مشاهده نسخه کامل
: سیستم با آینده می خوام
sajadali
02-07-2009, 20:58
من یه سیستم می خوام 8 9 سال برام کار کنه مثلا من الان یه لب تاپ دارم برای سال 2003 2004 سی پی یو 1.67 گرافیک ati 64 9700 رم 1 گیگ این الان همه نرم افزارارو سریع میاره pes 2009 با کیفیت پایین left 4 dead با کیفیت بالا وخیلی بازیهای دیگه که به سی پی یو بالا نیاز نداره حالا من می خوام همه چیزو بالا بگیرم می خواستم بدونم این سیستمی که من انتخاب کردم برای 8 9 سال بعد این کارایی رو که این لب تاپ 8 9 سال قبل داره انجام میده رو انجام میده (این جمله آخرو هرکی فهمید ازش یه تشکر می کنم)
بعد این تکنولوژی usb 3چیه یه سال دیگه میاد آیا چیزی هست که بعدن بگیریم به کامپیوتر وصل کنیم یا اصلا سخت افزاری نیست یا جاش همون جای usb 2 هست در این موردم راهنمایی کنید
یه مودم adsl خوب می خوام بهترین برند داخل ایران چیه می خوام 3 پورت باشه
دی وی دی رایترم نمیشناسم راهنمایی کنید.
اینم سیستمی که به نظرم یه 8 9 سالی برام کار میکنه اگه نمیکنه برام 8 9 سالش کنید
cpu:Intel Core i7 - 2.66GHz - 920
mainboard:ASUS - P6T
ram:CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB)
hard:Seagate-SATA2 - 500 GB + / 32mb buffer
vga:CLUB - NVIDIA GeForce GTX275 - 896MB راجب این قطعه نظرتون چیه
Monitor:LG - 20" - W2042S
case:Cooler Master CM 690 NVIDIA Edition نظرتون رو در مورد اینم بگید
power:iCute 1000 watt اینم نمیدونم فقط از رو نظرای بقیه انتخاب کردم.
امير موسر
02-07-2009, 21:02
خوابش رو ببینی سیستمت برات 9 سال کار کنه ! شاید کار کنه ولی کارت رو راه نمیندازه !! نمیدونم متوجه منظورم هستی یا نه !!
sajadali
02-07-2009, 22:09
انگار خودتم متوجه نشدی برای من همین مهمه که بازی رو بالا بیاره که الان این لب تاپ این کارو می کنه حالا 9 سال نه 7 نه 5 نه 4 سال یه سیستم با آینده آینده منطقی رو شما خودتون تعیین کنید.
ardalan_zapata
03-07-2009, 00:27
این سیستمی که شما نوشتی نهایت خیلی بخاد بازی ها رو روون اجرا کنه تا 4-3 سال دیگه هستش
تو بستن سیستم هیچ وقت چیزی به نام آینده نگری وجود نداره
به جای اینکه هزینه میکنید و یک جا یک سیستم خفن میبندید سعی کنید سیسمتون رو همیشه آپدیت نگه دارید
Kianoosh
03-07-2009, 01:49
دوست من اصلا آینده نگری رو برای بازی فراموشش کن!!در این مورد هیچی قابل پیشبینی نیست!بهترین توضیح رو اردی داد باید یه سیستم داشته باشی بین 6 ماه تا یک سال و نیم آپدیتش کنی!
اگه هم که فقط و تنها فقط بازی می کنی کنسول رو بهت پیشنهاد می کنم.
sajadali
03-07-2009, 12:03
منظورم اینه با این مادربورد میشه 3 4 سال دیگه سیستمو آپدیت کرد
اگه کاربرد اصلیتون بازیه، بهتره یه سیستم phenom II ببندید. و با صرف جویی که در هزینه می شه، کارت گرافیک بهتری بخرید.
