مثل ایران نیست که همه ایرانی باشن و راحت بشه دوبلور انتخاب کرد.پس از این بهتر(که به نظرم خیلی هم دوبله خوبیه) انتظار نداشته باش

Hektor
08-01-2012, 17:54
از کجا معلوم که نظر شخصی شما واقعیت هست ؟!

از اونجایی که من کاملش رو میدونم..
یعنی هر کی از 1989 تا حالا تمام سری ها و قسمتهای Top Gear رو دنبال کرده باشه راحت میتونه واقعیت از غیر واقعیت رو تشخیص بده..:46:

اتفاقا دوبله بی بی سی خیلی جالب از اب دراومده و شخصیت هر 3 مرد رو به خوبی بازگو میکنهبعله.. برای کسی که از حرفهای انگلیسی اونا هیچی سر در نیاره معلومه صداگذاری شدش بهتره(نگفتم دوبله چون اسم دوبله رو به لجن کشیده) حتی اگه بی بی سی بجای حرفهای فنی این سه مجری بیاد ترجمه ی مکالمات فیلم سینمایی dark knight یا یه فیلم دیگه رو اشتباهاً بده اونا چلغوزها روی فیلم بخونن.. اونجوری بازم برای بعضیا صداگذاری شدش بهتره..:31:
ضمناً همونجور که گفتم اینجا تاپیک Top Gear :40: هست نه تخت گاز:2:.. پس یه تاپیک برای برنامه ی مد نظرتون(تخت گاز:2:) باز کنین تا این تاپیک Top Gear به بیراهه نره.. ممنون.

Hektor
08-01-2012, 18:02
زیرنویس فارسی ویژه برنامه ایران رو میخواستم :)
برنامه ایران منظور کدوم قسمته؟ یادم نمیاد توی ایران برنامه داشته بوده باشن..
به هر حال با قندشکن میری ص زیر و فصل یا قسمت مورد نظرت رو انتخاب میکنی و زیرنویس فارسی اگه داشت میگیری:

08-01-2012, 18:24
برنامه ایران منظور کدوم قسمته؟ یادم نمیاد توی ایران برنامه داشته بوده باشن..
به هر حال با قندشکن میری ص زیر و فصل یا قسمت مورد نظرت رو انتخاب میکنی و زیرنویس فارسی اگه داشت میگیری:

شرمنده ، اعصاب نمونده که واسمون : )) منظورم خاورمیانه بود : ))

به نظرتون چرا توی اون قسمتش که توی سوریه هستن ، تخت گاز دوبله شده رو که نشون میده ، فارسیه نه عربی؟؟؟!!! :دی

در اون دستشویی که هموند میره توش ، همون قسمتی که دارن تو کارگاه ماشین هاشونو دستکاری میکنن رو نگاه کنین : ))

Maziar_69
08-01-2012, 21:33
سلام دوستان.
از کجا میتونم نسخه دوبله بی بی سی رو دانلود کنم هر هفته؟
متاسفانه دسترسی به ماهواره ندارم.
ممنون.

hamed malekpour
08-01-2012, 21:36
واقعا برنامه ی جالبییه امیدواریم یه روزی هم یکی از ماشین های ایرانی مثل سمند و رانا ودنا وتیبا را ببرن وتو این برنامه تست کنند وبه مردم هم نتیجشونو بگن.

vivabarca
09-01-2012, 00:06
من امروز اون اپیزود تست بوگاتی سوپر اسپرت رو دوبله شده ، دیدم . جالب بود ولی فکر می کردم کانالی مثل BBC ، دوبله هاش هم متناسب با عظمت و شهرتش باشه ! ولی خیلی ضعیف دوبله شده بود ! اون یارو که به جای جرمی صحبت می کرد انگار لهجه ی لری داشت ! :31:

دوستان آخرین فصلی که پخش شده از این برنامه چند هست ؟

S126
13-01-2012, 18:31
من تمام قسمتهای تاپ گیر از سال 1988 تا همین آخری که توی هند بوده رو کامل دیدم. و خیلی هم علاقمند این برنامه هستم و به نظرم این سه تا بهترین و حرفه ای ترین اجرا ها رو انجام میدن.اگر کسی دوست داشت راجب به نحوه تولید بحث کنیم. اینکه بیشتر اتفاقاتی که در برنام می افته ، برنامه ریزی شده هست و بیشتر از روی سناریو جلو میرن و .....

Hektor
03-02-2012, 07:31
شروع فصل هجدهم.
Top Gear 18x01 در تاریخ 2012.01.29 پخش شد..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]탑%20기어%20Top.Gear.18x01.HDTV.XviD-FoV.jpg

Glad Boy
03-02-2012, 12:55
من تمام قسمتهای تاپ گیر از سال 1988 تا همین آخری که توی هند بوده رو کامل دیدم. و خیلی هم علاقمند این برنامه هستم و به نظرم این سه تا بهترین و حرفه ای ترین اجرا ها رو انجام میدن.اگر کسی دوست داشت راجب به نحوه تولید بحث کنیم. اینکه بیشتر اتفاقاتی که در برنام می افته ، برنامه ریزی شده هست و بیشتر از روی سناریو جلو میرن و .....

من فقط همین یکی دو فصل آخری که BBC فارسی پخش کرده رو دیدم. واقعا این بهترین برنامه ایه که تا حالا دیدم ! وقتی
داره پخش میشه آدم همش پیش خودش میگه که کاش تموم نشه . البته Top Gear بریتانیا فقط ...
من خیلی دوست داشتم میشد از اول همه قسمت هاشو ببینم ولی متاسفانه فعلا اونقد وقت ندارم. ولی خیلی دوست
دارم تاریخچه برنامه رو بدونم ! مثلا اگه مطلبی چیزی سراغ دارین که توش نوشته باشه توی هر فصلی چه اتفاقایی
افتاده خیلی خوب میشه البته به زبان فارسی !
مثلا می خوام بدونم جرمی و جیمز و ریچارد از همون سری اول برنامه رو با هم اجرا می کردن یا نه ؟! یا مثلا اینکه مجری
دیگه ای هم بوده که حالا ازشون جدا شده باشه ؟! یا اینکه تا حالا هیچ کدوم از استیگ ها هویت واقعی ش معلوم شده
یا نه !؟ اینم واسم سواله که چه لزومی داره که به بیننده نمیگن استیگ واقعا کیه ! آخه واسه خودش هم خوبه، یکی با
این مهارت و دستفرمون توی همچین برنامه ای راننده باشه ولی کسی ندونه کیه !

Imantec
05-02-2012, 05:43
دست بچه های 9movie (آیدین) درد نکنه سریع برای Top Gear 18x01 زیرنویس فارسی توی subscene.com گذاشتن.

---------- Post added at 05:43 AM ---------- Previous post was at 05:40 AM ----------

من فقط همین یکی دو فصل آخری که BBC فارسی پخش کرده رو دیدم. واقعا این بهترین برنامه ایه که تا حالا دیدم ! وقتی
داره پخش میشه آدم همش پیش خودش میگه که کاش تموم نشه . البته Top Gear بریتانیا فقط ...
من خیلی دوست داشتم میشد از اول همه قسمت هاشو ببینم ولی متاسفانه فعلا اونقد وقت ندارم. ولی خیلی دوست
دارم تاریخچه برنامه رو بدونم ! مثلا اگه مطلبی چیزی سراغ دارین که توش نوشته باشه توی هر فصلی چه اتفاقایی
افتاده خیلی خوب میشه البته به زبان فارسی !
مثلا می خوام بدونم جرمی و جیمز و ریچارد از همون سری اول برنامه رو با هم اجرا می کردن یا نه ؟! یا مثلا اینکه مجری
دیگه ای هم بوده که حالا ازشون جدا شده باشه ؟! یا اینکه تا حالا هیچ کدوم از استیگ ها هویت واقعی ش معلوم شده
یا نه !؟ اینم واسم سواله که چه لزومی داره که به بیننده نمیگن استیگ واقعا کیه ! آخه واسه خودش هم خوبه، یکی با
این مهارت و دستفرمون توی همچین برنامه ای راننده باشه ولی کسی ندونه کیه !
شما یک جستجویی در تاپیک بزن.همه ی این سوالات بارها بطور مفصل و مصور جواب داده شده! ضمناً نسخه ی دوبله شدش نه اصلاً صداگذاری خوبی داره و نه اصالت خود top gear رو.یکجورایی مثل فیلمهای سینمایی هست که توسط این موسسه های دوبله ی خصوصی توی بازار برای شبکه ی ویدیوهای خانگی داره دوبله میشه.برای کسیکه به صدای اصلی عادت کرده باشه شنیدن وضع دوبله شدش بشدت شوک آوره.:19::41:

reza_p
08-02-2012, 19:54
لینک مستقیم قسمت دوم فصل 18 تقدیم به دوستداران تخته گاز
حجم 550 مگابایت
حجم 350 مگابایت

sireagle
20-02-2012, 13:14
کسی تخت گاز با دوبله فارسی رو داره؟

CRIS Joon CR7
20-02-2012, 20:45
کسی تخت گاز با دوبله فارسی رو داره؟
شما برنامه هایی که BBC فارسی پخش کرده است را دانلود کنید:11:

boozzai
21-02-2012, 19:44
دوستان دیگه تخته گاز بریتانیا از بی بی سی فارسی پخش نمیشه؟
چیه این آمریکاییه خداییش!!!
از چه شبکه ای میتونم هفته ای ببینم؟چه روزی چه ساعتی؟
ممنون.

