مشاهده نسخه کامل
: بازي تشخيص اعداد
سميه اميني
01-07-2009, 17:09
من بازي تشخيص اعداد به زبان ++C رو مي خام.اين بازي شبيه به بازي فكرو بكر .سيستم از بين اعداد 1 تا 9 پنج عدد رو به صورت تصادفي توليد كرده و سپس كاربر اين اعداد رو حدس ميزنه.
sin2x=2sinxcosx
01-07-2009, 22:07
سلام .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سميه اميني
03-07-2009, 18:27
سلام خيلي ممنون از بابت سورس برنامه .:20:
فقط يه مشكل كوچيك هست اونم اينكه به تابع srand ايراد مي گيره!!:41:
مي شه اين مشكل رو رفع كنيد؟؟؟؟؟
ممنون
sin2x=2sinxcosx
03-07-2009, 19:42
من که تو کامپايلر Visual Studio تست کردم مشکلي نداشت . ولي اگه براي شما ايراد گرفت مي تونين اصلا حذفش کنين . اين رو فقط براي اين گذاشتم که دنباله هاي توليدي توسط تابع rand رو هم تصادفي کنه تا عددهايي که به طور تصادفي توليد مي شن تکراري نباشن . يا به عبارت ديگر تکرارشون از قاعده اي پيروي نکنه که بشه به راحتي حدس زدش .
با حذف اون هم منطق برنامه درسته .
سميه اميني
04-07-2009, 14:46
سلام
دوباره از بابت كمكتون ممنون.
ولي يه مشكلي ديگه!!!!
اول اينكه كاري كه گفتيد انجام دادم ولي جواب نداد.من اين سورس رو به زبان سي پلاس پلاس مي خام.ولي شما گفتي كه با ويژوال تست كردي!!اگه ممكنه راهنماييم كنيد تا آخر امشب وقت دارم.شما اميد آخر من هستيد.خواهش مي كنم كمكم كنيد!:41:
سميه اميني
04-07-2009, 22:41
سلام خيلي منتظر جواب شدم.
اگه ممكنه تا قبل از ساعت 6 صبح فردا جواب بديد.
خواهش مي كنم:41:
سميه اميني
04-07-2009, 23:14
من فردا ساعت 10 -11 بايد پروژه رو تحويل بدم
اگه ممكنه تا اون موقع Ok كنيد واسم
شماره موبايلم رو موقع عضويت دادم.اگه تونستيد برنامه رو رديف كنيد لطفا يه اس بزنيد.مي دونم خيلي توقع زياديه!!!ولي تنها اميد من شماييد.اگه زودتر خبرم كنيد ممنون ميشم.لطفا اس ام اس فراموش نشه حتي اگه نشد با اس خبر بديد كه چشم به راه نباشم.
بازم ببخشيد منو از بابت اين همه توقع!!!1
سلام.
من این پروژه رو پارسال به زبان سی شارپ نوشته بودم و تو دید عموم گذاشتم تا همه بگیرن.
میتونم به VC++.Net تبدیلش کنم.
اگه مشکلی نیست بگو تبدیلش کنم و برات بزارم.
موفق باشید.
sin2x=2sinxcosx
05-07-2009, 19:17
سلام . من عذر مي خوام . از اون روزي که پست 4 رو زدم به فوروم نيومده بودم چه برسه اين تاپيک . ايام امتحاناته و سرم خيلي شلوغه .
ضمنا اين برنامه ويژوال نيست . براي کنسوله . Visual Studio فقط اسم کامپايلره . ظاهرا هم وقت پروژه تون گذشت . اگه نه بگين تا راهنمايي کنم .
sin2x=2sinxcosx
05-07-2009, 19:21
راستي الان که نگاه مي کنم مي بينم که علامت هاي آکولاد بسته من به صورت -- افتاده . اگه اونارو هم درست کردين و جواب نداد مشکل از کامپايلرتونه . احتمالا از Turbo C و اينا استفاده مي کنين که تو اونا بايد به اکثر هدر ها يه h. اضافه بشه . ولي اگه بدون تست هم تحويل مي دادين مشکلي نبود . برنامه نه Syntax Error داره و نه Logical Error .
سميه اميني
06-07-2009, 13:00
سلام
مرسي از بابت توجه و كمك هاتون.بله وقت پروژه گذشت.
البته برنامه جواب داد تنها مشكلش اين بود كه بايد همزمان 5عدد رو مي گرفت و هركدوم رو بررسي مي كرد.ولي اين برنامه فق يك عدد مي گرفت و نتيجه رو بررسي مي كرد!!!
به هرحال خيلي ممنونم.مطئنا باز هم ازتون كمك مي گيرم.
موفق باشد.
ali zi zeperto
18-07-2009, 18:11
قبلا هم این برنامه رو تو همین فروم گذاشته بودم با اینجال دوباره نوشتم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.