ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس Virut.BNP رو چجوری پاک کنم؟

SADEGH 7
04-07-2009, 07:08
این ویروس داره همه ی فایل های EXE یا حتی txt سیستم رو آلوده می کنه.البته NOD32 که همیشه آپدیته رو سیستمم نصبه. 1 بار هم فول اسکن کردم. ولی انگار فقط اسمش رو به من می گه. الآن حتی notpad رو نمی تونم باز کنم.البته نمی دونم این چجوری داره پیشرفت می کنه. شاید هم یه سری خاص از فایل ها رو آلوده می کنه. چون بعضی از فایل های EXE رو راحت باز می کنم.مثلا همین برنامه Firefox رو راحت باز کردم.ولی برنامه (ATI (CCC
که تو Startup بود باز نمی شه .یا وقتی Alt+Ctrl+Delete رو می زنم صفحه سیاه می شه و یه ارور می ده که تو قسمت Title bar نوشته:
Logon process has failed to create the security option dialog.
وسطش هم نوشته:
Failure - Security Options
فقط هم یه دکمه ی OK داره که وقتی می زنم بر می گرده به ویندوز.
این ویروس رو چجوری از بین ببرم؟
اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.

saeed774
04-07-2009, 12:28
اين ويروس به سيستم منم نفوذ كرد و نود 32 هم تونست ويروس رو شناسائي كنه و به ظاهر هم پاك كرد ولي بعد چند لحظه ديدم يكي يكي از نرم افزارها توسط نود پاك ميشه بعد پاك كردن چند نرم افزار فورا سيستم رو ريست كردم و بعد بالا اومدن ويتدوز ويروس پاك شده بود ولي تمام نرم افزارهايي كه پاك شده بودن نه اجرا ميشدن و نه آنيستال ميشدن . در واقع فايل ويروس به سيستم نصب و آنيستال نفوذ كرده بود .
براي حل اين مشكل من ابتدا Windows Installer رو نصب كردم ولي جواب نداد و مجبور شدم Patch Sp3 رو نصب كنم كه مشكل حل شد ولي نرم افزار ها دوباره نصب نشدن و مجبور شدن دوباره نرم افزارهاي مورد دارو نصب كنم .
براي اطمينان سيستم رو با Trojan Remover و superantispyware اسكن كردم و خوشبختانه چيزي پيدا نشد و الان هيچ مشكلي ندارم .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MnX_2009
04-07-2009, 13:46
دوست عزیز ار آنتی ویروس Avast استفاده کن و قبل از اینکه وارد Account خود بشوید سیستم را چک می کند و به راحتی از ویندوز استفاده می کنید

dgrc2007@gmail.com
04-07-2009, 13:59
دوستان خوب منهم پیشنهاد میکنم از آنتی ویروس VBA32 استفاده کنید چون که فکر کنم بتونه کمکتون کنه البته نسخه رایگانشو میتونید از شرکتش بگیرید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SADEGH 7
05-07-2009, 06:41
ممنون از راهنمایی. ولی متاسفانه بعد از فول اسکن با نود و ریستارت هم این ویروس پا برجا بود.

چون قدیم از norton استفاده می کردم و از ویروس پیدا کردنش راضی بودم(منظورم اینه که فقط همین یه موردش خوب بود ولی سرعت سیستم شدیدا میومد پایین.) دوباره norton رو نصب کردم که با موفقیت تونست این ویروس رو پاک کنه. بعد هم ویندوز رو عوض کردم.
البته ابن رو گفتم تا اگه کسی این ویروس رو گرفت و به این تاپیک اومد مشکلش حل بشه.
باز هم ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن.

picher_s
05-07-2009, 09:23
سلام

قبلا بحث شده.

جواب : کسپر به راحتی تمامه Exe های شما را از این ویروس (ِDisinfected)Clean می کنند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.

kingmostafa
30-01-2012, 13:07
سلام
من هم سيستمم اين ويروس رو گرفته.الان درام با كاسپر ويروس گيري مي كنم.بعد از ويروس گيري بايد ويندوز عوض كنم يا لزومي نداره؟؟
آخي تعدادي از فايل ها و برنامه هام هم پاك شده.مثلا task manager نمياد ديگه!!

A M ! N
30-01-2012, 13:13
سلام

دوست عزیز شما نیازی به نصب ویندوز ندارین ، نوع ویندوزتون ایکس پی یا 7 هست ؟

ضمنا برای اینطور مسائل تاپیکهای بیشتر از دو ماه رو بالا نکشین این تاپیک مربوط به سه سال پیش بوده دوست عزیز.

موفق باشین:40:

kingmostafa
30-01-2012, 13:36
ويندوزم xp هست
(عذر مي خوام چون نخواستم تاپيك جديد بزنم اينجا دادم.معذرت ميخوام) :11:

A M ! N
30-01-2012, 13:46
ويندوزم xp هست
(عذر مي خوام چون نخواستم تاپيك جديد بزنم اينجا دادم.معذرت ميخوام) :11:
بعد ازین که توسط این برنامه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Fdownloads%2Futils%2Fvirutkiller.zip)
یا توسط خود کاسپر اسکای ویروت رو از بین بردین باید یکبار سیستم رو تعمیر انجام بدین روش.

مراحل کار به این شکل هستش که از طریق سی دی ویندوز بوت میکنین، بعد در قسمتی که میخواین درایو انتخاب کنین دکمه ی Repair رو میزنین تا تعمیر بشه ، البته بعد از ویروس یابی.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینطوری تمومی فایلهای سیستمی پاکسازی و ترمیم میشن روی سیستم.

موفق باشین.:40: