مشاهده نسخه کامل
: كمك !!! خريد گوشي تا 500 تومن
Ssarshar
03-07-2009, 23:09
سلام دوستان من ميخواستم يه گوشي بخرم .
خودم الان Rokr E8 دارم ولي داره اذيتم ميكنه ميخوام ردش كنم يه چيز كاملتر بخرم .
1- كيفيت صدا بسيار بسيار مهمه خصوصا داخل هنزفري حداقل از W950 بهتر باشه . :8:
2- بلندي صدا در حد معقول باشه كه بشه شنيد اما توي هدفون حرفي براي گفتن داشته باشه :46:
3- كيفيت دوربين عكاسي و فيلمبرداري بالا باشه .( 5 مگ به بالا ) :5:
4- لمسي هم باشه چه بهتر :20:
5- سيستم عاملش مهم نيست فقط بشه يه سري برنامه رو روش ريخت ! همين :27:
6- برندش مهم نبيد :21:
7 - سرعت دريافت و ارسال بلوتوث بالا باشه . :31:
8- سرعت خود گوشي هم بالا باشه . :40:
9- فعلا چيز ديگه اي به ذهنم نميرسه :27::27::27:
ممنون از شما دوستان عزيز بخاطر توجهتون
يا حق ....
Ssarshar
03-07-2009, 23:14
راستي ظاهر خوبي هم داشته باشه
يا حق
توی اسمارت فون های نوکیا :
Nokia N95 8GB
Nokia N96
Nokia N85
Ali_BlueBoy
04-07-2009, 01:31
به نظر من با توجه به نیاز شما رنوار ال جی واسه شما خوبه ...یه 140 تومن هم می گذاری جیبت...
hasanmotori
04-07-2009, 09:09
شما میتونی i8510 بگیری
1و2- که صداش تو هدفون و اسپیکر جزو بهترین ها یا حتا بهترینه
3- دوربینش 8 ه و فیلم برداریشم خیلی خوبه
4- فقط لمسی نیست
5-سیستم عاملش سیمبینه
6- .....
7- خیلی بالاست
8- بازم خیلی بالاست
9- .......
اگه حتماً میخای لمسی باشه همون رنوار و بگیر
aran khan95
04-07-2009, 11:00
همونطور که بالا گفته شد منم بهت رنوار رو پیشنهاد می دم
ولی اگه لمسی بودن برات مهم نیست i8510 رو بگیر
فکر کنم که s8300 سامسونگ هم تو همین محدودست که اونم لمسیه
DariushGreat
04-07-2009, 11:26
به نظر من با توجه به نیاز شما رنوار ال جی واسه شما خوبه ...یه 140 تومن هم می گذاری جیبت...
همونطور که بالا گفته شد منم بهت رنوار رو پیشنهاد می دم
ولی اگه لمسی بودن برات مهم نیست i8510 رو بگیر
فکر کنم که s8300 سامسونگ هم تو همین محدودست که اونم لمسیه
من هم موافق ال جی رنوار هستم.
1. صفحه 3 اینچی یکپارچه لمسی با ژرفای رنگ 265 هزار رنگ
2. صدای با کیفیت و تیون شده توسط شرکت دالبی ( با سیستم های صوتی دالبی سوراند اشتباه نگیری! این دالبی موبایله. در مقایسه با بقیه چه در پخش از بلندگو و چه در پخش از هدفون، کیفیتی فوق العاده داره )
3. بلندی صدا در هدفون عالی و در بلندگوی گوشی در حد معقول
4. دوربین 8 مگاپیکسلی به همراه فلاشر زنون، کانون سازی ( فوکس ) خودکار و دستی، توانایی کانون سازی روی سوژه ای ویژه تنها با یک اشاره، سامانه تشخیص چهره، سامانه تشخیص لبخند، سامانه تشخیص چشمک، سامانه زیبا سازی چهره، سامانه رفع تاریکی سوژه در اثر منبع نوری پشت سوژه ( مثل این که پشت به پنجره بایستی و بخوای عکس بندازی که معمولا در دوربین های عادی چهره و سوژه به دلیل نور زیاد سیاه می افتن )، بهترین کیفیت در میان مقایسه با سه غول 8 مگاپیکسلی یعنی سامسونگ اینوو 8، سامسونگ M8800 پیکسون و سونی اریکسون C905 ( تایید شده توسط سایت های معتبر GSM.Ir و GSMArena.com )، بهترین کیفیت فیلم برداری بهمراه فیلم برداری آهسته و فیلم برداری تند و تیز!
