مشاهده نسخه کامل
: مشکل در mp4 player
my email
07-07-2009, 23:12
مدل mp4 player من سیلیکون است دو بانده با دو درگاه هدفون .خیلی خوب کار می کرد اما یکبار از کامپیوتر داخل حافظه موزیک کپی می کردم که یه دفعه صفحه نمایش چشمک زد و قطع شد و همه فایل درونش پاک شد و از آن پس دیگر موزیک و عکس و فیلم نمی تونه پخش کنه فقط صدا ضبط و پخش می کنه همین . این هم عکسش........ کمک می خوام که مشکل چیه و چیکار کنم.
مدل mp4 player من سیلیکون است دو بانده با دو درگاه هدفون .خیلی خوب کار می کرد اما یکبار از کامپیوتر داخل حافظه موزیک کپی می کردم که یه دفعه صفحه نمایش چشمک زد و قطع شد و همه فایل درونش پاک شد و از آن پس دیگر موزیک و عکس و فیلم نمی تونه پخش کنه فقط صدا ضبط و پخش می کنه همین . این هم عکسش........ کمک می خوام که مشکل چیه و چیکار کنم.
مدلهای متفرقه این مشکل رو دارن که پشتیبانی نرم افزاری شون ضعیفه .. یعنی اگه خراب بشن ، دیگه نه فروشنده کمکت می کنه ، نه گارانتی/نمایندگی داره ، نه سایت درست و حسابی که firmware (نرم افزار جهت آپدیت) رو در اختیارت بذارن ... شما هم شانست رو امتحان کن با همه این موارد ... بخصوص با کمک مدل دقیق دستگاهت و کلمه firmware یه گشت حسابی روی وب بزن ببین چیزی پیدا می کنی (هشدار : هرچی پیدا کردی ، سریع نصب اش نکن - ممکنه دستگاهت رو بدتر بکنه که بهتر نکنه)
* عکسی هم مشخص نیست ..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.