AMIR-AIRGUNNER
21-02-2012, 20:18
دوستان دیگه تخته گاز بریتانیا از بی بی سی فارسی پخش نمیشه؟
چیه این آمریکاییه خداییش!!!
از چه شبکه ای میتونم هفته ای ببینم؟چه روزی چه ساعتی؟
ممنون.
هنوز 2 قسمت از فصل 18 پخش شده !! مجبور بودن برنامه رو جایگزین کنن
mbc action هفتگی میده اما قسمتهای تکراری و فصل های قبل رو میده

IceLord
21-02-2012, 21:39
هنوز 2 قسمت از فصل 18 پخش شده !! مجبور بودن برنامه رو جایگزین کنن
mbc action هفتگی میده اما قسمتهای تکراری و فصل های قبل رو میده

دیشب قسمت چهارم از فصل 18 پخش شد...

به نظر من نسخه اصلی رو ببینید اونم فقط HD
بعد از چند قسمت کاملا راه میفتید

موفق باشید :11:

sireagle
21-02-2012, 23:34
شما برنامه هایی که BBC فارسی پخش کرده است را دانلود کنید:11:

من لینکی تو اینترنت براش پیدا نمیکنم.خیلی محدود لینک پیدا میشه.همه هم تقریبا از رو هم کپی کردن
کسی لینک کامل داره؟

Glad Boy
22-02-2012, 11:27
من فصل 18 رو دانلود می کنم و می بینم. تا حالا 4 قسمتش رو دانلود کردم و دو قسمت اولش که زیر نویس هاش رو آیدین عزیز و گروه
9مووی دادن بیرون دیدم. من به جز فصل هجدهم دو فصل دیگه از تاپ گیر رو دیدم، به نظرم این فصل جذاب تره و دارن بیشتر مایه میذارن !
البته در کنارش تاپ گیر آمریکا هم که بی بی سی پخش میکنه می بینم. درسته که جذابیت مال بریتانیا رو نداره ولی به هر حال توش ماشین
داره ! منم که عاشق ماشین !

دوستان قسمت این هفته تاپ گیر آمریکا، اون وانت فورد مدلش چی بود !؟ من عاشق این ماشین شدم !

IceLord
22-02-2012, 12:37
من لینکی تو اینترنت براش پیدا نمیکنم.خیلی محدود لینک پیدا میشه.همه هم تقریبا از رو هم کپی کردن
کسی لینک کامل داره؟

بعید می دونم برای دانلود پیدا بشه.
ولی خریدش رو تو اینترنت دیدم.

ویرایش: یه سری لینک از 20 قسمت پیدا کردم. برات پ.خ. می کنم.
موفق باشی

hsein
03-03-2012, 15:18
سلام
زیرنویس های فارسی رو از کحا میشه گیر آورد ؟ جایی که همشون باشه
مثلا الان من دنبال زیرنویس فصل 12 ام ... اما نمی خوام هر دفعه واسه یه فصل کل انترنت رو بگردم

rami_hemi
03-03-2012, 19:15
دوستان با اینکه کمی تا قسمتی غیر قانونی هست ولی چون میبینم شما دنبال لینک خوب و سالم هستید یه سایت ایرانی رو معرفی میکنم که همه 5 قسمت پخش شده فصل 18 رو واسه داونلود داره
speedbax
توی بخش مستند سایت

hsein
05-03-2012, 23:12
زیر نویس هارو نمیشه از جایی گیر آورد؟

CRIS Joon CR7
05-03-2012, 23:18
زیر نویس هارو نمیشه از جایی گیر آورد؟

hsein
11-03-2012, 19:50
مرسی اما این فقط فصل 17 هست فارسیش
من الان دنبال فصل 12 ام
و البته خوب به مرور که دستم برسه فصل های دیگه
جایی هست که اینها جمع باشه ( یا حالا حداقل این 12 باشه کار ما راه بیوفته)
مرسی

IceLord
12-03-2012, 11:35
مرسی اما این فقط فصل 17 هست فارسیش
من الان دنبال فصل 12 ام
و البته خوب به مرور که دستم برسه فصل های دیگه
جایی هست که اینها جمع باشه ( یا حالا حداقل این 12 باشه کار ما راه بیوفته)
مرسی

سلام دوست عزیز

در حال حاظر زیرنویس فارسی از فصل 12 موجود نیست.

موفق باشید

Legacy's
02-11-2012, 20:12
سه روز قبل یعنی 29 اکتبر 2012، بخش ویژه ای بنام 50Years of Bond Cars: A Top Gear Special پخش شد!
در این بخش بمناسبت پنجاهمین سالگرد فیلمهای جیمز باند مأمور 007 و جدیدترین بخش این مجموعه یعنی Skyfall
ریچارد هموند و استیگ به بررسی بهترین خودروهای این مجموعه میپردازند.

سری 19 تاپ گیر هم مدت کوتاهی بعد از پخش Christmas special در فوریه 2013 شروع خواهد شد.

Agame.Arash
02-11-2012, 20:24
ببخشید اینی که الان از چی چی سی فارسی می پخشه سری چندمه ؟

Legacy's
04-11-2012, 04:57

ANAMORPH
30-12-2012, 22:38
از دوستان کسی میتونه سری کامل این برنامه رو یکجا واسه دانلود بزاره
هر چی بیشتر بهتر ، مخصوصا اون قسمتهایی که از بی بی سی فارسی پخش شده دوبله فارسی:n01:

mohamad skystar
30-12-2012, 23:33
هر چی بیشتر بهتر ، مخصوصا اون قسمتهایی که از بی بی سی فارسی پخش شده دوبله فارسی:n01:

دوست من
شما اگر تمام قسمت های این برنامه رو میخوای بهتره پک کاملش رو از بیرون تهیه کنی
وقتتم برای دانلود هدر نمیره.

IceLord
31-12-2012, 01:39

باید بری سراغ تورنت

این هست شامل تمامی 18 فصل

لــیــنــک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](BBC_-_Seasons_1_to_18_-_Complete)_)

حجم 105 گیگ! کیفیت نامعلوم :دی

++

البته قبل از سیزن 10 دیگه ارزش دیدن نداره. چون خیلی قدیمی شده.

به نظر من از فصل 10 شروع کن به دانلود و دونه دونه نگاه کن تا برسی به آخر فصل 18

تا شما اینو تموم کنی فصل 19 هم میاد

ولی حتما فرمت HD رو دانلود کن که معرکه است.
البته چند فصل اخیر با این فرمت ارائه شده.

موفق باشی

IceLord
31-12-2012, 01:41
تکراری - حذف شود

ANAMORPH
31-12-2012, 11:00
باید بری سراغ تورنت

این هست شامل تمامی 18 فصل

لــیــنــک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](BBC_-_Seasons_1_to_18_-_Complete)_)

حجم 105 گیگ! کیفیت نامعلوم :دی

++

البته قبل از سیزن 10 دیگه ارزش دیدن نداره. چون خیلی قدیمی شده.

