PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عکسهای دوران کودکی اعضای P30\/\/orld

صفحه ها : 1 2 [3]

پاکر
15-10-2007, 00:15
منم چند روز دیگه به امید خدا عکسم رو میذارم ولی این جوری که می بینم این تاپیک رو دارین به سمت ترش هدایت می کنین

solo_88
15-10-2007, 00:54
مهمونی بودی؟
آخه شیک پوشیدی روتم به دوربینه بعد می گی ناغافل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن کفشاتم قشنگه
راستی اون 2 هزار تومنیه هم قشنگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.جواب میدم ولی دیگه کش نده دوستان شاکی میشن:31:!!

اینجا یه 10 دقیقه بعد از سال تحویله و میبینی طرف داره تو تلویزیون در همین مورد سخنرانی میکنه!

خونه ی بابابزرگمه.داشتم چایی میخوردم دختر داییم صدام کرد منم چایی رو گزاشتم کنار برگشتم رو به دوربین!

اونا دو تومنی ها هم قابل شما رو نداره:31:!کفشام هم همینطور!

من اینجوری لباس نمیپوشم اینبار عکس بزارم متوجه میشین ولی گفتم بزار مرتب باشم و رسمی:31:!!!

Nazanin_rose
16-10-2007, 21:52
یعنی یک اسکن کردن 2 3 روز طول می کشه؟!!!!!
نه ولی من می خواستم عکسمو بدم دوستم اسکن کنه ، نمی خواستم بیرون بدم
به احتمال قوی فردا شب می ذارم:27:

با موبایل از روش عکس بنداز.منم همین کارو کردم.

در هر صورت نگران نباش تاپیک به این زودی ها نمیخوابه.

ولی جالبتر میشه اگه کنار عکس بچگی یه عکس هم از الانمون بزاریم.خودم به عنوان پیشنهاد دهنده سر فرصت این کارو میکنم.به خدا اینجا دوربین ندارم!
با موبایل خیلی بی کیفیت میشه:13::41:
چرا تاپیک نمی خوابه ؟ مگه نمی بینین ؟

منم چند روز دیگه به امید خدا عکسم رو میذارم ولی این جوری که می بینم این تاپیک رو دارین به سمت ترش هدایت می کنین

دقیقا منم همینو میگم:41::13:

solo_88
16-10-2007, 22:02
با موبایل خیلی بی کیفیت میشه

نه دیگه ببرش یه جای روشن یا غیر مستقیم روش نور بنداز.یادت باشه فلاش نزنی.منم همین کارو کردم.نتیجشم ببین خودت خوب شده.

mehdi_vsgh
20-10-2007, 21:35
من که اسکنر ندارم عکسمو اسکن کنم

با گوشیم از عکسم، عکس گرفتم :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

BKM_MAHDI
20-10-2007, 21:45
من که اسکنر ندارم عکسمو اسکن کنم

با گوشیم از عکسم، عکس گرفتم :دی

كي تو كاسه آقا مهدي وثوقي ماست خورده ؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

BKM_MAHDI
20-10-2007, 21:47
منم چند روز دیگه به امید خدا عکسم رو میذارم

ژ
به احتمال قوی فردا شب می ذارم:27:

يك سال و چند ماه بعد !!!!!!!!!!!!!

javad_raouf_danger
20-10-2007, 22:54
یک سال و چند ماه و یک پست بعد!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_vsgh
20-10-2007, 23:12
كي تو كاسه آقا مهدي وثوقي ماست خورده ؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به چه زبونی به شما حاج مهدی بگم که فامیلی من وثوقی نیس؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا میخوای شناسنامم را نشونت بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IcY
20-10-2007, 23:19
من به چه زبونی به شما حاج مهدی بگم که فامیلی من وثوقی نیس؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا میخوای شناسنامم را نشونت بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب تصحیح میکنیم:

كي تو كاسه آقا مهدي واثق ماست خورده ؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_vsgh
20-10-2007, 23:24
خب تصحیح میکنیم:

كي تو كاسه آقا مهدي واثق ماست خورده ؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینا دست از سر من بر نمی‌دارن مثل اینکه

ramyar.v
20-10-2007, 23:31

اصلا یه تاپیک بزنیم بگیم یه عکس از صحفه ی اول شناسنامه :دی
چطوره؟؟؟ :27:

Nazanin_rose
21-10-2007, 00:46
بابا تو رو خدا این کارا رو نکنین تاپیک بسته میشه اونوقت شما از دیدن روی ماه من:31: محروم میشینا:21::27:

نه عمو مهدی ، این دوست دیوونه ی من رفته اسکن کنه بدون اینکه کیفیتشو تنظیم کنه زده رو cd داده بهم ، کیفیتش هم از موبایل افتضاح تر شده الان ، اینم بهونش این بوده که وقت نداره
آخه می دونین درسای ما تو این هفته خیلی زیاد بود
دیگه سه شنبه این هفته قطعی می ذارم ، باید دوباره اسکن بشه:5:

