ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : iPhone 3GS | تاپيك مباحث و مسائل مربوط به آيفون 3جي اس

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7]

pedramakaay
12-10-2010, 13:01
سلام دوستان...

از كجا بايد بازي هاي آيفون رو دانلود كنم؟ چجوري بريزم رو گوشي؟

با تشكر:11:

mr_rayan
13-10-2010, 23:24
سلام.
دوستانی که 3gs دارند.من چند روزه که رفتم به 4.1 و از وقتی که رفتم رو این فریمور مسیج گوشیم دیگه delivery نمیده.همه نسخه های delivery رو هم امتحان کردم البته ناگفته نمونه بعضی وقتا هم عشقی یه delivery میده.
می خواستم بدونم دوستان دیگه چنین مشکلی ندارند؟مشکل از گوشیه منه؟یا کلا رو فریمور 4.1 اینجوریه؟

yas_6969
14-10-2010, 00:23
سلام.
دوستانی که 3gs دارند.من چند روزه که رفتم به 4.1 و از وقتی که رفتم رو این فریمور مسیج گوشیم دیگه delivery نمیده.همه نسخه های delivery رو هم امتحان کردم البته ناگفته نمونه بعضی وقتا هم عشقی یه delivery میده.
می خواستم بدونم دوستان دیگه چنین مشکلی ندارند؟مشکل از گوشیه منه؟یا کلا رو فریمور 4.1 اینجوریه؟

از سورس زیر ورژن جدید سازگار با 4.1 بگیرید

iphonedelivery.advinux.com/vroom

mr_rayan
15-10-2010, 00:54
دوستان کسی برنامه bite sms نصب کرده که رو 4.1 خوب جواب بده؟من همه ورژن هارو امتحان کردم،البته مشکلی نداره میتونم راحت باهاش کار کنم فقط زمانی که رو خود برنامه bite sms تب میکنم میپره بیرون.دوستان نظری ندارند؟مشکلی از کجاست؟

yas_6969
15-10-2010, 14:30
این ورژن جدید دلیوری

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و از این سورس هم bite sms beta 5 رو بگیرید سازگار با 4.1 البته کرک نشده ولی فعلا کار میکنه

Cydia.myrepospace.com/iphoneMaa

m_f_sh_85
21-10-2010, 21:56
سلام دوستان قسمت mail گوشيم وقتي mail مياد بغلش عدد قرمز مي زنه ولي وقتي داخل mail ميرم صفحه سياه مي شه وهيچي نشون نميده كسي مي دونه مشكل از چيه با تشكر.

dragon2410
22-10-2010, 16:54
سلام
دوستان گل ما که دیوونه شدیم کمک نیاز دارم
من 3gs old bootrom دارم نمیدونم لاکه یا آنلاک یعنی قبلا به 3.0.1 ریستور کردم اکتیو شد فکر کنم اما الان یه ماه پیش به 4.0.1 ریستور کردم و emergency شد و تا الانم هرکاری کردم در نیومد از emergency call
پارت نامبر هم : MC134J/A
با سیم کارت universal هم امتحان کردم نشد و این ارور داد (اسکرین شات از ارور گزاشتم)
حالا بگین راهی هست که درستش کنم؟ یا اگه به 4.1 ریستور کنم ok میشه یا معلوم نیست؟ حالا ریستور کنم آنلاک و جیل میشه؟
دیگه کامل پوکیدم 2ماهه حدودا که اینجوریه کمک کنید لطفا...
از ویPان و هیلترشکن هم اتفاده کردم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

dragon2410
22-10-2010, 18:09
اشتباه شد اون پست اسکرین شات نخورد تو این پست زدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینک عکس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yas_6969
22-10-2010, 19:48
سلام
دوستان گل ما که دیوونه شدیم کمک نیاز دارم
من 3gs old bootrom دارم نمیدونم لاکه یا آنلاک یعنی قبلا به 3.0.1 ریستور کردم اکتیو شد فکر کنم اما الان یه ماه پیش به 4.0.1 ریستور کردم و emergency شد و تا الانم هرکاری کردم در نیومد از emergency call
پارت نامبر هم : MC134J/A
با سیم کارت universal هم امتحان کردم نشد و این ارور داد (اسکرین شات از ارور گزاشتم)
حالا بگین راهی هست که درستش کنم؟ یا اگه به 4.1 ریستور کنم ok میشه یا معلوم نیست؟ حالا ریستور کنم آنلاک و جیل میشه؟
دیگه کامل پوکیدم 2ماهه حدودا که اینجوریه کمک کنید لطفا...
از ویPان و هیلترشکن هم اتفاده کردم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این برنامه که میزارم مخصوص مک هست و تنها راه حل شما فکر میکنم اینه که با این برنامه کاستوم درست کنی و بعد ریستور کنی به 4.1 بدون آپدیت بیس باندت بعد جیلیبریک کنی و بعد آنلاک فقز حواست باشه هیچوقت مستقیم به 4.1 اصلی ریستور نکن که گیر میکنه دیگه آنلاک نمیشه.

