PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پست های منتقل شده از تاپیک " نکات مثبت و منفی لپ تاپ ها"

the dead
02-07-2009, 23:11
Dell Studio XPS 1640

1. قدرت و کارآیی بسیار عالی
2. صفحه نمایش LED با کیفیت خیلی خوب :18:
3. دی وی دی رام مکشی Slot Load
4. کلید های مولتی مدیای فینگر تاچ
5. زیبایی منحصر به فرد و خیره کننده :5:
6. قدرت مناسب اسپیکرها :8:
7. صفحه کلید خوب و راحت
8. کیف پارچه ای Dell که همراهشه! (من که باهاش خیلی حال می کنم:20:)
9. صفحه نمایش Edge to Edge

1. یه کمی داغ می کنه
2. به خاطر براق بودنش اثر انگشت روش می مونه.
3. کارت گرافیکش می تونست قوی تر باشه (البته من تا حالا باهاش مشکلی نداشتم:46:)

آقا من شک ندارم. شما يکی از کارمندهای زيگورات هستی که انقدر سنگ دل را به سينه ميزنی
توجه من خودم طرف دار دل هستم ولی از وقتی که رفتم پهلو رفيقم(تعمير کار نوت بوک) گفت که اين studio xps 16
هم خراب از کار در آمد
بی خيال خريد XPS شدم

mehrshad taheri
02-07-2009, 23:39
آقا من شک ندارم. شما يکی از کارمندهای زيگورات هستی که انقدر سنگ دل را به سينه ميزنی
توجه من خودم طرف دار دل هستم ولی از وقتی که رفتم پهلو رفيقم(تعمير کار نوت بوک) گفت که اين studio xps 16
هم خراب از کار در آمد
بی خيال خريد XPS شدم
اقا این دوستتون چیا میگفبت درباره 1640؟
من از هر کسی تو این فروم پرسیدم ازش تعریف کرده!

MINOR
03-07-2009, 00:30
آقا منم 2 روز پیش رفتم پایتخت بین 2-3 مدل گیر کرده بودم ولی تقریبا همه مغازه هایی که میرفتم از خراب شدن xps 1640 برام میگفتند آخرشم sony FW390-jch پلاس گرفتم
خیلی خوبه صفحه نماشی 16.4 wide و عالی
گرافیکشم ATI 3650 به نظر خوب میاد
ویندوز ویستا home
فقط تنها مشکلی که داره اینه که 64 bit هستش:41:
حالا نمیدونم این 64 بیت بودن خوب هست یا نه دوستام میگن قوی تر از 32 بیته ولی نرم افزاراش کم پیدا میشن

the dead
03-07-2009, 10:38

دوست عزيز من يکی از عاشقای XPS 1530 در دو سال پيش بودم وقتی رفتم بخرم همه مغازه دارا گفتن اينا همش ميسوزه
کلاً بی خيال لپتاپ خريدن شدم
باز دوباره 9 ماه پيش دل محصول جديد زد به نام Studio xps 16 & 13
گفتم اين شايد مثل اون نباشه انقدر صبر کردم تا بياد ايران وقتی رفتم بگيرم توصيفات رو شنيدم دوباره بی خيال
شدم
علتی که من خيلی حال کردم با XPS 1530 اين بود که Hardware
اولترا قوی داشت
و علتی که با Studio XPS 16 حال کردم اين بود که همون XPS 1530 چند سال پيش رو با Front side bus 1066 و رم های DDR3 ارائه داد
اشتباه نکنيد لپ تاپ Studio Xps 16 از لحاظ Performanced حرفای زيادی برای گفتن داره ولی از لحاظ عمر طبق تحقيقات من حماقت خريدش.

