مشاهده نسخه کامل
: مشكل كارت گرافيك 4850
سلام
دوستان من كارت گرافيكم ATi 4850 هست كه تو بعضي بازيها تو بعضي مواقع از بازي پرش ميكنه تو دسكتاپ و اين ارور رو ميده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخواستم بدونم مشكل از چيه ؟ ميتونه از فنش باشه چون دور فن به صورت معمولي بسيار بالاست .
ممنون
علي طهماسبي
08-07-2009, 19:43
با سلام دوست عزيز درايورشو خوب نصب نكردي كارت شما 4850 است درسته در صورتي كه در كاتاليستت خوب نگاه كني 4800 هست كه نشان از درست نصب نكردن گرافيكت مي ده موفق باشي
دوستان ربطی به به درایور نداره.
با سلام دوست عزيز درايورشو خوب نصب نكردي كارت شما 4850 است درسته در صورتي كه در كاتاليستت خوب نگاه كني 4800 هست كه نشان از درست نصب نكردن گرافيكت مي ده موفق باشي
مگه HD4850 از سری 4800 نیست؟!
Catalyst و سایر نرم افزار های تشخیص دهنده کارت گرافیک همه کارت های گرافیک ATi Radeon 4850/4830/4870/4890.....رو 4800 Series مینویسه.
اما در رابطه با این مشکل بهتره شما آخرین درایور کارت گرافیکیتون رو که Catalyst 9.6 هست نصب کنید.
ممنون از نظراتتون
نصب كردم اما هنوز همون مشكل رو داره جالبه كه دور فنش به طور معمولي روي 70 درصد هست اما موقع كرش از بازي روي 98 درصد ميره به نظرتون ميتونه از فن باشه ؟
در واقع كرش نيست يه جورايي انگار vga كم مياره و تصوير سياه ميشه مثل حالت استنباي بعد از 2 3 ثانيه بر ميگرده
alborz_k
08-07-2009, 22:06
سلام. و نوع کارت گرافیکتون و اسن اون بازی ای که مشکل پیش می اد و مشخصات کامل ویندوز و سیستم عاملتون رو بگین ، در ضمن ، چند وقته که کارت رو گرفتین و چند وقته که این مشکل رو دارین؟
سلام
كارت گرافيكم Connect 3D HD 4850 Extreme OC هست كه توي بعضي از بازيها خيلي اين مشكل برام پيش مياد اما تو بعضي بازيها مثل cod 4 خيلي كم اينجوري ميشه .
سيستم عاملم كه xp 32 bit و اين مشكل رو از وقتي گرفتم دارم.
ولي به نظر خودم وقتي اين مكل پيش مياد كه دور فن ميره رو 100 درصد به نظرتون ميشه كاري واسش كرد يا اينكه باس فن و عوض كنم ؟ و اينكه چي بگيرم بهتره ؟
خيلي ممنون
alborz_k
09-07-2009, 00:01
سلام
كارت گرافيكم Connect 3D HD 4850 Extreme OC هست كه توي بعضي از بازيها خيلي اين مشكل برام پيش مياد اما تو بعضي بازيها مثل cod 4 خيلي كم اينجوري ميشه .
سيستم عاملم كه xp 32 bit و اين مشكل رو از وقتي گرفتم دارم.
ولي به نظر خودم وقتي اين مكل پيش مياد كه دور فن ميره رو 100 درصد به نظرتون ميشه كاري واسش كرد يا اينكه باس فن و عوض كنم ؟ و اينكه چي بگيرم بهتره ؟
خيلي ممنون
شما ، با نرم افزار gpu-z دمای کارت رو در زمان بازی و زمانی که هنک می کنه ببینید که چند هست ، بهتره که فرکانس ها رو همون اندازه ی مرجع که 625و993 هست ، قرار بدین .
مدل پاورتون چی هست؟
پاورم green real بالاي 500 W هست فك كنم 520 باشه اينم gpu-z :
alborz_k
09-07-2009, 01:23
پاورم green real بالاي 500 W هست فك كنم 520 باشه اينم gpu-z :
کلأ سایر قطعات مشکلی ندارند ! و همه چیز مرتبه!! برای اظمینان یک بار درایو کاتالیست رو به طور کامل پاک کنید و آخرین ورژن رو دانلور و نصب منید ، اگه باز مشکل داشت ، کارت رو به شرکت گارانتی کننده نشون بدین.