پاکر
21-10-2007, 00:54
بابا تو رو خدا این کارا رو نکنین تاپیک بسته

نه عمو مهدی ، این دوست دیوونه ی من رفته اسکن کنه بدون اینکه کیفیتشو تنظیم کنه زده رو cd داده بهم ، کیفیتش هم از موبایل افتضاح تر شده الان ، اینم بهونش این بوده که وقت نداره
بله تایید میشه منم یک سری مشکلات و مشغلات هست که وقتم اجازه نمیده منم به زودی حتما عکسم رو میذارم:31::11:

™Enter_The_Love
21-10-2007, 01:03
بابا تو رو خدا این کارا رو نکنین تاپیک بسته میشه اونوقت شما از دیدن روی ماه من:31: محروم میشینا:21::27:

چرا آخه دروغ میگی؟
اسکن بد ترین حالتشم خوبه

javad_raouf_danger
21-10-2007, 01:03
بله تایید میشه منم یک سری مشکلات و مشغلات هست که وقتم اجازه نمیده منم به زودی حتما عکسم رو میذارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
خیالی نیست
صبر می نماییم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fery joon
21-10-2007, 01:54
اگه یه چندتا درخواست بدین بازم براتون چندتا از عکسای بچگیمو میزارم..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Nazanin_rose
21-10-2007, 01:56
چرا آخه دروغ میگی؟
اسکن بد ترین حالتشم خوبه
من اصلا دروغ نمی گم ، مگه اینکه دیگه خیلی مجبور بشم (ادبیاتو داشتی :27:) اونم فقط به دشمنم
بیچاره عمو مهدی که دشمن من نیست:41:

™Enter_The_Love
21-10-2007, 02:10
fery joon کجایییییی بابا ؟

چرا نیستی ؟ دلمون تنگ شده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

BKM_MAHDI
21-10-2007, 10:14

خب تصحیح میکنیم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینا دست از سر من بر نمی‌دارن مثل اینکه

كي تو كاسه آقا مهدي وثيقه ماست خورده ؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر هم تاپيك بسته شد خداي نكرده زبونم لال ، شما عكستان را در پ خ براي ما ارسال بفرما تا تحليل و بررسي بشه :18::31:

شیوا
21-10-2007, 15:50
اگه یه چندتا درخواست بدین بازم براتون چندتا از عکسای بچگیمو میزارم..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست میدیم...........:31:

mehdi_vsgh
21-10-2007, 18:06
كي تو كاسه آقا مهدي وثيقه ماست خورده ؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چقدر بهتون پول بدم که دست از سر من بردارین؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TEC
21-10-2007, 19:07
من چقدر بهتون پول بدم که دست از سر من بردارین؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یه چیزی به من بده شاید بتونم راضیشون کنم کاری به فامیلیت نداشته باشن.:31:

majid-ar
21-10-2007, 19:43
به خاطر دوستی و علاقه دو طرفه ای که بین من و aQoa جان هست من عکس بچگیاش رو اینجا قرار میدم.خودش روش نشد این کارو بکنه:27:

اینجا جای پسنوک usb میخورده:27:

w0rm
21-10-2007, 20:01
به خاطر دوستی و علاقه دو طرفه ای که بین من و aQoa جان هست من عکس بچگیاش رو اینجا قرار میدم.خودش روش نشد این کارو بکنه:27:

عجب !! چقدر شباهت .

mehdi_vsgh
22-10-2007, 11:43
حالا یه چیزی به من بده شاید بتونم راضیشون کنم کاری به فامیلیت نداشته باشن.:31:
یک عدد بلیط اتوبوس بدم راضیتون میکنه؟؟؟؟ :دی

Bl@sTeR
22-10-2007, 13:38
[QUOTE=majid-ar;1733512]به خاطر دوستی و علاقه دو طرفه ای که بین من و aQoa جان هست من عکس بچگیاش رو اینجا قرار میدم.خودش روش نشد این کارو بکنه:27:

اینجا جای پسنوک usb میخورده:2
عجب جيگري بوده اين آكوا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

technophile
22-10-2007, 14:05

اين از همون بچگي فك كنم چشاش دنبال نوشته هاي اطرافش بود
اينجا كه به نظر مياد دنبال يكي ميگرده كه پاكش كنه :18::18:

شیوا
22-10-2007, 15:12
اختیار دارید جناب آقای واثقی. کم بید داداش. :31::21::27:

TEC
22-10-2007, 17:40
نخیر آقای واثق..:27:
بلیط رفت و برگشت با هواپیما به یکی از شهرای ایران بدی کافیه:31:

sepideh_248
22-10-2007, 17:45
نخیر آقای واثق..:27:
بلیط رفت و برگشت با هواپیما به یکی از شهرای ایران بدی کافیه:31:

خب عزیزم اسم شهر رو هم ذکر می کردی:27:
بالاخره قیمت بلیطا فرق می کنه....

bb
22-10-2007, 17:53
مادر معنوی خونه ما مهمون هستن
به امید خدا قرار عروسی بشه

راه كوير
22-10-2007, 17:59

خوبه حالاعروسي كجا برگزارميشه :27::27::27::27:
ماهم مهمونيم ديگه :46:

