PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل راست به چپ در فارسی + پیغام خالی بودن لیست

آذرخش64
02-07-2009, 18:53
سلام به همگی

من کد زیرو نوشتم و می خوام وقتی کلید آلت و شیفت را زدم علاوه براینکه فارسی بنویسه کرسر را هم ببره طرف راست

.اما انجام نمیده؟کسی می دونه چرا؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سوال دیگه ای که دارم اینه که فرض کنیم من یک فرم دارم که شامل یک list viewاست.در این list viewچندتا گزینه هستش چطوری می تونم برنامشو بنویسم که اگه کاربر هیچ گزینه ای انتخاب نکرد تو یک message boxپبغام خطا بده.

عــــلی
02-07-2009, 19:31
سلام خسته نباشید.

جواب سوال اول:
درست شد!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجواب سوال دوم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر لیست اگر آیتمی انتخاب شده باشد یا نباشد شما به وسلیه SelectedItems میتوانید تعداد آیتمها و خود آیتمها را بخوانید اگر مقدار Count برابر با 0 باشد هیچ آیتمی انتخاب نشده است.

موفق باشید.

آذرخش64
02-07-2009, 19:50
از پاسختون ممنون
اما کد اولی که نوشتید کرسرو چپ وراست می کنه ولی یک مشکلی هست.اینکه از منطق orاستفاده شده.اگه من فقط کلید shiftرا هم بزنم کرسر راست و چپ می ره و اصلا نیازی به زدن altنیست.در نتیجه من نم تونم دیگه تو متنم از کلیدهای ترکیبی با shiftاستفاده کنم.مثلا وقتی می خوام توی متنم*یا ! بزنم کرسر مرتب به چپ و راست می پره.واسه حل تین مشکل چکار کنم؟

عــــلی
02-07-2009, 19:58
از پاسختون ممنون
اما کد اولی که نوشتید کرسرو چپ وراست می کنه ولی یک مشکلی هست.اینکه از منطق orاستفاده شده.اگه من فقط کلید shiftرا هم بزنم کرسر راست و چپ می ره و اصلا نیازی به زدن altنیست.در نتیجه من نم تونم دیگه تو متنم از کلیدهای ترکیبی با shiftاستفاده کنم.مثلا وقتی می خوام توی متنم*یا ! بزنم کرسر مرتب به چپ و راست می پره.واسه حل تین مشکل چکار کنم؟

من معذرت میخوام کد رو امتحان نکردم درست شد.

موفق باشید.

آذرخش64
02-07-2009, 20:09
ولی کدی که فرستادید کرسر رو چپ و راست نمی بره؟همون کار کد خودمو می کنه. نمی دونم چرا وقتی از منطق| استفاده می شه کرسرو سمت راست می بره ولی&& نم بره؟

راجع به پاسخ 2: من کدی که گفتین اضا فه کردم اما باز اگه گزینهای رو انتخاب نکنم کل برنامه خطا میده و message boxنشون داده نمی شه

عــــلی
02-07-2009, 20:20
سلام کدها دوباره ویرایش شد.امتحان کردم جواب میده.
1:

:2

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.

آذرخش64
03-07-2009, 19:58
سلام
میشه دقیقا بگید این کد کجا اضافه میشه؟من می خوام وقتی کرسر راست رفتcodstrforsend[0] = 251و وقتی طرف چپ رفت codstrforsend[0] = 252
من کد رو این شکلی نوشتم اما مقدار codstrforsendرو عوض نمی کنه.