avecina.ir
03-07-2009, 10:51
دوست عزيز من يکی از عاشقای XPS 1530 در دو سال پيش بودم وقتی رفتم بخرم همه مغازه دارا گفتن اينا همش ميسوزه
کلاً بی خيال لپتاپ خريدن شدم
باز دوباره 9 ماه پيش دل محصول جديد زد به نام Studio xps 16 & 13
گفتم اين شايد مثل اون نباشه انقدر صبر کردم تا بياد ايران وقتی رفتم بگيرم توصيفات رو شنيدم دوباره بی خيال
شدم
علتی که من خيلی حال کردم با XPS 1530 اين بود که Hardware
اولترا قوی داشت
و علتی که با Studio XPS 16 حال کردم اين بود که همون XPS 1530 چند سال پيش رو با Front side bus 1066 و رم های DDR3 ارائه داد
اشتباه نکنيد لپ تاپ Studio Xps 16 از لحاظ Performanced حرفای زيادی برای گفتن داره ولی از لحاظ عمر طبق تحقيقات من حماقت خريدش.
بسوزه؟؟؟!!!:42: میگم اگه منبع تحقیقاتت :39: مغازه دارها:34: هستش که واویلا!!:16:
عزیزجان تووی همین انجمن هستن خیلیا که 1640 را دارن.. اصلن اینجا هیچ.. برو فرومهای معتبر جهانی و Review های مختلفی که هستش را نگا کن.. در طول تاریخ هنوز لپتاپی نسوخته که اومدی میگی 1640 میسوزه!!! مگه لامپه که بسوزه:16:

the dead
03-07-2009, 11:11
بسوزه؟؟؟!!!:42: میگم اگه منبع تحقیقاتت :39: مغازه دارها:34: هستش که واویلا!!:16:
عزیزجان تووی همین انجمن هستن خیلیا که 1640 را دارن.. اصلن اینجا هیچ.. برو فرومهای معتبر جهانی و Review های مختلفی که هستش را نگا کن.. در طول تاریخ هنوز لپتاپی نسوخته که اومدی میگی 1640 میسوزه!!! مگه لامپه که بسوزه:16:

اولاً اون سايت ها از لحاظ performance لپ تاپ ها رو measure ميکنن
نه از لحاظ طول عمر :16:
دوماً شما تعميرگاه های لپتاپ برو ببين تو اين 2 ماهی که studio xps 16 اومده چند تاش دسته اوناس:27:

Pami
03-07-2009, 11:16
the dead دوست عزيز اينها همش شايعه هست ، در حال حاضر بهترين لپ تاپ Game و مالتي مديا دل همين 1640 هست كه من خيلي كم شنيدم مرجوعي داشته باشه شايد 2 در 100 حالا چه برسه به اينكه بخواد بسوزه
اين بحث هم ربطي به تاپيك نداره ميتونيد تو قسمت مشاوره يا تاپيك XPS ها بحث كنيد
با تشكر

dr_data_13
03-07-2009, 11:39
هم خراب از کار در آمد
بی خيال خريد XPS شدم
avecina.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان میشه منو روشن کنی شما که بیشتر اطلاع داری که بالاخره 1640 از نظر خرابی چجوریه؟بد دراومده؟
آخه من میخوام این هفته بخرمش این چیزایی که الان خوندم منو به شک انداخت!
البته تو تاپیکای دگ خیلی تعریف کرده بودن حالا میشه منو راهنمایی کنی؟چون بین 1640 و 1199 شک دارم ولی به نظرم 1640 با همین کانفیگ اگه اونجور که اینجا گفتن خراب نباشه واقعا عالیه

