PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور یه قالب رو فارسی کنم ؟! (vbulletin)

ar71
08-07-2009, 13:11
سلام به همگی دوستان

کسی میدونه چطور یه قالب رو فارسی کنم ؟ یا با چه برنامه ای میشه قالب ساخت ؟ (vbulletin)

اگه یه آموزش بزارین ممنون میشم

Reza goli
08-07-2009, 19:10
خوب پس از فارسی کردن دکمه ها که کارگرافیکی است دیگه باید صفحات رو راست چین کنی که می تونی اینو از تنظیمات داخل انجمن تغییر بدی
یعنی یکی از امکانات سایت هست
بعد دیگه کاری نداره که!
زبان فارس همه چیز رو فارسی می کنه

در ضمن آن چنان نیازی به راست چین کردن در بخش های خاص سایت نیست واصل موضوع راست چین کردن متن و اطلاعات در کنار نوشته است که گفتم می شه براحتی اونو انجام داد و فقط می خواد همه جا رو گشت (الآن جاشو نمی دونم)

و اینکه بعضی جاهای خاص که گفتم اگر خواستی راست چین کنی باید در بخش ویرایش قالب به بخش مربوطه اون مراجعه کنی و تگ های چپ چین رو به راست چین تبدیل کنی

تا اونجایی که یادم میاد اینا بود
<left> . . . . . . </left>
<right> . . . . . . </right>

خوب مثال بخش های خاص هم مثل هنگامی که داری موضوع می سازی سمت چپ هست که می تونی راست چین کنی

Reza goli
08-07-2009, 19:11
راستی قالب تخیلی پیدا کردی؟

ar71
09-07-2009, 23:31
قالب تخیلی یعنی چی ؟

من یه قالب دیدم تو یه سایت گذاشته بود و اونو پسند کردم و حالا هر طور شده میخوام اونو به دست بیارم

بابت راهنماییت ممنونم

_p30_
10-07-2009, 00:26
شما باید فایل xml را باز کنید
بعضی قالب ها به راحتی فارسی میشوند مثل تغییرات گرافیکی
ولی اگر نشد باید تو فایل xml بگردید و باید نسبت به محل کد ها آشنایی داشته باشید .
مثلا برای postbitکجاست و .... و بعد اونا رو rtl کنید . که این خودش کار میبره . برای فونت هم اکثرا بالای فایل xml به فونت های اون
بر میگرده و تو اکثر خارجی ها هم جاهای بخصوی از فونت Tahoma استفاده نشده
به تنظیمات استایل و قالب برید و css اصلی را انتخاب کنید . حالا هر جا نوشته فونت tahoma رو اضافه کنید .