کارت گرافیکی مانند 4850 X2 یا بالاتر
zahedy2006
03-07-2009, 12:52
پيشنهاد مي كنم سيستمي بگيريد كه مخصوص اوركلاك باشه (گرچه الان تقريبا همه هستند!!) تا بتونيد بعد از يه مدت ابتدا اورش كنيد و در صورت جواب ندادن تعويض قطعه كنيد
خوابش رو ببینی سیستمت برات 9 سال کار کنه ! شاید کار کنه ولی کارت رو راه نمیندازه !! نمیدونم متوجه منظورم هستی یا نه !! ولي كامپيوتر من 8 سال برام كار كرد!! فقط كل توش به جز هارد دوبار سوخته
از كامپيوتر اولم فقط موس مونده (از اين برند genius چرخ دار - فكر كنم three wheel مي گفتن بهش - و البته بدنه كيس)
ardalan_zapata
03-07-2009, 12:55
ولي كامپيوتر من 8 سال برام كار كرد!! فقط كل توش به جز هارد دوبار سوخته
از كامپيوتر اولم فقط موس مونده (از اين برند genius چرخ دار - فكر كنم three wheel مي گفتن بهش - و البته بدنه كيس)
بله 8 سال که سهله
کامپیوتر اصلا نباید خراب بشه
ولی مساله کار کردن با سرویس دادن یه چیز دیگست
شما الان با همون کامپیوتر 8 سال پیش میتونید Doom 3 رو اجرا کنید :27: ؟
امير موسر
03-07-2009, 13:03
ولي كامپيوتر من 8 سال برام كار كرد!! فقط كل توش به جز هارد دوبار سوخته
منظورم رو درست متوجه نشدی !!
بله 8 سال که سهله
شما الان با همون کامپیوتر 8 سال پیش میتونید Doom 3 رو اجرا کنید :27: ؟
:8: دقیقا
سیستم من خدای سیستم هاست و 10 ساله داره کار می کنه:10:
PIII800 بازی قارچ خور رو مثل آیینه میاره:5:
بازی جدید بذاری کلاً سی دی رو پس میزنه:31:
در مورد این دوستمون فکر کنم مادربرد رو یه جورایی بالا برداره که بعدا بشه بدون تغییر مادربرد ،بقیه قطعات رو
Up کرد کار منطقی هستش
موفق باشید
zahedy2006
03-07-2009, 13:23
بله 8 سال که سهله
شما الان با همون کامپیوتر 8 سال پیش میتونید Doom 3 رو اجرا کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ آقا تسليم
من با لحن شوخي نوشتم.
ولي ماوسه هنوز داره سرويس مي ده به بهترين شكل!!
در ضمن با كامپيوتر الانيم هم نمي تونم doom اجرا كنم!!
avecina.ir
03-07-2009, 13:24
سلامم..
(این جمله آخرو هرکی فهمید ازش یه تشکر می کنم)
من فهمیدم..:46:
cpu:Intel Core i7 - 2.66GHz - 920
mainboard:ASUS - P6T
ram:CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB)
hard:Seagate-SATA2 - 500 GB + / 32mb buffer
vga:CLUB - NVIDIA GeForce GTX275 - 896MB راجب این قطعه نظرتون چیه
Monitor:LG - 20" - W2042S
case:Cooler Master CM 690 NVIDIA Edition نظرتون رو در مورد اینم بگید
power:iCute 1000 watt اینم نمیدونم فقط از رو نظرای بقیه انتخاب کردم.این سیستم بخوبی تا 4-5 سال دیگه که دوران خداحافظی معماری Sandy Bridge هستش هم خیلی خوب کار میده.. حالا ممکنه اوون زمان واسه اجرای بهتر بازیهای روز لازم داشته باشی کارت گرافیکت را به روز کنی..
اگه نمایشگر را این بگیری22" Wide تا اومدن فناوری OLED نیازی به عوض کردنش نداری>> سامسونگT220P ..فقط یخورده تووی بازار باید دنبالش راه بری.. 50000:1- 300cd/㎡ - Full HD 1920 x 1200 -
پاور را هم Green GP780B بگیر از iCute بهتره
sajadali
04-07-2009, 13:28
نمایشگر که تصمیمم عوض شد تو پستی که در مورد aoc بود تصمیمو عوض کرد می خوام aoc 22" 2230FM اگه بده بگید عوضش کنم.