avecina.ir
03-07-2009, 13:36
سلامم..
avecina.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان میشه منو روشن کنی شما که بیشتر اطلاع داری که بالاخره 1640 از نظر خرابی چجوریه؟بد دراومده؟
البته تو تاپیکای دگ خیلی تعریف کرده بودن حالا میشه منو راهنمایی کنی؟چون بین 1640 و 1199 شک دارم ولی به نظرم 1640 با همین کانفیگ اگه اونجور که اینجا گفتن خراب نباشه واقعا عالیه
pami_wega که خودش توی بازاره حرف آخر را گفتش.. آخرین سیستم رجیستر یوزر که همکار حرفه ای انجمن لپتاپ و خودش وارد کننده هستش هم 1640 هستش.. ببین خودم از طرفداران اچ پی هستم ولی اگه پست آخر تاپیک اچ پی را از من بخوانی میبینی چند تا انتقاد از عقب ماندگی اچ پی در چند ماهه اخیر نسبت به رقبا نوشتم.. حیفه یک و خرده ای بودجه صرف کنی بعدش وقتی میذاری کنار 1640 از خریدت پشیمون شی:13: ضمنن Dell شرکتی نیستش که اوونم تووی سری High End لپتاپهاش بد عمل کنه.. با یه گارانتی قوی میتونی با خیال راحت بری 1640 را بگیری..

dr_data_13
03-07-2009, 21:09
سلامم..
pami_wega که خودش توی بازاره حرف آخر را گفتش.. آخرین سیستم رجیستر یوزر که همکار حرفه ای انجمن لپتاپ و خودش وارد کننده هستش هم 1640 هستش.. ببین خودم از طرفداران اچ پی هستم ولی اگه پست آخر تاپیک اچ پی را از من بخوانی میبینی چند تا انتقاد از عقب ماندگی اچ پی در چند ماهه اخیر نسبت به رقبا نوشتم.. حیفه یک و خرده ای بودجه صرف کنی بعدش وقتی میذاری کنار 1640 از خریدت پشیمون شی:13: ضمنن Dell شرکتی نیستش که اوونم تووی سری High End لپتاپهاش بد عمل کنه.. با یه گارانتی قوی میتونی با خیال راحت بری 1640 را بگیری..
زیادم نباید وسواس به خرج داد نه؟دگ باید دلو بزنم به دریاو دل بگیرم!!!!!!:31:
ممنون از راهنماییت فقط میشه بگی درکل برای بازی هم درحد معمول مناسب هست؟البته تاپیک بازیهارو خوندم همه تعریف کردن!!!!!!:8:

dr_data_13
03-07-2009, 21:16
سلامم..
نظر منم دل هست
نباید زیاد وسواس به خرج داد نه؟
پس دلو به دریا میزنمو دل میگیرم!!!!!!
حالا به نظر شما برای بازی در حد معمولی چطوره؟البته من تاپیک بازی هارو خوندم همه تعریف میکردن
راستی هروقت گرفتم راهنماییم کنید چون من میخوام از pc به لپ تاپ نقل مکان کنم مبتدیم تو لپ تاپ
ممنون avecina جان

the dead
03-07-2009, 22:31

دوست عزيز دقت کن
هيچ وقت به هوای گارانتی لپ تاپ نخر
به دو علت اگر شرکت گارانتی کننده در مرحله اول به تو جواب بده و لپ تاپت رو درست کنه که زيگورات اخيراً اينطوری شده چون چند وقت پيش بچه ها چيزه ديگه ای ميگفتن
تازه يک لپتاپه تعمير شده داری که باز دوباره زود به زود خراب ميشه باز دوباره به دو علت يک اينکه لپ تاپ باز شده
و از حالت اوليه خارج شده( به گفته دوستم که تعمير کننده لپ تاپ هست)
دو اگر لپ تاپی بوده که يک جاش امروز خراب شده(قبل از مدت دوسال پس از خريد) فردا يک جا ديگش خراب ميشه
ببين من دوباره ميگم ميخواستم خودم اين لپ تاپ رو بخرم پشيمون شدم حالا هم ميخوام برم سونی وايو بيگرم
اين لپ تاپ سيستم خنک کنندگی خوبی برای اون کارت گرافيک نداره اينو ميتونی از همه جا تو اينترنت بخونی و علت اصلی خراب شدگی اش هم همينه