5. پشتیبانی از Wi-Fi
6. دارای GPS داخلی
7. رابط کاربری بسیار زیبا و جذاب
8. بلوتوث نگارش 2 با A2DP
9. خروجی تلویزیون
10. دارای صفحه کلید مجازی کامل کوورتی QWerty
11. دارای سامانه تشخیص دست خط ( حتی برای زبان فارسی )
12. و هزاران ویژگی برجسته دیگر...
هم اکنون می تونی در پاساژ علاءالدین این گوشی رو با گارانتی پارس کامتل و پشتیبانی 100 درصد از زبان پارسی ( هم در محیط پلتفرم و هم در بخش های نوشتاری ) 390 هزار تومن خریداری کنی
پیروز و سربلند باشین :11:
DariushGreat
04-07-2009, 11:32
راستی یادم رفت بگم که حافظه داخلیش 100 مگابایته و تا 16 گیگابایت هم کارت حافظه می خوره.
در ضمن برای آشنایی بیشتر و لمس قابلیت های این گوشی، پیشنهاد می کنم به کلوپ آلبوم رنوار بری:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیروز باشین :11:
Michael Ropy
04-07-2009, 11:45
من هم میگم اگه لمسی میخوای: رنوار
غیر لمسی میخوای: i8510
Sajad2006
04-07-2009, 11:54
پیشنهاد من ان 96 یا ان 95 8 گیگه!هر دو خوبن!
به نظرم یکی دو هغته صبر من تا قیمت 97 بیاد پایین تر و اونو بردار ، البته i8510 چیز دیگست !
Ssarshar
04-07-2009, 18:39
ممنون از نظرات دوستان . چاكريم
به نظرم یکی دو هغته صبر من تا قیمت 97 بیاد پایین تر و اونو بردار ، البته i8510 چیز دیگست !
دوست عزيز من زياد با 97 نميتونم كنار بيام چون ابعادش ناموزونه و يه كيبورد داره كه به كار من اصلا نمياد در ضمن من دنبال يه گوشي ظريفترم .
توی اسمارت فون های نوکیا :
Nokia N95 8GB
Nokia N96
Nokia N85
دوست عزيز ميتوني يه مقاي سه اي بين 85 و 96 انجام بدي از نظر اون 8 مقوله اي كه گفتم به نظرت كدوم مناسبتره ؟ ممنون
الجي رنوار صداش زيادي كمه واسه . ضمن اينكه اينترفيس جذابي هم نداره . بهرحال از لطفت ممنون
دوستان من يه گزينه مد نظرم هست Moto ZN5 .
كسي با اين گوشي كار كرده ؟ چطوره ؟
راستي اگر گزينه ي ديگري مد نظر دارين ما رو هم در جريان بگذاريد . سپاسگزارم
DariushGreat
04-07-2009, 20:43
الجي رنوار صداش زيادي كمه واسه . ضمن اينكه اينترفيس جذابي هم نداره . بهرحال از لطفت ممنون
خواهش :46:
درضمن دوست گلم، بد نیست بدونی که می شه با وارد کردن چند کد یه دستکاری در منوی مخفی رنوار می تونی صداش رو تا 3 برابر بلندتر کنی!!! ظاهرا در این مدل بلندگو ها آسیب نمی بینن ( دقیقا بر عکس ویوتی ). چون یکی از دوستام الان 3 ماهی می شه که این کارو کرده و برا گوشیش مشکلی بوجود نیومده.
