ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب محتوای یک div از بین چند div به صورت تصادفی

neopersia
04-07-2009, 18:49
سوال:
یه کد جاوا اسکذیپت میخوام که چند تا div رو بگیره محتواشون رو توی یه div به صورته random نشون بده

جواب:
این فکر کنم به دردت بخوره. فقط باید در نظر داشته باشی که کد جاوا اسکرپت باید بعد از div ها لود بشه! میتونی کد رو بزاری توی یک تابع در head و بعد از نوشتن div ها تابع رو فراخوانی کنی یا اینکه همینطوری که نوشتم استفاده کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته یه مدل دیگه هم میشه این قضیه رو حل کرد! میشه به جای گرفتن محتوا با پراپرتی style.display نمایش همون div سورس ها رو تنظیم کرد تا فقط یکیشون در هر زمان نمایش داده بشه.

اگر بد مطلب رو متوجه شدم بگو تا درستش کنم

DaRiOuShJh
04-07-2009, 23:11
به به به
خدا عمرت دهد جوان×!
همونیه که میخوام
مرسی

خوب الان source ها hidden ]ستند بعد فقط target نشون داده میشه دیگه

بعد چند تا target ]م بخوام بقله هم نشون بدم مشکلی پیش نمیاد دیگه

حله

neopersia
04-07-2009, 23:14
اگه بخوای چند بار ازش استفاده کنی بهتره یه تابع براش نشوته بشه که قسمتهای متغیر مثل id سورس و تارگتها رو به عنوان پارامتر بگیره بعد با هر بار فراخوانی اون تو تارگت مناسب کدها رو نشون بده

DaRiOuShJh
04-07-2009, 23:20
هاااااااا؟
برارد اومدی و نسازی!
هیچی نبفهمیدم

نه 3 باز بیشتر استفاده نمیکنم
اونم توی iframe هست که صفحه 3 تا شون یکیه

فکر نکنم لازم بشه به این حرکتها

neopersia
04-07-2009, 23:24
یعنی سه تا iframe جدا داری که src اونا یک صفحه مشخصه و این کد رو برا همون صفحه میخوای؟
فکر کنم اگه سه تا iframe باشه چون سه تا شیء window مجزا دارن مشکلی پیش نیاد. میتونی از همین استفاده کنی
ولی خوب مشکلش اینه که ممکنه محتوای فریمها تکراری در بیاد ها! اشکال نداره؟ چون بالاخره تعداد div ها که خیلی زیاد نیست احتمال تکراری شدنش کم باشه!
البته میشه فریمهایی رو که نمایش داده میشن از طریق صفحه parent شون ثبت کرد تا دیگه تکراری نشن ولی قبلش باید تست کنم

DaRiOuShJh
05-07-2009, 00:16
اوووووووووه
اره تکرای که میشن ولی عیب نداره
تا همینجاش بسته
دستت درد نکنه

میدونیک ه برای کجا میخوام؟

برای اون 3 تا div زیر صفحه ایندکس و ... میخوام

برای محصولات رو هم که با jquerry کردم