ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تايپ فارسي در ادوبي فلش

MaMaD LooTi
02-07-2009, 19:29
با سلام خدمت دوستان . من چطور ميتونم به طور مستقيم در برنامه فلش فارسي تايپ كنم. اخه وقتي فارسي تايپ ميكنم حروف به صورت جدا جدا و برعكس نوشته ميشوند. اگه ميشه راهنمايي كنيد چطور بايد فارسي رو به شكل درست در برنامه فلش تايپ كنم. من از برنامه فلش CS4 استفاده ميكنم.

pcforlife
02-07-2009, 23:16
اگه بخوای به صورت مستقیم تایپ کنی باید Adobe Flash CS4 ME تهیه کنی.
ولی اگر بخوای به صورت غیر مستقیم فارسی تایپ کنی، من نرم افزار فارسی نویس مریم را پیشنهاد می کنم.
یاعلی

MaMaD LooTi
03-07-2009, 21:42
دوست عزيز من برنامه مريم رو دانلود كردم اما ايكون نصب نداره چطور نصب ميشه. لطفا كمك كنيد.

pcforlife
03-07-2009, 22:24
مگه میشه...!!!:18:
می تونید همون لینک دانلودی رو که فارسی نویس مریمو ازش دانلود کردید، بفرستید؟:20:

mhm5000
04-07-2009, 01:57
سلام عزیز...
من از flash MX دارم فلش کار می کنم، اما تا الآن نسخه ME براش ندیدم!
نمی دونم شما بر اساس اینکه فوتوشاپ ME داره گفتید یا خودتون استفاده کردید :دی
بگذریم...
دوست عزیز:::
اگه مشکلی نیست متنهاتون قابل select باشه، می تونید از حالت Dynamic Text استفاده کنید...
هر فونتی رو بخواهید support می کنه.
اما اگه نباید متنهاتون select بشن 2 راه دارید:
توی word بنویسید - بعد با PrintScreen (و نرم افزارهای مشابه) از صفحه عکسی تهیه کنید-حالا با ابزار selection موجود در فوتوشاپ فقط متنتونو select کیند و به عنوان عکس به داخل فایل فلشتون ببرید(خیلی کار سختیه و اصلا توصیه نمیشه!)
ولی راه دوم استفاده از فارسی نویسهای متعدد است:
پروین-مریم و آخرین آنها: پارسی فلش که به صورت extention بوده و قابل نصب در تمامی شرایط را دارد(vista/xp/adobe cs3/cs4 و...)

pcforlife
04-07-2009, 11:15
سلام عزیز...
من از flash MX دارم فلش کار می کنم، اما تا الآن نسخه ME براش ندیدم!
نمی دونم شما بر اساس اینکه فوتوشاپ ME داره گفتید یا خودتون استفاده کردید :دی

دوست عزیز
من چند وقت پیش رفته بودم طرف های میدان ولیعصر و بهتر بگم بازار ایران. اگه اون طرفها رفته باشید، باید بدونید که مغازه ها و پاساژ های اونجا اکثرا کامپیوتریه. توی یکی از مغازه های فروش نرم افزار و بازی پک کامل از نسخه Middle East و CS4 شرکت Adobe را دیدیم. تو لیست نرم افزار ها، Adobe Flash CS4 ME هم بود. حالا راست یا دروغ خدا میدونه.:18: ضمنا بنده خودم تا حالا از نسخه ME هیچ نرم افزاری حالا فتوشاپ باشه یا فلش استفاده نکردم و صرفا برای فارسی نویسی از نرم افزار فارسی نویس مریم استفاده می کنم. راستی خیلی تعجب کردم که شما هنوز دارید از نسخه MX فلش استفاده می کنید. فکر کنم من از 4 سال پیش تا الان دیگه حتی رنگ CD شو هم ندیدم!!:10:
یاعلی

arjmand200
04-07-2009, 12:11
میخوای متنت دینامک باشه از این استفاده کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر این سوال شده 1000000000000001 سوال در مورد فارسی نویسی در فلش 1000000000000001 جواب اعضای محترم برای استفاده از فارسی نویس یا فتوشاب و از این bitmap text ها

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه بار کسی نخواست ماهگیری یاد بده که هیچ استخون ماهی دادیم دست مردم رفت (بیچاره چه گلویهای هدر رفتن)

mhm5000
04-07-2009, 18:11
نمی خوام تاپیک رو به بی راهه بکشم،
ولی عزیز:
شما بد خوندید!
من گفتم از فلش MX دارم فلش کار می کنم...
فکر می کنم شب اولی که Flash CS4 اومد ، اولین کسی بودم که توی ایران دانلود کردم...
دادمش دوستام، کرک کردند!
مشکلیه؟
;)
به نظر من یه تاپیک جامعی در مورد فارسی نویسی زده بشه خیلی خوبه!

l_B13_l
10-12-2009, 00:06
نمی خوام تاپیک رو به بی راهه بکشم،
ولی عزیز:
شما بد خوندید!
من گفتم از فلش MX دارم فلش کار می کنم...
فکر می کنم شب اولی که Flash CS4 اومد ، اولین کسی بودم که توی ایران دانلود کردم...
دادمش دوستام، کرک کردند!
مشکلیه؟
;)
به نظر من یه تاپیک جامعی در مورد فارسی نویسی زده بشه خیلی خوبه!

دوست من قصد بی احترامی ندارم اما دارید بلف میزنید به هزار دلیل.........:46: