مشاهده نسخه کامل
: وضعيت شغلي در زمينه شبكه چه جوريه
mseddighi
08-07-2009, 23:35
سلام دوستان
من يه ليسانس كامپيوتر هستم.
متاسفانه در دوران دانشگاه چون هدفي نداشتم و نميدونستم كه چي دوست دارم در هيچ زمينه اي كار
نكردم و تخصصي ندارم. دوران دانشگاه متاسفانه بدون ثمر گذشت. البته در اواخر دانشگاه در درس مهندسي
اينترنت بود كه با دنياي شبكه و اينترنت آشنا شدم و به كار در اين زمينه علاقه مند شدم.
حالا ميخواستم در اين زمينه كار كنم.
دوستاني كه در اين زمينه تجربه دارن لطفا راهنمايي كنن كه در چه زمينه اي از شبكه كار كنم؟
اصلا چه جوري در اين زمينه متخصص شوم؟
وضعيت شغلي در اين زمينه چه جوريه؟
ارزش داره كه از شهرستان بيام تهران در كلاسهاي مثلا ccna شركت كنم؟
لپ كلام اينكه ميخوام تا حداكثر 6-7 ماه ديگه يه شغلي در اين زمينه داشته باشم و هر زحمتي هم لازم باشه حاضرم متحمل بشم.
با تشكر
rozbeh85
09-07-2009, 12:30
کلا اگر بخواهید موفق باشید باید هم ماکروسافت را بلد باشید هم سیسکو، البته ماکروسافت چیز خواصی نداره ولی به کارتان می یاد، ولی سیسکو CCNA تازه اولشه، الان تو دنیا همه چیز داره میره سمت وایرلس، من که خودم دارم 3 سال سیسکو میخونم هر روز بیشتر میفهمم چیزی بارم نیست.
اگه تو کارتان خبره باشید واسش خوب کار هست، فکر کنم 7 ماه خیلی کم باشه، تو این زمینه تجربه کاری خیلی مهمه، خیلی مطالب رو موقع کار کردن بهش بر میخورید.
موفق باشید...
mseddighi
10-07-2009, 11:39
ممنونم كه وقت گذاشتين و به سوالم جواب دادين
ولي من بالاخره نفهميدم.
نفهميدم براي ورود به به تخصص از كجا بايد شروع كنم؟ كلاس برم ، كتاب بخونم جايي به عنوان كارآموز وارد بشم يا..؟
اصلا اول از كدوم بحث شروع كنم؟ چه جوري شروع كنم؟
لطفا يه خورده جزئي تر صحبت كنين.
چون در اين زمينه تجربه دارين نقطه شروع و مسير رو برام كامل مشخص كنين. اگه امكان داره
باز هم متشكرم
rozbeh85
10-07-2009, 11:55
ببینید، 2 تا موضوع هست، یکی اینکه شما میخواهید به صورت آکادمیک شروع به یاد گیری کنید و دیگری اینکه به صورت تجربه ای.
خوب هر کدام مزایا و معایبی داره، فرض کنید شما به صورت تجربی وارد این کار شود، خوب میتوانید به یک کار معمولی و همواره در شرف اخراج امیدوار باشید، همیشه همانجایی هستید که بودید و چنان پیشرفت خیره کننده ای ندارید، اما اگر در همین هنگام شروع به مطالعه کنید مطمنا در آینده مزد زحمت خود را میگیرد و همواره دیگران دنبال شما هستند، این قضیه شاید تا 5 سال طول بکشه ولی خوب آینده تان تضمین هست، مثلا به جای اینکه برید یه آموزشگاه رو شبکه کنید و آخر سر با کلی دوندگی 200 تومان بگیرد یه کارخانه بر میدارید 3 میلیون شبکه میکنید با کلی منت بعدشم پشتیبانی اش رو انجام میدید.
در مورد شروع کردن به خودتان و همتتان بستگی داره؛ اگه پشت کار دارید و مشکلی با زبان انگلیسی ندارید میتوانید کلی ای - بوک از اینترنت بگیرد و شروع کنید، اگه نه از Network+ شروع کنید
موفق باشید...
undertaker_ss
10-07-2009, 16:48
ممنونم كه وقت گذاشتين و به سوالم جواب دادين
ولي من بالاخره نفهميدم.
نفهميدم براي ورود به به تخصص از كجا بايد شروع كنم؟ كلاس برم ، كتاب بخونم جايي به عنوان كارآموز وارد بشم يا..؟
اصلا اول از كدوم بحث شروع كنم؟ چه جوري شروع كنم؟
لطفا يه خورده جزئي تر صحبت كنين.