به نظر من از فصل 10 شروع کن به دانلود و دونه دونه نگاه کن تا برسی به آخر فصل 18

تا شما اینو تموم کنی فصل 19 هم میاد

ولی حتما فرمت HD رو دانلود کن که معرکه است.
البته چند فصل اخیر با این فرمت ارائه شده.

موفق باشی

105 گیگ :n04:
لینکتون شیلتره ولی یه کاریش میکنم
دست گلت درد نکنه :n18:

Legacy's
04-02-2013, 20:10
شروع فصل 19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Nineteen

LordMMD
14-02-2013, 12:39
دوستان این قسمت Children In Need 2012 Special
مربوط به فصل 18 رو کسی لینکی ازش داره ؟ من پیدا نکردم ممنون میشم برام بفرستید.

Altairezio
18-03-2013, 13:37
دوستان میتونین فصل جدیدو از اینجا دانلود کنین! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لایک کن ببینم چه قدر طرفدار داره!:n02:

Legacy's
18-03-2013, 15:32
فصل نوزده هم هفته ی قبل تموم شد. بخش ویژه ی آفریقا که در دو قسمت 1 ساعته نمایش داده شد یکی از بهترین بخشهای ویژه تا به امروز بود:n01:
و Top Gear رفت تا فصل بیستم که طبق اعلام غیر رسمی کلارکسون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Twenty) در تابستون نمایش داده خواهد شد...

Altairezio
18-03-2013, 18:09
به جز قسمت دوم هیچ کدومو دوست نداشتم!
الته اون قسمتی هم که جیمز با موستانگ باید میرفت آلمانم کمی جالب بود!

sinasignal
12-04-2013, 18:06
دوستان این جمعه تخت‌گاز: "دیدار با جرمی کلارکسون و دوبلورش" واقعا عالی بود. حرفای جرمی راجب به" پیکان" خیلی جالب بود.

(+) های جلو حروف b رو حذف کنید (b+b+c)

rtmp://wsodflashrf.b+b+c.co.uk:80/ondemand/mp4:persian/dps/2013/04/clarkson_mozafar_16x9_med.mp4
حجم فایل 80مگابایت

LordMMD
12-04-2013, 21:24
دوستان این جمعه تخت‌گاز: دیدار با جرمی کلارکسون و دوبلورش واقا عالی بود. حرفای جرمی راجب به پیکان خیلی جالب بود.

(+) هارو بین حروف b حذف کنید
rtmp://wsodflashrf.b+b+c.co.uk:80/ondemand/mp4:persian/dps/2013/04/clarkson_mozafar_16x9_med.mp4

چجوری پخشش کنیم این رو حالا ؟!

sinasignal
12-04-2013, 21:59
چجوری پخشش کنیم این رو حالا ؟!

منوجه نشدم مشکلت چیه؟ فایل flv هستش اگه دانلودش کردی به راحتیمثلا با kmplayer پخش میشه. (فقط اینو بگم لینک "پل تره " خودت یه کاریش بکن).

Legacy's
13-04-2013, 05:27
من کل Top Gear رو از دهه ی هشتاد میلادی تا قسمت آخر فصل 19 دارم که بالای 100 گیگ میشه. همه دانلودی و دیده شده بوسیله ی خودم:n05:
شما هم بنظر من برای تخته ی گازتون بهتره یک تاپیک جدا باز کنید چون اینجا تاپیک Top Gear هست نه تخته ی گاز! یکبار که بطور اتفاقی بخشی از این تخته ی گاز رو دیدم حالم بهم خورد از نوع به اصطلاح دوبله اش و صدای ذاقارت به اصطلاح دوبلورهاش.
وقتی صدای فارسی شده ی James May رو شنیدم نزدیک بود سنکوب کنم. پسرک فکر کرده بود برنامه ی طنزه که بجای جیمز می یک صدای مسخره ی جیق جیقی از توی گلوش در می آورد. واقعاً متأسفم.
حیف نیست آدم Top Gear رو ول کنه بچسبه به تخته ی گازی که فقط بدرد افراد بی سوات میخوره؟(توی کوچه و خیابون تا جاییکه دیدم فقط افراد بی سوات طرفدار تخته ی گاز بودن) اگه کسی انگلیسی متوجه نمیشه میتونه بره زیرنویس فارسی رو دان کنه.
حتی فیلم سینمایی با صدای اصلی یک دنیا تفاوت داره با دوبله شده ولو با بهترین دوبلورها. تا چه برسه به برنامه ای مثل Top Gear ..

Altairezio
13-04-2013, 05:49
من کل Top Gear رو از دهه ی هشتاد میلادی تا قسمت آخر فصل 19 دارم که بالای 100 گیگ میشه. همه دانلودی و دیده شده بوسیله ی خودم:n05:
شما هم بنظر من برای تخته ی گازتون بهتره یک تاپیک جدا باز کنید چون اینجا تاپیک Top Gear هست نه تخته ی گاز! یکبار که بطور اتفاقی بخشی از این تخته ی گاز رو دیدم حالم بهم خورد از نوع به اصطلاح دوبله اش و صدای ذاقارت به اصطلاح دوبلورهاش.
وقتی صدای فارسی شده ی James May رو شنیدم نزدیک بود سنکوب کنم. پسرک فکر کرده بود برنامه ی طنزه که بجای جیمز می یک صدای مسخره ی جیق جیقی از توی گلوش در می آورد. واقعاً متأسفم.
حیف نیست آدم Top Gear رو ول کنه بچسبه به تخته ی گازی که فقط بدرد افراد بی سوات میخوره؟(توی کوچه و خیابون تا جاییکه دیدم فقط افراد بی سوات طرفدار تخته ی گاز بودن) اگه کسی انگلیسی متوجه نمیشه میتونه بره زیرنویس فارسی رو دان کنه.
حتی فیلم سینمایی با صدای اصلی یک دنیا تفاوت داره با دوبله شده ولو با بهترین دوبلورها. تا چه برسه به برنامه ای مثل Top Gear ..

آره متاسفانه BBC فارسی یه برنامه ی کاملا" جدی رو به شوخی و طنز تبدیل کرده با دوبلش!

sinasignal
13-04-2013, 14:14
اتفاقا این لینکی که گذاشتم بصورت زیرنویس روی تصویره و فقط صدای مجری برنامه فارسیه.

جدا از اینکه صدای اصلی اشخاص جالبتر و بهتره ولی خود جرمی هم توی این مصاحبه به چاشنی طنز اون اشاره میکنه و با نظر دوستمون Altairezio که گفته کاملا برنامه جدی هستش مخالفم چون حتی خیلی کارهاشون طنز و شوخیه

Legacy's
13-04-2013, 14:35
اتفاقا این لینکی که گذاشتم بصورت زیرنویس روی تصویره و فقط صدای مجری برنامه فارسیه.

جدا از اینکه صدای اصلی اشخاص جالبتر و بهتره ولی خود جرمی هم توی این مصاحبه به چاشنی طنز اون اشاره میکنه و با نظر دوستمون Altairezio که گفته کاملا برنامه جدی هستش مخالفم چون حتی خیلی کارهاشون طنز و شوخیه
اختیار دارید دوست عزیز
شما ظاهراً چندان با Top Gear آشنا نیستید
بله برای اینکه از حالت خشک فنی که مشکل Top Gear دهه ی 80 میلادی بود در بیاد گهگاه شوخی و طنز هم چاشنی کار میشه
ولی چیزی که شما در تخته ی گاز! دارید می بینید کاملاً به تمسخر گرفتن Top Gear هست. کاملاً. شاید این رو بعضیها که از راه تخته ی گاز با برنامه ای بنام Top Gear آشنا شدند متوجه نشن ولی اوناییکه Top Gear رو از قدیم دنبال میکنند مثل روز روشن متوجه میشن و بهمین دلیل اکثراً همون Top Gear رو نگاه میکنند..
من همونطوریکه قبلاً یکبار گفتم بطور اتفاقی کمی ازش رو دیدم کاملاً تصور کردم که از این از این دوبله های طنز هست که بچه ها بجای صدای بازیگرها صداگذاری برای طنز و تمسخر میکنند. خیلی از اینکار متأسف و ناراحت شدم. چون اصل مطلب رو برای بیننده ی ایرانی وارونه جلوه میده.. این البته نظر منه.

بهتره تمومش کنیم چون متأسفانه همینجوری این تاپیک با قاطی شدن بحث تخته ی گاز! توسط بعضی دوستان به بیراهه رفته دیگه بهتره این صحبت رو کات کنیم تا بیشتر از این تاپیک به حاشیه نره..

shahab_f
18-04-2013, 00:12
دوستان این جمعه تخت‌گاز: "دیدار با جرمی کلارکسون و دوبلورش" واقعا عالی بود. حرفای جرمی راجب به" پیکان" خیلی جالب بود.

(+) های جلو حروف b رو حذف کنید (b+b+c)

حجم فایل 80مگابایت
آدرس سایت رو یه بار دیگه میشه بذارید؟
یا به صورت هایپر لینک پ خ کنید؟
مرسی

Iman-Emperatour
28-05-2013, 17:07
سلام به همگی
میخواستم بدونم تمام فصلهای این مستند زیبا (دوبله فارسی) چنئتاست؟
و از کدوم سایت که معتبر باشه می تونم سفارش بدم؟

با سپاس:n16:

Altairezio
28-05-2013, 20:27
سلام به همگی
میخواستم بدونم تمام فصلهای این مستند زیبا (دوبله فارسی) چنئتاست؟
و از کدوم سایت که معتبر باشه می تونم سفارش بدم؟

با سپاس:n16:

ایمان جون چه طوری؟!
آقا 19 فصله لینک DL هم خواستی PM بده!:n06::n11::n12:
========================================
دوستان ادامه ی فصل 19 دقیقا کی شروع میشه؟!

NorthBridge
11-06-2013, 08:30
در مجله ی تاپ گیر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته شده سری بیستم در 30 ژوئن یعنی 19 روز دیگه پخش میشه:n19:

NorthBridge
29-06-2013, 15:05
خب خب
فردا سری بیستم شروع میشه
تا اونوقت میتونید 3 صفحه ی انتخاب شده از مجله ی تاپ گیر این ماه (212 صفحه - نسخه ی pdf : 122MB) رو در پایین ببینید .

دوستانی که اهل ترجمه ی مقالات برای ماهنامه های تخصصی خودروی ایرانی هستند بنظر من مجله ی Top Gear که نسخه ی چاپی اون از سال 1995 منتشر میشه و در حال حاضر بهای 5 پوند انگلیس رو داره بهترین و بروزترین مجله برای کارشون هست ضمن اینکه دانلود pdf اون باعث شده دسترسی بهش بسیار سهل و آسان باشه ...
بعضی از مقالات و تصاویرش کاملاً جدید بود که هنوز توی هیچ ماهنامه ی داخلی ازشون صحبتی ندیدم مثل مقاله ی مربوط به نسل جدید Mercedes SL و یا خودروی بسیار بسیار خوش استیل و عجیب لامبورگینی Egoista ..
ضمناً 18 صفحه در انتهای مجله به ریز برنامه های آتی خودروسازان جهانی برای عرضه ی مدلهای جدید پرداخته شده

مطلبی درباره ی سری بیستم تاپ گیر بهمراه تصویری از سه پیرمرد :

مقاله ای به قلم James May . به نقل قول انتخاب شده ی درشت در پایین صفحه دقت کنید !

شاهکار انعطاف سیستم تعلیق در یک خودروی کوهنورد (تقریباً 90 درجه تفاوت زاویه بین اکسل های عقب و جلو!)

- Saman -
29-06-2013, 15:28
آرشيو اين مجله Top Gear رو از كجا مي تونم بگيرم؟ كمتر در موردش شنيده بودم اما دوست دارم كه خودم مطالعه اش كنم و ببينم.

NorthBridge
29-06-2013, 16:27
آرشیوش رو براحتی با کمی جستجو میشه گیر آورد مخصوصاً در نعمت فراگیری بنام تورنت
خود وبسایت اصلی بصورت فروش و اشتراک سالیانه (35.5 £) قرار داده

- Saman -
29-06-2013, 16:50
آره خب، مي دونم ولي مي خوام كه آرشيو كاملي رو داشته باشم...توي يه تراكر خصوصي تونستم از سال 2008 تا 2013 رو پيدا كنم!

البته قصد خريد تمامي فصل ها روي ديسك DVD با كيفيت خوب دارم، ولي تا حالا كه آرشيو كامل رو با قيمت مناسب پيدا نكردم...

NorthBridge
06-08-2013, 21:13
سری 20 هم در 6 قسمت به کارش پایان داد
در 20x5 آزمون سواری ابرخودروی غیرخیابانی Lamborghini Sesto Elemento واقعاً دیدنی بود که با وزن زیر 1000Kg و توان 500hp رکوردی برابر با بوگاتی ویرون از خودش بجا گذاشت!
این خودرو برای اولین بار در دنیا بسیاری از بخشهای اون از الیاف کربن ساخته شده از جمله شاسی و بدنه و پره های رینگ و محور گارادان! و... حتی برای کاهش وزن، رنگ بدنه یا صندلی واقعی نداره و بجای صندلی قطعاتی به شاسی متصل شده که بدن راننده رو در برمیگیره!

alireza20
26-08-2013, 17:38
دوستان تو کدوم قسمت فصل 15 اون هایلوکس که قطب رفت رو میبرن آتشفشان؟کسی میدونه این هایلوکس مدل چه سالی هست؟

NorthBridge
26-08-2013, 22:31
Top Gear 15x01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Fifteen
Toyota Hilux Invincible ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_generation)

3274
03-02-2014, 05:56
به سّبک James May :
GOOD NEWS !

فصل 21 ام Top Gear بعد از یک انتظار طولانی از دیروز (2Feb 2014) شروع شد

3274
01-03-2014, 16:57

E.N.A.Y.A.T
04-03-2014, 18:52
درود

دوستان Top GeaR را در این تاپیک دنبال کنید!(فصل 21ـم)

alone_boy
11-03-2014, 14:23
نمیدونم اپیزود 4 فصل 21 تاپ گیر رو دیدین یا نه ولی دیدنش به شدت پیشنهاد میشه:دی

هموند برای آزمایش یه مرسدس G-Wagen 6*6 به امارات میره.ایـــــن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مرسدس:دی
بگذریم از اینکه ماشین عجیبه و شش چرخه و از این داستانا،چیزی که خیلی برام جالب بود اینه که تنها 2 نمونه از این مرسدس ساخته شده(در حال حاضر) که یکیشون سفارش عرباست!

واقعا آدمای عجیبی هستن این عربا:دی.از هر فرصتی برای خودنمایی و نشون دادن خودشون به دنیا استفاده میکنن و به شدت هم آدمای تجملی ای هستن.البته نوش جونشون باشه چون از قدیم الایام گفتن دارندگی و برازندگی:دی.فرهنگ و اخلاق و رفتارشون واقعا برام جالبه و من یکی که توش موندم :دی

برای نشون دادنِ عجیب بودنشون این تصاویر رو هم یه نگاهی بندازین بد نیست.خودِ هموند هم هاج و واج مونده بود:دی

اونتادور پلیس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فراری FF و مرسدس SLS پلیس

پاترول نسل جدید که این بلا رو سرش آوردن:دی

بنز

در آخر هم این جیپ که هموند میگفت حتی حرکت هم میکنهfacepalm

eman619rv
02-05-2014, 15:26
breaking news:
جرمی کلارکسون به دلیل استفاده از کلمات ناشایست و با ته مایه های نژاد پرستانه در آستانه اخراج از BBC قرار گرفت!!!

جرمی کلیپی رو هم من باب عذر خواهی از مردم پخش کرده.

کلیپ و متن خبر رو در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وب پیج میتونین ببینید.
_____________________--

یک لحظه هم نمی تونم تاپ گیر رو بدون مجری افسانه ایش تحمل کنم، تاپ گیر USA کم روی اعصاب نبوده، که بخواد تاپ گیر بریتانیا هم اینجوری بشه..:n15:

3274
02-05-2014, 16:11
breaking news:
جرمی کلارکسون به دلیل استفاده از کلمات ناشایست و با ته مایه های نژاد پرستانه در آستانه اخراج از BBC قرار گرفت!!!

جرمی کلیپی رو هم من باب عذر خواهی از مردم پخش کرده.

کلیپ و متن خبر رو در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وب پیج میتونین ببینید.
_____________________--

یک لحظه هم نمی تونم تاپ گیر رو بدون مجری افسانه ایش تحمل کنم، تاپ گیر USA کم روی اعصاب نبوده، که بخواد تاپ گیر بریتانیا هم اینجوری بشه..:n15:
لینکی که از ویدئوی صحبتش نگذاشتی ولی یک جستجوی ساده نشون میده هر چی که گفته سر و صدا بپا کرده.اخبار انگلیس هم همین الان به این موضوع اشاره کرد که یک شعر قدیمی دارای اشاره ای به سیاه پوستان رو خونده بوده ولی قضیه مربوط به گذشته بوده و تازه افشا شده. ضمن اینکه بار اولش هم نیست.
اما خاطرت جمع. هر کی از هر جا اخراج بشه کلارکسون از بی بی سی اخراج نمیشه. خواهی دید 4 روز دیگه لقب sir هم بابت خدماتش خواهد گرفت (بابت ساخت و کارگردانی پر بیننده ترین مستند خودرویی دنیا، حمایت همه جانبه از خاندان سلطنتی و ... و... که بعضاً اینجا جای گفتنش نیست!)

3274
03-05-2014, 17:42
جالبه دوستان
توی خبرگزاری ها گفته شده که N-Word رو استفاده کرده بعبارتی کلارکسون فقط کلمه ی nigger (چیزی توی مایه های کاکاسیاه) رو توی یک شعر خونده! همین و بس:n02:
واژه ایکه خیلی از ما ایرانیها اونقدر توی فیلمهای هالیوودی شنیدیم که شاید فکر کنیم خیلی هم عادی هست!
حالا نه اینکه کلارکسون خیلی هم مبادی آدابه و یا بند دهن داره که اینطور مساله رو بزرگش کردند!:n08:اصلا این مرد عادتشه (ترک عادت هم که موجب مرض است!) و کسانیکه از قدیم با این برنامه آشنایند میدونند که تابحال کلی از اصطلاحات و حتی تصاویری که توی تاپ گیر استفاده میکنه با پخش صدای بیب و یا چرخاندن دوربین، سانسور میشه!

رفیق خوب
03-06-2014, 16:22
من عاشخ این برنامه هستم

promaproma
03-06-2014, 19:42
آقا اپیزود 8 نیومد؟

3274
08-12-2014, 13:28
19 روز دیگه Patagonia special در دو قسمت بمناسبت کریسمس 2015 پخش میشه
ولی تا اون موقع و در فاصله ی بین Top Gear سری 21 و 22 پیشنهاد می کنم Top Gear The Perfect Road Trip 2 2014 رو ببینید
گرچه Top Gear The Perfect Road Trip 1 2013 بنظرم خیلی جذابتر و مفرح تر آمد تا نسخه ی 2014 . نسخه ی امسال ملال آور و حوصله بر بنظر رسید.
در ایندو قسمت جیمز می (به تعبیر کلارکسون : Captain Slow !!) و حواشی برنامه ی تاپ گیر وجود نداره و عمدتا شامل تست جاده ای ابرخودروها توسط کلارکسون و هاموند هست

3274
31-01-2015, 19:48
یاداوری برای علاقمندان
پخش بخش 22 هفته ی قبل شروع شد
نکته ی خاص و بی سابقه طی 21 بخش اخیر درباره ی این بخش اینه که در 12 قسمت : 10 قسمت عادی + 2 قسمت ویژه ی پاتاگونیا تهیه شده
فردا قسمت دوم پخش خواهد شد
برای اولین بار هست که با این بخش، تاپ گیر در کشورهای مختلف دنیا از شرق دور تا اروپا بصورت همزمان پخش میشه و قطعا یکی از دلهره آورترین سکانسهای فصل 22 بالا رفتن لندرور دیفندر کهنه کار و سلطان آفرود از دیواره ی پرشیب یک سد به رانندگی هموند هست :

xaxi
04-03-2015, 16:17
کماکان منتظر زیرنویس فارسی قسمت 6 فصل 22 هستم!!

آخرین پارت قسمت 5 اونجایی که پژو رو مسخره میکنن آخرشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3274
11-03-2015, 08:38
BBC

بی‌بی‌سی همکاری با جرمی کلارکسون مجری نام آشنای برنامه ی Top Gear این شبکه را به دلیل "درگیری با تهیه‌کننده برنامه" موقتا تعلیق کرده است.

به گفته بی‌بی‌سی، آقای کلارکسون تا زمان مشخص شدن "نتیجه تحقیقات" در مورد "مشاجره" او با تهیه کننده برنامه به طور موقت از کار خود برکنار شده است.
در بیانیه کوتاه بی‌بی‌سی آمده است:" هیچ فرد دیگری به غیر از جرمی کلارکسون از کار معلق نشده است." به همین دلیل، این هفته قسمت تازه‌ای از برنامه پرطرفدار Top Gear در بریتانیا پخش نخواهد شد.

پیش از این در ماه مه اعتراض‌هایی مبنی بر نژادپرستانه بودن سخنان آقای کلارکسون در جریان فیلم‌برداری این برنامه مطرح شده بود. در پی این اعتراض‌ها، آقای کلارکسون گفت که بی‌بی‌سی به او هشدار جدی نسبت نحوه رفتارش داده است.
جرمی کلارکسون در آن زمان گفته بود که بی‌بی‌سی به او هشدار داده که در صورت تکرار "یک حرکت توهین ‌آمیز در هر جا و در زمان" او را اخراج خواهد کرد.

بی‌بی‌سی جزئیات بیشتری در مورد حادثه‌ای که به تعلیق همکاری با آقای کلارکسون منجر شده منتشر نکرد و گفته است در این مورد هیچ‌گونه اظهارنظر بیشتر نمی‌کند.
آقای کلارکسون هم در این زمینه سکوت کرده است اما او ماه پیش در صفحه توییترش نوشته بود: "نیازمندیم: مجری تازه برای تاپ گیر. داوطلبان باید پیر، بدلباس و ملانقطی باشند اما قادر باشند به موقع سر کار بیایند."

برنامه ی Top Gear از سال ۲۰۰۲ با اجرای جرمی کلارکسون، ریچارد هموند و جیمز می، پخش می‌شود. تخمین زده می‌شود که این برنامه هر هفته نزدیک به ۳۵۰ میلیون نفر در ۱۷۰ کشور بیننده دارد.
مجری برنامه ی Top Gear در سال‌های گذشته بارها به دلیل جنجال‌های مختلف دادگاهی شده است.

Pourya-pc
11-03-2015, 12:32
این برنامه بدون جرمی به هیچ دردی نمیخوره . اصلا همین تیکه انداختن های تژادپرستانه جرمی هست که باعث جذابیت تخت گاز شده . مثل برنامه ۹۰ با مجری گری عادل فردوسی پور

3274
12-03-2015, 07:17
صرفنظر از نقش محوری او در تاپ گیر جدید که از 2002 شروع شد، و اینکه سایر مجریهای فعلی و قبلی رو او بود که وارد برنامه کرد، کلارکسون یک شخص نیست، یک برند درآمدزا و پرسود برای رسانه ی دولتی انگلیس هست، که بنابر آمار رسمی باعث شده تاپ گیر به پربیننده ترین برنامه ی این رسانه در کل دنیا تبدیل بشه

این برخوردهای ظاهری هم فقط برای اینه که بی بی سی تا جای ممکن تظاهر به بی طرفی و رعایت اصول مبارزه با نژادپرستی رو نشون بده، هر چی باشه برای ملیتها و قومیتهای اقصانقاط دنیا بوسیله ی مجریهای بومی همون مناطق داره برنامه می سازه و نمی خواد به امپراطوری رسانه ای خودش انگی بچسبه

و قطعا "مجبوره" کلارکسون رو برگردونه

3274
13-03-2015, 19:26
21 اسفند 1393
خبر داغ محافل خودرویی

جرمی کلارکسن برای همیشه ازتاپ گیر می رود؟!

داستان از هفته گذشته آغاز شد ، وقتی تیم تاپ گیر یعنی جرمی کلارکسن مرد کلیدی و ستون تاپ گیر ، جیمز می وریچارد هموند دو مجری دیگر به همراه گروه درحال ضبط فصل 22 این برنامه در نیوکاسل بودند...

