ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمااي در مورد کارت ماهواره(دي وي بي)

hosseingrami
30-06-2009, 21:24
سلام خدمت دوستان و با عرض خصته نباشيد!
من ميخوام يه کارت دي وي بي يا ماهواره بخرم ميخواستم منو راهنمايي کنيد چون هيچ تجربه اي در اين زمينه ندارم!
انتظاراتي که دارم اينا هست:
قيمتش از 60 تومن خيلي پايين تر باشه يا حداقل در اين حوالي باشه!

حتما هم اينترنال باشه!

ديشو تشکيکات نداشته باشه و کيفيت خوبي هم داشته باشه چون نميخوام کسي از وجودش خبر نداشته باشه!(اگر چنين مدلي هست که بهتر ولي اگه نيست يه مدل که هم کيفيتش بهتر و هم تشکيلاتش کمتر باشه)!

از نظر ساپورت نرم افزاري و سخت افزاري هم خوب باشه(يعني بشه از نرم افزاراي متداول ازش استفاده کردو اگه هم خراب شد قابل تعمير باشه؟!)

بشه راحت برنامه ها و شبکه ها رو گرفت و ظبتشونم کرد!

اينترنت ماهواره اي هم زياد مهم نيست!ولي در مورد اين هم توضيح دهيد که نحوه کار در اين مدل از ماهواره ها (دي وي بي ) چه جوري هست؟ و مجاز هم هست يا نه؟

نحوه متصل شدن و راه اندازي اون هم ايمن و شخصي باشه!

چند تا سوال هم داشتم:
ميخواتم کلا برام غير مجاز بودن (دي وي بي) کامل رو توضيح بدين يعني آيا کلا غير مجازه يا نه؟(عرفي)!
کسي ميتونه از نزديکيا بفهمه که ما ماهواره داريم!؟اگه ميتونه با چه وسيله اي!(پليس چي و اگه بفهمه چي ميشه؟)
آيا ميشه شبکه هاي بيخود رو ----- کرد چون ميخوام اولين اقدامم ----- کردن شبکه هاي غير اخلاقي باشه؟!
لطف کنيد توضيح کامل از شرکت سازنده و قيمت چند کارتي که معرفي ميکنيد رو بکيد!

ببخشيد مزاحم شدم!
ممنون!
:31:

oj2008pc
30-06-2009, 22:25
سلام
1- قیمتش از 60 تومن بیشتر میشه .
2- اینترنال هست .
3- باید به دیش وصل بشه .
4- نرم افزارش تو cd هست که براحتی نصب میشه .
5- راحت میشه برنامه ها رو گرفت و ضبط کرد .
6- کلا هر چیزی که از دیش استفاده کنه غیر مجازه .
در واقع کارت دی وی بی کاره ----- انجام میده .
در مورد قیمت و مدل های اون اطلاع ندارم .

ahmad darahbed
10-12-2009, 23:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دوست عزیز
فکر کنم کارت ماهواره با این قیمت گیرت نیاد . اگه هم کسی واست پیدا کرد بدون کیفیتش خوب نیست:41:

shahramcat
11-12-2009, 10:15
سلام

شما یک عدد کارت SkyStar 2.8 بگیر با قیمت 55 تومان ...... خواستی بگو بهت بگم از کجا تهیه کنی ......

بامزی
18-12-2009, 13:23
بچه ها نظرتون در مورد کارت های usb اکسترنات qbox چیه ؟

shahramcat
19-12-2009, 12:36
بچه ها نظرتون در مورد کارت های usb اکسترنات qbox چیه ؟

کارتهای شرکت کیوباکس با توجه به قیمت و کارایی در کل خوب هستن و بصرفه ...... مشکلی ندارن .

بامزی
19-12-2009, 21:54
------------------------------------

Hamid4777
24-12-2009, 14:57
توان مصرفی کارتهای --- چقدر هست؟ من چون پاور نسبتا ضعیفی دارم این رو میپرسم. حدس خودم اینه که توان مصرفی کارتهای --- خیلی بالا باشه چون بحث گرم شدن زیاد در پست های مربوط به --- مطرح میشه.

dvb-expert
22-06-2012, 13:04
فیلم آموزشی را از لینک زیر دانلود کنید
این فیلم به همه دوستان کمک خوبی میکند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

dvb-expert
22-06-2012, 13:06
سلام خدمت دوستان و با عرض خصته نباشيد!
من ميخوام يه کارت دي وي بي يا ماهواره بخرم ميخواستم منو راهنمايي کنيد چون هيچ تجربه اي در اين زمينه ندارم!
انتظاراتي که دارم اينا هست:
قيمتش از 60 تومن خيلي پايين تر باشه يا حداقل در اين حوالي باشه!

حتما هم اينترنال باشه!

ديشو تشکيکات نداشته باشه و کيفيت خوبي هم داشته باشه چون نميخوام کسي از وجودش خبر نداشته باشه!(اگر چنين مدلي هست که بهتر ولي اگه نيست يه مدل که هم کيفيتش بهتر و هم تشکيلاتش کمتر باشه)!

از نظر ساپورت نرم افزاري و سخت افزاري هم خوب باشه(يعني بشه از نرم افزاراي متداول ازش استفاده کردو اگه هم خراب شد قابل تعمير باشه؟!)

بشه راحت برنامه ها و شبکه ها رو گرفت و ظبتشونم کرد!

اينترنت ماهواره اي هم زياد مهم نيست!ولي در مورد اين هم توضيح دهيد که نحوه کار در اين مدل از ماهواره ها (دي وي بي ) چه جوري هست؟ و مجاز هم هست يا نه؟

نحوه متصل شدن و راه اندازي اون هم ايمن و شخصي باشه!

چند تا سوال هم داشتم:
ميخواتم کلا برام غير مجاز بودن (دي وي بي) کامل رو توضيح بدين يعني آيا کلا غير مجازه يا نه؟(عرفي)!
کسي ميتونه از نزديکيا بفهمه که ما ماهواره داريم!؟اگه ميتونه با چه وسيله اي!(پليس چي و اگه بفهمه چي ميشه؟)
آيا ميشه شبکه هاي بيخود رو ----- کرد چون ميخوام اولين اقدامم ----- کردن شبکه هاي غير اخلاقي باشه؟!
لطف کنيد توضيح کامل از شرکت سازنده و قيمت چند کارتي که معرفي ميکنيد رو بکيد!

ببخشيد مزاحم شدم!
ممنون!
:31:

لینک زیر فیلم آموزشی است دانلود کن و نگاه کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]