مشاهده نسخه کامل
: غیب شدن فایل ها در گوشی نوکیا
hamedchtsz
08-07-2009, 14:47
سلام. من گوشی نوکیا n72 دارم. یک فایل از طریق بلوتوث از گوشی دوستم که سونی اریکسونه گرفتم و ناگهان همه فایل های توی گوشیم غیب شدند. البته فضای اشغال شده حافظه که 600 مگ بود تغییری نکرده اما تمام پوشه ها خالی هستن و فایلی مشاهده نمی شه.
گوشی رو به کامپیوترم وصل کردم که آنتی ویروس به روز اَوَست روش نصبه اما اخطاری مبنی بر فعالیت ویروس نداد. البته همونطور که می دونید وقتی نوکیا رو به کامپیوتر وصل می کنی مثل سونی اریکسون درایوی به my computer اضاف نمی کنه و از طریق برنامه منجر با گوشی ارتباط بر قرار می شه و روی آیکون مربوطه در my computer که شبیه یک کشو هست هم راست کلیک می کنم گزینه اسکن آنتی ویروس وجود نداره و کلا اون قسمت رو اسکن نمی کنه و می نویسه invalid direction . و اگه از گوشی هم پوشه ای رو روی کامپیوتر کپی کنم یک پوشه خالی کپی می شه.
حالا باید چکار کنم؟ گوشیم وبروس گرفته؟ آیا باید آنتی ویروس مخصوص موبایل روش نصب کنم؟
خواهشا کمک کنید کلی عکس و فیلم و موزیک و دفترچه تلفن و غیره تو گوشی هست که اصلا دوست ندارم پاک بشه.
ممنون.
alipencia
08-07-2009, 21:50
دوست عزيز شما گوشيت رو در حالت pcsuite قرار دادي.اگر حالت mass storage يا data transfer داره رو اون قرار بده.يا رم گوشي رو در بيار و از رم ريدر استفاده كن. در ضمن انتي ويروسهايي مثل kaspersky و nod32 بعضي ويروسهاي موبايل رو ميشناسن.همچنين دقت كن كه show hidden file فعال و hide protected operating system file غير فعال باشه چرا كه گوشي فايل هاي hidden رو نشون نميده...
Sajad2006
08-07-2009, 22:01
دوست عزیز ویروس فایلاتون رو Hidden کرده!
hamedchtsz
09-07-2009, 07:11
دوست عزيز شما گوشيت رو در حالت pcsuite قرار دادي.اگر حالت mass storage يا data transfer داره رو اون قرار بده.يا رم گوشي رو در بيار و از رم ريدر استفاده كن. در ضمن انتي ويروسهايي مثل kaspersky و nod32 بعضي ويروسهاي موبايل رو ميشناسن.همچنين دقت كن كه show hidden file فعال و hide protected operating system file غير فعال باشه چرا كه گوشي فايل هاي hidden رو نشون نميده...
سلام
واقعا ممنونم
بله show hidden file فعال و hide protected operating system file غير فعال کردم اما یادم نبود از رم ریدر استفاده کنم. اونجوری می شه مموری رو اسکن کرد.
ممنون از لطفتون
hamedchtsz
09-07-2009, 19:07
مموری رو از طریق ریدر وصل کردم به کامپیوتر و اسکن کردم اما ویروسی پیدا نشد. تمام پوشه ها خالی هستن و فایل های مخفی رو در قسمت folder option از حالت مخفی خارج کردم اما هیچ فایل مخفی در مموری وجود نداره با این حال همچنان حجم اشغال شده مموری 600 مگ هست. چکار کنم؟ ممکنه آنتی ویروس avast با اینکه به روز هست ویروس رو پیدا نکنه؟
alipencia
09-07-2009, 23:04
ايا hide protected operating system file غير فعاله؟دوست عزيز اگر واست ممكنه باkaspersky و nod32 چك كن.اگر هم ميتوني از اطلاعات backup بگير ويك بار با كامپيوتر و يك بار با گوشي فرمت كن.تك تك فايلها وفولدرها رو بگرد ببين كدومشون حجم غير عادي دارن...
frontlines
10-07-2009, 13:36
مموری رو از طریق ریدر وصل کردم به کامپیوتر و اسکن کردم اما ویروسی پیدا نشد. تمام پوشه ها خالی هستن و فایل های مخفی رو در قسمت folder option از حالت مخفی خارج کردم اما هیچ فایل مخفی در مموری وجود نداره با این حال همچنان حجم اشغال شده مموری 600 مگ هست. چکار کنم؟ ممکنه آنتی ویروس avast با اینکه به روز هست ویروس رو پیدا نکنه؟
اگه وقتی گوشیتو روشن می کنی پیغام System Eror بده باید مستر ریستش کنی گوشیه منم چند روز پیش ایینجوری شده بود . فکر نکنم مشکل از ویروسی شدن باشه. احتمال زیاد مشکلت همینه اگه برنامه به درستی نصب نشه این مشکل پیش میاد.
hamedchtsz
11-07-2009, 10:00
اگه وقتی گوشیتو روشن می کنی پیغام System Eror بده باید مستر ریستش کنی گوشیه منم چند روز پیش ایینجوری شده بود . فکر نکنم مشکل از ویروسی شدن باشه. احتمال زیاد مشکلت همینه اگه برنامه به درستی نصب نشه این مشکل پیش میاد.
چطوری master reset کنم؟مموری رو بذارم بعد اینکارو بکنم؟ اطلاعات مموری پاک نمی شه؟
خودم هم فکر نمی کنم ویروس باشه چون اگه ویروس بود باید به کامپیوتر منتقل می شد که نمی شه.
alipencia
11-07-2009, 12:02
چطوری master reset کنم؟مموری رو بذارم بعد اینکارو بکنم؟ اطلاعات مموری پاک نمی شه؟
خودم هم فکر نمی کنم ویروس باشه چون اگه ویروس بود باید به کامپیوتر منتقل می شد که نمی شه.
master reset فقط اطلاعات گوشي رو پاك ميكنه وربطي به مموري نداره.در ضمن ويروسهاي كامپيوتر و موبايل فرق دارن و ربطي به هم ندارن چون سيستم عاملها فرق دارن.دوست عزيز همونطور كه گفتم بگرد ببين چه فايل يا فولدري اين حجم رو اشغال كرده...
frontlines
11-07-2009, 12:04
برای ریست کلی شما باید گوشیتون رو خاموش کنید ، 3 دکمه سبز ، 3 و ستاره رو با هم نگه دارید و گوشی رو روشن کنید ، همونجوری این دکمه ها رو نگه دارید تا گوشی بالا بیاد . من خودم گوشیم 5800 وقتی مستر ریست کردم تمام اطلاعات درایو C گوشی پاک شد ولی چاره ی دیگه ای نیست!
hamedchtsz
11-07-2009, 13:22
master reset فقط اطلاعات گوشي رو پاك ميكنه وربطي به مموري نداره.در ضمن ويروسهاي كامپيوتر و موبايل فرق دارن و ربطي به هم ندارن چون سيستم عاملها فرق دارن.دوست عزيز همونطور كه گفتم بگرد ببين چه فايل يا فولدري اين حجم رو اشغال كرده...
تمام فایل های مخفی رو در حالت نمایش قرار دادم (سه تاگزینه) ولی هیچ فایل مخفی در مموری نیست.
با آنتی ویروس های کسپر و نود 32 هم اسکن کردم ویروسی یافت نشد.
عکس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می بینید که حجم محتویات مموری رو 600 مگ نشون می ده که قبل از این مشکل بوده و حجم فایل های خودم هست.
عکس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی وقتی محتویات رو انتخاب می کنم و وارد properties می شم size رو 4 کیلو بایت و size on disk رو 176 کیلو بایت نشون می ده.
از مموری بکاپ هم گرفتم حجم بکاپ 45 کیلو بایت بود.
ضمنا یه مموری دیگه انداختم رو گوشیم محتویاتش رو نشون می داد و اجرا می شد مشکلی نداشت.
