ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای raid0 کردن و چند سوال دیگه

ehsan.fb
07-07-2009, 10:36
سلام
من دو تا هارد دیسک دارم که یکیش پر از اطلاعات هست و اون یکی آکبنده و حتی فرمت هم نشده!
هر دو هارد هم مشخصات و برند یکسانی دارند و 500 گیگ و sata2 هستند
1. خب حالا من اگه بخوام این دو هارد دیسک رو raid0 بکنم باید :
الف) اطلاعات HDD اول رو پاک و فرمت کنم بعد با HDD دوم (آکبند) raid0 کنم؟
ب) HDD آکبند رو هم دقیقا مثل هارد دیسک اولی (کارکرده) فرمت و درست شبیه این HDD کارکرده پارتیشن بندی کنم بعد raid0 کنم؟ یعنی هر دو هارد باید خالی از اطلاعات و دارای پارتیشن بندی یکسانی باشند تا بشه raid0 کرد؟
ج) و یا کارهای دیگه ای هم باید انجام بدم؟ لطفا توضیح بدید دوستان عزیز.....

2. در raid0 احتمال از دست رفتن اطلاعات و ریسک اون مثل استفاده از یک هارد دیسک هست؟ یعنی raid0 آسیب پذیری هارد دیسک ها رو بالا می بره و یا نه همانند استفاده از یک هارد دیسک فقط زمانی که صدمه فیزیکی ببینه اطلاعات از بین میره؟

3. در raid0 سرعت نصب نرم افزارهای تبدیل کننده و گرافیکی و ویدئویی سنگین بیشتر میشه؟ در کپی کردن فایل های پر حجم چطور؟ در این مورد هم سرعت بصورت قابل ملاحظه افزایش پیدا می کنه با توجه به اینکه سیستم من سیستم قدرتمندی بلحاظ سخت افزاری هست!!! ( البته غیر از هارد دیسک )

4. در raid0 سرعت خیلی بالا میره ؟ یعنی تقریبا 2 برابر میشه؟

5. اگه بخوام raid1 کنم باز باید پاسخ های سوال یکم رو رعایت کنم؟ و یا خیر تنها کافیه hdd آکبند رو عینا مشابه هارد دیسک کارکرده پارتیشن بندی کنم و بعد raid1 کنم؟

من از اطلاعاتم بک آپ روزانه می گیرم و برام سرعت خیلی مهمه با توجه به این هارد دیسک قدرت سیستمم رو کم می کنه می خوام raid0 بکنم

از روش raid0 کردن اطلاعات زیاد و مطمئنی ندارم اگه دوستان بزرگواری کنند روش اینکار رو با جزئیاتش توضیح بدن ممنون میشم.

امیدوارم به من کمک کنید......................