PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا می شه با فیبر نوری سرعت اینتر نت رو افزایش داد؟؟!!؟؟

MINIATURE
02-07-2009, 13:32
سلام خدمت همه دوستان عزیز ..!!!

من از یکی شنیدم که اگه از پریز اصلی تلفن تا کامپیوتر برای وصل شدن به اینترنت بجا سیم تلفن از فیبر نوری

استفاده کنیم سرعت انترنت بالا می ره می خواستم بدونم این حرف صحت داره یا نه یا اصلا تا حالا کسی تست کرده

یا نه؟؟

((!!!...البته اون دوستم می گه من خودم تست کردم و الان هم دارم اسفتاده می کنم..!!!))

Mohsen khan
02-07-2009, 15:28
خوب مگه كابلي كه از توي خيابون اصلي مي ياد تا در خونه شما فيبر نوريه ؟
كابل مسيه ديگه
فيبر نوري براي بين مراكز تلفن و بين شهرها و كشورهاست

بعد دوستتون فيبر نوري از كجا آورده ؟

بعد از درخونه تا كامپيوترش مبدل فيبر نوري به مسي داره ؟

MINIATURE
02-07-2009, 15:52
خوب مگه كابلي كه از توي خيابون اصلي مي ياد تا در خونه شما فيبر نوريه ؟
كابل مسيه ديگه
فيبر نوري براي بين مراكز تلفن و بين شهرها و كشورهاست

بعد دوستتون فيبر نوري از كجا آورده ؟

بعد از درخونه تا كامپيوترش مبدل فيبر نوري به مسي داره ؟
سلام..!!!

به من یه آدرس داد گفت می فروشن برو بخر ... البته من هنوز نرفتم سراغش ولی در اسرع وقت می رم بپرسم

میروشن یا نه..!!!

الان دیگه فیبر نوری رو همه جا استفاده می کنن..!!!

rozbeh85
02-07-2009, 21:45
سلام خدمت همه دوستان عزیز ..!!!

من از یکی شنیدم که اگه از پریز اصلی تلفن تا کامپیوتر برای وصل شدن به اینترنت بجا سیم تلفن از فیبر نوری

استفاده کنیم سرعت انترنت بالا می ره می خواستم بدونم این حرف صحت داره یا نه یا اصلا تا حالا کسی تست کرده

یا نه؟؟

((!!!...البته اون دوستم می گه من خودم تست کردم و الان هم دارم اسفتاده می کنم..!!!))

کاملا مشخصه که این حرف صحت نداره، اینترنتی که به منزل شما فرستاده میشه بر اساس پهنای باند مشخصی است مثلا 128 کیلو، حالا شما بیا از پریز تلفن تا کامپیوترت رو فیبر بکن، باز پهنای باند همون 128 کیلو هست
خطوط مسی تا 4 مگابایت رو هم پشتیبانی میکنند ولی به ما ها نمیدند

ardalan_zapata
02-07-2009, 22:00
نه
خطوط مسی تا 10 مگ رو ساپورت میکنه ( مال خودم 10 مگه )
ولی فایده نداره همونطور که گفتید پهنای باند هر چی باشه سرعتم همونه
این که میگن تا فلان مگ ساپورت میکنه دقیقا مثل یک جاده هستش هر چی پهن تر باشه ماشینا که همون پهنای باند هستن سریعتر حرکت میکنن

shamabady
02-07-2009, 22:09
بزار یک مثال بزنم
شما یک ماشین دارید حد اکثر سرعتش 100 کیلومتره حالا شما چه تو جاده خاکی بزید چه تو آسفالت خیلی خوب از 100 تا که بیشتر نمیتونه بره حالا اینجا هم وقتی اشتراک شما مثلا 128 حداکثر سرعتتون میتونه 128 باشه حالا چه فیبر نوری باشه چه سیم مسی

حالا فرض محال هم اینترنت شما محدودیت سرعت نداره
باز یک مثال دیگه میزنم
فر ض کنید شما یک لوله آب با قطر 1 متر دارید که میخواهید آبش رو انتقال بدید حالا میاید اینو به یک لوله با قطر 10 سانت وصل میکنید و به جای مورد نظر که رسید باز به یک لوله به قطر 1 متر وصل میکنید آیا تو مقصد به همون اندازه که تو مبدا آب داشتید دارید مطمئنا نه
اینجا آی اس پی حکم لوله قطر 1 متر مبدا سیم مسی تا در خونتون حکم لوله قطر 10 سانت و فیبر نوری حکم لوله قطر 1متر مقصد داره

به فرض محال تر مورد بالا هم امکان پذیر باشه
برای انتقال از طریق فیبر نوری شما به یک انکودر فیبر نوری تو مبدا و فیبر نوری تا مقصد و دکودر فیبر نوری تو مقصد دارید که این تجهیزات فکر کنم حداقل 1 میلیون هزینه ببره :D

vioman
03-07-2009, 01:06
دوست عزیز

اول باید تشکر کنم از توضیح دوستان
بعد باید خدمتتون عرض کنم که استفاده از فایبر برای پهنای باند بالا و سرعت های بالای 10Gig/s بکار میره و حتی برای گیگ هم از کوپر استفاده میشه:20:

موفق باشید:11: