PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : C++ & C و برنامه نویسی روی ویندوز ....

hamid_wairless
03-07-2009, 13:34
سلام دوستان عزیر یه تاپیک می خوام راه بندازیم که به کمک هم رویه اون اطلاعات وارد کنیم :

موضوع این تاپیک بیشتر در مورد برنامه نویسی عملی رویه خود ویندوزه یعنی بتونیم با ویندوز و قسمت های مختلف آن با زبان C ارتباط بر قرار کنیم .

برای شروع من خودم یه مشکلی که دارم میزارم .. ..

hamid_wairless
03-07-2009, 13:41
می خواهیم یه برنامه بنویسیم که بتونه با Commnad ویندوز ارتباط برقرار کنه . فکر کنم برای شروع کار خوب باشه ....

مثالش هم از داخل راهنمای Turbo C++ for Win4.5 آوردم . که دستور ..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

را توضیح میده .....

برنامه ....

خطایی که می گیره اینه .....

IP007
03-07-2009, 17:49
اما کد پایین پیشنهاد میشه :

hamid_wairless
03-07-2009, 22:41
سلام دوست عزیز :

دستت به خاطر راهنمایی که کردین درد نکنه .....

راستش من نتونستم از برنامه شما جواب بگیرم و ... ؟ آیا برنامه شما تو کامپایلر خاصی کامپیل کردین یا اینکه باید کامپایلر خودمو تنظیم کنم .

چون خطایه زیر رو بهم داده ....

:10:

ali...
03-07-2009, 23:17
این برنامه باید تو توربو و ویژوال CPP کار کنه

Mehran NZ
04-07-2009, 01:40
این برنامه باید تو توربو و ویژوال CPP کار کنه
نخیر دوست عزیزم این برنامه ای که نوشته شده فقط برای ویژال استادیو کار می کنه نه کامپایلر ایشون
حمید جان شما این برنامه رو کپی کن:

بعدش حمید جان شما که توی نوشتن همچین برنامه هایی مشکل داری فکر نکنم که صلاح باشه فعلا اون کتابهایی که بهتون معرفی کردم و بخونی- با این اوضاع فکر نکنم حتی شی گرایی رو خوب درک کرده باشید - شما اول برید چند تا کتاب تحت کنسول رو بخونید وقتیکه شی گرایی اورلودینگ و .....رو که خوب درک کردید بعد برید سراغ اینجور چیزا
آزاد باشی

hamid_wairless
04-07-2009, 09:29
سلام مهران جون دستت به خاطر راهنمایی درد نکنه ....

آدم تو هر چیزی و هر کاری هرچه قدر پیش به تازه متوجه می شه چه قدر حالیشه :

یک لینک برات می فرستم که تویه اون (به نظر خودم خفن ترین ) برنامه ای که نوشتم قرار داره ....

شما بزگواری کن یه برسی کن ببین در چه حدی .....

اونم به چشم چون دارم همون کتابها که برام گذاشتین می خونم و به طور موازی این جور مسائل و مشکلاتم رو پیگیری می کنم ....

....

بعد من همه برنامه های بالا رو تو 2 تا کامپایلر turbo و ویژوال استادیو 2005 ( قسمت c++\win32) اجرا کردم ولی نشد ... خطا داد .....

دستت همه دوستان به خاطر راهنمایی هاشون درد نکنه .... :11::10:

IP007
04-07-2009, 10:44
لطفا خطایی را که میدهد را بنویسید

----تو ویژوال تو فایل stdafx.h هدر هایت را اینکلود کن بعد تو فایل اصلیت اینو بذار :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------

hamid_wairless
04-07-2009, 23:09
سلام :

یعنی منظور شما اینه که ابتدا فایل stdafx.h رو باز کنم توش هدر های stdlib , stdio و بزارم بعد فایل stdafx.h رو به برنامه اصلی اضافه کنم .... ؟

IP007
06-07-2009, 11:08
سلام :

یعنی منظور شما اینه که ابتدا فایل stdafx.h رو باز کنم توش هدر های stdlib , stdio و بزارم بعد فایل stdafx.h رو به برنامه اصلی اضافه کنم .... ؟
دقیقا (ویژواله دیگه!):11:

hamid_wairless
09-07-2009, 16:32
دقیقا (ویژواله دیگه!):11:

:10:

سلام :

دسته شما درد نکنه , باشه امتحان میکنم .....

آیا میشه با غیر از ویژوال هم این کار رو کرد مثلا تو turbo C یا Borland .....

یه راهی خودم به ذهنم رسید اینه خوده برنامه از کابر دستور رو (my Command) میگیره بعد داخل یه فایل با پسوند BAT. میریزه که فرمت کلی اون به صورت زیره باشه ....

بعد اونو اجرا کنه .... که نتیجه اون این میشه که مثلا وقتی ما دستور dir رو وارد میکنیم جواب اون داخل یه فایل دیگه میشینه و چون به صورت متن یه راحت میشه اونو به وسیله خود اصل برنامه واسه ما تو خروجی نشون بده ....

ولی حالا یه مشکل تو اجرا کردن فایل های BAT ....

لطفا نظر و راهنمایی ......

:10::11:

IP007
09-07-2009, 21:02
نمدونم فک کنم با همون system باس کار کنی یا شایدم یه پروسه ی جدید بزنی تو رگ؟:34: