مشاهده نسخه کامل
: FW 390 JCB يا DV6 1125
دوستان و مدير محترم اين بخش از اينكه تاپيك نه چندان جديد و شايد تا حدودي تكراري در باب مقايسه بين اين 2مدل لب تاب زدم عذر خواهي ميكنم
خواهشمندم نهايتا تا 2 الي 3 روز آينده اينجانب رو از نظرات و انتخاب خودتون از بين اين 2 مدل آگاه فرمائيد. از آنجا كه خودم راحت نميتونم تصميم بگيرم و انتخاب كنم تقاضا دارم هر كس اين تاپيك رو ميخونه هم نظرش رو بگه هم انتخاب خودش رو اعلام كنه ممنون
FW 390 JCB
2.4
320
4 RAM
ATI 3650
16.4"
USA
HP DV6 1125
2.4
320
3 RAM
ATI 4650
CHIN
سوني با گارانتي امرتات و اچ پي با گارانتي ايران اچ پي
عزيزان مدل ديگه مدنظرم نيست چون نهايتا 1400 بودجه دارم پس لطفا بين همين 2 مدل انتخاب كنيد
من فيلم و سريالهاي مختلف با لب تاب زياد ميبينم كار با اينترنت و نهايتا چند مورد نرم افزارهاي مهندسي عمده كارهاي من با لب تاب است- بازي ميكنم و از بچه گي عاشق بازي بودم اما ديگه از سرم افتاده شايد چند مورد بازي جالب و پرگرافيك بيشتر بازي نكنم ولي كلا بازي دوست هستم!!:46:
يك سوال هم داشتم:
شما عزيزان كيفيت LCD سوني رو چقدر بهتر از HP ميدونيد؟
من مشتاقانه منتظر نظرات دوستان هستم ممنون:11:
بدون شك در زمينه كيفيت نمايشگر توي بازار لپ تاپ برترين سوني بوده و خواهد بود .
Hp براي بازيهاي جديد كمتر شما رو نا اميد خواهد كرد تا سوني
اما سوني هم طراحي بهتري داره هم امكانات مالتي مدياي عالي
براي مالتي مديا و كاربرد هاي سرگرمي سوني انتخاب اول خواهد بود .
رامين جان شما هم اينقدر مارو دق نده بخر تموم كن كار رو ديگه !!
دوست عزيزم از روي گلت شرمندم به خدا...
از عيد به اينور همش دارم دست دست ميكنم تا شايد يه مدل بهتر و كاملتري بياد و بتونم خريداري كنم
اينبار باور كن تصميمم قطعيه اما بين اين 2 مدل گير كردم :2: ولي توصيه و نظر مقتدرانه تو خيلي تاثير داشت و الان نظرم بيشتر به سمت سوني رفته:46: اگر عزيزان ديگه هم نظرشون بيشتر روي سوني و كيفيت تصويرش باشه 100 درصد تا چند روز آينده خريد رو تمام ميكنم :31:
ممنون
mehrshad taheri
08-07-2009, 14:34
اگه برای بازی میخوای hp اگه میخوای فیلم ببینی sony اگه هر جفتشو میخوای که هم بازی کنی هم صفحه lcd خوبی داشته باشی هیچ کدوم از این دو مدل!
از دوستاني كه توي نظر سنجي شركت كرده اند سپاسگذارم
Sajad2006
08-07-2009, 21:34
دوست عزیز سونی رو بگیر خیال خودتو راحت کن!
خب سوني جلو افتاد !! جالب بود اولش 50% به 50% بود اما الان فكر كنم كم كم طرفداراي سوني بيشتر بشن
منم البته نظرم بيشتر روي خود سوني است:27:
دوست عزيزم از روي گلت شرمندم به خدا...
از عيد به اينور همش دارم دست دست ميكنم تا شايد يه مدل بهتر و كاملتري بياد و بتونم خريداري كنم
اينبار باور كن تصميمم قطعيه اما بين اين 2 مدل گير كردم :2: ولي توصيه و نظر مقتدرانه تو خيلي تاثير داشت و الان نظرم بيشتر به سمت سوني رفته:46: اگر عزيزان ديگه هم نظرشون بيشتر روي سوني و كيفيت تصويرش باشه 100 درصد تا چند روز آينده خريد رو تمام ميكنم :31:
ممنون
نظر لطف شماست رامين جان
من خودم بيشتر روي برند سوني اعتقاد دارم تا HP
اگه بخواي همينطوري دست دست كني و منتظر بموني نميشه خريد ، شما انتخابت رو همون FW قطعي كن و بخر و مطمئن باش راضي خواهي بود .
قطعا در زمينه كيفيت ساخت و توليد و همينطور كيفيت نمايشگر و تصوير سوني حرفي براي گفتن 1125 نميزاره .
مهمترين خصوصيت 1125 گرافيك بهترش هست .
scorpion818
09-07-2009, 07:24
نمی خواستم پست الکی بزنم ولی گفتم ما هم یه چیزی گفته باشیم! من هم نظر pami_wega رو تایید می کنم کیفیت Sony از جهت قطعات و ساخت و علی الخصوص مانیتور از HP بهتره. حالا فوقش 2 تا بازی کمتر می کنی ولی یه لپ تاپ با کیفیت داری.
از اينكه اين سايت بزرگ افرادي رو هرچند در حكم خريدار و يا user معمولي ولي با اطلاعاتي در حد متخصصين و كارشناسان بازار لب تاب به خود ميبيند افتخار ميكنم:46:
عزيزاني همچون scorpion818 و pami_wega و البته دوست عزيزم avecina در انتخاب لب تاب و راهنمايي ساير دوستان كمك شاياني به همه ميكنن :10: جاي تقدر و تشكر زيادي وجود داره كه البته اجر معنوي قضيه اهميت بيشتري داره...
باتشكر فراوان از عزيزاني كه در نظرسنجي شركت كرده اند من تصميم به خريد sony fw 390 گرفتم( اعتماد به راي اكثريت :31: )
البته اگر از ساير دوستان كسي هنوز تمايل به شركت در نظر سنجي داره خوشحال ميشم شاهد اين مشاركت باشم
مرسي:40:
mehrshad taheri
10-07-2009, 16:05
بهترین انتخاب برای شما از این دو گزینه همون سونی هست چون گفتین خیلی فیلم نگاه میکنید ولی میخواین گه گاه بازی کنید اگه این جریان برعکس این بود مدل hp بهتر بود
شک نکنید سونی برای کار شما بهتره پیشاپیش مبارکمتون باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.