ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای کامپیوتر

hamids68
01-07-2009, 10:54
دو ساله که این کیس رو خریدم از یک سال پیش صدای کامپیوتر آزار دهنده شده. یه موقع هائی هست یه موقع هائی نیست. قبلا موقع استفاده کردن مشکلی نبود وقتی یه مدتی خاموش بود می خواستم که روشن کنم صدای عجیبی میداد.. حالته وار وار بلند. باید چند بار خاموش و روشن می کردم تا مشکل حل میشد . بتدریج با این مسئله ساختم... جدیدا موقع استفاده کردن این صدا رو میده... مثلا نیم ساعت که استفاده میکنم خود بخود صدای وار وارش شروع میشه...باید چند بار خاموش روشن کنم شاید مشکل رفع بشه.ممنون میشم دوستان راهنمائی کنن

main borad: giga 965 s3
cpu core dual 6600 full
fan tt ruby cl po39
case almasan
dvd -rw hp 20x
fdd sony 114
hdd 32- maxtor sata
ram gskill 1g 667 nj
vga asus 8600 gts 256 ddrs
power tt 550 w

oj2008pc
01-07-2009, 12:39
سلام
شاید سیم ها به فن گیر میکنن یا ممکنه فن خاک گرفته باشه . هم فن cpu و هم فن پاور چک کنین .
اگه فن مشکل نداشت میتونه صدا از هارد باشه .

hamids68
01-07-2009, 13:11
باز کردم دست گذاشتم روی فن کو چیکی که به پشت کیس وصله (پشتش پنجره مشبکی برای تبادل هوا داره ) صدا قطع شد. نمی دونم فن پاور منظورت همینه؟ فن کوچیکیه 8 در 8 سانت مشکی رنگ. اینو باز کنم باید عوض کنم ؟

علي طهماسبي
01-07-2009, 16:29
با سلام درسته همون فن پاوره كه بر اثر گردو خاك كثيف شده و صدا ميده و معمولا هم نيم ساعتي صدا داره و بعد قطع ميشه يا عوضش كن يا با بنزين بشورش و يه كم روغن روي ميله كوچكي كه مي چرخه بريز درست ميشه ولي اگه عوض كني بهتره

hamids68
01-07-2009, 18:36
خواستم که بردارم تمیزش کنم بزارم سرجاش دیدم یکی از سیم هاش کنده شده معلوم هم نیست مال کدوم سوکت هست. منم کلا برش داشتم اون یکی سیمشو هم از وسط کندم. الان کاملا از صدا راحت شدم .

الان دو تا فن هست. یکی مال پاور هست که داخل پاوره یکی هم مال سی پی یو هست (fan tt ruby cl po39 ) . کامپیوترم وسط حال خونه هست هوا هم مرتب در جریان هست... به نظرتون مشکلی که پیش نمیاد با این دوتا فن ؟

البته کارت گرافیک هم مثل اینکه روی خودش فن هست... اونو دست نزدم اصلا

oj2008pc
01-07-2009, 19:18
خواستم که بردارم تمیزش کنم بزارم سرجاش دیدم یکی از سیم هاش کنده شده معلوم هم نیست مال کدوم سوکت هست. منم کلا برش داشتم اون یکی سیمشو هم از وسط کندم. الان کاملا از صدا راحت شدم .

الان دو تا فن هست. یکی مال پاور هست که داخل پاوره یکی هم مال سی پی یو هست (fan tt ruby cl po39 ) . کامپیوترم وسط حال خونه هست هوا هم مرتب در جریان هست... به نظرتون مشکلی که پیش نمیاد با این دوتا فن ؟

البته کارت گرافیک هم مثل اینکه روی خودش فن هست... اونو دست نزدم اصلا
نه مشکلی پیش نمیاد . البته اگه دیدین دمای کیس بالا رفته میتونین در کیسو باز بزارین .

hamids68
01-07-2009, 19:56
مرسی

الان که در کیس بسته هست روی کیس که دست میزنم گرمه ولی داغ نیست

shahinfarasystem
02-07-2009, 18:55
بهتره اگه فن تهیه نکردید در کیستون رو باز بذارید

من علاوه بر فن قطعاتم دو تا فن روی خود کیسم نصبه

با توجه به گرمای تابستان و آسیب پذیر بودن قطعات حتما این کار رو بکنید

موفق باشید

vioman
03-07-2009, 01:21
بهتره اگه فن تهیه نکردید در کیستون رو باز بذارید

من علاوه بر فن قطعاتم دو تا فن روی خود کیسم نصبه

با توجه به گرمای تابستان و آسیب پذیر بودن قطعات حتما این کار رو بکنید

موفق باشید

دوست عزیز

باز بودن درب کیس همیشه هم کارساز نیست ، در بعضی موارد باید جریان هوا کنترل شده باشه .
وقتی درب کیس رو باز میگذارید حتما در تنظیمات بایوس سیستم رو متوجه این موضوع کنید:46:

موفق باشید:11:

hamids68
03-07-2009, 10:05
ممنون از همه دوستان

می خوام بدونم آیا سیستم هشدا ر دهنده درجه حرارت وجود داره ؟ منظور اینکه وقتی نزدیک درجه حرارت خطرناک برسه به یه طریقی خبر بده ...

hassan_magic2000
03-07-2009, 10:08
دوست عزیز

باز بودن درب کیس همیشه هم کارساز نیست ، در بعضی موارد باید جریان هوا کنترل شده باشه .
وقتی درب کیس رو باز میگذارید حتما در تنظیمات بایوس سیستم رو متوجه این موضوع کنید:46:

موفق باشید:11:

دوست چطور این کار رو بکنم
میشه توضیح بدی:11:

oj2008pc
05-07-2009, 18:02
ممنون از همه دوستان

می خوام بدونم آیا سیستم هشدا ر دهنده درجه حرارت وجود داره ؟ منظور اینکه وقتی نزدیک درجه حرارت خطرناک برسه به یه طریقی خبر بده ...
سلام
بله در تنظیمات بایوس این گزینه وجود داره . علاوه بر این برنامه هایی هستند که در محیط ویندوز این کارو انجام میدن .