ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد اکسترنال

vazirdaftar
06-07-2009, 15:27
بسمه تعالی
با عرض سلام وخسته نباشید
من یه قاب هارد اکسترنال خریدم از نوع combo ،هاردم رو هم داخلش گذاشتم (هاردم ide هستش)؛ منتها یه مشکلی هست و اونم اینه که وقتی usb را به نوتبوکم وصل میکنم usb را میشناسه اما متاسفانه هارد رو شناسایی نمیکنه .حالا سوال من اینه که آیا تنظیمات خاصی را باید انجام بدهم یا نه ؟ این رو هم ذکر کنم که هاردی رو که داخل دستگاه گذاشتم برای pc بوده و قبلا توسط برنامه wipedrive پاکش کردم و پارتیشن بندی هم نشده.ویندوزهایی هم که کار میکنم vista ultimate و xp-sp3 هستش.
با تشکر

رضا امیر
07-07-2009, 19:18
سلام دوست عزیز
باید به عرض شما برسانم شما میتوانید 2 ایراد داشته باشید
1- USB شما آمپر لازم برای هارد را تامین نمیکند
2- کابل رابط شما خراب است
بهترین باکسهای اکسترنال آنهایی هستند که یا 2 کابل دارند که هر به 2 USB سیستم وصل میشوند و یا دارای یک کابل هستند که در سر اتصال به کامپیوتر 2 عددUSB دارند
رضا امیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vazirdaftar
07-07-2009, 22:10
با سلام
اینی که من دارم یه آداپتور هم باهاش هست که برق مورد نیاز از اونجا تامین میشه.امیدوارم درست متوجه شده باشم!

dumann
08-07-2009, 22:10
احتمالا نمی تونه برق مورد نیازش و تامین بکنه

vazirdaftar
09-07-2009, 12:56
با سلام
آقایون مشکل حل شد. عیب از همون فرمت نشدنش بود!

strong120
19-07-2009, 15:42
با احترام
دوستان بنده یک هارد 1 ترابا یت دارم که با کابل یواس بی وادابتور به کامپیوتر وصل میشه .وپارتیشن بندی روی ان انجام دادم .موقعی که کامپیوتر را خاموش وروشن میکنم .دوباره کامپیوتر هارد 1 تراباییت بنده را نمی شناسدو باید یو اس بی هارد 1 ترابایت در بیاورم تا کامپیوتر وارد ویندوز شود دوستان کسی میتواند راهنمائی کند که با روشن وخاموش شدن کامپیوتر چکار کنم تا هارد اکسترنال بنده شناخته شود متشکرم