Braveheart
22-10-2007, 18:04
کلا دوستان وقتي در مورد مادر مهنوي اسکاتلنديار صحبت ميکنيد بايد خيلي از جنبه ها رو حفظ کنيد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sepideh_248
22-10-2007, 18:07
به عل بی ربط بودن موضوع ویرایش شد!!!

bb
22-10-2007, 18:12
دوستان بهتر از جانم که دل بنده در خم ابروی شما گرفتار گشته
پلیز اسپم ندید
عکس از بچگی بگذارید
تا این تاپیک رو اکوا خوشگله نخوره

اصلا اگه از کوچیکیهاتون رو ندارید
بزرگیهاتون را بگذارید

راه كوير
22-10-2007, 18:13
کلا دوستان وقتي در مورد مادر مهنوي اسکاتلنديار صحبت ميکنيد بايد خيلي از جنبه ها رو حفظ کنيد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهدی می پرسه بلیط مشهد چنده؟؟:21:
:18::18::18::18::27::27::27:

TEC
22-10-2007, 18:20
خب عزیزم اسم شهر رو هم ذکر می کردی:27:
بالاخره قیمت بلیطا فرق می کنه....
دیگه هر چی کرمش کشید ما هم اونو قبول میکنیم.:21:

عروسی کی بی بی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوبه حالاعروسي كجا برگزارميشه :27::27::27::27:
ماهم مهمونيم ديگه :46:
آره جیگر طلا خانوم بچه ها رو هم بیار:31:

دوستان بهتر از جانم که دل بنده در خم ابروی شما گرفتار گشته
پلیز اسپم ندید
عکس از بچگی بگذارید
تا این تاپیک رو اکوا خوشگله نخوره

اصلا اگه از کوچیکیهاتون رو ندارید
بزرگیهاتون را بگذارید

ای به چشم.

======
خب میدونید من بچگیام توپولی بودم..
بعد کلا یه جور دیگه بودم، الآن خیلی تغییر کردم.

بچه ها عسکاتونو بزارید دیگه:5:

mehdi_vsgh
22-10-2007, 19:20
نخیر آقای واثق..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلیط رفت و برگشت با هواپیما به یکی از شهرای ایران بدی کافیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه به خاطر یه فامیلی من این همه تو زحمت بیوفتم؟؟؟؟ عمراً!!! (من فقط حاضرم یه بلیط اتوبوس بدم اونم داخل شهری!!!)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اختیار دارید جناب آقای واثقی. کم بید داداش. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من که زیاد بید...خواهد!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
23-10-2007, 10:16
این هم عکس دوران بچگی من

امیدوارم کسی خود کشی نکنه

bb
23-10-2007, 10:19
این هم عکس دوران بچگی من

بهروز جون تو هم عجب عشق جانور شناسی داشتی ها :31:

Behroooz
23-10-2007, 10:24
بهروز جون تو هم عجب عشق جانور شناسی داشتی ها :31:

اره به هین خاطره که همش فیلم های راز بقا نگاه میکنم . راستی این عکس اگه گفتید مال کجاست؟

Amin_0913
23-10-2007, 16:27
اینم یه عکس دیگه از من

MV_GT500
23-10-2007, 16:44
خانمها آقایان : مژده مژده

شما به زودی در همین تاپیک عکس کودکیهای یکی از دانشمندان بزرگ را مشاهده خواهید کرد .......:2::31:

javad_raouf_danger
23-10-2007, 19:18
این هم عکس دوران بچگی من

الان رو نمی دونم ولی بچگیهات خوشگل بودی

اینم یه عکس دیگه از من
دمت گرم باز تو یک چند تا عکس می زاری که تاپیک رو به ترش نره
از بقیه که بخاری بلند نمیشه

پاکر
23-10-2007, 23:13
دوستان پس از سالها انتظار اینم عکس کوچکولوگیای من...:31:

javad_raouf_danger
23-10-2007, 23:17
دوستان پس از سالها انتظار اینم عکس کوچکولوگیای من...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
جدا خودتی؟
چرا اینقدر کیفیتش کمه؟

smh.ir
23-10-2007, 23:22

وحید جان خیلی خوشگل بودیااااااا ...
به پدر و مادرت به خاطر داشتن فرزند خوبی مثل شما تبریک میگم ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behroooz
23-10-2007, 23:24
اشكال از گيرنده است . به فرستنده خود دست نزنيد ....

پاکر
23-10-2007, 23:26
جدا خودتی؟
چرا اینقدر کیفیتش کمه؟
نه برادرمه :دی
درستش کردم:11:

وحید جان خیلی خوشگل بودیااااااا ...
به پدر و مادرت به خاطر داشتن فرزند خوبی مثل شما تبریک میگم ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون الان دیگه خودکشی نمی کنم!:31::11:

mohammad99
23-10-2007, 23:27

جیگرت رو قاچ قاچ

mx_2dar
23-10-2007, 23:31
Behroooz
جان خوشگل بودیا .الان هم همونطوری هستی . دل منو که بردی

Nazanin_rose
23-10-2007, 23:57

چه قرمز بودی ؟:31: نه ولی بانمک بودی :20::21:

