ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پيدا كردن مسير فايل با درگ كردن روي فرم ؟؟

navid_ice_heart_128
01-07-2009, 11:51
سلام دوستان ميخاستم بدونم چه طور ميشه مسير يك فايلو با درگ كردن روي فرم پيدا كرد
مثلا روي فرم ما يه تكست داريم به نامه text1.txt حالا يه فايل از اين مسير روي فرم درگ ميكنيم d:\b.jpg
حالا چه كار كنيم روي اون تكست مسير اون عكس رو بنويسه يعني روي اون تكست بنويسه d:\b.jpg

اميد وارم منظورم رسونده باشم
ممنونتون ميشم كمكم كنيد:11:

1120
01-07-2009, 12:28
سلام .

دوست من برای این کار فقط کافیه خاصیت OLEDropMode فرم رو به Manual تعغییر بدی . بعد یه تکست باکس روی فرم قرار بدی و خاصیت MultiLine اون رو True قرار بدی . و کد زیر رو به فرمت اظافه کنی :10:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه سوالی هست در خدمتم . :11:

navid_ice_heart_128
01-07-2009, 13:08
اقا واقعا ممنون نميدونمم چه طوري تشكر كنم
يه چيز جالب هم اينجاست كه من فقط يه دونه فايل در نظر داشتم حالا با اين كدي كه شما گفتين هر چند تا فايل رو كه بخوام ميتونم يه جا درگ كنم و مسير همشنو بنويسه با تشكر فروان
برات دعا ميكنم

1120
01-07-2009, 13:50
دوست من کمک کردن وظیفه همه ماست :10:

يه چيز جالب هم اينجاست كه من فقط يه دونه فايل در نظر داشتم حالا با اين كدي كه شما گفتين هر چند تا فايل رو كه بخوام ميتونم يه جا درگ كنم و مسير همشنو بنويسه

برای این کار بهتره از یک ListBox استفاده بشه به جای TextBox . ولی چون شما گفتی TextBox من TextBox گزاشتم . حالا به جای TextBox یه ListBox روی فرمت بزار و کد رو به این صورت تعغییر بده .

:19:

navid_ice_heart_128
02-07-2009, 11:48
سلام
بله در اصل براي همين كار ميخواستم ولي فكر كردم اول روي تكست باشه تا ساده تر باشه بعد خودم ببرم رو ليست و ي ليست از تكست هم ساده تر بود
حالا يه سوال ديگه
من قبلا از دستور شل استفاده ميكردم كه داس رو انجام ميداد ولي ديروز هر چي زور زدم نشد كه نشد
مثلا من ميخام يه فايل رو از طريق داس پاك كنم
و حتما هم مهمه كه از طريقه داس باشه ولي نميشه كه نميشه
براي مثال اين طوي نشد كه نشد

ممنون ميشم بگين كجاي كارم مشكل داره

Payman_62
02-07-2009, 14:21
سلام.
شل فایل اجرا میکنه. del فایل نیست. یه دستور داخلی command prompt است. مثل shell که دستور داخلی vb هست.
شما برای پاک کردن فایل یا باید از دستور kill استفاده کنید یا api یا اگه میخواید با دستورات داخلی command prompt کار کنید باید ابتدا یه بچ فایل بسازید و اونو شل کنید.

navid_ice_heart_128
02-07-2009, 16:27
سلام شايد شما دقيقا متوجه نشدين منظورمو
ببينيد اين دستور رو روي ويژال بيسيك 6 اجرا كنيد

خواهيد ديد كه دستور داس هستش هم از طريق داس اجرا ميشه و هم عين اونو كپي كني تو شل همون كارو ميكنه و يه درايو مجازي درست ميكنه

Payman_62
02-07-2009, 18:11
سلام.
عرض کردم del دستور داخلی command prompt نیست.
فایل subst در سیستم 32 موجوده و هنگام شل کردن شما اجرا میشه. ولی فایلی به نام del در سیستم32 موجود نیست که اجرا بشه.
در واقع شما به اشتباه فکر میکنید هر دستوری که در command prompt تایپ و اجرا بشه باید از طریق شل ویبی هم اجرا بشه که این طور نیست. یک سری از دستورات مثل subst یا net یا reg و ... فایل های موجود در سیستم32 ویندوز هستن که از طریق command prompt هم قابل فراخوانی و اجرا هستن. این دستورات و در واقع فایل ها از طریق شل ویبی هم قابل اجرا هستن. ولی یک سری از دستورات مختص خود command prompt هست. مثل del یا dir یا md و ... . این دستورات قابل اجرا درون ویبی نیستن. چون دستور داخلی command prompt هستند نه فایل اجرایی.
همون طور که عرض کردم برای استفاده از این دستورات باید از بچ فایل استفاده کنید. یعنی دستورات خود را داخل فایل با پسوند bat بنویسید و با شل اون فایل bat رو اجرا کنید.

navid_ice_heart_128
02-07-2009, 21:06
سلام.
عرض کردم del دستور داخلی command prompt نیست.
فایل subst در سیستم 32 موجوده و هنگام شل کردن شما اجرا میشه. ولی فایلی به نام del در سیستم32 موجود نیست که اجرا بشه.
در واقع شما به اشتباه فکر میکنید هر دستوری که در command prompt تایپ و اجرا بشه باید از طریق شل ویبی هم اجرا بشه که این طور نیست. یک سری از دستورات مثل subst یا net یا reg و ... فایل های موجود در سیستم32 ویندوز هستن که از طریق command prompt هم قابل فراخوانی و اجرا هستن. این دستورات و در واقع فایل ها از طریق شل ویبی هم قابل اجرا هستن. ولی یک سری از دستورات مختص خود command prompt هست. مثل del یا dir یا md و ... . این دستورات قابل اجرا درون ویبی نیستن. چون دستور داخلی command prompt هستند نه فایل اجرایی.
همون طور که عرض کردم برای استفاده از این دستورات باید از بچ فایل استفاده کنید. یعنی دستورات خود را داخل فایل با پسوند bat بنویسید و با شل اون فایل bat رو اجرا کنید.

اقا خيلي خيلي ممنون
پس اين همه مدت من نگو اشتبا ه ميكردم
حالا يه روشي به ذهنم رسيد
اول يه فايل درست كنيم بعد هرچي ميخايم از دستور داس توش بنويسيم بعد با سوند bat ذخيره و اجرا كنيم و بعد با دستور kil پاكش كنيم
نظرتون چيه؟

عــــلی
02-07-2009, 21:45
اقا خيلي خيلي ممنون
پس اين همه مدت من نگو اشتبا ه ميكردم
حالا يه روشي به ذهنم رسيد
اول يه فايل درست كنيم بعد هرچي ميخايم از دستور داس توش بنويسيم بعد با سوند bat ذخيره و اجرا كنيم و بعد با دستور kil پاكش كنيم
نظرتون چيه؟

سلام.
قربون آدم چیز فهم.
این دقیقاً همون کاریه که باید بکنی.
موفق باشد.

navid_ice_heart_128
19-07-2009, 12:38
سلام دوستان
يه سوال ديگه هم داشتم
چه طور ميتونم با درگ كردن روي فرم فقط نام فايل رو داشته باشم
وقتي با روشي كه دوست عزيزمون معرفي كردن درگ ميكنيم كلا مسير فايل هم باهاش مياد
مثلا من فرض كنيد تو اين مسير فايل دارم

ميخام وقتي روي اون فرم اون عكس رو درگ كنم فقط به ليست نام عكس اضافه بشه
كه بشه فقط

البته اگه پسوندش هم نياد خيلي خوب ميشه و فقط بنويسه

ممنون ميشم برام جواب بدين
:40::40:

Payman_62
19-07-2009, 17:20
سلام.
کدت رو به این صورت تغییر بده.

پسوند رو هم با left میشه حذف کرد.

gharyaghdi
25-09-2009, 17:10
سلام
من میخواهم درایوی که سیستم نصب شده بدست اورم
و در یک متغییر ذخیره و آن استفاده کنم آن چگونه است

Tom Clancy's
02-10-2009, 21:18
سلام
من میخواهم درایوی که سیستم نصب شده بدست اورم
و در یک متغییر ذخیره و آن استفاده کنم آن چگونه است

سلام

از این کد استفاده کن
اول یه Command Button روی فرم بذار
برای ذخیره تو متغییر هم میتونی مقادیری که Print میشه رو برابر متغییری که تعریف میکنی بذاری