علي طهماسبي
09-07-2009, 16:20
بايوس مادربردتو آپديت كن امكان شناسايي سخت افزارهاي جديد رو افزايش مي ده
منم دقيا همين Error رو با 4830 دارم... ممنون ميشم اگه مشكلت حل شد به منم بگي
دوست عزیز دمای کارتتون تو حالت فول لود چقدره ؟ شاید دما میره بالای 100 درجه و مشکل باستون بوجود میاد
يه بار بازي قطع شد و اين صفحه اومد... يعني مشكل سخت افزاري دارم؟ بايد بره گارانتي؟
کارت گرافیکم را ارتقا داده ام ویه4850 MSI 512MB خریدم اما هیچ کدام از بازی ها رو درست اجرا نمیکنه ورنگش توی بازی پخش میشه توی همه بازی ها همین طوریه 5 FALLOUT3 SilentHill PES2009 Far Cry 2 مشکل از چیه سیستم پاور 535گرین رم GB DDR2 2 GHZ CPU PENTIUM D INTEL 3.01 MB512 4850 مادربورد ASROCK 4COREDUAL-SATA2 اون کارت قدیمی که داشتم بهتر بود(X1050 ) ویندوز هم عوض کردم :19:
Kianoosh
26-07-2009, 06:36
د رایور و کاتالیست بروزه!؟دی ایکس چطور؟تست 3d بگیر دماها مشکلی نداره؟اگه گارانتی داره ببر گارانتی!
سلام
دوستان من كارت گرافيكم ATi 4850 هست كه تو بعضي بازيها تو بعضي مواقع از بازي پرش ميكنه تو دسكتاپ و اين ارور رو ميده :
ميخواستم بدونم مشكل از چيه ؟ ميتونه از فنش باشه چون دور فن به صورت معمولي بسيار بالاست .
ممنون
سلام دوستان
من خودم به شخصه دیروز به این مشکل بر خورد کردم با Catalyst 9.7 روی Win Xp .
دیروز بعد از نصب Catalyst هنگام تست های 3Dmark06 به این Error بر خورد میکردم .
بعد از مدتی که با Catalyst و درایور ها کار کردم فهمیدم مشکل از DirectX هستش.
شما آخرین ورژن DirectX 9.0c رو نصب کنید درست میشه.
من كارتم رو فرستادم گارانتي... گفتن خرابه... قرار شد يكي ديگه برام بفرستن...
Kianoosh
24-08-2009, 04:52
بعد از مدتی که با Catalyst و درایور ها کار کردم فهمیدم مشکل از DirectX هستش.
شما آخرین ورژن DirectX 9.0c رو نصب کنید درست میشه.
اگه گارانتی داره ببر گارانتی!
اوهوم!:دی
من كارتم رو فرستادم گارانتي... گفتن خرابه... قرار شد يكي ديگه برام بفرستن...
خیلی خوب که مشکل حل شد...
من کارت گرافیکم رو عوض کردم اما از همان اول مشکل دارم وقتی وارد بازی میشم رنگ به هم میخوره
توی منوی بازی این طوری نیست فقط داخل بازی میشی این طوری میشه با کارت قدیمی خودم این مشکل رو نداشتم(X1050)بود اسم کارت جدیدم MSI 4850 512 MB است حتی درایور جدید رو دانلود کردم ((9-8ویندوز عوض کردم درست نشد( دمای کارتم در بازی به 70میرسه) توی ویندوز ویستا امتحان کردم که فوتبال را به خوبی اجرا می کرد( FIFA09 , PES2009)باحداکثر جزئیات........ بقیه بازی ها خوب نبود ولی خیلی روان بود حالا باید چه کار کنم ....فقط به من بگید چه طوری رنگش درست میشه...
سیستم من 2GB RAM و D 3.0GHZ 3.01GHZ CPU PENTIUM و RADEON 4850 512 MB GRAPHICS MSI و مادربورد 4COREDUAL-SATA2 و پاور وات 535 گرین و ویندوز )XP SP2,SP3هر دو)
من کارت گرافیکم رو عوض کردم اما از همان اول مشکل دارم وقتی وارد بازی میشم رنگ به هم میخوره
توی منوی بازی این طوری نیست فقط داخل بازی میشی این طوری میشه با کارت قدیمی خودم این مشکل رو نداشتم(X1050)بود اسم کارت جدیدم MSI 4850 512 MB است حتی درایور جدید رو دانلود کردم ((9-8ویندوز عوض کردم درست نشد( دمای کارتم در بازی به 70میرسه) توی ویندوز ویستا امتحان کردم که فوتبال را به خوبی اجرا می کرد( FIFA09 , PES2009)باحداکثر جزئیات........ بقیه بازی ها خوب نبود ولی خیلی روان بود حالا باید چه کار کنم ....فقط به من بگید چه طوری رنگش درست میشه...
سیستم من 2GB RAM و D 3.0GHZ 3.01GHZ CPU PENTIUM و RADEON 4850 512 MB GRAPHICS MSI و مادربورد 4COREDUAL-SATA2 و پاور وات 535 گرین و ویندوز )XP SP2,SP3هر دو)
عکس رو ببینید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.