ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر تصویر با حرکت موس بروی لینک ها {لطفا ایراد کد من را بگیرید}

beh.tehrani
04-07-2009, 11:54
سلام

لطفا این کد را نگاه کنید. شما باید 3 عکس با نام های pic1.jpg و pic2.jpg و pic3.jpg را در جاییکه فایل html مثال را گذاشته اید بگذارید.
حالا همانطور که می بینید وقتی بروی لینک ها حرکت می کنید تصویر هر یک نمایش داده می شود. حالا مشکل اینجاست که من می خواهم وقتی بروی لینک ها حرکت می کنم تصویر هر لینک در کادر سبز رنگ نمایش داده شود. چون مسیر دهی نمایش در کد جاوا تنظیم شده ظاهرا امکان انجام این کار با این روش نیست و باید کد جاوا تغییراتی کند.
لطفا راهنمایی کنید.
نکته مهم:
همانطور که می بینید من یک فضایی را در روی کادر سبزرنگ قرار دادم که در آن عکسی با نام spacer.gif قرار دارد و کار ان فقط حفظ فضای نمایش تصویر است (کادر سبز رنگ) می خواهم تصاویر لینک های من بجای spacer.gif نمایش داده شود.

ممنون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

D@RIUSH
04-07-2009, 20:21
:31: چرا اینقدر زحمت کشیدی :31: ؟؟!
برای اون td که توش عکس هست یه id بزار مثلاً NF
روی اون لینک یه دونه onclick بزار با این دستور : NF.innerHTML=this.name+".jpg"
این فکر کنم خلاصه تر و راحت تر باشه تا اینکه یک تابع جدید بسازی :31:

beh.tehrani
05-07-2009, 17:58
عمل نکرد

لطفا دستور را کامل برایم در قالب <a> بنویس

مرسی

D@RIUSH
05-07-2009, 19:43
کد شما مشکلی نداره ! من تست کردم مشکلی نداشت و کار کرد اما می تونستی کار راحت تری انجام بدی
این کد نویسیش خلاصه تره

beh.tehrani
06-07-2009, 11:16
آقا داریوش یک لطف به من می کنی
ببین دادا من نتونستم از این کد استفاده کنم.

ببین جسارتا لطفا یک کد برای من بنویس که به این شکل باشه.
لطفا این کد را ببین:

داریوش جان من می خواهم در cell های سمت راستی که 3 تا است می خواهم لینک بگذارم و وقتی بروی آن لینک ها حرکت کردیم عکس هر کدام در cell سمت چپی نشان داده بشه. می خواهم وابسته به ID آن cell باشد.

همچنین وقتی بروی هر لینک حرکت می کنیم رنگ زمینه cell هر کدام تغییر کند.

مرسی

decorad
16-06-2011, 13:09
آقا من نمیدونم عکسو کجا بذارم
فایل html مثال کجاست ؟