در مورد مادر بورد به نظر خودم یه مادر بوردی انتخاب کردم که 3 4 سال دیگه بتونم یه چیزایی رو بتونم عوض کنم نه مثل کامپیوتری که الان دارم( پورت گرافیکش agp پورت رمش از این 3 تیکه pc133) که همون سال 2003 که خریدم بعد یه مدت که فهمیدم کامپیوتر چیه وفهمیدم فروشنده سی پی یو ومادر بوردو بهم انداخته باشه البته اون موقع بهتر از این نبود ولی قطعاتو می تونست با اون قیمت(520 هزار تومن) جوری بده که به جای 1 سال 4 سال کار کنه می خوام الان که اطلاعات خودم کمی بالا رفته وبا کمک شما دوستان یه کامپیوتری بگیرم بعد 4 5 سال سریع باشه (در نرم افزار وسیستم عامل)وبازیا رو فقط بالا بیاره (کند یا با ابعاد تصویر پایین ) بعد از اونم با عوض کردن سی پی یو گرافیک وبالا بردن رم بازیارو روون اجرا کنه دستتون در نکنه.
نميشه
چون تا چند سال ديگه نسل سوم PC ها مياد
SATA III
PCIE 3
USBIII
و بايد همگان سيستمشون رو به كل اپديت كنند
تازه اگر DX11 رو در نظر نگيريم
Professor Massoud
04-07-2009, 15:13
تا اومدن فناوری OLED نیازی به عوض کردنش نداری>>
میشه در مورد این فناوری یکم توضیح بدید ؟ بجز این مانیتور دیگه چه مانیتورهایی ساپورتش میکنند ؟
پاور را هم Green GP780B بگیر از iCute بهتره
780 وات از 900 وات بهتره یا Green از Icute ؟ قیمت گرین هم که بالاتره .
نميشه
چون تا چند سال ديگه نسل سوم PC ها مياد
SATA III
PCIE 3
USBIII
و بايد همگان سيستمشون رو به كل اپديت كنند
تازه اگر DX11 رو در نظر نگيريم
وقتی PCI 3 و USBIII و SATAIII بیاد ؛ فکر نمی کنم نیاز مبرمی به آپدیت باشه ، مگه وقتی PCI 2 اومد ، PCI 1 از دیگه کارتها رو ساپورت نکرد ؟ و همچنین قضیه Sata و sata 2 و USB 2 و USB .
Dx11 هم همینطوره ، بازیهای Dx11 ساپورت ، روی Dx11 بهتر از Dx10 اجرا میشن ، نه اینکه اصلا اجرا نشن .
وقتی PCI 3 و USBIII و SATAIII بیاد ؛ فکر نمی کنم نیاز مبرمی به آپدیت باشه ، مگه وقتی PCI 2 اومد ، PCI 1 از دیگه کارتها رو ساپورت نکرد ؟ و همچنین قضیه Sata و sata 2 و USB 2 و USB .
پرفسور جون USB III به كل شكلش با USB II فرق داره
بعدش هم سرعت 10 برابر فكر مي كني نيازي به اپديت سيستم نباشه:دی
avecina.ir
04-07-2009, 15:44
سلامم..
USB III به كل شكلش با USB II فرق داره
شکل ظاهری سوکتش یکیه و با نسخه های قبلی هم سازگاره.. فقط تعداد سیسمهای داخلی بجهت افزایش پهنای باند بیشتر شده این تاپیک را بخان>>
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نيازي به اپديت سيستم نباشهاولن با یه کارت توسعه ی PCI 2 USB3 مشکلت حل میشه.. دومن شخصن با اوومدن USB3 خیال نکنم هاردهای USB2 و خیلی ادوات دیگه را برم بفروشم که نوع USB3 را بگیرم.. پس در عمل تا مدتی مدید در کاربردهای خانگی خیلی به کار نمیادش
میشه در مورد این فناوری یکم توضیح بدید ؟ بجز این مانیتور دیگه چه مانیتورهایی ساپورتش میکنند ؟
>>>
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
780 بهتره یا Green از Icute ؟ قیمت گرین هم که بالاتره .Green معلومه تووی کیفیت و دوام بهتره.. قیمت بالاتر این مدل هم به همین دلیله
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.