مشاهده نسخه کامل
: درخواست كتاب های آموزش فيلم سازی , كارگردانی
vashka_overloaded
07-07-2009, 13:32
با درود فراوان
من به دنبال كتاب های آموزشی در مورد كارگردانی و فيلم سازی هستم لطفا اگه كسی مي تونه كمك كنه ممنون می شم .. ترجيحا به زبان فارسي باشه بهتره
من به اين كتابهايی كه گفتم خيلی احتياج دارم لطفا اگه امكان داره سريعتر برام بزاريد ممنون می شم
با تشكر
بدرود
vashka_overloaded
09-07-2009, 01:04
با درود فراوان
من به دنبال كتاب های آموزشی در مورد كارگردانی و فيلم سازی هستم لطفا اگه كسی مي تونه كمك كنه ممنون می شم .. ترجيحا به زبان فارسي باشه بهتره
من به اين كتابهايی كه گفتم خيلی احتياج دارم لطفا اگه امكان داره سريعتر برام بزاريد ممنون می شم
با تشكر
بدرود
کسی نمی تونه کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد تدوين بهترين كتاب "فن تدوين فيلم" هستش
google_mz
12-07-2009, 00:57
با درود فراوان
با تشكر
بدرود
سلام
برای آشنایی با مفاهیم اولیه سینما: کتاب مبانی سینما از نشر ساقی.
برای کارگردانی: کتاب نما به نما از انتشارات بنیاد سینمایی فارابی (البته جدیدا کمیاب شده ولی با همین عنوان از یه ناشر دیگه با ترجمه جدید تو بازار موجوده) و کتاب اصول کارگردانی سینما از نشر تجربه.
برای آشنایی با مفاهیم اولیه تدوین: کتاب الفبای تدوین از نشر ساقی.
برای آموزش تدوین: تدوین فیلم و ویدئو از نشر مرکز و کتاب فن تدوین فیلم از انتشارات سروش.
یه دوری تو کتاب فروشی ها هم بزنی بد نیست.
البته یاد گرفتن کارگردانی به این سادگی و با خوندن این چهارتا کتاب ممکن نیست. باید دوره دید و سر کلاس رفت. باید تجربه کنی.
موفق باشی:20:
google_mz
12-07-2009, 00:58
با درود فراوان
با تشكر
بدرود
سلام
برای آشنایی با مفاهیم اولیه سینما: کتاب مبانی سینما از نشر ساقی.
برای کارگردانی: کتاب نما به نما از انتشارات بنیاد سینمایی فارابی (البته جدیدا کمیاب شده ولی با همین عنوان از یه ناشر دیگه با ترجمه جدید تو بازار موجوده) و کتاب اصول کارگردانی سینما از نشر تجربه.
برای آشنایی با مفاهیم اولیه تدوین: کتاب الفبای تدوین از نشر ساقی.
برای آموزش تدوین: تدوین فیلم و ویدئو از نشر مرکز و کتاب فن تدوین فیلم از انتشارات سروش.
البته یاد گرفتن کارگردانی به این سادگی و با خوندن این چهارتا کتاب ممکن نیست. باید دوره دید و سر کلاس رفت. باید تجربه کنی.
موفق باشی:20:
vashka_overloaded
15-07-2009, 13:08
از راهنمايتون واقعا ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.