PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاوردن تصویر کارت TV

redstorm88
08-07-2009, 16:18
سلام
من تازگی یه کارتtv مدل alfex x5 گرفتم وقتی نصبش میکنم و بعد کشور رو انتخاب میکنم روی auto scan کلیک میکنم تا کانال ها رو پیدا کنه ولی بعد از اتمام جستجو کانالهایی رو که جستجو کرده رو نمایش نمیده بعبارتی تصویر بالا نمیاره ولی توی یه کادر تصویر در تصویر که 16 کانالا رو با هم نشون میده تصاویر رو بعضیاشو نشون یده ولی در پنجره اصلی اصلا تصویر نداره
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر

tsjaleb
29-07-2009, 23:00
یعنی بعد از اسکن میشه کانال ها رو سیو کرد یا نه ؟؟؟

btheme
17-08-2009, 02:12
من دقيقا مشكل رو نفهميدم ولي در حالت كلي تنظيمات كل كانال ها رو ذخيره كنيد و حالت كشور روي مالزي يا ايران يا تركيه و عراق و اسراييل قرار بديد و دوباره فايل رو ذخيره كنيد اگر درست نشد يك بار ديگه نرم افزار مربوطه رو بريزيد و اگر دوباره نشد تنظيمات مربوط كپچر رو در نرم افزار در قسمت Drvice بررسي كنيد به خدا ديگه چيزي نميدونم اگه باز هم نشد واضح تر بگو تا كمكت كنم

feizafra
07-04-2010, 18:47
من یه کارت تی وی مدل philips saa7130 دارم هر کاری می کنم هیچ کانالی رو نشون نمی ده هم درای.رش ر. نصب کردم و هم نر افرارش رو از آنتن قوی هم استفاده می کنم تنظیماتش روهم درست انجام دادم .ولی به هیچ صراطی مستقیم نیست و هیچ تصویری نشون نمی ده.لطفا کمکم کنید.نه تو سون جواب می ده نه تو اکس پی.اینو هم بگم درایورش کالما نصب هستش

mostafa-b
23-04-2010, 11:14
سلام
من یه کارت تیوی avermedia نصب کردم
درایورش هم نصبه و سیم آنتن هم وصله ولی نتونستم کانالهارو اسکن کنم. 69 تا کانال پیدا میکنه ولی تصویر ندارن. ضمنا ریموت رو هم نمیشناسه
کسی بلده با این کار کنه؟