پاکر
24-10-2007, 00:05
چه قرمز بودی ؟:31: نه ولی بانمک بودی :20::21:
دیگه خوش تیپیه دیگه چی کار میشه کرد :دی

Farshadd
24-10-2007, 00:11
[i]
اگر هم تاپيك بسته شد خداي نكرده زبونم لال ، شما عكستان را در پ خ براي ما ارسال بفرما تا تحليل و بررسي بشه :18::31:

داش مهدی اگه خدایی نکرده تاپیک بسته شد و عکسش رو برا شما تو پیغام خصوصی گذاشت تو هم برا من تو پیغام خصوصی بذار تا منم تبدیلش کنم به پیغام عمومی.:10:

Farshadd
24-10-2007, 00:23
دوران کودکی من که دوربین و از این چیزا نبود. فقط نقاشی میکشیدن. اوووه یادش به خیر چیزی حدود 1200 سال قبل از میلاد من 450 سالم بوده و در واقع کودک بودم. یادش به خیر دوربین که هیچ نبود نقاشی هم فقط 4-5 تا رنگ داشتیم. یکی با چوب سوخته( سیاه) یکی با خون گوزن (قرمز) یکی با خون قورباقه(سبز) دروغ چرا بقیه یادم نمیاد. آخه من اصلا خوشم از دروغ نمیاد دروغ چرا بگم کمتر چیزی از اون زمان یادمه.

majid-ar
24-10-2007, 17:07
اینم من.اینجا 6 ساله بودم.

javad_raouf_danger
24-10-2007, 18:56
اینم من.اینجا 6 ساله بودم.

به قیافت می خوره که از اون آب زیر کاه ها بودی

fery joon
25-10-2007, 01:57
مژده مژده :

بزودی عکسهای دیگری از ایام طفولیت فری خواهید دید...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ramin4116
25-10-2007, 06:02
اقا یون سلام این هم عکس بچگی ما:46:

javad_raouf_danger
25-10-2007, 10:19
اقا یون سلام این هم عکس بچگی ما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
چقدر مظلوم بودی بچگیهات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif

ramin4116
25-10-2007, 11:45
ما چاکرتیم حاجی

fery joon
26-10-2007, 02:32
یه عکس دیگه از وقتی فری کوچک بود...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پاکر
26-10-2007, 02:39
فری جون عزیزم می گم کم شبیه آواتارت نیستیا! یکم آواتارت رو سفید کنی شبیه میشه! :دی
بامزه بودی جدی...

fery joon
26-10-2007, 02:42
فری جون عزیزم می گم کم شبیه آواتارت نیستیا! یکم آواتارت رو سفید کنی شبیه میشه! :دی
بامزه بودی جدی...

آره جدا راس میگی ها عزیزم..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه خواستی بگو بازم عکس بزارم برات.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پاکر
26-10-2007, 02:45
آره جدا راس میگی ها عزیزم..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه خواستی بگو بازم عکس بزارم برات.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فری جون یه عکس در خواستی دارم عکس بزرگیاتو میذاری؟ :دی:11:

fery joon
26-10-2007, 02:48
فری جون یه عکس در خواستی دارم عکس بزرگیاتو میذاری؟ :دی:11:

ای بابا کجای کاری.....قبلا گذاشتم که .....البته تاپیکش رفت ترش... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پاکر
26-10-2007, 02:51
ای بابا کجای کاری.....قبلا گذاشتم که .....البته تاپیکش رفت ترش... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بابا من که ندیدم حالا این بارو به خاطر هرکی که دوستش داری بذار:دی

fery joon
26-10-2007, 03:15

اینجا که جاش نیست بزارم......تازه تلفاتشم زیاده..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پاکر
26-10-2007, 03:24
اینجا که جاش نیست بزارم......تازه تلفاتشم زیاده..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا می گم پ.خ کن عزیزم بذار روی ماهت رو ببینیم :دی

Mehran NZ
26-10-2007, 03:30
فری جون منم عکس بزرگیهات و می خوام pm کن که مردم از فوضولی

Braveheart
26-10-2007, 03:34

بله ، برادر فري عکس نيمه 3 ... گذاشتن... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميخواي عکس 3... اونو ببيني چوکا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چاش که خب آره اينجا نيست ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تلفات هم فکر کنم اولين نفرش خودت باشي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خنده بي منظور ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پاکر
26-10-2007, 03:46
ميخواي عکس 3... اونو ببيني چوکا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خنده بي منظور ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام برادر خوبی؟!
بابا ما رو اغفال کردن... تعریف کردن که فری جون عکسش رو گذاشته بوده منم دهنم آب افتاد :دی
خندرم گرفتم ولی خب یک اسکاتلندیاری باید به تمامی روشها برای دستیابی به اطلاعات دست بزنه :دی

fery joon
26-10-2007, 13:10

باشه در اسرع وقت برات میفرستم جیگر..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فری جون منم عکس بزرگیهات و می خوام pm کن که مردم از فوضولی

