مشاهده نسخه کامل
: plasma یا lcd مساله این است..
timsar jackson
07-07-2009, 23:29
برای خریدن یه تلویزیون 50 اینچ Plasma مناسبتره یا lcd?
تتها ایراد ال سی دی اینه که اگه از زاویه های مختلف بهش نگاه کنی تصویر واضح نیست و باید از روبرو بهش نگاه کنی
timsar jackson
07-07-2009, 23:35
تتها ایراد ال سی دی اینه که اگه از زاویه های مختلف بهش نگاه کنی تصویر واضح نیست و باید از روبرو بهش نگاه کنی من شنیدم اگه مدت طولانی به lcd نگاه کنی چشم خسته میشه اما پلاسما اینجوری نیست درسته؟
MaSoUd555
07-07-2009, 23:50
من خوندم خوشم آمد مطالبش خوب بود
دیگه کپیش نکردم بزنم به اسمه خودم
اینم لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من شنیدم اگه مدت طولانی به lcd نگاه کنی چشم خسته میشه اما پلاسما اینجوری نیست درسته؟
فکر نکنم چون من 24 ساعته چشم به ال سی دی مونیتورمه ولی چشم خسته نمیشه مگر این که ساعت 3 نصفه شب باشه!
یه خوبی LCD هم اینه که نور نمیوفته توش
timsar jackson
08-07-2009, 12:49
کسی نظر دیگه ای نداره؟
*Alucard*
08-07-2009, 13:13
دوست عزیز به طور کلی در حال حاضر پلاسما پنلها از نظر دقت رنگ و ایجاد سایه ها بازتولید رنگ مشکی جزئیات در نماهای تاریک و برخی دیگه از عوامل تشکیل دهنده کیفیت تصویر هنوز نسبت به ال سی دی ها برتری دارن اون چیزی که ال سی دی هارو جذاب کرده اشباع رنگ بالا و درخشش این پنلها هست که برای خیلی از خریداران جذابیت ایجاد میکنه به خصوص پشت ویترین مغازه ها ولی پلاسما پنلهای جدید از نظر درخشش و اشباع رنگ پیشرفت های خیلی جالبی داشتن که احتمالا به زودی به بازار ایران هم وارد میشن.
timsar jackson
08-07-2009, 15:34
دوست عزیز به طور کلی در حال حاضر پلاسما پنلها از نظر دقت رنگ و ایجاد سایه ها بازتولید رنگ مشکی جزئیات در نماهای تاریک و برخی دیگه از عوامل تشکیل دهنده کیفیت تصویر هنوز نسبت به ال سی دی ها برتری دارن اون چیزی که ال سی دی هارو جذاب کرده اشباع رنگ بالا و درخشش این پنلها هست که برای خیلی از خریداران جذابیت ایجاد میکنه به خصوص پشت ویترین مغازه ها ولی پلاسما پنلهای جدید از نظر درخشش و اشباع رنگ پیشرفت های خیلی جالبی داشتن که احتمالا به زودی به بازار ایران هم وارد میشن. پس میگین در حال حاضر پلاسما انتخاب بهتریه؟
اگه اینطوره یه پلاسمای 50 یا 52 اینچ سونی یا پاناسونیک معرفی کنین hdtv باشه
میگن پایونییر هم خوبه درسته؟
ehs_soltany
08-07-2009, 17:28
پلاسماها از لحاظ مشخصات فنی و قیمت خیلی از ال سی دی ها بهترند ولی مدلهایی که الان تو ایران هست مشکل دارند
مهمترین مشکلشون هم درخشندگی کم پانل هست که من احساس کردم تصاویر رو مات نشون میدند
گویا این مشکل تو سریهای جدید حل شده
Ami R 940
10-07-2009, 12:28
دقیقا حرف مهدی و احسان تایید میشه .
یکمی صبر کنی تا یکی دو ماه دیگه انتخاب عالی می تونی داشته باشی .
این مدل
Panasonic VIERA TC-P50V10 50" Plasma TV
بهترین تلویزیون حال حاضر دنیا هست با کیفیتی چند برابر ال سی دی های موجود بازار و قیمتی چند برابر پایین تر . به زودی عرضه خواهد شد در ایران .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.