مشاهده نسخه کامل
: 2سوال
ama-amir
01-07-2009, 16:18
سلام
دوستان خسته نباشيد
2تا سوال داشتم
اگه لطف كنيد و جواب بديد ممنون ميشم
1. من داشتم با مكس كار ميكردم حواسم نبود زدم segment ها رو زياد كردم و كامپيوتر هنگ كرد و مجبور
شدم ريست كنم....
الان هيچ جوري نميشه اون كارايي كه كرده بودم رو برگردونم؟
2. من با قسمت انيميشن و autokey مكس كمي كار كردم و كار باهاش رو تا حدودي بلدم
ميخواستم بدونم چجوري ميتون چند تا شي رو با هم در يك زمان به حركت در بيارم...
ممنون
:40::40::40:
1) توي مسيري كه مكس رو نصب كرديد ببينيد هيچتا بكآپ گرفته يا نه مثلا مسير من اين هست:
C:\Documents and Settings\may\My Documents\3dsmax\autoback
2) اگه مي خواهيد كه مثلا دوتا جعبه با هم به يه جايي برن خوب هر دوتا رو انتخاب كنيد و با هم در مثلا فريم 20 به اون جا ببريد اگرم مي خواهيد توي فريم 20 يكي به يه جايي و ديگري به جاي ديگه بره اول اولي رو ببريد و در صورتي كه هنوز auto key فعال هست دومي رو به جاي خودش ببريد.
مشكلي بود مطرح كنيد.
ama-amir
01-07-2009, 16:41
ممنون از جوابتون
در مورد قسمت دوم متوجه نشدم
من ميخوام 2تا چرخ رو همزمان و به يك شكل به حركت در بيارم و از طرف ديگر در همان زمان 3 تا چرخ كوچك رو به حالتي ديگر به
حركت در بيارم
و ميخوام همه ي اينا همزمان با هم باشه و در همين زمان من بتونم فيلمبرداري و رندر كنم....
.
آيا ميشه مثلا 50 فريم انتخاب بكنم و 2تا چرخ رو بچرخونم بعد علامت فريم رو دوباره 0 كنم و دوباره autokey رو بزنم و اجسام
ديگه رو بچرخونم و در آخر هم هنگام رندر play كنم و فيلم برداري كنم؟
pcforlife
01-07-2009, 17:01
ممنون از جوابتون
در مورد قسمت دوم متوجه نشدم
من ميخوام 2تا چرخ رو همزمان و به يك شكل به حركت در بيارم و از طرف ديگر در همان زمان 3 تا چرخ كوچك رو به حالتي ديگر به
حركت در بيارم
و ميخوام همه ي اينا همزمان با هم باشه و در همين زمان من بتونم فيلمبرداري و رندر كنم....
دوست عزیز، توی مکس هر شی (Object) داخل صفحات ویوپورت، میتونه یک حرکت و انیمیشن جدا و مختص به خودش رو داشته باشه. بنابراین با توجه به مثال شما، حرکت یکسان دو چرخ و حرکت از نوعی دیگر برای 3 چرخ دیگر در همان بازه زمانی امکان پذیر است.:20:
pcforlife
01-07-2009, 17:06
آيا ميشه مثلا 50 فريم انتخاب بكنم و 2تا چرخ رو بچرخونم بعد علامت فريم رو دوباره 0 كنم و دوباره autokey رو بزنم و اجسام
ديگه رو بچرخونم و در آخر هم هنگام رندر play كنم و فيلم برداري كنم؟
خب اگه به فریم صفر برگردید (بدون اینکه در فریم های جلوتر بر روی آبجکت ها دیگرتون تغییر و جابه جایی ایجاد کرده باشید.) و اجسام دیگه رو در فریم صفر بچرخونید که هیچ حرکتی ایجاد نکردید، چون لازمه ایجاد یک حرکت دو keyframe در دو بازه زمانی مختلف و در موقعیت مکانی و حرکتی مختلف است.:8:
ama-amir
01-07-2009, 17:37
ممنون مشكلم حل شد...
فقط يه اشكالي توش هست
اونم اينه كه مثلا من يه باكس رو ميبرم راست بعد ميبرم پايين
وقتي كه play ميكنم ميبينم باكس مستقيم از اولين حالت ميره به دومين حالت
يعني مستقيم ميره به طرف راست و پايين و از قسمت راست رد نميشه...
اين هم اگه ميشه راه حلش رو بگيد
و يكي ديگه هم اينه كه چجوري از انيميشني كه ساختم render بگيرم
(البته اينا رو بلد بودم يادم رفته:دي)
بسيار بسيار بسيار ممنون
چون در فريم 0 كه شما باكس رو به طرف راست برديد كليدي ذخيره نشده براي ذخيره ي كليد set key رو بزنيد.(در فريم 0)
ama-amir
01-07-2009, 17:55
يكمي بازتر توضيح ميديد؟
اينجوري كه گفتيد من متوجه نشدم
هركاري ميكنم بازم مثل قبل ميشه و از مرحله اول ميپره تو چند فريم مستقيم ميره مرحله آخر....
.
اين render براي انيميشن هم ممنون ميشم توضيح بديد
(دوربين رو كار گذاشتم)
ممنون
pcforlife
01-07-2009, 18:02
وقتي كه play ميكنم ميبينم باكس مستقيم از اولين حالت ميره به دومين حالت
يعني مستقيم ميره به طرف راست و پايين و از قسمت راست رد نميشه...
اين هم اگه ميشه راه حلش رو بگيد
و يكي ديگه هم اينه كه چجوري از انيميشني كه ساختم render بگيرم
فرض می کنیم شما یک باکس رو ایجاد کردید!! به فریم 20 بروید و کلید اتوکی رو بزنید. در فریم 20 باکس رو انتخاب کنید و آن را به طرف راست جا به جا کنید. حال به فریم 40 بروید و در حالی که کلید اتوکی روشن است و باکس هم در حال انتخاب است آن را به طرف پایین جا به جا کنید. اتوکی را خاموش کنید. انیمیشن رو پلی کنید تا نتیجه کار رو ببینید.
برای رندر کردن انیمیشن و تبدیل اون به فرمت تصویری، ابتدا کلید F10 را از روی صفحه کلید فشار دهید.
در صفحه باز شده و در پوشه common و در کرکره common parameters و در بخش time output دو گزینه به نام single و active time segment وجود دارد. اگر گزینه single را انتخاب کنید و در پایین صفحه سمت راست گزینه Render را فشار دهید، تنها از یک فریم عکس می گیرد. ولی اگر بخواهید کل انیمیشنی رو که ساختید به صورت یک فیلم داشته باشید، ابتدا از منو مذکوره گزینه active time segment را انتخاب کنید، سپس در بخش render output (که زیر مجموعه کرکره common parameters است) دکمه files را فشار دهید و در صفحه باز شده نوع فرمت انیمیشنتان (مثلا avi) و محل ذخیره شده آن را مشخص کنید و گزینه save را بزنید. در نهایت در پایین صفحه سمت راست دکمه Render را بزنید و تا پایان عملیات رندر منتظر بمانید.:10:
یاعلی
ama-amir
01-07-2009, 18:12
آقا دمت گرم
عاااااالي توضيح دادي
واقعا حال كردم
و كاملا متوجه شدم....
بسيار بسيار ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.