ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درباره کارت گرافیک

bozonghare
02-06-2009, 07:59
کسی میتونه توضیح بده کارتهای گرافیکی که میگویند از رم کامپیوتر استفاده میکنند چگونه هستند؟
رفتیم کارت بگیریم گفت این512 هست ولی الان 256 تاش کار میکنه اگه رم کامپیوترت بالای 1 گیگ باشه از رم کامپیوتر استفاده میکنه و میشه 512 !!! این قضیه حقیقت داره؟؟؟

o.city
04-07-2009, 13:19
کسی میتونه توضیح بده کارتهای گرافیکی که میگویند از رم کامپیوتر استفاده میکنند چگونه هستند؟
رفتیم کارت بگیریم گفت این512 هست ولی الان 256 تاش کار میکنه اگه رم کامپیوترت بالای 1 گیگ باشه از رم کامپیوتر استفاده میکنه و میشه 512 !!! این قضیه حقیقت داره؟؟؟
سلام.من هم همین سوال رو دارم.من با گرافیک آنبرد Intel(R) 82865G Graphics Controller . رم یک گیگ اگه رم رو ارتقا بدم گرافیک هم بالا می ره؟ چه قدر؟

یه سوال دیگه.کارت های nvidia geforce و nvidia sli چه فرقی دارن؟و کارت های ATI چه جور کارت هایی هستن؟آیا برای نصب اون ها شکاف ها و مادربرد مختلفی نیاز هست؟کدوم بهتر هستن؟

لطفا فرق این ها رو برام توضیح بدید: کارت گرافیک video card video memory

o.city
04-07-2009, 18:51
چرا کسی حواب نمیده؟

Kianoosh
05-07-2009, 12:11

بله نه رمت بالای حداقل مقدار اشتراک باشه بازم اشغال میشه!و این باعث میشه سیستم کند بشه پس با این سری کارتها که از رم سیستم هم استفاده می کنن ترجیحا رم باید دو گیگ و به بالا باشه در ضمن چون چیپ و معماری این مدلها معمولا ضعیف و پایینه این مقدار مموری افزایش یافته خیلی تفاوتی نداره

سلام.من هم همین سوال رو دارم.من با گرافیک آنبرد Intel(R) 82865G Graphics Controller . رم یک گیگ اگه رم رو ارتقا بدم گرافیک هم بالا می ره؟ چه قدر؟

یه سوال دیگه.کارت های nvidia geforce و nvidia sli چه فرقی دارن؟و کارت های ATI چه جور کارت هایی هستن؟آیا برای نصب اون ها شکاف ها و مادربرد مختلفی نیاز هست؟کدوم بهتر هستن؟

لطفا فرق این ها رو برام توضیح بدید: کارت گرافیک video card video memory

ببین مادربردت چیه؟یه حداکثر و حداقل مقدار مموری برای انبردش تعریف شده که نسبت به مقدار رمت تنظیم میشه.اون سوالت هم ربطی به این تاپیک نداره!فقط اینکه SLI استفاده از دو کارت گرافیک انویدیا هستش برای استفاده از اکثر کارتهای گرافیک امروزی برای گیم نیاز به PCI E هست ترجیحا 2.اون سوال کدوم بهتر هستند به مدل رنج قیمت مشخصات کاربرد بودجه و ....بستگی داره!

کارت گرافیک video card video memory

اصلا متوجه نشدم!!؟؟

چرا کسی حواب نمیده؟

به شما پیشنهاد می کنم قوانین انجمن رو مطالعه بفرمایید که نه پست بیجا داشته باشید و نه توقع بیجا!

khark11
05-07-2009, 13:17
آره اين مطلب حقيقت داره

ولي بهت پيشنهاد ميكنم اين جور گرافيك ها رو نخري چون فقط اسمشون 512 هستش اگه 4 گيگ رم هم بذاري رو سيستمت بازم به گرد پاي 512 real نميرسه

قيمتشونم ارزون تره:46:

Kianoosh
05-07-2009, 15:30
بهت پيشنهاد ميكنم اين جور گرافيك ها رو نخري چون فقط اسمشون 512 هستش اگه 4 گيگ رم هم بذاري رو سيستمت بازم به گرد پاي 512 real نميرسه

قيمتشونم ارزون تره

سلام دوست عزیز مگه پاوره که ریل باشه؟!خیلی از گرافیکهای خوب هم از رم سیستم استفاده می کنن بسته به مدلشون مثلا سری 9600 !قیمتشون هم که اکثرا گرافیک آنبرد هستند دیگه سری 6 و 7 و خیلی از مدلهای سری 8 به تاریخ پیوستند...

khark11
08-07-2009, 06:34
سلام دوست عزیز مگه پاوره که ریل باشه؟!خیلی از گرافیکهای خوب هم از رم سیستم استفاده می کنن بسته به مدلشون مثلا سری 9600 !قیمتشون هم که اکثرا گرافیک آنبرد هستند دیگه سری 6 و 7 و خیلی از مدلهای سری 8 به تاریخ پیوستند...

خيلي ممنونم شما ديگه چرا؟؟ دوست ندارم باهاتون بحث كنم چون واستون احترام قائلم اما:41:

آره كه گرافيك Real داريم، گرافيكي كه بخواد از رم حافظه به اشتراك بذاره خيلي ضعيف تر از گرافيكي هستش كه بخواد خودش حافظه مستقل داشته باشه، دليلشم مسير طولاني و سرعت كمتر دسترسي به حافظه رم به نسبت حافظه اصلي از طريق كارت گرافيك هستش!

sinak3
08-07-2009, 11:47
خيلي ممنونم شما ديگه چرا؟؟ دوست ندارم باهاتون بحث كنم چون واستون احترام قائلم اما:41:

آره كه گرافيك Real داريم، گرافيكي كه بخواد از رم حافظه به اشتراك بذاره خيلي ضعيف تر از گرافيكي هستش كه بخواد خودش حافظه مستقل داشته باشه، دليلشم مسير طولاني و سرعت كمتر دسترسي به حافظه رم به نسبت حافظه اصلي از طريق كارت گرافيك هستش!

کاملا موافقم.کارت گرافیک تو این زمونه خیلی مهمه و باید با دقت کافی انتخاب شه.به نظر من هر چقدر می تونید واسش خرج بذارید و در خریدش عجله نکنید.

Kianoosh
08-07-2009, 12:38
خيلي ممنونم شما ديگه چرا؟؟ دوست ندارم باهاتون بحث كنم چون واستون احترام قائلم اما

بحث نیست گفت و گو هست ...

دوست عزیز مگه من گفتم قویه؟ولی هستند برند مدلهای قوی مثلا 768 512 خودشون دارن تا مکس هم همون مقدار رو می تونن اشتراک بزارن بسته به رم سیستم.دلیلش رو هم بله می دونم ولی خودش مستقل حافظه داره:دی

بعدش هم به مدلهاش میگن ریل!؟مثلا سری قدیمی 6 .ریل 6200 یا توربو کش 6200!؟!؟:دی

موفق باشی

Aristar
08-07-2009, 13:15
اونی که می گن ریل معمولاً فروشنده ها برای جذب مشتری می نویسن " ولی در کل چنین چیزی وجود نداره مثلاً یکی 512 خالی باشه ولی واقعیتش کمتر و اونیکه ریل 512 دقیقاً همون 512 باشه !!! "
دوست عزیز اینا برای ما ایرانی هاست که فکر می کنیم کامپیوتر اسمبل کردن آپولو هوا کردنه می ریم سیستم اسمبل شده می خریم ! با کلی ضرر مالی در آخر هم عشق می کنیم سیستم خریدیم !!!

khark11
09-07-2009, 06:24
من قبول دارم كه اسم شركتي اين جور گرافيك ها رو ميگن توربو كش ولي اين اسم بازاريشه، منم بازاري ام ديگه عادت كردم به اين اسم ها، مشتري نمي دونه توربوكش چيه تازه وقتي ميگي توربو كش فكر ميكنه بهتره ولي تا ميگي گرافيك با حافظه شير شده راحت مي فهمه كه جريان چيه!!!

مجبوريم اصطلاح ريل رو در مقابل اين شير استفاده كنيم ديگه، خوبه بگيم Full cache ؟؟:13:

تازه اصطلاح ريل مسما هم داره ديگه وقتي ميگي ريل در مقابل حافظه مجازي اي كه توربوكش از روي رم كشه ميكنه همچين دور از ذهن هم نيست:46:

Kianoosh
09-07-2009, 20:32
من قبول دارم كه اسم شركتي اين جور گرافيك ها رو ميگن توربو كش ولي اين اسم بازاريشه، منم بازاري ام ديگه عادت كردم به اين اسم ها، مشتري نمي دونه توربوكش چيه تازه وقتي ميگي توربو كش فكر ميكنه بهتره ولي تا ميگي گرافيك با حافظه شير شده راحت مي فهمه كه جريان چيه!!!

مجبوريم اصطلاح ريل رو در مقابل اين شير استفاده كنيم ديگه، خوبه بگيم Full cache ؟؟

سلام پس قبوله که ریل برای حافظه گرافیک مفهوم منطقی نیست!:دی

تازه اصطلاح ريل مسما هم داره ديگه وقتي ميگي ريل در مقابل حافظه مجازي اي كه توربوكش از روي رم كشه ميكنه همچين دور از ذهن هم نيست

ولی اینو قبول ندارم اشتراک گذاشتن گزینه بهتریه!:دی

Kianoosh
09-07-2009, 20:33
اونی که می گن ریل معمولاً فروشنده ها برای جذب مشتری می نویسن " ولی در کل چنین چیزی وجود نداره مثلاً یکی 512 خالی باشه ولی واقعیتش کمتر و اونیکه ریل 512 دقیقاً همون 512 باشه !!! "
دوست عزیز اینا برای ما ایرانی هاست که فکر می کنیم کامپیوتر اسمبل کردن آپولو هوا کردنه می ریم سیستم اسمبل شده می خریم ! با کلی ضرر مالی در آخر هم عشق می کنیم سیستم خریدیم !!!

اینم درسته مخصوصا هر دو قسمتش:دی

ali84h
28-07-2018, 12:52
سلام دوستان
لپتاپ من ایسوس مدل ux550v است. دوتا خروجی تاندربولت و یک خروجی hdmi داره.
کارت گرافیک مدل GTX1050 Ti است که 3 تا مانیتر را میتونه ساپورت کنه. من میخوام مانیتور خود لپتاپ قطع بشه و سه تا خروجی از hdmi و تاندر بولت ها بگیرم.
الان وقتی 3 تا خروجی میگیرم فقط دوتاش جواب میده و حتی در حالتی که مانیتور لپتاپ را غیر فعال میکنم باز هم خروجی سوم اوکی نیست. راهی هست که به صورت نرم افزاری این مشکل را حل کنم یا مثلا سیم کشی از مانیتور لپتاپ به مانیتور سوم خارجی انجام بدم؟! :n17:

aliabbasijondani
20-12-2018, 09:16
سلام خسته نباشید علت خرابی یاکاهش عمر کارت گرافیک چیه