باشه عزیزم واسه تو هم میفرستم.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله ، برادر فري عکس نيمه 3 ... گذاشتن... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقای شیردل لطفا یه مقدار رعایت کنید ...اینجا یه مکانه فرهنگیه.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همین خنده های بی منظورت منو کشته...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام برادر خوبی؟!
بابا ما رو اغفال کردن... تعریف کردن که فری جون عکسش رو گذاشته بوده منم دهنم آب افتاد :دی
خندرم گرفتم ولی خب یک اسکاتلندیاری باید به تمامی روشها برای دستیابی به اطلاعات دست بزنه :دی

مگه فری جون بستنی قیفیه که دهنت آب افتاد....:18: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fery joon
26-10-2007, 13:20

وای چه پسر قند عسلی....:40: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کی بیده؟.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TEC
26-10-2007, 14:20
فری من فیلم وحشتناک زیاد دیدم، بزار هیمنجا.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.نون: عکس بچگیات خیلی شبیه آواتارته، معلومه بچه خوش اشتهایی بودی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وای چه پسر قند عسلی....:40: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کی بیده؟.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(چقدر شبیه آوتارته) شوسش داری؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TEC
26-10-2007, 14:26

آخی شوشولوووو...
چقدر سرخالی (Sorkhali) بودی:31:

پاکر
26-10-2007, 14:30
آخی شوشولوووو...
چقدر سرخالی (Sorkhali) بودی:31:
ممنون مادر جوون:31: دیگه چی کار کنیم! :دی
اخطارم گرفتیم رفت البته بازم می گم که حقم بود :دی

fery joon
26-10-2007, 14:32
فری من فیلم وحشتناک زیاد دیدم، بزار هیمنجا.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.نون: عکس بچگیات خیلی شبیه آواتارته، معلومه بچه خوش اشتهایی بودی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

بابا ما همینجوریشم کلی خاطر خواه داریم....:20: وای به حال روزی که عکسمو بزارم اینجا.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره خیلی شبیه آواتورمه فقط یه کم آواتورم سیاه سوخته هستش....:38:

(چقدر شبیه آوتارته) شوسش داری؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره خیلی شوسش دارم....:38::35: حس ششمم میگه که تو هم خیلی شوسش داری....:25: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شیوا
26-10-2007, 14:39
فری این خودتی دیگه!!!!!!!!!!!
پاکر خیلی بامزه بودی. اینجا چند ماهته؟

fery joon
26-10-2007, 14:39
پ.نون: عکس بچگیات خیلی شبیه آواتارته، معلومه بچه خوش اشتهایی بودی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[gif[/img]

ولی راس میگی ...خیلی خوش اشتها بودم....همونطور که توی عکس میبینی به انگور پلاستیکی هم رحم نکردم.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fery joon
26-10-2007, 14:42

نه ببخشید این خودم نیستم....این بچمه.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب خودمم دیگه پس خیال داری کی باشه.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شیوا
26-10-2007, 14:47

نه ببخشید این خودم نیستم....این بچمه.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب خودمم دیگه پس خیال داری کی باشه.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه:31: خواستم یاد آوری کنم که این خودتی

مجید_جون
26-10-2007, 14:47
وای اینا چه خوشگلند
سلام من تازه واردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fery joon
26-10-2007, 14:52
هه:31: خواستم یاد آوری کنم که این خودتی

آها ببخشید شیوا خانم جمله شما تاکیدی بود نه پرسشی...من اشتباه برداشت کردم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وای اینا چه خوشگلند
سلام من تازه واردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
مثل اینکه خوشت اومده.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظر باش دوباره عکس از بچگیام میزارم.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شیوا
26-10-2007, 14:53
آها ببخشید شیوا خانم جمله شما تاکیدی بود نه پرسشی...من اشتباه برداشت کردم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثل اینکه خوشت اومده.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظر باش دوباره عکس از بچگیام میزارم.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم.....این چه حرفیه؟ خدا ببخشه:46:

fery joon
26-10-2007, 14:56
خواهش میکنم.....این چه حرفیه؟ خدا ببخشه:46:

خدا که بخشیده.....فقط مونده شما ببخشی.....بقیش حله.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TEC
26-10-2007, 14:58
بابا ما همینجوریشم کلی خاطر خواه داریم....:20: وای به حال روزی که عکسمو بزارم اینجا.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره خیلی شبیه آواتورمه فقط یه کم آواتورم سیاه سوخته هستش....:38:

آره خیلی شوسش دارم....:38::35: حس ششمم میگه که تو هم خیلی شوسش داری....:25: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آواتارتم خیلی سیاه نیست، مهم نیته:31:
حس ششمت تو یه توهم فانتزیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی راس میگی ...خیلی خوش اشتها بودم....همونطور که توی عکس میبینی به انگور پلاستیکی هم رحم نکردم.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه:31:
الآنم به انگورای پلاستیکی رحم نمیکنی؟:31:

وای اینا چه خوشگلند

کیا؟ انگورای پلاستیکی رو میگی؟:31:
خوش اومدی.:11:

شیوا
26-10-2007, 14:58
خدا که بخشیده.....فقط مونده شما ببخشی.....بقیش حله.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما کی باشیم!!! :20: خداببخشه ما هم میبخشیم. پس حلشد دیگه:31:

TEC
26-10-2007, 15:05
ما کی باشیم!!! :20: خداببخشه ما هم میبخشیم. پس حلشد دیگه:31:

خب دیگه.. پس مبارکه، فری جون پس عکسا رو زود باش.:31:

مجید_جون
26-10-2007, 15:10
ما منتظر عکسهای بعدی هستیم

پاکر
26-10-2007, 15:57
پاکر خیلی بامزه بودی. اینجا چند ماهته؟
مرسی
راستش یادم نیست!:31: نه ولی چند ماه و اندی بودم! :دی

*Necromancer
03-11-2007, 22:52
و حالا من وارد می شوم! برین کنار نفتی نشین!