چون در اين زمينه تجربه دارين نقطه شروع و مسير رو برام كامل مشخص كنين. اگه امكان داره
باز هم متشكرم
به نظر منم اگه اول کلاس برید خیلی بهتره با توجه به اینکه شما نمی خواید زیاد وقت بگذارید بهتره کلاس برید به جای اینکه خودتون بخونید چون این جوری خیلی سریعتر پیش میره
به نظر منم از network+ شروع کنید
در مورد اینکه کجا کلاس برید هم باید بگم بستگی به محل زندگی تون داره
من خودم اصفهان هستم و از آموزشگاهی که میرم خیلی راضی ام
حتی من دوستایی داشتم که با اینکه تهرانی بودند اینجا کلاس می اومدند چون ارزونتره:46:
با سلام
به نظر من هم باید اول کلاس برید سپس خودتون شروع به خوندن کنید مرحله بعد برید سراغ کار عملی
از هر کدام که بگزرید ضرر کردید
به ترتیب بالا اولی و دومی رو با هم شروع کن و بعد از 7 ماه سومی
ولی راه سختیه اما لذت بخش
موفق باشی
mseddighi
12-07-2009, 22:55
خيلي ممنون از همه دوستاني كه منو راهنمايي ميكنن
البته من از قبل در مورد network+و TCP/IP و ccna مطالعه داشتم.
اما تا كار عملي نباشه نميشه خيلي پيشرفت كرد.
ميخواستم بدونم چه جوري ميتونم يه جا مشغول بشم چون معمولا همه جا نيروي ماهر با سابقه كار ميخوان.
البته حق هم دارن چون خود من اگه الان بخوام يه جا كار كنم قطعا بازدهي و تسلط خيلي بالايي نخواهم داشت.
آيا شركت در اين كلاسها اينقدر مفيده كه بتونه به عنوان سابقه كار باشه و آدم رو تو كارش مسلط كنه؟
باتشكر
خوب باید زرنگ باشی از استادات بخواه بگو مجانی کار میکنی
یا توی کلاسهایی که میری ببین کسی اشنا تو isp داره بگو حاضری مجانی کار کنی
با حضورت در اونجا میتونی سریعا علمت رو به کار بگیری و پیشرفت کنی
-----------------
نیاز نیست تو با هر چیزی که می خوای کار کنی ازش اطلاعات داشته باشی
مطمئن باش نمیتونی تمام دیوایس ها رو بشناسی و کانفیک کنی ولی باید یاد بگیری رفتی یه جا
برای اولین بار تو عمرت یه چیزی رو دیدی بتونی درجا از خودشون اطلاعات بگیری بتونی حدود 20 دقیقه در باره
اون وسیله صحبت کنی ، تا گوگل هست همه چیز داری فط زبان رو بچسب بقیه اش حله
یاعلی و ...
mseddighi
13-07-2009, 21:28
ممنون از راهنماييهاتون
ظاهرا بايد در يه كلاس خوب ثبت نام كنم تا بتونم به جايي برسم.
كسي ميدونه كجا ميتونم كلاس خوب پيدا كنم؟
اگه اينجا ميشه يه آموزشگاه خوب تو تهران معرفي كنين
البته خودم علاقه مند هستم در كلاسهاي ccna شركت كنم.نظر شما چيه؟
با تشكر
من تهران نیستم ولی اینطور که پیداست باید
کهکشان
مجتمع فنی تهران
ایز ایران
و...
fire.mobile
24-07-2009, 18:23
سلام بحث بالا برام خیلی جذاب بود .
ممنونم فقط من یه مشکل دارم . اونم اینه که شهرستانم و توشهر ما از کلاس شبکه خبری نیست .امکانات من یه 256 ADSL .
به نظر شما چی میتونه جای کلاسو واسم پر کنه ؟
البته امکان کار کردن عملی رو دارم.در مقیاس کوچک.
یه دوست کمکم کنه ممنون میشم.
cd های مولتی مدیا اموزشی و کتاب میتونن رات بندازن
از اینترنت هم برای رفع اشکال کمکم بگیر و همینطور کتاب های خیلی خوبی توی وب هست
undertaker_ss
25-07-2009, 20:34
سلام بحث بالا برام خیلی جذاب بود .
ممنونم فقط من یه مشکل دارم . اونم اینه که شهرستانم و توشهر ما از کلاس شبکه خبری نیست .امکانات من یه 256 ADSL .
به نظر شما چی میتونه جای کلاسو واسم پر کنه ؟
البته امکان کار کردن عملی رو دارم.در مقیاس کوچک.
یه دوست کمکم کنه ممنون میشم.
به نظر من شما اول pdf اون دوره هایی که علاقه داری رو پیدا کن بعد شروع کن به خوندن
مثلا دوره های مایکروسافت خیلی سخت نیست خودت هم می تونی بفهمی چی به چیه کتابهاش خیلی خوب توضیح داده
بعد اگه مبحثی رو نفهمیدی یه سرچ توی اینترنت بزن کلی کلیپ و توضیح و کتاب خوب می تونی پیدا کنی
یه سری pdf های دوره های مایکروسافت رو دارم هر کدوم رو خواستی بگو اگه داشتم واست آپ می کنم
MeHrDaD_MeNaY
26-07-2009, 13:28
تایپک راجع به mcse هست توی همین بخش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mseddighi
27-07-2009, 12:11
این پست اشتباهی شد
پاکش کنین
mseddighi
27-07-2009, 12:13
سلام
ببخشید میخواستم بدونم این دوره های جهاد دانشگاهی امیرکبیر چه جوریه؟
خوبه ؟ مدرکی که میدن معتبر و دهن پر کن هست یا نه؟
اگه میشه فوری جواب بدین چون زمان ثبت نامش به زودی تموم میشه؟
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.