the dead
03-07-2009, 22:34
آقا منم 2 روز پیش رفتم پایتخت بین 2-3 مدل گیر کرده بودم ولی تقریبا همه مغازه هایی که میرفتم از خراب شدن xps 1640 برام میگفتند آخرشم sony FW390-jch پلاس گرفتم
خیلی خوبه صفحه نماشی 16.4 wide و عالی
گرافیکشم ATI 3650 به نظر خوب میاد
ویندوز ویستا home
فقط تنها مشکلی که داره اینه که 64 bit هستش:41:
حالا نمیدونم این 64 بیت بودن خوب هست یا نه دوستام میگن قوی تر از 32 بیته ولی نرم افزاراش کم پیدا میشن

سلام
آقا هارد لپ تاپ شما RPM 7200 هست؟(منظورم اينه که دور بالاست)
لپ تاپ تا الان مشکل داشته؟
مرسی

BBNHFAK
03-07-2009, 23:10
اگر لپ تاپی بوده که يک جاش امروز خراب شده(قبل از مدت دوسال پس از خريد) فردا يک جا ديگش خراب ميشه
ببين من دوباره ميگم ميخواستم خودم اين لپ تاپ رو بخرم پشيمون شدم حالا هم ميخوام برم سونی وايو بيگرم
اين لپ تاپ سيستم خنک کنندگی خوبی برای اون کارت گرافيک نداره اينو ميتونی از همه جا تو اينترنت بخونی و علت اصلی خراب شدگی اش هم همينه
اگه بخوای به این فکر ها باشی که باید قید لپ تاپ رو بزنی در ضمن خنک کننده های لپ تاپ هم برای همین منظور اختراع شدند و این کارت ها در کارهای گرافیکی به طور عادی داغ می شوند و به این شدت نیست که لپ تاپ به خاطر گرمای کارت گرافیک خراب شه بعد هم مگه شما تا حالا چند تا 1640 خراب کردی که می گی علت خراب شدنش اینه؟؟؟؟؟:23:

the dead
03-07-2009, 23:34
اگه بخوای به این فکر ها باشی که باید قید لپ تاپ رو بزنی در ضمن خنک کننده های لپ تاپ هم برای همین منظور اختراع شدند و این کارت ها در کارهای گرافیکی به طور عادی داغ می شوند و به این شدت نیست که لپ تاپ به خاطر گرمای کارت گرافیک خراب شه بعد هم مگه شما تا حالا چند تا 1640 خراب کردی که می گی علت خراب شدنش اینه؟؟؟؟؟:23:

اينو راست ميگی، منظورم اين بود فکر کنم علت خراب شدنش باشه
در ظمن سيستم گاز فرئون داخل لپتاپ جواب گو هر نوع حرارتی نيست!

behnam_n80
04-07-2009, 00:23
فک کنم این پستا اینجا جاش نیس.
لطفا رعایت فرمایید
بعدشم 1640 که تقریبا جوابشا داده
1199 هم خیلی خوبه اما LCD نداره
سونی هم گرافیکش ضعیفه

mehrshad taheri
04-07-2009, 00:29
من دقیق دماشو یادم نیست ولی گرافیک 4870 pc حدود 68 درجه گرم میشد که میگفتن هیچ ایرادی نداره تازه با اون فن و هتسینگی که روش بود دماش این بود
در کل منم فکر نکنم حرارت مهم باشه انقدرا یه راه حل خوبیم که هست استفاده کردن از استند خنک کننده هست که کمک خنک کننده های لپ تاپ بکنه تو مواقع فشار حالت معمولی هم که اصلا گرم نمیکنه
درکل برای اینکه راندمان لپ تاپ بیاد بالا هر چقدر سیستم خنک تر باشه بهتره راه حلشم همون استنده یه استند خوب

avecina.ir
04-07-2009, 01:24
سلامم..
گفتن که جای این صحبت اینجا نیستش پس در جای خودش مطرح کنین..
اينو راست ميگی، منظورم اين بود فکر کنم علت خراب شدنش باشه
در ظمن سيستم گاز فرئون داخل لپتاپ جواب گو هر نوع حرارتی نيست!
در ضمن..
از کی تا حالا تووی لپتاپ گاز فرئون استفاده میکنن؟؟!! به گمونم لپتاپ را با کولر گازی و یخچال اشتباههی گرفتی:31:

