ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اپل

dirty_coat
01-07-2009, 10:11
اقا کسی هست مشخصات و قیمت یک کامپیوتر اپل رو برام بذاره؟

dirty_coat
03-07-2009, 20:26
کسی نیست به من جواب بده؟

alborz_k
03-07-2009, 20:32
سلام. منظورتون کیس مک هست؟ فکر نکنم بتونید به این راحتی ها پیدا کنید و اگه هم پیدا کردین ، فکر نکنم که خریدش به صرفه باشه!

dirty_coat
03-07-2009, 20:41
سلام. منظورتون کیس مک هست؟ فکر نکنم بتونید به این راحتی ها پیدا کنید و اگه هم پیدا کردین ، فکر نکنم که خریدش به صرفه باشه!
یعنی اصلا گیر نمیاد؟

alborz_k
03-07-2009, 23:18
یعنی اصلا گیر نمیاد؟
اپل نمایندگی مستقیم تو ایران نداره برای همین نمی تونم یک جای معین بهتون معرفی کنم که اون جا بگیرین ، باید بازار رو بگردین ! ولی در کل ارزشش رو نداره ، اگه واقعأ به اپل علاقه مندین ، می تونید یک مک بوک بگیرین ، و در کنارش از یک دسک تاپ معمولی هم استفاده کنید.

Benygh
03-07-2009, 23:24
چرا ...
اپل درسته نمایندگی رسمی نداره ولی تا جایی که میدونم چند شرکت کار میکنند چند تا ازدوستانم که Imac دارند ...
ولی همونطوری که دوستان گفتند تهیه ی یک Macbook بهتره ... تا جایی که میدونم میشه Vista و Macintosh رو با هم نصب کرد ...
من هم میخوام مدل های 17 اینچی جدید رو که معرفی کردند تهیه کنم ...
اگر کارتون گرافیک و طراحی و ... اینهاست ای مک ها خیلی هم به صرفه تر هستند ... البته اگر شما انقدر حرفه ای هستید ...
سیستمی که انگار هارد نداره !
بی صدا ...
معلوم نیست اینها چگونه ساختند این ها رو ؟! خیلی محشرند ...

alborz_k
03-07-2009, 23:27
یعنی اصلا گیر نمیاد؟
اپل نمایندگی مستقیم تو ایران نداره برای همین نمی تونم یک جای معین بهتون معرفی کنم که اون جا بگیرین ، باید بازار رو بگردین ! ولی در کل ارزشش رو نداره ، اگه واقعأ به اپل علاقه مندین ، می تونید یک مک بوک بگیرین ، و در کنارش از یک دسک تاپ معمولی هم استفاده کنید.