مشاهده نسخه کامل
: توضيح برخي از اصطلاحات cpu
با سلام به همه دوستان
من يه كنفرانس در باره cpu amd دارم حالا برخي از اصطلاحات من مشكل دارم كه اگه مي شه مي خوام يه توضيح كامل در هر مورد بدين :
معماري x86 - چيپست هاي سري g780- حافظه ddr2- تكنولوژي hyper transport- تكنولوژي 65 nm- سوكت am2
avecina.ir
05-07-2009, 08:13
با سلام به همه دوستان
من يه كنفرانس در باره cpu amd دارم حالا برخي از اصطلاحات من مشكل دارم كه اگه مي شه مي خوام يه توضيح كامل در هر مورد بدين :
معماري x86 - چيپست هاي سري g780- حافظه ddr2- تكنولوژي hyper transport- تكنولوژي 65 nm- سوكت am2
سلامم.. ببین این اصطلاحاتی که میگی هر دونه ایش یه مقاله ی چند برگ A4 جای بحث مقدماتی دارد.. چیجوری میخوای یجا جواب همه را بگیری؟؟!! مقالات زیادی واسه اینا هستش.. از منوی جستجو در بالای انجمن استفاده کن.. به نتیجه میرسی..
Kianoosh
05-07-2009, 11:56
سلامم.. ببین این اصطلاحاتی که میگی هر دونه ایش یه مقاله ی چند برگ A4 جای بحث مقدماتی دارد.. چیجوری میخوای یجا جواب همه را بگیری؟؟!! مقالات زیادی واسه اینا هستش.. از منوی جستجو در بالای انجمن استفاده کن.. به نتیجه میرسی..
10000% تایید میشه!:دی
دوستان خوبم
من مقاله هاي چند صفحه اي نمي خوام فقط اينكه منو با اين اصطلاحات آشنا كنين ممنون مي شم براي هر كدوم چند خط كافيه :5:
omidbooter
31-07-2009, 01:24
مگه سی پی یو هم ddr1 ,2,3 و کلان دی دی ار داره؟
omidbooter
05-08-2009, 18:18
دوستان عزیز و جناب اوسینا توضیح بدین
Kianoosh
05-08-2009, 18:34
چطور از خوندن این پست به این نتیجه رسیدی!؟
خیر!
mina18_sh
05-09-2009, 16:03
سلام
وقتی میگن یک سی پی یو quad کار میکنه به چه معنی است؟
وآیا ربطی به دو هسته ای یا چهار هسته ای بودن cpu ربط داره؟
از ویکی پیدیای انگلیسی کمک بگیرید.
AMD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معماری X86
چیپستهای AMD
حافظه ی DDR2
hyper transport
am2
amd>intel
06-09-2009, 12:22
متون انگلیسی WIKIPEDIA رو میتونید با گوگل ترجمه کنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.