ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مراحل قبل از ساخت یک انیمیشن



meysam 3d
04-07-2009, 09:03
سلام دوستان
من قصد دارم مواردی اصولی و کاربردی که قبل از ساخت یک انیمیشن باید بدانیدرا در اینجا بنویسم مواردی که نسبت به اهمیتشان خیلی کم مورد توجه قرار گرفته. مواردی که شامل:خصوصیات یک انیمیشن خوب، عملی کردن یک پروژه، اینکه story board چیست ومراحل رسم آن، تکنیک های انیمیشن وشش عنصر حرکت و ده ها نکته ی ارزشمند دیگر.
انشاءالله که شماهم با من همراه بشین.

خوب، نکته اول(مهم) :تا حالا متوجه شدین که وقتی سیستم و بعد مکس (یا هر نرم افزار انیمشن ساز دیگه ای) رو راه اندازی میکنید طوری ترقیب میشین که به همه جای نرم افزار سرک بکشید ودر نهایت چیزی بسازید؟ اما این یک دامه، که اکثر انیماتور ها را قربانی خودش میکنه اما شما اصلا به آن عادت نکنین.
ــ یک انیمیشن خوب نیازمند ایده های خوبه واین ایده ها و طرح ها زمانی به واقعیت می پیونده که روش اجرایی اونا صحیح باشه پس کلاً انیمیشن خوب به این بستگی داره که شما چقدر بتونید ایده هارو روی کارِتون پیاده کنید.
یه روش اجرایی درست:
اولا قبل از اینکه شما سیستمتونو برای ایجاد انیمیشن راه اندازی میکنید باید سه چیز رو در دست داشته باشین:
1- داستان
2- story board (فیلم نامه مصور)
3- نمایش نامه
که ممکنه شما هر سه اِلِمان رو در story board داشته باشین. بعد از اینکه هر سه جزء رو کامل کردین باید یه برنامه کامل و دقیق برای کارتون بریزید.
خوب، حالابه توضیح اون سه جزء بپردازیم.
1- داستان: وقتی که شما سفارشی رو قبول میکنید فقط هسته داستان وزمانی که باید در طول آن انیمیشن نمایش داده شود رو به شما میدن، حال وظیفه شما گفتن یک داستان جذاب و متناسب با زمان مشخص شده است. که باید نکات زیر رو در نظر بگیرید:
ــ قصد دارید چه مطلبی به تماشاگر القاء شود .
ــ چگونه تمام حواس تماشاگر را روی مطلب متمرکز کنید .
ــ داستان چگونه شروع می شود .
ــ داستان چگونه پایان می پذیرد .
ــ ودر نهایت چقدر طول می کشد .
انشاءا... تو بخشهای بعدی دو جزء دیگر را به تفصیل توضیح میدم.
موفق باشید...

tatuy
05-07-2009, 15:38
خب داداش اینا که شما دارین میفرمایید خیلی مهم هسند واقعا لطف میکنید که درمورد این موارد برای بچه ها توضیح میدید
ما منتظر ادامه مطالب هستیم.

meysam 3d
09-07-2009, 18:00
سلام دوستان
از اینکه ادامه بحث دیر شد معذرت میخام
برای همین دوبخش رو پشت سر هم میگذارم امیدوارم براتون مفید باشه

Story board(فیلم نامه مصور)
بعد از نوشتن داستان مطمئن بشین که آنچه توی ذهنتون داشتین روی داستان پیاده شده وقتی از داستان خود احساس رضایت کردین، صحنه های اصلی ورشته ای مهم عمل رو مشخص کنید اگر مطمئن نیستین که یک صحنه مهمه یانه در هر حال انو رسم کنین چون حذف کردن یک صحنه خیلی راحت تره تا اینکه وسط اجرای پرژه بفهمید صحنه ای مهم جا مانده.
طرح های اولیه وذهنی هر عمل یا صحنه رو بکشید تکنیک های طراحی باید سریع و تقریبی باشن چون هرچیزی که از سرعت عمل بکاهد باعث از بین رفتن خلاقیت می شود طراحی صحنه ها رو کوچک انجام بدین که مجبور نباشین اون رو با اجزای غیر ضروری پر کنید . کاغذ هارو جلوی خودتون بذارید و از خودتون بپرسید:
ــ آیا جریان داستان از یک صحنه به صحنه دیگه اتفاق افتاده ؟
ــ آیا نقطه ضعفی در داستان هست؟
ــ آیا چیزی جا نمانده؟
ــ آیا می توان آنهارو در مهدوده ی زمان مشخص شده به کار برد؟
اگر در صحنه مجبور به نوشتن چیزی هستید این یه ضعفه.
تصاویر کشیده شده را به ترتیب روی برگه های A4 مرتب کنید . کنار هر تصویر مقداری جا بگذارید برای نوشتن اطلاعاتی از قبیل زمان هر صحنه و اطلا عاتی از این دست.
موفق باشید:20:

