PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک:تصویر ندادن 8600GT بعد از اتصال به تلویزیون

amir_dre
07-07-2009, 11:50
سلام
من 8600 جی تی داشتم بعضی مواقع با وصل میکردم به تلویزیون(AV(.دفعه آخر که اومدم وصل کنم دیدم تصویر رو سیاه سفید نشون می ده بعد دوستم گفت که کابلا رو به جای Av به کامپونینت وصل کن ما هم اینکار رو کردیم دیدم دیگه اصلا تصویر نشون نمیده دیگه تو مانیتور چیزی رو نشون نمیداد رو یه سیستم دیگه هم تست کردم بازم چیزی رو نشون نمداد.البته وقتی کامپیوتر رو ریست میکنه بوق بوت رو میزنه و سیستم بالا میاد ولی نمی دونم چرا چیزی رو نشون نمیده.کسی میتونه راهنمایی کنه؟

lindows
07-07-2009, 12:31
شما با safe mode بيا بالا و درايور كارت گرافيك را پاك كن و بعد دوباره ويندوزت مباد و دوباره درايورش را نصب كن
فقط بايد دوباره اشتباه نكني

Hitman-Group
07-07-2009, 13:33
شما با safe mode بيا بالا و درايور كارت گرافيك را پاك كن و بعد دوباره ويندوزت مباد و دوباره درايورش را نصب كن
فقط بايد دوباره اشتباه نكني

میگم یک نگاه بندازی به سوال دوستمون میبینی که گفته تصویر نمیاد!!!!!!!!:18:

سلام
من 8600 جی تی داشتم بعضی مواقع با وصل میکردم به تلویزیون(AV(.دفعه آخر که اومدم وصل کنم دیدم تصویر رو سیاه سفید نشون می ده بعد دوستم گفت که کابلا رو به جای Av به کامپونینت وصل کن ما هم اینکار رو کردیم دیدم دیگه اصلا تصویر نشون نمیده دیگه تو مانیتور چیزی رو نشون نمیداد رو یه سیستم دیگه هم تست کردم بازم چیزی رو نشون نمداد.البته وقتی کامپیوتر رو ریست میکنه بوق بوت رو میزنه و سیستم بالا میاد ولی نمی دونم چرا چیزی رو نشون نمیده.کسی میتونه راهنمایی کنه؟

خدمت شما هم
ببین یک دور کارت گرافیکت رو بیار بیرون و دوباره وصل کن باید درست بشه!:10::8:

mstf666
07-07-2009, 13:56
باید از توی Display Setting تنظیمش کنی.

amir_dre
07-07-2009, 15:11
میگم یک نگاه بندازی به سوال دوستمون میبینی که گفته تصویر نمیاد!!!!!!!!:18:

خدمت شما هم
ببین یک دور کارت گرافیکت رو بیار بیرون و دوباره وصل کن باید درست بشه!:10::8:
چند بار اینکار رو کردم رو یه سیستم دیگه هم انتداختم . از وقتی کامپیوتر رو روشن میکنی هیچ چیز نشون نمیده
منتها بایوس بوق اخطار نمیزنه و کامپوتر نرمال بالا میاد

Kianoosh
07-07-2009, 20:29
چند بار اینکار رو کردم رو یه سیستم دیگه هم انتداختم . از وقتی کامپیوتر رو روشن میکنی هیچ چیز نشون نمیده
منتها بایوس بوق اخطار نمیزنه و کامپوتر نرمال بالا میاد

بوق اخطار؟باید یه بوق بزنه که گرافیک رو دیتکت کرده!می زنه؟

amir_dre
07-07-2009, 21:01
بوق اخطار؟باید یه بوق بزنه که گرافیک رو دیتکت کرده!می زنه؟
منظورم بوق ممتدیه که بایوس وقتی کارت گرافیک خرابه میزنه .آره یه بوق میزنه سیستم هم بالا میاد ولی هیچ چیز نشون نمیده