«مجله ماشین» - داستان از هفته گذشته آغاز شد ، وقتی تیم تاپ گیر یعنی جرمی کلارکسن مرد کلیدی و ستون تاپ گیر ، جیمز می وریچارد هموند دو مجری دیگر به همراه گروه درحال ضبط فصل 22 این برنامه در نیوکاسل بودند. یک روز سخت کاری به پایان می رسد و وقتی جرمی و دو مجری دیگر وارد کترینگ می شوند ، کلارکسن متوجه می شود که هیچ غذای گرمی برای خوردن آماده نیست. همین مسئله خون او را به جوش آورده و با دست مشتی به دستیار تهیه کننده برنامه " اویسن تایمن " 36 ساله زده و اعتراض خود را با برخورد فیزیکی اعلام می کند.همین مسئله شعله یک نزاع را شکل داده و حالا پس از گذشت یک هفته، شب 3 شنبه ناگهان خبر تعلیق " جرمی کلارکسن از کارکردن روی آنتن بی بی سی توسط رسانه های بریتانیایی و سپس بین المللی مثل بمب خبری فراگیر شده است.

به گزارش پایگاه خبری «مجله ماشین» به نقل از بی بی سی؛ ادامه ضبط سری 22 تاپ گیر و همچنین پخش قسمتهای جدید این برنامه در داخل بریتانیا و بصورت بین المللی تا کامل شدن تحقیقات این شبکه متوقف و شاید بهتر است بگوییم تعلیق شده است. علیرغم اینکه جرمی کلارکسن در چند سال گذشته بدلیل استفاده از کلمات نژاد پرستانه ، ایجاد تنش در ضبط قسمتی از این برنامه درآرژانتین ، استفاده نادرست ازکلمات درتست تویوتا پریوس و.. توسط بی بی سی بارها توبیخ و تذکر کتبی ونهایی را در سال گذشته دریافت کرده اما رخداد هفته پیش سبب شده تا آینده همکاری وی با این شبکه و برنامه تاپ گیر را جدی تر از قبل درهاله ای از ابهام قراردهد.

اما این تصمیم شبکه بریتانیایی توسط بسیاری از شخصیت های شناخته شده رسانه ای در بریتانیا و ازجمله دوستان قدیمی جرمی ، یعنی جیمز می و ریچارد هموند که از سال 2002 با وی در تاپ گیر هستند مورد انتقاد قرار گرفته و روز گذشته جیمز درحالی که در حال خروج از درخانه اش بود رو به خبرنگاران گفت : با اینکه دیدم جرمی به او ضربه زد اما من از Jay-z ( نام مستعار جرمی کلارکسن ) حمایت می کنم و او را دوست دارم. توییترهای او ، جرمی و حتی دختر کلارکسن" امیلی " هم در این مدت از کارزار عقب نمانده و با طعنه و طنز با مسئولین بی بی سی سخن گفته اند تاجایی که دختر او در آخرین توییتش نوشت : اوه خدا! از شبکه درخواست می کنم اون رو دوباره برگردونه! جرمی دوباره شروع کرده به پخت و پز!

حتی خود کلارکسن در پیامی در توییترش خطاب به رهبر حزب کارگر بریتانیا " اد میلی بند" با طعنه عذرخواهی کرده که خبر تعلیقش از کار با تاپ گیر سبب خارج شدن خبرسخنرانی وی از سرخط خبرها شده بود! دراین بین " پری مک کارتی" از شخصیت های اسبق استیگ نیز به روزنامه " میرر " انگلستان گفته است که به نظر من ادامه تاپ گیر بدون جرمی بسیار سخت و غیر ممکن است. هواداران کلارکسن و تاپ گیر نیز که ازاین تصمیم بشدت ناخشنودند به پشتیبانی از ستاره محبوب خود پرداخته وبا ایجاد ایجاد طوماری آنلاین با جمع آوری بیش از 500 هزار امضاء تا این لحظه ازمقامات خواسته اند او را به سرکارش و اجرای برنامه تاپ گیربرگرداند.

عکس العمل جرمی کلارکسن 54 ساله نیز دراین خصوص جالب توجه بوده و درحالی که امروز صبح روزگذشته در حال خروج از خانه اش درمیان دوربینهای خبری محاصره شده بود درجواب خبرنگاری که از او پرسیده بود آیا از این اتفاق پشیمان هستی به مزاح گفته بود : بله ..و الان دارم به سمت مرکز کاریابی وآخر شب هم به تماشای مسابقه تیم فوتبال چلسی درجام قهرمانان به ورزشگاه استمفورد بریج خواهم رفت ( که این کار را نیز کرد). روزنامه دیلی میل نیز روز گذشته نوشته بود وی که سالیانه حدود 3 میلیون پاوند از تاپ گیر برای اجرای این برنامه حقوق می گیرد امکان دارد درصورت کنار گذاشته شدن از سوی بی بی سی ، با مبلغی حدود 10 میلیون پاوند جذب شبکه ITV برای تولید یک برنامه جدید شود. یکی از دوستان کلارکسن نیز به روزنامه دیلی‌میل گفته بود قرارداد او با بی‌بی‌سی این ماه به پایان می‌رسد و وی علاقه‌ای به تمدید آن نداشت. برخی از مطبوعات بریتانیایی از جمله گاردیان نوشته اند امکان دارد بی بی سی ، کلارکسن را با پرداخت یک جریمه بزرگ روبرو کند.

درهر حال جرمی کلارکسن درحالی وارد یک چالش جدید و احتمالا کنار گذاشته شدن از برنامه ای که خودش بعنوان یکی از ستونهای اصلی آن شناخته می شود قرار دارد که تاپ گیر بعنوان پربیینده ترین شوی تلویزیونی خودرویی دنیا طبق نظرسنجیها و آمارهای بی بی سی بابیش از 350 میلیون نفرمخاطب در دنیا شناخته شده ، دربیش از 200 کشور دنیا پخش می شود ،مجله آن ماهیانه تیراژ 1.7 میلیون نسخه ای داشته ودرشبکه های مختلف مجازی بیش از 18 میلیون نفرآنرا دنبال می کنند.این برنامه سالهاست دیگر در قالب یک شوی سرگرم کننده برای سازندگانش نیست و جنبه یک تجارت پرسود را پیدا کرده است ...پس باید به انتظار نشست و دید آیا مسئولین شبکه وبرنامه تاپ گیر حاضر به از بین بردن بخش بزرگی از بینندگان و سود سرشار مالیشان خواهند بود یا بازهم به مماشت کردن با جرمی کلارکسن و بازگرداندن آن به آنتن پرطرفدارترین شوخودرویی دنیا اکتفا می کنند؟!

تهیه خبر: مسیح فرزانه

amir_t6262
13-03-2015, 20:46
و با دست مشتی به دستیار تهیه کننده برنامه " اویسن تایمن " 36 ساله زده

یاد آقای افشار زاده و آن خبرنگار افتادم:n02:

3274
20-03-2015, 20:41
مثل اینکه بعد از گفتن 'ایرلندی تنبل' به تهیه کننده، چنانم کتکش زده که لب و دهنش رو خونی و روانه ی بیمارستانش کرده ... فقط بخاطر سرد بودن شام! :n02: (بیچاره زن و بچه هاش توی خونه چی می کشن)
و ظاهرا نه بی بی سی، نه کلارکسون هیچکدوم قصد کوتاه آمدن ندارند و بازرسی داخلی قراره این هفته صورت بگیره
همچنین در مراسم خیریه ای در شمال لندن کلارکسون به تندی و با ادبیاتی غیرمعمول علیه مدیران بی بی سی صحبت کرده که متن و بخش کوتاهی از ویدئوی صحبتهاش رو گاردین قرار داده

“It was a great show and they f--- ed it up.”
“I’ll be a bit tearful when I do it, but f---- it, let’s do it.”

جالب اینکه در شماره ی فروردین 94 'مجله ماشین' صص 5-7 اکثر نویسندگان فعلی مقالات ماهنامه مورد 10 پرسش قرار گرفتند و از جمله در پاسخ به این سوال که محبوبترین برنامه ی تلویزیونی خودرویی شما چیه 20 نفر از 27 نفر، تاپ گیر و عموما شخص کلارکسون رو نام بردند!

3274
25-03-2015, 19:47
بی‌بی‌سی به همکاری با جرمی کلارکسون مجری اصلی TOP GEAR پایان داد!