در مورد اینترفیسش هم باس بگم که مبتنی بر فلش هست. یعنی اگه خودت کار با آدوب فلش رو بلد باشی، می تونی تم گوشیت رو اونجور که می خوای بسازی. مثلا محیط ویندوز ویستا یا ویندوز 7 رو به شکل فایل فلش بسازی و اون رو به عنوان یه تم به گوشیت بقبولونی ( برای ویوتی تم ویندوز ویستا هست که دقیقا محیط استندبای می شه کپ ویستا؛ با همه ویجت ها و حتی منوی استارت!!! :18: )
خلاصه بازم تصمیم با خودته. ما همه برای کمک و راهنمایی به هم دیگه آماده ایم. باز هم پرسشی بود در خدمتم :11:
پیروز باشی
چون برند برات مهم نیست i8510 بگیر خیلی تویه یا i900
BLACK-BLACK
04-07-2009, 21:17
شما میتونی i8510 بگیری
1و2- که صداش تو هدفون و اسپیکر جزو بهترین ها یا حتا بهترینه
3- دوربینش 8 ه و فیلم برداریشم خیلی خوبه
4- فقط لمسی نیست
5-سیستم عاملش سیمبینه
6- .....
7- خیلی بالاست
8- بازم خیلی بالاست
9- .......
اگه حتماً میخای لمسی باشه همون رنوار و بگیر
منم با i8510 سامسونگ موافقم
1-دوربین 8 با کیفیت فیلمبرداری vga 30 فریم و qvga 120 فریم در ثانیه!
2-صدای 5.1 کانال یعنی اخر کیفیت
3-طراحی فوق العاده با ابهت
4-شارژ نگهداشتن در حد خوب.
ممنون از نظرات دوستان . چاكريم
دوست عزيز من زياد با 97 نميتونم كنار بيام چون ابعادش ناموزونه و يه كيبورد داره كه به كار من اصلا نمياد در ضمن من دنبال يه گوشي ظريفترم .
دوست عزيز ميتوني يه مقاي سه اي بين 85 و 96 انجام بدي از نظر اون 8 مقوله اي كه گفتم به نظرت كدوم مناسبتره ؟ ممنون
دوستان من يه گزينه مد نظرم هست Moto ZN5 .
كسي با اين گوشي كار كرده ؟ چطوره ؟
راستي اگر گزينه ي ديگري مد نظر دارين ما رو هم در جريان بگذاريد . سپاسگزارم
96 رو که کلا بیخیال چون پر قابلیته ولی هیچ کدوم توی ایران به کار نمیاد ان 86 هم در برابر گوشیهای دیگه از سامسونگ و ال جی حرفی نداره بزنه
ولی این از مقایسه ها(86 با renoir)و (68 با 96)
2. صدای با کیفیت و تیون شده توسط شرکت دالبی ( با سیستم های صوتی دالبی سوراند اشتباه نگیری! این دالبی موبایله. در مقایسه با بقیه چه در پخش از بلندگو و چه در پخش از هدفون، کیفیتی فوق العاده داره )
4. دوربین 8 مگاپیکسلی به همراه فلاشر زنون، کانون سازی ( فوکس ) خودکار و دستی، توانایی کانون سازی روی سوژه ای ویژه تنها با یک اشاره، سامانه تشخیص چهره، سامانه تشخیص لبخند، سامانه تشخیص چشمک، سامانه زیبا سازی چهره، سامانه رفع تاریکی سوژه در اثر منبع نوری پشت سوژه ( مثل این که پشت به پنجره بایستی و بخوای عکس بندازی که معمولا در دوربین های عادی چهره و سوژه به دلیل نور زیاد سیاه می افتن )، بهترین کیفیت در میان مقایسه با سه غول 8 مگاپیکسلی یعنی سامسونگ اینوو 8، سامسونگ M8800 پیکسون و سونی اریکسون C905 ( تایید شده توسط سایت های معتبر GSM.Ir و GSMArena.com )، بهترین کیفیت فیلم برداری بهمراه فیلم برداری آهسته و فیلم برداری تند و تیز!