فقط چون با وب کم از خود عکس گرفتم کیفیت خیته!

fery joon
04-11-2007, 00:38
و حالا من وارد می شوم! برین کنار نفتی نشین!

فقط چون با وب کم از خود عکس گرفتم کیفیت خیته!

لپ سمت راستت باد کرده....فکر کنم آدامس دهنت بوده... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*Necromancer
04-11-2007, 00:58
لپ سمت راستت باد کرده....فکر کنم آدامس دهنت بوده... اون یکی هم قرینه اونه! کلا من بچه که بودم لپ کشانی بودم اما الان گود رفتن!

karin
13-11-2007, 10:03
تاپیک خفته را با عکسهای دیگری از بچگی هایمان بیدار می کنیم
این سمت راستیه منم، سمت چپیه هم خالمه، این جا به من گفتن بغلش کن منم گفتم باشه:27::21:

اینم همون خالمه که داره لبخند ژکوند از خودش در می کنه!

Sam Fisher 11
13-11-2007, 11:21
این سمت راستیه منم، سمت چپیه هم خالمه، این جا به من گفتن بغلش کن منم گفتم باشه:27::21:

متاسفانه به نظرم عکس دومی مربوط به قبل از زمان عکس بالایی میشه ؟ از روی تابش نور هم مشخصه که عکس دومی اول گرفته شده . مطمئننا گیرنده عکس نباید زنده باشه چون تنها شاهد قتل بوده یا شایدم همچنان در حال گرفتن باجه !

RONN!E
13-11-2007, 11:28
متاسفانه به نظرم عکس دومی مربوط به قبل از زمان عکس بالایی میشه ؟ از روی تابش نور هم مشخصه که عکس دومی اول گرفته شده . مطمئننا گیرنده عکس نباید زنده باشه چون تنها شاهد قتل بوده یا شایدم همچنان در حال گرفتن باجه !

:laughing:
بهت گفتن بغلش کن،نگفتن خفش کنی که.:laughing:

karin
13-11-2007, 12:02

متاسفانه مقتول زنده موند:13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کجای نور فهمیدی اونوقت؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:laughing:
بهت گفتن بغلش کن،نگفتن خفش کنی که.:laughing:

خواستم از فرصت استفاده کنم کارشو تموم کنم که نشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21::27:

Sharingan
13-11-2007, 12:03
واقعا عكس باحاليه.... كوچك ترين كشتي كچ كار تاريخ... كوچك ترين قاتل تاريخ ... كوچك ترين صحنه جرم....

L O V A B
13-11-2007, 12:14
این هم عکس دوران بچگی من

اصلا" تغییر نکردی!!:27:

منم بزودی میذارم!:46:

Luti
24-12-2007, 23:19
اينم منم ،‌يعني من بودم:19:

bb
24-12-2007, 23:24
ایول
واقعا لوتی بیدی ها
:دی

secure
25-12-2007, 01:47
این هم برای منه ببخشید که شفاف نیست با دوربین گرفتم .اسکنر نبود .

البته یک عکس خیلی باحال با Divoonejoon داریم مربوط به گذشته های خیلی دور حالا یه روزی اگه شد میزاریم .

توضبحات : اون اسبی که میبینید دسته منه عشقه من بود و همون اسب تروای تاریخی که میگن همونه ...

miss_ava7
13-01-2008, 13:45
.................................................. ...

dizgah
13-01-2008, 14:18
اینم عکس منه خوبه؟

:27:
جدا از شوخی باید از البوم پیداش کنم حتما میزارم

"R E Z A"
07-02-2008, 23:01
don;t bumb topic dizgah

"R E Z A"
07-02-2008, 23:06
سلام

نیش نیش جون خیلی ببخشید ....فقط می خواستم بدونم بچگیهات چه شکلی بودی .. :happy: :)

وای چقدره نازه ............. موش بخوردت کوچول موچولووووو

:biggrin: :biggrin:

mordam az khandeh......

mer30

™Enter_The_Love
10-06-2008, 21:07
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب چون بعد عمری یه عکس از بچگیمون پیدا کردیم گفتیم تاپیکو بکشیم بالا و مزین به عکس خودمون کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط چندتا نکته هست که باید بگم :

خواهشا دوستانی که میخوان غش و اینا بکنند شماره 115 رو در یاد داشته باشند چون ممکنه نیاز بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از بوسیدن زیاد از حد نیز خودداری کنید .

از بوسیدن جاهایی که خلاف قوانین اسلامی و این چیزاس پرهیز کنید .