تونی هال، مدیرکل بی‌بی‌سی اعلام کرد که قرارداد جرمی کلارکسون، مجری اصلی برنامه تلویزیونی تاپ‌گیر تمدید نخواهد شد. کلارکسون دو هفته پیش به اتهام ضرب و شتم یکی از تهیه‌کنندگان برنامه از کار تعلیق شده بود.

تونی هال گفت که اتخاذ این تصمیم کار آسانی نبوده، اما جرمی کلارکسون از خط قرمزی عبور کرده که قابل گذشت نیست.
مشاجره منجر به حمله فیزیکی آقای کلارکسون به اوشن تایمون، تهیه کننده، روز چهارم مارس در هتلی در یورکشایر در شمال انگلستان و ظاهرا بر سر این مسئله آغاز شد که غذای گرم برای گروه تهیه نشده بود!

تحقیقات داخلی بی‌بی‌سی نشان می دهد که آقای کلارکسون حملات لفظی مفصل و طولانی به آقای تایمون داشته و به مدت سی ثانیه:n04: او را مورد ضرب و جرح قرار داده تا حاضران جلوی او را گرفته اند!
حملات لفظی آقای کلارکسون که شامل تهدید به اخراج آقای تایمون بوده، در جریان حمله فیزیکی و پس از آن ادامه داشته است.
آقای تایمون پس از این حمله "بهت زده" و "پریشان" بوده و خونریزی داشته و برای معاینه به بخش اورژانس بیمارستان منتقل شده است.

آقای کلارکسون در روزهای پس از این واقعه در چند مورد از طریق ایمیل، پیامک تلفنی و همچنین به شکل حضوری از آقای تایمون عذرخواهی کرده است.
آقای تایمون پس از حمله روز چهارم مارس شکایت رسمی علیه آقای کلارکسون مطرح نکرده و خود آقای کلارکسون چند روز بعد موضوع را رسما به مدیران بی‌بی‌سی گزارش داده است.
تونی هال، مدیرکل بی‌بی‌سی امروز از نقش مهمی که آقای کلارکسون در موفقیت کم نظیر برنامه ی تاپ گیر داشته تجلیل کرد و استعداد او را ستود.
او برای آقای کلارکسون آرزوی موفقیت کرد.
مدیرکل بی‌بی‌سی گفت که این سازمان تولید برنامه ی تاپ گیر را ادامه خواهد داد، اما هنوز روشن نیست که آیا جیمز می و ریچارد هموند، دو مجری دیگر برنامه در برنامه های جدید حضور خواهند داشت یا نه.

__________________________________________________ ______________________________

نگاهی به تاریخچه برنامه ی تاپ گیر

تولید و پخش تاپ گیر در سال ۱۹۷۷ به عنوان یک برنامه ساده اتومبیلرانی توسط یکی از شبکه های محلی تلویزیون بی‌بی‌سی آغاز شد.
از سال ۱۹۷۸ به تولیدات تلویزیون مرکزی بی‌بی‌سی پیوست و مجریان جدید و سرشناس‌تری به آن افزوده شدند.
در سال ۱۹۸۸ با پیوستن جرمی کلارکسون که ستون نویس جوان یک مجله اتومبیلرانی بود، شیوه اجرا و پرداخت این برنامه جسورانه و جذاب تر شد و تعداد تماشاچیان آن به مرور از چند صدهزار به شش میلیون نفر رسید.
در سال ۱۹۹۸ جرمی کلارکسون پس از چند ماجرای بحث برانگیز این برنامه را ترک کرد که باعث شد بینندگان آن کاهش یابد. و در سال ۲۰۰۱ پس از آنکه برندن کوگان مجری جدید آن به رانندگی در حال مستی متهم شد، پخش تاپ گیر متوقف شد.
در سال ۲۰۰۲ جرمی کلارکسون و یکی از تهیه کنندگان سابق این برنامه به بی‌بی‌سی بازگشتند و فصل جدیدی از تولید و پخش تاپ گیر شروع شد.
شیوه های مدرن و مهیج تولید، استفاده از پیست های اتومبیلرانی و افزودن یک راننده حرفه‎ای اسرار آمیز به نام استیگ که در هر قسمت اتومبیل های جدیدی را آزمایش می کرد، باعث شد که تاپ گیر به یکی از موفق ترین و پر بیننده ترین برنامه های تلویزیونی جهان بدل شود.
در سال ۲۰۱۳ موسسه رکوردهای جهانی گینس اعلام کرد که تاپ گیر پربیننده ترین برنامه تلویزیونی جهان است که در بیش از ۲۰۰ کشور جهان پخش می شود.
در اکتبر ۲۰۱۴ جرمی کلارکسون گفت که مقامات دولتی آرژانتین او را از آن کشور بیرون کردند(بدلیل استفاده از شماره هایی برای پلاک خودروهای آزمایش که اشاره به تاریخ جنگ فالکلند در دهه 80 میان آرژانتین و انگلیس داشت)
در مارس ۲۰۱۵ بی‌بی‌سی همکاری با جرمی کلارکسون را به دلیل "درگیری با تهیه‌کننده برنامه" به طور موقت به حال تعلیق درآورد...

3274
17-07-2015, 22:30
درست یکماه قبل، Chris Evans ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](presenter)) مجری مشهور 49 ساله ی انگلیسی اعلام کرد بجای کلارکسون اداره ی تاپ گیر رو بعهده خواهد گرفت
تهیه کننده ی اجرایی تاپ گیر (اندی ویلمن) ، ریچارد هموند و جیمز می هم پیشتر اعلام کرده بودند در نبود کلارکسون اونها هم حاضر به ادامه ی فعالیت نخواهند بود ...

نوشته ی کوتاه اما جالب زیر از آقای مهندس فرهاد کاشانی، نویسنده ی ایرانی آمریکایی بسیار مشهور مجله ی ماشین هست که در وبسایت شخصی ایشون آمده

جرمی کلارکسون، تخصص یا اخلاق
اخراج اخیر جرمی کلارکسون مجری پرطرفدار سریال تاپ گیر یکبار دیگر این مسئله را مطرح می کند که آیا تخصص بالا می تواند جبران اخلاق پایین را بنماید یا خیر؟

از استیو جابز نابغه عالم کامپیوتر که شروع کنیم وی چنان بداخلاق بود و کارمندان را سر هیچ و پوچ اخراج می کرد که یکی از دوستان که كارمند اپل بود و یکبار در آسانسور شرکت اپل او را ملاقات کرده بود و مورد سئوال در مورد کارش قرار گرفته بود پس از خروج از آسانسور توسط بقیه دوره شد که آیا اخراج شدی یا خیر؟
استیو جابز با تمام مهارتش یکبار در سال ١٩٨٥ توسط هیئت مدیره اپل اخراج گردید و هنگامیکه چند سال بعد در سال ١٩٩٧ دوباره برگشت به کار داده شد هنوز هم اخلاق های بد خود را حفظ کرده بود و فقط کمی بهتر شده بود. فقط تخصص بالا وی را در مقام مدیرعاملی حفظ کرد وگرنه روابط انسانی وی در حد صفر بود.
حالا اگر شما جای هیئت مدیره اپل بودید آیا او را اخراج می کردید؟ از طرفی تخصص بالای فرد قرار دارد و از سوی دیگر هزاران کارمند ناراضی.
در مورد استیوجابز تخصص بالای وی باعث افزایش قیمت سهام اپل شد و کارمندان که نفع شخصی خود را هرروز می توانستند در بازار سهام اندازه بگیرند اخلاق بد وی را نیز تحمل کردند.

جرمی کلارکسون نیز از سویی تبدیل به اسطوره ای در برنامه های تلویزیونی ماشیني تبدیل شد ولی از سویی اخلاق وی با آنچه که ما در تلویزیون می دیدیم اندکی فرق داشت و این مسئله اگرچه ممکنست عجیب باشد ولی بیشتر از آنکه فکر بکنیم رواج دارد.

قبل از انقلاب از یکی از دوستان که شوهرخاله اش کمدین و دلقک فیلم های سينمائي بود پرسیدم که حتماً وی در خانه هم شما را می خنداند. گفت کاملاً برعکس. آنقدر بداخلاق است که با یک من عسل نمی شود او را خورد!