هيچ وقت به هوای گارانتی لپ تاپ نخریه حرف صد در صد غلط.. برادرجان گارانتی لپتاپ یعنی همه چیزش.. اگه گارانتی چفت و بست داری داشته باشه حتی واست تعویض میکنه.. گارانتی محکمی نداشته باشه حتی تعمیر هم نمیکنه.. امیدوارم منظورمو گرفته باشی..

تازه يک لپتاپه تعمير شده داری که باز دوباره زود به زود خراب ميشه باز دوباره به دو علت يک اينکه لپ تاپ باز شده
و از حالت اوليه خارج شده( به گفته دوستم که تعمير کننده لپ تاپ هست)قطعات لپتاپ یه جورایی مثل دسکتاپه.. چند مرتبه واسه ارتقا یا تمیزکاری تا ریزترین قطعه را باز کردم و دور تا دور سفره چیدم.. یادم نمیاد چون باز شده از حالت اولیه خارج شده باشه!!
ضمنن خدا بخیر کنه اگه اوون دوستت واقعن این حرفها را زده پس چه بلاهایی که سر سیستمهای ملت میاره:47:

scorpion818
04-07-2009, 12:14
اوه اوه! چه خبره! بابا ما 2 روز نبودیما! ببین چه کردن! البته فکر کنم بهتر شد که خودم نبودم جواب بدم چون دوستان عزیز avecina.ir و pami_wega بهترین جواب ها رو دادن.

the dead
04-07-2009, 15:33
اوه اوه! چه خبره! بابا ما 2 روز نبودیما! ببین چه کردن! البته فکر کنم بهتر شد که خودم نبودم جواب بدم چون دوستان عزیز avecina.ir و pami_wega بهترین جواب ها رو دادن.

هشصد و هجده تا عقرب
جهت اطلاع اون رفيقايی که انقدر بهشون مينازی(به پا چش نخورن) به پا تورشون نکنن
اگر جوابی نشنيدن بنا بر اين نيست که ... هايی که پروندن درسته
دليلش اينه که نميخواستم 4 صفحه تاپيک به کل کل بگذره، آخرشم هيچ کی هيچی نفهمه.

Pami
04-07-2009, 15:50
دوستان همينجا اين بحث رو تموم كنيد ، داريد تاپيك رو به مسير غير هدفش ميبريد
اينجا فقط و فقط مدل لپ تاپ ذكر ميشه و معايب و ايراد ها
اين بحث ها مختص تاپيك مشاوره و غير از اينجا هست
در ضمن اينجا همه با هم دوست هستيم و در جهت كمك به همديگر و پيشبرد اهداف فروم

لحن صحبت شما هم متعلق به اينجا نيست دوست عزيز ما هم دعوا نداريم كه شما به ما بي احترامي ميكني
به ما هم حقوق و مزايا نميدن كه از وقتمون براي انجمن ميزاريم و همه از وقت و انرژي شخصي خودشون براي فروم ميزارن
مطمئن باشيد ما اونقدر شعورمون ميرسه كه كاري نكنيم تا كسي چشمون نزنه
بر چشم بد لعنت

عزيزاني هم كه اينجا پست ميدن و به كاربران كمك ميكنن همه محترم و دوست هستند

با تشكر

Stream
04-07-2009, 17:32
دوستان عزیز لطفا مطالب هر تاپیک رو در راستای اهداف اون تاپیک پیش ببرید.

پست ها از تاپیک نکات مثبت و منفی لپ تاپ ها از نگاه صاحبان خود | همه شرکت کنید | ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتقل شدند به اینجا و تاپیک هم قفل شد.