اینم محتویات پوشه system بقیه پوشه ها هم خالی هستن:
FOLDER I:\System\ ------- 3 0 0 0
FOLDER I:\System\data\ ------- 1 0 0 0
FOLDER I:\System\data\mg2\ ------- 1 0 0 0
FOLDER I:\System\data\mg2\DB\ ------- 1 0 0 0
FOLDER I:\System\data\mg2\DB\E\ ------- 0 7 296 296
FILE -------- 26 0.dat
FILE -------- 40 1.dat
FILE -------- 40 2.dat
FILE -------- 40 3.dat
FILE -------- 40 4.dat
FILE -------- 56 5.dat
FILE -------- 54 6.dat
TOTAL I:\System\data\mg2\DB\E\ ------- 0 7 296 296
TOTAL I:\System\data\mg2\DB\ ------- 1 7 296 296
TOTAL I:\System\data\mg2\ ------- 2 7 296 296
TOTAL I:\System\data\ ------- 3 7 296 296
FOLDER I:\System\Mail\ ------- 4 4 4,434 4,434
FILE -------- 34 00001000
FILE -------- 127 00100000
FILE -------- 355 00100002
FILE -------- 3,918 Index
FOLDER I:\System\Mail\00001001_S\ ------- 0 0 0 0
TOTAL I:\System\Mail\00001001_S\ ------- 0 0 0 0
FOLDER I:\System\Mail\00100000_S\ ------- 0 0 0 0
TOTAL I:\System\Mail\00100000_S\ ------- 0 0 0 0
FOLDER I:\System\Mail\00100002_S\ ------- 0 0 0 0
TOTAL I:\System\Mail\00100002_S\ ------- 0 0 0 0
FOLDER I:\System\Mail\00100003_S\ ------- 0 0 0 0
TOTAL I:\System\Mail\00100003_S\ ------- 0 0 0 0
TOTAL I:\System\Mail\ ------- 4 4 4,434 4,434
FOLDER I:\System\temp\ ------- 0 0 0 0
TOTAL I:\System\temp\ ------- 0 0 0 0
TOTAL I:\System\ ------- 10 11 4,730 4,730
alipencia
11-07-2009, 22:57
دوست عزيز مطمئن هستي كهhide protected operating system file غير فعاله؟مشكلت يك كم عجيبه...
تو از همون 5 تا فولدر توي عكس كپي بگير و يك جا paste كن بعد مموري رو فرمت كن...
hamedchtsz
12-07-2009, 11:59
دوست عزيز مطمئن هستي كهhide protected operating system file غير فعاله؟مشكلت يك كم عجيبه...
تو از همون 5 تا فولدر توي عكس كپي بگير و يك جا paste كن بعد مموري رو فرمت كن...
آره مطمئنم سه تا گزینه که بیشتر نیست اولی رو روی show گذاشتم تیک اون دوتا زیرش رو هم برداشتم
اون پوشه ها رو کپی می کنم حجمشون ده بیست کیلو بایت بیشتر نیست. قطعا اطلاعات مموری پاک می شه.
ظاهر چاره ای جز فرمت مموری ندارم...
گوشی منم که nokia 5800 هست دقیقا همینجور شده اما فایل با بلوتوث نگرفتم
به کامپیونرم وصل کرده بودم
بعد از جند روز کل فایل ها انگار hide شده به طوری که نمیشه با کامپیوتر هم فایل ها رو دید
که با هزار بدبختی مموری رو فورمت کردم و دوباره آهنگ ها و .... رو ریختم اما هر چند روز یه بار یا کل فایل ها یا قسمتی از اطلاعاتم از بین میره یه به عبارتی hide میشه
توجه کنید مه گوشیم رو تازه خریدم و امکان خراب بودن رم کمه در ضمن خطای coruppted نمیده
به احتمال 99% ویروسه ناجوریه که تاحالا هم نتونستم کاریش بکنم
هر کی راه درست کردنشو پیدا کرد بگه لطفا!!!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.