ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك براي خريد مودم ADSL

sourena
05-07-2009, 16:22
دوستان عزيز من ميخوام در چند روز آينده يه مودم خوب ADSL بگيرم!
D-link يه مدل داره 36 تومن....
يه مدل هم داره 45 تومن كه هم به PC وصل ميشه هم به نوت بوك!يعني با وايرلس وصل ميشه!
حالا به نظرتون من چي بگيرم؟اصلا اين مارك خوب هست؟
اگه مارك و مدل بهتري ميشناسين بهم معرفي كنين كه برم بگيرم.
ممنون.:11:

s-b
05-07-2009, 22:08
asus مدلهای خوبی داره از جمله am602 که مدل خوبیه قیمت هم الان ندارم فک کنم دور و بر 50 تومن باشه

sourena
05-07-2009, 22:18
همون AM-602 تصويب شد.ممنون.45تومن...

Muradin
05-07-2009, 22:20
برو حالشو ببر

mse1445
05-07-2009, 22:26
TP -link هم هست اونم خوبه ارزونم هست وای این 602 رو من 2-3 ساله 24/7 روشن استفاده میکنم مشکلی نداشته

Sajad2006
05-07-2009, 22:54
ببین یه ایسوس Am 602 بگیر دو تا پورت داره!
قیمتش هم 41 تومن با گارانتی دالای!

D r i v e r
05-07-2009, 23:00
دوستان عزيز من ميخوام در چند روز آينده يه مودم خوب ADSL بگيرم!
D-link يه مدل داره 36 تومن....
يه مدل هم داره 45 تومن كه هم به PC وصل ميشه هم به نوت بوك!يعني با وايرلس وصل ميشه!
حالا به نظرتون من چي بگيرم؟اصلا اين مارك خوب هست؟
اگه مارك و مدل بهتري ميشناسين بهم معرفي كنين كه برم بگيرم.
ممنون.:11:

سلام
فکر نکنم اون مدل d-link که میگی وایرلس باشه
بلکه یه lan و یه usb هست
اگه این باشه من دارم
و خیلی خیلی راضیم :11:

sourena
05-07-2009, 23:21
سلام
فکر نکنم اون مدل d-link که میگی وایرلس باشه
بلکه یه lan و یه usb هست
اگه این باشه من دارم
و خیلی خیلی راضیم :11:
نه....ايني كه من ميگم خروجي وايرلس داره!45تومن!

s-b
05-07-2009, 23:36
asus بهتر d-link هست هم از لحاظ پشتیبانی هم کیفیت فقط یه مشکلی داره که با بعضی از isp ها مشکل داره و قبل از خریدش حتما با isp تون چک کنید ببینید مشکلی نداشته باشند اونا

Sajad2006
06-07-2009, 08:57
asus بهتر d-link هست هم از لحاظ پشتیبانی هم کیفیت فقط یه مشکلی داره که با بعضی از isp ها مشکل داره و قبل از خریدش حتما با isp تون چک کنید ببینید مشکلی نداشته باشند اونا
دوست عزیز کم تر isp هست که با ایسوس مشکل داسته باشه!

sourena
06-07-2009, 13:22
من دارم از داتك ميگيرم...گفت پشتيباني ميكنه!

MaSoUd555
06-07-2009, 14:30
یه مشکل دیگه هم که مودم ها یا روتر ها دارن ایه که بعضی هاشون با نویزی که موبایل میندازه خیلی مشکل دارن و دیسی میشن شما حتما مدلی که میخوای بخری رو تو نت سرچ بزن یه همچین مشکلی نداشته باشه

در کل بر اساس تجربه میگم همیشه مودم رو اگه خود ISP میده از خودشون بخر به یه سری دلایل

vioman
07-07-2009, 00:18
یه مشکل دیگه هم که مودم ها یا روتر ها دارن ایه که بعضی هاشون با نویزی که موبایل میندازه خیلی مشکل دارن و دیسی میشن شما حتما مدلی که میخوای بخری رو تو نت سرچ بزن یه همچین مشکلی نداشته باشه

در کل بر اساس تجربه میگم همیشه مودم رو اگه خود ISP میده از خودشون بخر به یه سری دلایل

دوست عزیز

دلایلی که ISP ها برای خرید مودم از خودشون مطرح میکنند هیچ پایه و اساس فنی و منطقی نداره.