5. پشتیبانی از Wi-Fi
6. دارای GPS داخلی
9. خروجی تلویزیون
هم اکنون می تونی در پاساژ علاءالدین این گوشی رو با گارانتی پارس کامتل و پشتیبانی 100 درصد از زبان پارسی ( هم در محیط پلتفرم و هم در بخش های نوشتاری ) 390 هزار تومن خریداری کنی
renoir هم خوبه ولی شارژ نگه داشتنش دارای بحثه فکر نمیکنم حتی 1 ساعت هم باطریش برای فیلمبرداری شارژ نگه داره.
DariushGreat
04-07-2009, 21:37
renoir هم خوبه ولی شارژ نگه داشتنش دارای بحثه فکر نمیکنم حتی 1 ساعت هم باطریش برای فیلمبرداری شارژ نگه داره.
راس می گی. چون برا برخی اینجوری بوده. اما یکی از بر و بچ کلوپ رنوار که تازه این گوشی رو گرفته، می گه که سه روزه داره حسابی بهش ور می ره و از همه امکاناتش داره استفاده می کنه. از دوربین هم زیاد کار می کشه. جالب اینه که پس از 3 روز فقط 1 پله از شارژش کم شده!!!
BLACK-BLACK
04-07-2009, 21:53
راس می گی. چون برا برخی اینجوری بوده. اما یکی از بر و بچ کلوپ رنوار که تازه این گوشی رو گرفته، می گه که سه روزه داره حسابی بهش ور می ره و از همه امکاناتش داره استفاده می کنه. از دوربین هم زیاد کار می کشه. جالب اینه که پس از 3 روز فقط 1 پله از شارژش کم شده!!!
اخه معمولا فیلمبردای خیلی بیشتر از مکالمه برق میکشه ولی اگه احتمالا کم استفاده بشه شارژش در حد مطلوبه.
aran khan95
04-07-2009, 23:18
5. پشتیبانی از Wi-Fi
6. دارای GPS داخلی
9. خروجی تلویزیون
توی مجله ی gsm گفته شده بود که اینو 8 همه جهته سرتره
merikh_merikh
05-07-2009, 08:37
در این رنج قیمت به نظره من ان96 و 8510 بهترین گزینه ها میباشن.شما ببین از کدوم خوشت میاد بعد یکی را انتخاب کن.
Ali_BlueBoy
05-07-2009, 13:04
خود جی اس ام ارنا هم توی بخش عکاسی بیشترین امتیاز رو به اینویت داده بود ..و با جمع امتیازات فیلم برداری رنوار بهترین شد...
toofan.ecm
05-07-2009, 15:13
رنوار عالیه.
DariushGreat
05-07-2009, 18:15
خود جی اس ام ارنا هم توی بخش عکاسی بیشترین امتیاز رو به اینویت داده بود ..و با جمع امتیازات فیلم برداری رنوار بهترین شد...
اتفاقا الان جلومه. شماره خرداد مجله جیبی ( جی اس ام سابق )؛ نام مقاله هشت در برابر هشت: ویژگی های مشترک و اختصاصی چهار موبایل 8 مگاپیکسلی
دلیل کم آوردن اینوو 8 نسبت به رنوار هم ایناس:
1. در ایزوی 400 در هنگام تاریکی میزان نویز عکس بیشتر از رنوار و M8800 پیکسون بود
2. در هنگام عکس برداری افکت قرمزش ( که وظیفش جانبخشی به عکس هست ) به جای این که به قرمزی بزنه به زرد می زنه. عکس نهایی بسیار زیبا در میاد اما در قیاس با واقعیت می شه مثل تابلوی نقاشی ای که کمال الملک کشیده باشه! کمی مصنوعی می زنه. اما رنوار افکت قرمز کامل داره که باعث طبیعی تر شدن عکس می شه.
