PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیاز به اسپانسر برای راه اندازی سرور بازی کانتر

pdland.ir
04-07-2009, 23:41
از برادران کسی برای راه اندازی سرور کانتر آنلاین اسپانسر میشه؟:20:

*Ali*
05-07-2009, 08:26
باید توی تاپیک حودش مطرج کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pdland.ir
05-07-2009, 15:27
باید توی تاپیک حودش مطرج کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز من بیخودی ایراد نگیر!:13:این تایپک اصلا با اونیکی فرق داره:41:البته قبلا من اونجا پست دادم کسی جواب نداد.واسه همین این تایپک رو زدم:46:
یکی از دوستان پرسید: اسپانسر چقدر باید هزینه کنه؟
جواب : حدود 40-45 هزار تومن در ماه هزینشه:5:
من در مورد راه اندازی ، نصب و اداره سرور تجربه دارم میدونم چطوری میشه کار هارو انجام داد ولی در مورد تبلیغات و سود اسپانسر چیزی نمیدونم.:41:
البته میشه سرور رو هم توی خونه راه اندازی کرد ولی شرایطی داره :
***کامپیوتر همیشه باید روشن باشه ، رمش 512-1گیگ باشه ، سرعت اینترنتش 512 و نامحدود باشه ،اگیگ فضا میخواد و مهم تر از همه اینها صاحبش اطلاعات کافی رو داشته باشه نه اینکه هی توضیح بدم هیچی نفهمه***
حالا اگر کسی شرایط رو داره و داوطلب هست بگه:10:

*Ali*
05-07-2009, 18:28
من که با کسی دشمنی ندارم فقط شما فرض کن هرکسی که میخواد سرور بزنه یا هر سوالی راجع به کانتر داره تاپیک جداگانه بزنه (آقا چجوری هدشات کنم ، آقا چجوری چاقو بخرم ، آقا .... ) اون وقت چی میشه ؟

pdland.ir
06-07-2009, 04:50
من که با کسی دشمنی ندارم فقط شما فرض کن هرکسی که میخواد سرور بزنه یا هر سوالی راجع به کانتر داره تاپیک جداگانه بزنه (آقا چجوری هدشات کنم ، آقا چجوری چاقو بخرم ، آقا .... ) اون وقت چی میشه ؟
عزیز من؛ داری اسپم میکنی تعداد پست هات بیخودی بره بالا فکر نکن حالیم نیست:21:ضمنا داری بیخودی از موضوع اصلی منحرف میشی
بعدشم من نگفتم چطوری هدشات بزنم:13:چاقو هم خریدنی نیست :27: ضمنا مگه وارکرافت 2تا تایپک نداره؟ اگر هم قصدت اسپم نبود میتونستی پیغام خصوصی بدی:21:لطفا از جواب دادن به این پست هم خودداری کن دوباره اسپم میشه :20:

*Ali*
06-07-2009, 09:27
عزیز من؛ داری اسپم میکنی تعداد پست هات بیخودی بره بالا فکر نکن حالیم نیست:21:ضمنا داری بیخودی از موضوع اصلی منحرف میشی
بعدشم من نگفتم چطوری هدشات بزنم:13:چاقو هم خریدنی نیست :27: ضمنا مگه وارکرافت 2تا تایپک نداره؟ اگر هم قصدت اسپم نبود میتونستی پیغام خصوصی بدی:21:لطفا از جواب دادن به این پست هم خودداری کن دوباره اسپم میشه :20:
اولا که اینجا پست شمارش نمیشه
دوما اون گزینه ها مثال بود خودم میدونم که چاقو خریدنی نیست
سوما وارکرافت 1 تاپیک بیشتر نداره اون هم DotA هست اون یکی ها WOW هست که بازی دیگه ای هست و بعدیش هم آموزش ساخت سروره که ربطی به اون نداره
باشه اسپم نمیدم شما هم تاپیک پر محتوا رو ادامه بده اسپانسر ها پشت در وایسادن بهتره مزاحمشون نشم

pdland.ir
07-07-2009, 02:23
باشه اسپم نمیدم شما هم تاپیک پر محتوا رو ادامه بده اسپانسر ها پشت در وایسادن بهتره مزاحمشون نشم
از نشان دادن شخصیت خودت خیلی ممنونم گفته بودم جواب نده