مشاهده نسخه کامل
: تنها میتونم با فایرفاکس وارد اینترنت بشم چرا؟! کمک کنید
سلام خدمت همه دوستان، من چند روزیه مشکلاتی با کامپیوترم پیدا کردم یکیش اینه که فقط میتونم با فایر فاکس وارد اینترنت بشم و با هیچ کدوم دیگه مثل اکسپلورر یا اپرا یا کروم نمی تونم وارد اینترنت بشم .
در ضمن شاید فکر کنید به علت آنتی ویروس باشه ولی قبل از نصب آنتی ویروس اینجوری شد .
دوستان هر روشی که می دونند به من کمک کنند .
از همگی پیشاپیش ممنون .
J U N I P E R
08-07-2009, 16:21
سلام خدمت همه دوستان، من چند روزیه مشکلاتی با کامپیوترم پیدا کردم یکیش اینه که فقط میتونم با فایر فاکس وارد اینترنت بشم و با هیچ کدوم دیگه مثل اکسپلورر یا اپرا یا کروم نمی تونم وارد اینترنت بشم .
در ضمن شاید فکر کنید به علت آنتی ویروس باشه ولی قبل از نصب آنتی ویروس اینجوری شد .
دوستان هر روشی که می دونند به من کمک کنند .
از همگی پیشاپیش ممنون .
از نرم افزار هاي پراكسـي استفاده نميكردي؟
چه اروري ميده؟
از نرم افزار هاي پراكسـي استفاده نميكردي؟
چه اروري ميده؟
نه ، ولی تونستم با reset کلی در اینترنت اکسپلورر همه مشکلهای مرورگر ها و دانلودهام حل بشه ، ولی هنوزم نفهمیدم چرا مرورگرهای غیر فایرفاکسم خطای وصل نبودن به اینترنت را می دادند !!
saeed.izadi1989
09-07-2009, 15:47
واسه اینه از یک نرم افزار آنتی ویروس استفاده می کردی که به طور اتوماتیک ------ تولید می نرده بعد از مدتی این ------ ها دیگهجواب نمیدن و اکسپلولر سعی می کنه با اون ------ به اینترنت وصل شه که ارور میده
برای حل این مشکل باید اتوماتیک بودن این سیستم رو disable کنی
nedaj.atn
09-07-2009, 23:08
سلام.
شما از چه شبکه اینترنتی استفاده میکنید؟
اگر از شبکه ای مثل اینترنت داشنگاه استفاده میکنید ممکنه به دلایلی دسترسی رو محدود کرده باشن و بعضی این محدودیتها فقط روی آی ای و کروم اعمال میشه و روی مسنجر یاهو، شما همونجور که میتونین با فایرفاکس کانکت کنین همونطور میتونین با pidgin یا yoono که یکی از پلاگینای فایرفاکسه چت کنین.
یه مساله دیگه هم مربوط به داشتن آی پی valid هست، گاهی گیت وی ها برخی آی پی ها رو block میکنن... البته در اینصورت با فایرفاکسم نمیتونین کانکت بشین. restar کنه. اجازه بدین بکنه و سیستمتونو ویروسیابی کنه. بعد هم trojan remover رو نصب کنین و اسکن کنید. من laptop دوستمو با این روش درست کردم.
یه مورد ویروس اینجوری هم دیده بودم. تونستم با avast و trojan remover از بین ببرمش.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید اگر میتونین با مسنجر یاهو لاگین کنین احتمال زیاد ویروسه. avast home edition رو دانلود کنین و آپدیت کنین و ویروسیابی کنین. بعد از اینکه نصب میکنین میخواد rea
DJ POLESTAR
21-07-2009, 12:29
آخه چه زوریه که حالا از اینترنت اکسپلورر استفاده کنی؟؟؟
به دور از تعصب باید بگم فایرفاکس از بهترین مرورگران صفحات وب است!
از اینترنت اکسپلورر که استفاده کنی باید منتظر همین بلاها باشی
آخه بعضی سایتا مثل سایت دانشگاه خودم با IE بهتر لود میشن و با فایرفاکس بعضی از کارهارو نمیشه انجام داد اصلن راهنمای سایت نوشته واسه انتخاب واحدو اینا بهتره از IE استفاده کنین
||SIAVASH||
29-07-2009, 21:04
میتونم 90% بهت بگم که از برنامه های فیلتر شکن استفاده میکردی و اون برنامه یک بار Ip لوکال هاست رو به اکسپلورر داده و ....
راه حل : internet explorer > tools > connections
اگه در شبکه هست اینترنت :: Lan settings و بعد تیک ------ رو بردار ( اگه عدد 127.0.0.1 باشه )
اگه با کانکشن وصل میشی :: روی کانکشن که اون وسط هست دبل کلیک و تیک ------ رو بردار( اگه عدد 127.0.0.1 باشه )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.