3. امکانات عکس برداری رنوار خیلی بیشتر از اینوو 8 هست
تازه؛ من 2 ماه پیش به GSMArena سر زدم هم در مقایسه ای که انجام داده بود به همین نکات اشاره ای کرده بود و اونجام در جدول پایانی رنوار اول می شه، اینوو 8 دوم، C905 سونی اریکسون سوم و 8800 پیکسون چهارم ( اون موقع هنوز مدل M پیکسون نیومده بود. مدل M پیکسون دچار بهبود های فراوانی شده و دقیقا شده رقیب رنوار ). که توی این مجله ایرانی کاملش رو خوندم.
رنوار عالیه.
شکی نیست. سامسونگ اینوو 8 برای عشق سیمبیانی ها خوبه. نه برای منی که از سیمبین خسته شدم :27:
SiR_Versace
05-07-2009, 23:22
سلام !
آفا اطلاعات من در مورد گوشی های موبایل صفره :41:!!!
الان میخوام بگیرم بین Nokia E71 و LG KC910 Renoir گیر کردم !!!
من خودم از گوشی هایی که صفحه کلیدشون مثل E71 خوشم میاد ولی مثل اینکه Renoir قابلیتش یه مقداری بیشتره (8 مگاپیکسل و صدای این گوشی منو کشته !)
حالا یکی راهنمایی کنه لطفا !:19:
با تشکر
موفق باشید
Ssarshar
05-07-2009, 23:55
ممنون از همه ي بچه ها
من به اين نتيجه رسيدم كه از بين C905 , I8510 , PIXON يه گزينه رو انتخاب كنم .
به اين دليل رنوار رو انتخاب نكردم چون پيكسون به نظر من اينترفيس بسيار جذابتري داره .
1- از نظر كيفيت صدا در هدفون و اسپيكر و همچنين بلندي ؟ كدومش بهتره به نظرتون ؟
2- كيفيت دوربين كه ميدونم سه تاشون عالين .
3- كلا خودتون اگه باشين از اين سه تا كدومو انتخاب ميكنين ؟ لطفا با دليل بگيد
4- سيستم عامل برام مهم نيست
با تشكر
Ali_BlueBoy
06-07-2009, 01:34
اگه اینویت رو بزاریم کنار انتخاب خیلی سخت میشه و کاملا سلیقه ای ولی من به خاطر ال سی دیه بزرگ و اسپیکرهای قدرتمند
پیکسون رو انتخاب میکنم...
البته شما میتونی رو اس 8300 هم فکر کنی که به نظر من از پیکسون بهتره....
DariushGreat
06-07-2009, 12:27
سلام !
آفا اطلاعات من در مورد گوشی های موبایل صفره :41:!!!
الان میخوام بگیرم بین Nokia E71 و LG KC910 Renoir گیر کردم !!!
من خودم از گوشی هایی که صفحه کلیدشون مثل E71 خوشم میاد ولی مثل اینکه Renoir قابلیتش یه مقداری بیشتره (8 مگاپیکسل و صدای این گوشی منو کشته !)
حالا یکی راهنمایی کنه لطفا !:19:
با تشکر
موفق باشید
سلام خوش تیپ!
ورودت رو به جمع خوش تیپ های پی 30 ورلد تبریک می گم. امیدوارم روزی به جایگاه ادمین برسی :11:
این جا جاش نبود بپرسی، اما با این حال عیب نداره. پاسخت رو می دم. E71 دارای صفحه کلید کامل کوورتی ( QWerty ) هست. اما بد نیست بدونی رنوار هم همین صفحه کلید کوورتی رو به شکل مجازی داره. یعنی وقتی گوشیت رو افقی می کنی و میری توی بخش نوشتاری، می تونی اون رو گزینش کنی و باهاش کار کنی که خیلی هم حال می ده! چون کوورتیش بزرگتر از E71 هست.
اگه برات سیستم عامل مهم نیست، رنوار بهترین گزینس. خیلی گوشی باحالیه! پیشنهاد می کنم به کلوپ آلبوم عکس رنوار یه سری بزنی. مطالب خیلی مفیدی داره:
ممنون از همه ي بچه ها
به اين دليل رنوار رو انتخاب نكردم چون پيكسون به نظر من اينترفيس بسيار جذابتري داره .
با تشكر
خیلی خوبه. اینو راست می گی سرشار جون؛ اینترفیس پیکسون قشنگتر از رنوار هست. به هر حال گزینه جالبی رو گزینش کردی. رقیب سرسخت رنوار رو. ببین فقط حواست باشه از سری پیکسون 8800ش رو نگیری. حتما M 8800 پیکسون رو بگیر. چون اینی که پیشوند M داره دچار دگرگونی های فراوونی شده. مدل معمولیش خیلی بی خوده! دوربینش هم مزخرفه. اما مدل M اون خیلی عالی شده. دقت کن به این قضیه! سرسریش هم نگیر!!!
من از میان این سه مدل M8800 پیکسون رو گزینش می کنم
اگه اینویت رو بزاریم کنار انتخاب خیلی سخت میشه و کاملا سلیقه ای ولی من به خاطر ال سی دیه بزرگ و اسپیکرهای قدرتمند
پیکسون رو انتخاب میکنم...
البته شما میتونی رو اس 8300 هم فکر کنی که به نظر من از پیکسون بهتره....
می شه راجع به این 8300 یه توضیحی بدی؟ بگی چی داره چی نداره... مچکرم :11:
Ali_BlueBoy
06-07-2009, 12:56
می شه راجع به این 8300 یه توضیحی بدی؟ بگی چی داره چی نداره... مچکرم
این کلوپشه....
BLACK-BLACK
06-07-2009, 14:06
ممنون از همه ي بچه ها
با تشكر
کیفیت صدا که پیکسون و i8510 از c905 بهترن
اگه من بودم i8510 رو انتخاب میکردم چون من برایند کلی گوشی برام مهمه نه اینکه مثلا گوشی توی ایزوی 400 رنگش یکم زرد شده!ومن مجموع امکانات رو میسنجم به اضافه ظاهر گوشی و همچینین شارژ نگه داشتنش برام خیلی مهمه سر همین قضیه شارژ میخاستم ان82 رو بدم جاش 5800 بگیرم
به نظر من اگه به خاطر چیزی غیر از شارژه روی c905 اصلا حساب نکن که گوشی مناسب قیمتش نیست.
ولی در هر حال این مقایسه بین این 4 تا گوشیه ببین خودت هر کدوموپسند کردی بخر
اینم نمای 360 درجه این 4 تا گوشی
Ssarshar
06-07-2009, 14:55
کیفیت صدا که پیکسون و i8510 از c905 بهترن
اگه من بودم i8510 رو انتخاب میکردم چون من برایند کلی گوشی برام مهمه نه اینکه مثلا گوشی توی ایزوی 400 رنگش یکم زرد شده!ومن مجموع امکانات رو میسنجم به اضافه ظاهر گوشی و همچینین شارژ نگه داشتنش برام خیلی مهمه سر همین قضیه شارژ میخاستم ان82 رو بدم جاش 5800 بگیرم
به نظر من اگه به خاطر چیزی غیر از شارژه روی c905 اصلا حساب نکن که گوشی مناسب قیمتش نیست.
ولی در هر حال این مقایسه بین این 4 تا گوشیه ببین خودت هر کدوموپسند کردی بخر
اینم نمای 360 درجه این 4 تا گوشی
ولي من از چند نفري شنيده بودم كيفيت صداي C905 خيلي عاليه !!
كسي از دوستان ديگر نظري نداره ؟؟
ممنون از جواباتون
BLACK-BLACK
06-07-2009, 16:31
ولي من از چند نفري شنيده بودم كيفيت صداي C905 خيلي عاليه !!
كسي از دوستان ديگر نظري نداره ؟؟
ممنون از جواباتون]
کیفیتش خیلی باشه استریو هستش دیگه به پای 5.1 کانال نمیرسه تازه به نظر من اصلا با i8510 وباقیقه گوشیها قابل مقایسه نیست اون فقط یه k510 جی پی اس دار 8مگاپیکسلیه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.