از آورن چیپس و پفک اینا نیارید . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب اینم من : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin2000
10-06-2008, 21:27
اگه نگاه کنید میشه راحت فهمید که یک نفر که بزرگ شده چه شکلی میشه
اگه نگاه کنید میبینید که تقریبا بچه ها به هم شبیه اند یه خورده؟
نه؟
و همه خوشگل به خصوص محمود ( دیزگاه)

atrocious
10-06-2008, 22:45
پوزش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saman007spy
10-06-2008, 22:59

devil_ff2008
10-06-2008, 23:03
چقدر شبیه آواتارته
نکنه آواتارتم خودتی بلا

devil_ff2008
10-06-2008, 23:04
یه چیز دیگه
تو چند سالته که زمان بچگیت دوربین رنگی نبوده ؟؟؟؟!!!!!!!!!

AaVaA
10-06-2008, 23:06
چقدر شبیه آواتارته
نکنه آواتارتم خودتی بلا

یه چیز دیگه

البته از سازمان کار و امور وابسته پوزش می طلبم که جوانان رو از سر کار رفتن در می اریم اما
دوست من یه صفحه بر گردی عقب ؛ متوجه قضیه میشی:31:

saman007spy
10-06-2008, 23:10
به آی دی نویسنده ی این پست توجه کن ، یه چیزایی دستت میاد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه چیز دیگه

عکس رنگیش هم دارم ، اسکن خواهم کرد و خواهم گذاشت البته فردا

devil_ff2008
10-06-2008, 23:13
البته از سازمان کار و امور وابسته پوزش می طلبم که جوانان رو از سر کار رفتن در می اریم اما
دوست من یه صفحه بر گردی عقب ؛ متوجه قضیه میشی:31:
بابا این همونه دیگه
یعنی جفتشون یکین
یعنی این سامانه همون سامانه
یعنی اون یوزر قبلیش بوده
:27::27::27::27::27::27::27:

saman007spy
10-06-2008, 23:17

AaVaA
10-06-2008, 23:30
از اینکه بنده رو از کار بیکار کردین ممنونم

سامان میریم که داشته باشیم بندر رو :دی

atrocious
10-06-2008, 23:51
اين منم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

devil_ff2008
10-06-2008, 23:54
ولی یک سالگیت اصلا شبیه دو سالگیت نیستااااا

آواتارتم خودتی ؟

atrocious
11-06-2008, 00:00
اين منم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

atrocious
11-06-2008, 00:19
ولی یک سالگیت اصلا شبیه دو سالگیت نیستااااا
رشد مضاعف![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آواتارتم خودتی ؟
بهله ! واسه همين يه هفته پيشه!!
جات خالي رفتيم زير آفتاب جزغاله شديم برگشتيم!!:27:
آآآآآآآآآآآخ هنوز ميسوزه!!

AaVaA
11-06-2008, 00:32
خوب اینم من : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

حجم لپا رو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخی این طفلک ...لپاش کو؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همون کودکی
با چشاش داره میگه منو بن نکنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

atrocious
11-06-2008, 00:59
با چشاش داره میگه منو بن نکنین
ايول خيلي باحال بود!

devil_ff2008
11-06-2008, 09:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دوتا چقدر شبیه همن
نکنه از اون دو قلو های گم شدن !!!!

™Enter_The_Love
11-06-2008, 10:22
راست میگه ها :دی

عجب ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خواهر که پیدا کردیم اینجا یه داداشم پیدا شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M i L @ D
11-06-2008, 10:30
اینم عکس کودکی من !! :11::46::31:

saman007spy
11-06-2008, 12:16
+

حجم لپا رو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخی این طفلک ...لپاش کو؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همون کودکی
با چشاش داره میگه منو بن نکنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

cyrus_ln
11-06-2008, 13:14

بگو چرا هی میگه بیا جنگ

hamidghoty
11-06-2008, 13:34
منم عکس بزارم

saman007spy
11-06-2008, 13:37
منم عکس بزارم

خداداد عزیزی:20:

ممنون دوست من

atrocious
11-06-2008, 14:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دوتا چقدر شبیه همن
نکنه از اون دو قلو های گم شدن !!!!
ماااااااااااااااااااااااا ااااااا!!!!!!!!!
پسر راست ميگيا!!:18:

راست میگه ها :دی

عجب ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خواهر که پیدا کردیم اینجا یه داداشم پیدا شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوري برادر؟!؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamidghoty
11-06-2008, 14:08
فیلم هندی شد

atrocious
11-06-2008, 14:32
فیلم هندی شد

كاش فيلم هندي بووووووووووووود!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sourena_8888
11-06-2008, 17:43
اوه اوه ...عجب چیزی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

...
من از دوران طفولیتم عکس ندارم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وقتی صغیر بودم هر که خانه ی ما آمد یکی از عکسهام را برد... زیبایی وحشتناکی داشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

RooS
11-06-2008, 17:44

اینم منم. 1 سالگی فکر کنم

در حال ترکیدن D:

devil_ff2008
11-06-2008, 17:45
من از دوران طفولیتم عکس ندارم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وقتی صغیر بودم هر که خانه یما آمد یکی از عکسهام را برد... زیبایی وحشتناکی داشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون بهتر که برد وگرنه الان میذاشتی باید میرفتیم جنازه کشی
منم الان برای همین عکسمو نمیزارم

sourena_8888
11-06-2008, 18:27
همون بهتر که برد وگرنه الان میذاشتی باید میرفتیم جنازه کشی
منم الان برای همین عکسمو نمیزارم
حتما حکمتی نهفته هست...

