ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا راهنمایی بفرمائید

871007
05-07-2009, 12:55
با سلام خدمت تمام دوستان
سوال اول :
من و همسرم از ابتدای ازدواجمون یعنی 7 دیماه سال 1387 شروع به درج خاطراتمون در وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نموده ایم . حال اقدام به خرید سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کرده ایم . می خوام بدونم که چطور می تونم نسبت به انتقال خاطراتمون از وبلاگ به سایتمون اقدام و همچنین یه قالب زیبا براش قرار بدیم . ؟ آیا سیستم مدیریت خاصی برای سایت ها مثل وبلاگها وجود داره ؟
لطفا راهنمایی کنید . ممنون میشم

سوال دوم :
سوال بعدیم اینه که من در سایت میهن بلاگ در پنل کاربریم در قسمت ثبت دامینش که کثلا به این شکله که اگه تنظیماتش انجام شه من می تونم مستقیما با زدن سایتم ، محتوای وبلاگمو ببینیم . توی اون قسمت گفته پس از ثبت سایت می بایست تنظیمات زیر رو در DNS های دامنه خود قرار بدم

NS3.MIHANBLOG.COM
NS4.MIHANBLOG.COM

.یعنی چی ؟ و چطوری ؟

ممنونم راهنمایی کنید

ssiavashh
07-07-2009, 01:17
تا اونجایی که من میدونم اگه فقط میخواهید domain رو تبریل به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کنید و از همون سرویس میهن بلاگ استفاده کنید اصلا نیازی به انتقال نیست. و فقط وارد کردن اون دو DNS که نوشتین کافیه

tabriz-info
07-07-2009, 08:39
کافیه به پنل دومینتون برید و اون دو تا dns میهن بلاگ رو اونجا وارد کنید

همچنین از پنل وبلاگ ادرس دومین رو هم تنظیم کنید

تمام