meysam 3d
09-07-2009, 18:09
نمایش نامه:
نمایششنامه بخشی از یک انیمیشن است که در آن طرز حرکات، رفتار، و حالات کارکتر ها رو مشخص می کند.
در نمایشنامه تمام حرکات یک کارکتر (چیزی که در ذهنمان است) رو مو به مو می نویسیم و در بعضی جا ها که که با نوشتن نمی توان این حرکات رو توضیح داد آن رو رسم می کنند.
رسم حرکات در اینجا با آن چیزی که در استوری برد گفته شد متفاوت است در نمایش نامه تصاوی با جزئیات دقیق تر طراحی و تعداد تصویر بیشتری از آن حرکت باید کشیدتمام تصاویری که از آن حرکت به ذهنتان می آید را رسم کنید هر کدام خوب نشد آن را حذف کنید ودو باره ادامه دهید همین طور که گفتم کشیدن تصویر و فقط مخصوص صحنه هایی است که از حسا سیت بالایی برخوردار است مثلا یک حرکت طنزآمیز بی کلام.
موفق باشید...

meysam 3d
09-07-2009, 18:12
سلام دوستان به یکی دیگه از مبا حث می پر دازیم.
امیدوارم تااینجا مطالب براتون مفید واقع شده باشه.
انیمیشن:
انیمیت یعنی اینکه شما توانایی آن رو داشته باشید که بتونید به یه کارکتر روح ببخشید. این بخش مهم ترین بخش ساخت یک انیمیشنه این بخشه که پیکسار رو تا این اندازه محبوب ومشهور کرده این بخشه که کارتون tom & jery رواین قدر جذاب کرده که تمام سنین به آن علاقمندندو... . یک انیمیشن خوب انیمیشنی است که وقتی آن را نگاه می کنی وجود شخصیت هارو حس می کنید.
برای داشتن یک انیمشن موفق باید اهمیت زیادی به حرکت داد.
تححلیل انیمیشن های نا موفق نشان می دهد که نبود حرکت یا غیر واقعی بودن آن دلیل عمده شکست است. به عبارت دیگر ذهن تماشاگرمی تواند تمام نقیصه ها و جزئیات طراحی نشده را شبیه سازی و جایگزین کند ولی حرکات ابتدایی واقعی غیر را نمی پذیرد.
برای طراحی دقیق یک حرکت باید از این شش عنصر استفاده کنید:
1- anti cipation (عمل پیشین)
2- squash & strech(کشش و فشار)
3-overlaping Ation (تواتنر)
4- follow-through(تعقیب)
5- exaggeration(اقراق)
6-secondary Action(عمل متقابل)
در بخشای بعدی اینارو توضیح میدم.

تاتانی
12-07-2009, 10:23
مرسی

مطلبت خیلی جذابه شدیدا منتظر مطالب بعدیتم.

meysam 3d
14-07-2009, 11:01
1-عمل پیشین anti cipation:
حرکتی است که عمل کلی رو پی ریزی میکنه . آنتی پلاژن چند کاربرد داره یکی از کاربرداش شبیه سازی یک حرکت واقعی. اگه یه موضوعی ساکن باشه اول عمل پیشین اتفاق می افته تا انرژی رو به موضوع بده بعد عمل اصلی اتفاق می افته مثلا یه توپ رو فرض کنید که می خواد از یه مانع بپره این توپ یه دفعه از زمین جدا نمیشه و به هوابره بلکه اول یه کمی بهسمت عقب میره بعد با با خیز گرفتن از روی مانع می پره در کل عمل پیشین اتفاق می افته تا به تماشاگر فرصت درک آنچه قرار اتفاق بیفته رو بده یکی دیگه از کاربردای عمل پیشین اینه که به وسیله اون همه ی حواس تماشاگر رو به نقطه ای که قراره اتفاقی در آنجا بیفته جمع کرد مثلا شما بار ها در فیلم های انیمیشن پاره شدن طناب زیر یه بار سنگین رو دیده اید در واقعیت پاره شدن طناب یه عمل آنی وبدون هیچ هشداریه ولی اگه در انیمیشن هم همین طور باشه تماشاگر صحنه رو از دست میده برای حل این مشکل ، عمل پیشین رو به کار میگیرند شما دیدید در انیمیشن، اول یه نمای نزدیک از محل پاره شدن نشون میده بعد چند تار از اون پاره شده وبعد یه دفعه طناب پاره میشه در واقع نمای نزدیک از طناب، شمارا برای پاره شدن طناب آماده میکنه.شما صد هابار این صنهرو دیدید وحتی یکبار هم از خود نپرسیدید که آیا واقعا طناب اینطوری پاره میشه.
راستی نظر بدین;)