مشاهده نسخه کامل
: php &webserver
seyyed agh
01-07-2009, 01:37
با سلام
تورخدا کمکم کنید باید پروژه رو سریعا به استاد تحویل بدم
من میخوام یه سایت طراحی کنم با php.ولی وقتی صفحه رو با اینترنت اکسپلورر باز میکنم دستورات
phpهم دیده میشه مثلا کلمه ی print و حتی تگ های php
1-مشکل چیه؟به نظرتون از پیکر بندیه؟کمکم کنیدلطفا.تا حالا هم از iis و هم از apache به عنوان وب سرور استفاده کردم.2-لطفا پیکربندی php رو با وب سرور اپاچی و ای ای اس کامل توضیح بدین به خصوص اینکه 3-چه جوری پسوند دات پی اچ پی رو باید به iis اضافه کرد تا این وب سرور پسوند دات php رو بشناسه
mamadfelfel1988
01-07-2009, 12:01
سلام عزيز دليلش حتما وب سرور شما هست در حالت معمول iis يا هر وب سرور ديگه همچين مشكلي نداره ولي در كل به اينجا سر بزن:
php.net/manual/en/install.windows.php
seyyed agh
01-07-2009, 19:30
سلام عزيز دليلش حتما وب سرور شما هست در حالت معمول iis يا هر وب سرور ديگه همچين مشكلي نداره ولي در كل به اينجا سر بزن:
php.net/manual/en/install.windows.php
------------
نه مشکلم حل نشد
کمک کنید پلیز
هم با اپاچی 2.2 و هم با iis5این مشکل رو دارم
بگید پیکربندی ای ای اس چه جوریه و چه جوری پسوند های phpرو باید بهش بشناسونی؟
برایه سرور از چی استفاده میکنی ؟
صفحتو بزار اینجا ببینیم چشه
seyyed agh
01-07-2009, 23:11
برایه سرور از چی استفاده میکنی ؟
صفحتو بزار اینجا ببینیم چشه
---------------------------------------------------
هم از iis5 تا حالا استفاده کردم و هم از apache 5.ولی هیچکدوم مشکلمو حل نکرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------
هم از iis5 تا حالا استفاده کردم و هم از apache 5.ولی هیچکدوم مشکلمو حل نکرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا صفحهو که کد نوشی توش رو بزار نه عکسشو
کد رو هم کامل بنویس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
neopersia
02-07-2009, 15:33
اول مطمئن بشید که فقط یک سرور در هر زمان اجرا بشه (iis رو با آپاچی نمیشه همزمان روی یک پورت اجرا کرد)
بعدش به جای تگهای کوتاه از تگ کامل php استفاده کنید:
پوشه ای رو هم که فایلها رو آپلود میکنید در نظر بگیرید! باید پوشه ای باشه که سرور بهش دسترسی داشته باشه و اسکرپتهای داخل اون با Php تفسیر بشه!
اگر بازم جواب نداد چک کنید ببینید اصلاً سرورتون اجرا میشه یا نه! اگر اجرا میشه دیگه باید تنظیمات سرور و php رو دستکاری کنید!
amin2000
02-07-2009, 16:03
شما فقط با IE این مشکلو دارید؟
seyyed agh
02-07-2009, 19:46
شما فقط با IE این مشکلو دارید؟
------------------------
راستش غیر ie ورژن هفت و هشت از مرورگر دیگه ای استفاده نکرده ام
seyyed agh
02-07-2009, 19:52
اول مطمئن بشید که فقط یک سرور در هر زمان اجرا بشه (iis رو با آپاچی نمیشه همزمان روی یک پورت اجرا کرد)
بعدش به جای تگهای کوتاه از تگ کامل php استفاده کنید:
پوشه ای رو هم که فایلها رو آپلود میکنید در نظر بگیرید! باید پوشه ای باشه که سرور بهش دسترسی داشته باشه و اسکرپتهای داخل اون با Php تفسیر بشه!
اگر بازم جواب نداد چک کنید ببینید اصلاً سرورتون اجرا میشه یا نه! اگر اجرا میشه دیگه باید تنظیمات سرور و php رو دستکاری کنید!
----------------------------------------
اتفاقا از تگ کامل که شما گفتین استفاده کردم ولی نمیشه
بعد اینکه همون تنظیمات یا به اصطلاح configuratio سرور و پی اچ پی رو بی زحمت بذارید برام .چون من تو اینترنت هزار و یک جور کانفیگوریشن مختلف دیدم که هیچکدوم کارمو راه نینداخته.توی توضیحاتتون حتما اینو هم بگین که چه جوری باید پسوندهای php،یعنی دات پی اچ پی و دات پی اچ پی 5 رو باید به سرور (به خصوص آی آی اس )بشناسونی.
seyyed agh
02-07-2009, 19:58
نه بابا صفحهو که کد نوشی توش رو بزار نه عکسشو
کد رو هم کامل بنویس
-----------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
neopersia
02-07-2009, 20:06
اول مشخص کنید که از خود آپاچی استفاده میکنید یا از برنامهء دیگه؟ اگر از برنامه هایی مثل xampp یا مشابهاتش استفاده میکنید، نسخه نصبی اون هست یا اینکه نسخه فشرده شده رو دارید؟
محدودیت دانلود ندارید؟ بیشتر برنامه های شبیه ساز سرور رو دارم ولی بیشتر از همه از نسخه فشرده xampp خوشم میاد چون محدود به ویندوز نمیشه و تا حالا بعد از چند بار ویندوز عوض کردن هنوز دارم از همون سرور چند ماه پیشم استفاده میکنم!
به نظرم اگر مشکل دارید بهتره برای اینکه همه چی قاطی پاتی نشه اول سیستمتونو تمیز کنید! (IIS رو از بیخ حذفش کنید و اگر هم آپاچی نصب دارید کلاً پاک کنید بعدش هم پوشه اونو حذف کنید)
بعدش برنامه هایی رو که برای سرور انتخاب کردید بگید تا در نصبش اگر مشکلی بود بر طرف کنیم
fery_tanha2002
04-07-2009, 17:40
از نرم افزار easyphpو یا wamp استفاده کنید دیگه نیازی به iis هم نداره خودش php,apache,Mysql رو نصب میکنه
saghishab
05-07-2009, 06:37
اگر ومپ رو نصب كردي ببين سفيد شده يعني فعال هست يا نه؟ بعدشم صفحات رو در مسير روت پوشه www قرار بده؟ و
براي اجرا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در اكسپلورر تايپ كن. من وقتي پي اچ پي روي سيستمم نصب نبود اين مشكل رو
داشتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.