مشاهده نسخه کامل
: اپل
dirty_coat
01-07-2009, 10:11
اقا کسی هست مشخصات و قیمت یک کامپیوتر اپل رو برام بذاره؟
dirty_coat
03-07-2009, 20:26
کسی نیست به من جواب بده؟
alborz_k
03-07-2009, 20:32
سلام. منظورتون کیس مک هست؟ فکر نکنم بتونید به این راحتی ها پیدا کنید و اگه هم پیدا کردین ، فکر نکنم که خریدش به صرفه باشه!
dirty_coat
03-07-2009, 20:41
سلام. منظورتون کیس مک هست؟ فکر نکنم بتونید به این راحتی ها پیدا کنید و اگه هم پیدا کردین ، فکر نکنم که خریدش به صرفه باشه!
یعنی اصلا گیر نمیاد؟
alborz_k
03-07-2009, 23:18
یعنی اصلا گیر نمیاد؟
اپل نمایندگی مستقیم تو ایران نداره برای همین نمی تونم یک جای معین بهتون معرفی کنم که اون جا بگیرین ، باید بازار رو بگردین ! ولی در کل ارزشش رو نداره ، اگه واقعأ به اپل علاقه مندین ، می تونید یک مک بوک بگیرین ، و در کنارش از یک دسک تاپ معمولی هم استفاده کنید.
چرا ...
اپل درسته نمایندگی رسمی نداره ولی تا جایی که میدونم چند شرکت کار میکنند چند تا ازدوستانم که Imac دارند ...
ولی همونطوری که دوستان گفتند تهیه ی یک Macbook بهتره ... تا جایی که میدونم میشه Vista و Macintosh رو با هم نصب کرد ...
من هم میخوام مدل های 17 اینچی جدید رو که معرفی کردند تهیه کنم ...
اگر کارتون گرافیک و طراحی و ... اینهاست ای مک ها خیلی هم به صرفه تر هستند ... البته اگر شما انقدر حرفه ای هستید ...
سیستمی که انگار هارد نداره !
بی صدا ...
معلوم نیست اینها چگونه ساختند این ها رو ؟! خیلی محشرند ...
alborz_k
03-07-2009, 23:27
یعنی اصلا گیر نمیاد؟
اپل نمایندگی مستقیم تو ایران نداره برای همین نمی تونم یک جای معین بهتون معرفی کنم که اون جا بگیرین ، باید بازار رو بگردین ! ولی در کل ارزشش رو نداره ، اگه واقعأ به اپل علاقه مندین ، می تونید یک مک بوک بگیرین ، و در کنارش از یک دسک تاپ معمولی هم استفاده کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.