کتک کاری آقای کلارکسون با تهیه کننده برنامه اش بر سر اینکه چرا غذای گرم برای وی تهیه نکرده در این دوره و زمانه چیز عجیبی بنظر می آید اگرچه وی بعداً اعلام کرد که چند مشکل همزمان داشته یکی طلاق همسرش و از دست دادن خانه اش، دیگری مرگ مادرش و سومی احتمال وجود سرطان در زبانش که بصورت غده ای دیده شده بود ولی بعد معلوم شد که سرطان نیست.
بهرحال شهرت و ثروت روی اولین چیزی که اثر می گذارد اخلاق است، کم کم انسان خود را برتر از بقیه می داند و همه را در خدمت خود می شمارد و حق تهیه کننده برنامه هم که برای او غذای گرم تهیه نکرده کتک خوردن می شود.

جرمی کلارکسون 55 ساله بیکار نخواهد نشست. مسلماً تقاضای بسیاری از کشورهای مختلف خواهد داشت که مشابه برنامه تاپ گیر را در کشور آنها اجرا کند و کسی چه می داند شاید چند سال بعد BBC مجدداً او را مانند استیو جابز استخدام کند.
خودتان را جای مدیران بی بی سی بگذارید. از سویی این فردی است که برای شما سالی 75 میلیون دلار سود خالص دارد ولی از سویی ابتدایی ترین حقوق بشر که کتک نخوردن است را شکسته و رئیسش را زده. شما بودید چه می کردید؟
برنامه تاپ گیر در امریکا توسط سه نفر با سه سایز مختلف مانند تاپ گیر اجرا می شود برنامه نیز تحت لیسانس BBC است ولی این کجا و آن کجا. برنامه های تقلیدی هیچوقت مانند اصل نمی شوند.

3274
01-12-2015, 20:52
تلاش BBC برای جبران فضاحت برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ی Top Gear
بالاخره BBC از تصمیمش برای پخش برنامه ویژه تاپ گیر برای تعطیلات کریسمس خبر داد اما این درحالی است که هاموند، کلارکسون و می ماه گذشته این شوی تلویزیونی را ترک کرده بودند .

بالاخره BBC از تصمیمش برای پخش برنامه ویژه برای تعطیلات کریسمس خبر داد اما این درحالی است که هاموند، کلارکسون و می ماه گذشته این شوی تلویزیونی را ترک کرده بودند .
برنامه ویژه تحت نام Top Gear From A – Z در تعطیلات کریسمس پخش خواهد شد و احتمالا شاهد یادآوری جالب ترین بخش های این برنامه پرطرفدار ازسال 2002 تا 2015 خواهدبود.
قرار است که در حین برنامه اطلاعات مربوط به سیزده سال گذشته آن به صورت زیر نویس نمایش داده شود. البته هنوز مشخص نیست که آیا سه شومن معروف آن بار دیگر و احتمالا برای آخرین بار دور یکدیگرجمع خواهند شد. به نظر میرسد BBC در نظر دارد با پخش این برنامه بخشی از فضاحتی را که در کنار گذاشتن این سه شومن معروف به بار آورده جبران کند. همچنین گفته میشود بینندگان شانس مشاهده بخش هایی از پشت صحنه های مراحل تولید برنامه را خواهند داشت.
هنوز BBC حاضر نشده به صراحت در مورد اختلافش با گردانندگان این برنامه تلویزیونی پر مخاطب درسراسر جهان صحبت کند و علت اخراج آن ها را که تاکنون سودآوری بسیار خوبی برای شبکه اش داشته اند بیان کند.

bahman_0121
31-05-2016, 10:35
مجموعه فارسیش رو نمیشه جایی دان کرد ؟؟؟

3274
08-07-2016, 01:06
آدام اسمیت پدر اقتصاد مدرن زمانی گفت :《دولت کارفرمای خوبی نیست》 که اشاره به همه نوع کارفرمایی در تولید و خدمات از جمله مدیریت تولیدات رسانه رو شامل میشه چه در جام جم و چه برودکستینگ هاوس لندن
سوء مدیریتی که در قبال تاپ گیر دیده شد و به برکناری شتابزده ی مجریان سابق پربیننده ترین و پرسودترین برنامه ی تلویزیون دنیا منتهی شد توقف نیافت و همچنان ادامه پیدا کرد
تصمیم گیران بی برنامه در بی بی سی خیال کرده بودند کاخ محکم و زیبایی که نزدیک به ۴ دهه (از ۱۹۷۷) ساختش طول کشیده رو اگر یک شبه خراب کنند ظرف چند هفته با خشت و گل قابل بازسازی هست . ریزش ۵۰ درصدی مخاطبان پیام خوبیه. ما هم که اینور دنیا از BBC یک بت ساخته بودیم فهمیدیم مدیر نالایق همه جای دنیا وجود داره

فصل ۲۳ هم پس از یکسال وقفه در ۶ قسمت بر صفحه ی تلویزیون آمد اما بیش از یک کپی ضعیف و مضحک از طرح کلی و اجراهای پخته ی کلارکسون و دوستانش چیز دیگری برای عرضه نداشت البته به آماتوری تاپگیر آمریکا هم نبود
مجریانی که هدایت فصل ۲۳ و آزمونهای جاده ای و آفرود خودروها رو برعهده داشتند در تصویر پایین بترتیب از راست به چپ شامل استیگ، مجری انگلیسی Eddie Jordan ، راننده ی انگلیسی مسابقه و مقاله نویس خودرو Chris Harris ، مجری سرشناس رادیو و تلویزیون انگلستان Chris Evans ، بازیگر و مجری آمریکایی Matt LeBlanc ، راننده ی آلمانی مسابقه Sabine Schmitz ، مقاله نویس انگلیسی خودرو Rory Reid هستند

فقدان هماهنگی بین کریس اوانز با مت لی بلانک آمریکایی و علاقه ی هر کدوم به رهبری برنامه باعث می شد بیننده های دقیق و قدیمی به آخر و عاقبت همکاری مجریان جدید و به ویژه این دو نفر شک کنن
حفظ ساختار قبلی برنامه به نیت بازگرداندن سود هنگفتی که برباد رفت ایده ای خام هست چون ساختار سابق تدریجا و در طی ۱۳ سال کار مداوم مجریانش قوام پیدا کرده بود نه با تقلید سطحی از رفتار دیگران! بگذریم که خود کلارکسون سابقه ای طولانی تر و کاریزمایی غیرقابل انکار در هدایت و رهبری برنامه داشت

کریس اوانز که تاپگیر رو با نمایش طنز اشتباه گرفته بود چند روز قبل اعلام کرد از تیم جدا شده و قرارداد ۳ ساله اش با مدیران تاپگیر رو ملغی میکنه اما گفته های یک منبع حاکیه بروز حسادت هایی داخل تیم در همین مدت کوتاه باعث به کناره رانده شدنش شده بود
از طرف دیگه باز شدن رسمی یک پرونده ی آزار جنسی علیه وی توسط زنی که همکار سابقش بود هم این میان باعث قطع شدن سایر فعالیتهای سابق رسانه ایش شد!
جالبتر اینکه مت لی بلانک در پایان بخش ششم این سری گفته بود تنها در صورت اخراج کریس اوانز حاضر به ادامه ی فعالیت هست و اخبار حاکیه الآن در نبود اوانز رؤیای سرپرستی تیم رو در خوابهاش داره می بینه

-----------------------------------------------------------------------------

و اما جرمی کلارکسون، ریچارد هموند و جیمز می هم بیکار نیستند و مشغول سفر برای ساخت برنامه ی خودرویی خودشون با نام The Grand Tour برای شبکه ی اینترنتی پخش ویدئوی Amazon Prime هستند که در پاییز ۲۰۱۶ به نمایش درخواهد آمد

3274
10-07-2016, 17:42
زیرنویسهای Top Gear سری 23 توسط کاربرهای علاقمند در download♤ha.com تهیه شده و این همت بالا و زحمتشون جای قدردانی زیادی داره اما چند جا غلطهای فنی هم داشت که امیدواریم تکرار نشه چند مثال زیر نشون میده مترجمینش با وجود زحمت زیاد، سررشته ای از امور فنی خودرو نداشتن :
اسپویلر(Spoiler) به : گلگیر ترجمه شده بود! :blink:
و بنزین (Gas) ریختن توی باک به : گاز ریختن توی بنزین! :V7:
جعبه دنده ی دستی (manual gearbox) : به راهنمای گیربکس! :n38: