ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دستگاه اپيلا ليزر ( از بين برنده موهاي زائد)

dsa
03-07-2009, 19:35
من اين دستگاه تو اينترنت پيدا كردم البته يه چند مورد هم ازش تعريف شنيدم ، ميخواستم ببينم كسي اطلاعاتي يا تجربه ‌اي چيزي در موردش نداره؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sh_k_1
07-07-2009, 01:03
در مورد لیزیک مو میگن حتما پزشک متخصص باید انجام بده چون باید با توجه به ضخامت و رنگ مو و پوست میزان اشعه رو تنظیم کرد . چون یا امکان عدم نتیجه گیری و یا سوختگی پوست به وجود میاد . البته این اطلاعات نتیجه ی سرچ های اینترنتی بوده

magy28
20-07-2009, 13:10
من اين دستگاه تو اينترنت پيدا كردم البته يه چند مورد هم ازش تعريف شنيدم ، ميخواستم ببينم كسي اطلاعاتي يا تجربه ‌اي چيزي در موردش نداره؟

کمن هم با نظر دوستمون کاملا موافقم لیزر مو کار بسیار تخصصی است و حتما باید در کلنیک های پزشکی زیر نظر پزشک متخصص پوست و مو انجام شود حتی به تبلیغاتی که بعضی سالن های زیبایی میکنن نیز نباید توجه کرد !

IMANOKIA
08-08-2009, 00:29
دوست عزيز من هم به دنبال خريد اين دستگاه هستم و دوستان شايد كمي با حرفاشون شما رو نا اميد كرده باشن ولي بايد بگم اين دستگاه تاييديه وزارت بهداشت داره و گارانتي هم داره و كاملا ايمني هست و نياز به پزشك متخصص هم نداره و البته براي پوستهاي تيره جواب خوبي نمي دهد ... بيشتر پوستهاي روشن و موهاي ضخيم و سياه بيشتر جواب مي دهد بعضي از دوستان هم توي نت استفاده كردن و بعد از شش ماه نتيجه گرفته اند