™Enter_The_Love
11-06-2008, 18:36

در حال ترکیدن D:

:31:
زشته بگم وای چقدر ناز و اینا ، مردم حرف در میارن :دی

الانم تپل مپلی؟

moein_drj
11-06-2008, 19:29
این است moein_drj در سایز اسمال :

cyrus_ln
11-06-2008, 20:43

چه بانمکه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم از ما

در اینجا هم موجود می باشیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"

از من یاد بگیرید بعدش عکس بذارید :دی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saman007spy
11-06-2008, 21:49
اوه اوه ...عجب چیزی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

...
من از دوران طفولیتم عکس ندارم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وقتی صغیر بودم هر که خانه ی ما آمد یکی از عکسهام را برد... زیبایی وحشتناکی داشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیبایی شما زبان زد خاص و عام بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در حال ترکیدن D:

آهای خانوم خوشگله ، اینی که زیر پات گذاشتی دله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوجمل بود . تپلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

atrocious
11-06-2008, 22:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیبایی شما زبان زد خاص و عام بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آهای خانوم خوشگله ، اینی که زیر پات گذاشتی دله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوجمل بود . تپلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برادران و خواهران ، لطفا شئونات اسلامي را رعايت و نهي را منكر كنند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهر شما هم حجاب خود را رعايت كن!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حراست p30world [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saman007spy
11-06-2008, 23:09
جیگرتو لپ لپ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماتاتا
11-06-2008, 23:58
این هم ماتاتای کوچک... :20:

sus2
12-06-2008, 00:07
این منم اگه گفتید دارم چکار میکنم؟؟؟؟؟؟:31::31:

atrocious
12-06-2008, 00:17

آشنا ميزني؟!؟!؟!؟!؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

devil_ff2008
12-06-2008, 04:39
احتمالا داری اخبار 30 یا 30 می بینی

sourena_8888
12-06-2008, 08:12

نا خود آگاه و غریزی به فکر هیتلر افتادم...

احتمالا داری اخبار 30 یا 30 می بینی
فکر کنم داره ... وی پیف پیف

lord40
12-06-2008, 08:27

داری آتاری بازی میکنی . میکرو , شایدم سگا.

lord40
12-06-2008, 08:28

خولاکی خوشمل با مزه تو دل برو .... No.1

lord40
12-06-2008, 08:30
من عکسمو بزارم فروم به باد فنا میره . واسه همین فعلا خویشتنداری میکنم تا ببینم چی میشه .

ماتاتا
12-06-2008, 08:38
آشنا ميزني؟!؟!؟!؟!؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمی دونم والا! مدرسه علوی نبودی احیانا..؟ بنده کلانترزاده هستم.... :20:

ماتاتا
12-06-2008, 08:39
نا خود آگاه و غریزی به فکر هیتلر افتادم...

چون خون من با هیتلر عزیز عجین شده..! :31:

همون سورنای خودمونی تو آرین ...؟ :10:

sourena_8888
12-06-2008, 09:15
چون خون من با هیتلر عزیز عجین شده..! :31:

همون سورنای خودمونی تو آرین ...؟ :10:
اختر شناسان وعده قیام ماتاتا را به هیتلر داده بودند ...

---
نه... من خودم هستم و نه شخص دیگر

ماتاتا
12-06-2008, 09:18
اختر شناسان وعده قیام ماتاتا را به هیتلر داده بودند ...

---
نه... من خودم هستم و نه شخص دیگر

به هر حال هر کس هستی دمت گرم... :10:

قول می دم وقتی به قدرت رسیدم نذارم اعدامت کنن...! :27:

sourena_8888
12-06-2008, 09:30
اعدام فدای سرم...تنم سالم باشه

قول بده نزارن ناخن هام را بکشن...

Kasra 91
12-06-2008, 09:47
با گوشی از روی عکس , عکس گرفتم

pandemonium
02-10-2008, 19:57
به خدا سوگند اگر تاپیکی ارزش نبش قبر رو داشته باشه یکیش همینه ...

نبینم این دیگه به این زودی ها گم و گور شه ها...

بریزین تو ...رونقش بدین ...

....

امير موسر
02-10-2008, 20:44
از رو عکس ,عکس گرفتم کیفیت نداره !

*IN*
02-10-2008, 21:21
اینم منم
فقط حجابم مشکل داره چش بسته نگاه کنید :دی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Borhan72
03-10-2008, 17:24
اينم بچگی های من:

cyrus_ln
03-10-2008, 20:13
عکسهای من به ترتیب سن

از رو عکس , عکس گرفتم به همین خاطر کیفیتش بد شده.
این کیه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقد خوشمله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saeed Bingo
02-04-2015, 19:34