این پول و سود چه کارها که نمیکنه:46:

MaSoUd555
07-07-2009, 12:43
من هیچ کاری به دلایل ISPها ندارم چون خودم قبلا برام اتفاق افتاده میگم

از نظره گارانتی و پشتیبانی بیشتر روش میشه حساب کرد

vioman
07-07-2009, 13:28
من هیچ کاری به دلایل ISPها ندارم چون خودم قبلا برام اتفاق افتاده میگم

از نظره گارانتی و پشتیبانی بیشتر روش میشه حساب کرد

دلایل فنی ISP ها عدم هماهنگی با سخت افزار های خودشونه
بیشتر بیان میکنند که تجهیزات ما در مخابرات با مودم هایی که عرضه میکنیم از یک براند هستند اما اگر طی 2 یا 3 سال متوالی باهاشون در تماس باشید متوجه میشید که هر 6 ماه یک بار وارداتشون رو تغییر میدن و معمولا هم از براند هایی محصول عرضه میکنند که قدرت اون براند بیش از تولید یک روتر ADSL نیست ، چه برسه به سرور ها و ...

گارانتی این محصولات معمولا تعویضه ، این تعویض قطعه به دلیل قیمت پایین خرید اون قطعه هستش (معامله ی 2 سر سود میکنند):46:

موفق باشید:11:

bijibuji
09-07-2009, 15:56
من می خوام بدونم ممکنه من برم مثلا" D-Link بگیرم بعد درش بیارم و وصل کنم ببینم کار نمیکنه یا اینا همش حرفه؟

Sajad2006
10-07-2009, 00:03
من می خوام بدونم ممکنه من برم مثلا" D-Link بگیرم بعد درش بیارم و وصل کنم ببینم کار نمیکنه یا اینا همش حرفه؟
منظورتون زو نمی فهمم؟منظورت گارانتیه؟

vioman
10-07-2009, 02:02

دوست عزیز

نه شرکت D-Link از تکنولوژی مریخی! برای ساخت محصولاتش استفاده میکنه و نه شرکت هایی که دیوایس های ISP هارو ساختند!
خوشبختانه در دنیای شبکه برای استاندارد ها (ISO) ارزش زیادی قائل هستند
تمام این دستگاه ها بر اساس یک سری استاندارد از پیش تعین شده ساخته شدند و وقتی دستگاهی وارد کشور ما میشه یعنی اینکه با شبکه ی موجود در کشور سازگاره ...
حالا اینکه یک ISP ادعا میکنه که دستگاه شما با ما دیوایس های ما سازگار نیست یک ادعای کذبه!
هیچ وقت هم یک دلیل قانع کننده نمیارند و مسئولین نصب خود ISP ها هم با دستگاه های پر مصرف (که ISP خودشون تائیدش نکرده) راحت تر هستند (شخصا از خیلی هاشون پرسیدم).

محصولات غول های سخت افزاری شبکه مثل Cisco ، SMC ، D-Link ، US-Robotic ، 3Com و ... رو تائید نمیکنند!!! ، محصولات کاملا متفرقه کاملا تایید میکنند!!!!
به نظر شما این یعنی چی؟

شما اگر حداقل 5 نفر رو پیدا کنید که مثلا با دستگاه X و آی اس پی Y مشکل اساسی دارند میتونید بگید که واقعا این عدم اتصال و نا هماهنگی وجود داره:10:

موفق باشید:11: