مشاهده نسخه کامل
: كمك كامپيو ترم روشن نميشه
nap30-2008
01-07-2009, 12:20
با سلام
من وقتي دكمه پاور كيس رو فشار ميدم سيستم هيچ عكس العملي نشون نميده فقط فن مادربرد يه تكون كو چيك مي خوره
اتصالات پاور رو چك كردم مشكلي نداشت پاور خودم رو رو يه سيستم ديگه چك كردم روشن شد يه پاور البته خيلي ضعيفتر از مال خودم رو سيستمم چك كردم روشن نشد
جالب اينجاست كه وقتي سوييچ 12 ولت رو جدا مي كني روشن ميشه اما فقط فن ها كار مي كنند و نه بو ق مي زنه نه تصوير مياد
لطفا دوستان كمك كنند
با تشكر
mostafaharvest
01-07-2009, 23:52
احتمالا يكي از قطعات سيستم مشكل داره . مثلا واسه روشن نشده يا نبودن عكس العمل از طرف سيستم يعني هيچ عمل پردازشي شروع نميشه پس ابتدا cpu و بعد رم بايد چك بشن. اگه پاورت مشكلي نداشته باشه. كارت گرافيك فقط واسه نمايش تصاويره و عموما اگه مشكل داشته باشه هارد و cpu روشن ميشن . چراغ پاور و هاردم چند لحظه اي روشن ميشن.اتصلات رم و cpu رو چك كن.
موفق باشي.:10::31:
سلام عزیز مادربردت چیه؟
روی مادربرد شاید چراغی داشته باشه ببینید روشنه؟
من مادربردم p5q pro بود
روز اول که گرفتم وقتی اون 20_24 پین رو وصل میکردم + 4 پین ...فن های سیستم یه چرخش خیلی کوچیک میزد و دیگه هیچی
وقتی اون 4 پین رو در آوردم سیستم روشن شد ولی هیچ اتفاقی نمی افتاد(یعنی نمیشد با سیستم کار کرد...چون اون 4 پین حتما باید وصل باشه)
و بعد از تست های فراوان مشخص شد مشکل از مادربرده و بردم گارانتی یدونه نو گرفتم!
ببینید مشکل شما هم همینه؟
من احتمال 90 درصد میدم مشکل از مادربرد باشه.
nap30-2008
02-07-2009, 00:30
دوستان عزيز ممنون از راهنماييتون
مادر بردم ASUS A8N-E
والا من فقط پاور رو چك كردم
درست نمي دونم انگار سيستم روشن بوده ( گذاشته بودم براي دان لود) وقتي بر گشتم ديد م مودم روشنه اما كيس خا موشه
بعد هم هر كار ي كردم روشن نشد ... وقتي پا ور وصله چراغ برق مادر برد روشن ميشه ... خب من حدس ميزنم كه به مادر برد برق كافي نمي رسه ... يعني ممكنه مادر برد خراب شده باشه ؟؟؟ ... در صورت خرابي مادر برد امكان تعمير آن نيست ؟؟؟
باز هم از دوستان متشكرم
shahinfarasystem
02-07-2009, 18:51
عزیز دل احتمالا مشکل به یکی از خازن های روی مادر برد بر می گرده
اول مادر برد رو نگاه بنداز ببین خازنی می بینی که باد کرده باشه
اگر باد کرده باشه باید عوض بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.