مشاهده نسخه کامل
: در خواست اسکریپت اسلاید شو ....
boy_kochak
01-07-2009, 08:49
سلام دوستان .... :10:
اسکریپت میخواستم که با هاش بتونم توی در این ناحیه که محل تبلیغات هست چندتا تبلیغات بزارم اما در هر چندثانیه تعویض بشه یکی جایگزین دیگری بشه بدون relod کردن صحفه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن امکان داشته باشه که بتونم فایل فلش رو هم قرار بدم و از همه مهمتر که سبک باشه در هنگام لود صفحه طول نکشه و به سادگی لود بشه ......
قبلا پست دادم کسی توجه نکرد امیدوارم ایندفعه یکی کمک کنه ....:11:
خب چرا یه فایل gif نمیسازی تو فوتوشاپ که هی عوض بشه اینطوری هم کد نویسی نمیخواد هم سریع لود میشه
تا اونجایی که من دیدم همه برایه تبلیغات از همین استفاده میکنن نه کد نویسی
pcforlife
01-07-2009, 12:03
میتونی با برنامه Wondershare Flash Gallery Factory یک سری عکس را پشت سر هم قرار بدی، بهشون تردیشن بدی، ثانیه هر عکس رو تنظیم کنی و حتی به هر عکس url خاص خودش رو بدی و نهایتا به صورت اسلاید شو، با فرمت swf پابلیش کنی و بزاری تو وبت. حجمش هم بین 400 تا 900 کیلوبایت در میاد. ضمنا خود برنامه به صورت خودکار برای فایل swf، درصد لودینگ قرار میده. من هم همچین کاری کردم. به سایت من بیا و برای نمونه اسلاید شو من را ببین.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه سرچ کنی راحت لینک برنامه رو پیدا می کنی. ضمنا کار باهاش هم خیلی ساده است.:10:
یاعلی
اگر میخواین فلش کار کنید که دیگه نیازی به اسکریپت نیست و با خود فلش میتونین زمان بندیش کنید، ولی ار جاوا اسکریپت میخواین این سایت رو نگاه کنید:
اگر نمونه های دیگه ایی هم میخواین، یه سرچی توی گوگل بکنید: Javascript SlideShow
ama-amir
01-07-2009, 12:19
ايني كه به شما ميدم راحت ترين كار و عمومي ترين كاره
شما نرم افزار زير رو كه حجمش حدود 30 كيلو بايته رو دانلود ميكنيد
هر چند تا عكسي كه خواستيد تو بنر متحركتون بزاريد رو درست ميكنيد
بعد عكسا رو ميكشيد توي اين برنامه(drag)
بعد اون زير برنامه مدت زماني كه ميخوايد فاصله داشته باشه تصوير قبلي با تصوير بعدي رو تنظيم ميكنيد
بعد creat ميكنيد
و عكس رو به صورت گيف بهتون تحويل ميده...
توجه: همه عكسايي كه drag ميكنيد بايد پسوند 'gif داشته باشه.....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.