نتونستی با برنامه کار کنی بگو توضیح میدم

---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------

سلام دوستان قسمت mail گوشيم وقتي mail مياد بغلش عدد قرمز مي زنه ولي وقتي داخل mail ميرم صفحه سياه مي شه وهيچي نشون نميده كسي مي دونه مشكل از چيه با تشكر.

دوست من میشه یه اسکرین شاتی چیزی یا یه توضیح بهتر بدی چون چنین مشکلی تا حالا نشنیدم

dragon2410
22-10-2010, 20:33
[QUOTE=yas_6969;5543398]این برنامه که میزارم مخصوص مک هست و تنها راه حل شما فکر میکنم اینه که با این برنامه کاستوم درست کنی و بعد ریستور کنی به 4.1 بدون آپدیت بیس باندت بعد جیلیبریک کنی و بعد آنلاک فقز حواست باشه هیچوقت مستقیم به 4.1 اصلی ریستور نکن که گیر میکنه دیگه آنلاک نمیشه.

آخه من مک ندارم داداش اما یتمل بخرم اما 100% درست می اگه به 4.1 ریستور کنم؟

dragon2410
27-10-2010, 19:37
[QUOTE=yas_6969;5543398]

آخه من مک ندارم داداش اما یحتمل بخرم اما 100% درست می اگه به 4.1 ریستور کنم؟

چه کنم من؟
شما نمیتونی کاستوم بسازی بزاری من ریستور کنم؟:10:

pedramakaay
27-10-2010, 23:40
دوستان سلام...

اين آيفون 3gs چند تا speaker داره؟

اون 2 تا سوراخي كه پايين هست سمت چپي speaker و راستي ميكروفونه يا اين كه جفتش speaker هست؟

مرسي:11:

metallica is me
28-10-2010, 00:25
نه فقط یکیش اسپیکره اون یکی میکروفون

pedramakaay
28-10-2010, 11:09
نه فقط یکیش اسپیکره اون یکی میکروفون

خدا رو شكر

قلبم داشت واي ميستاد...گفتم هيچي نشده يكيش سوخت....:31:

پس چرا از اون يكي هم كمي صدا (ضعيف) مياد....اگه L و R بالانس نباشه موقع پخش موزيك كمي ضايع نيست؟:13:

ممنون:11:

joe_satriani
28-10-2010, 12:46
خدا رو شكر

پس چرا از اون يكي هم كمي صدا (ضعيف) مياد....اگه L و R بالانس نباشه موقع پخش موزيك كمي ضايع نيست؟:13:

با سلام
نه از اون صدایی نمیاد اگه هم میاد به دلیل نزدیک بودنشون بهم هست
ضایع که ضایعه اما دیگه باید ساخت :46:

موفق باشید.

yas_6969
29-10-2010, 15:26
خدا رو شكر

اون یکی میکروفون هست که توی برنامه های Fun خیلی ازش استفاده میشه و خیلی هم قوی

yas_6969
29-10-2010, 15:32
[QUOTE=dragon2410;5543585]

چه کنم من؟
شما نمیتونی کاستوم بسازی بزاری من ریستور کنم؟:10:
مشخصات کامل دستگاهت و بگو لینک دانلود برات بفرستم

dragon2410
29-10-2010, 17:41
[QUOTE=dragon2410;5559122]
مشخصات کامل دستگاهت و بگو لینک دانلود برات بفرستم

3g s old bootrom
لاک یا آنلاک رو نمیدونم
پارت نامبر MC134J/A

4.1 میخام البته چند تا پست قبلیم رو بخونی متوجه میشی چه مشکلی واسم پیش اومد
ممنون :40::10:

alijigari
30-10-2010, 17:20
دوستان عزیز من این دو تابرنامه را می خوام زحمت بکشین برام بزارین ممنون میشم :
1-cloud browse ver 1.2.0
2-recorder : کارش این هست که تمام تماس های شما را ظبط میکنه

yas_6969
31-10-2010, 00:31
Cloud Browse v1.1.3

اون یکی و پیدا نکردم فعلا خودم هم لازم دارمش

behnam 207
02-11-2010, 08:46
سلام،آقایون اگه یکی کمکم کنه ممنون میشم،داشتم ایفونمو syns میکردم با ایتونز بعد اینکه بکاپ گرفت یه اروری داد نامعلوم با یه سیستم دیگه هم syns کرم بازم همین ارور داد.خواهشن یکی کمک کنه.(3gs 16 )

alijigari
02-11-2010, 13:07
Cloud Browse v1.1.3

اون یکی و پیدا نکردم فعلا خودم هم لازم دارمش

دوست عزیز این برنامه که گذاشتید ارور میده و حتما باید ورژن 1.2.0 باشه :

joe_satriani
02-11-2010, 19:26
سلام،آقایون اگه یکی کمکم کنه ممنون میشم،داشتم ایفونمو syns میکردم با ایتونز بعد اینکه بکاپ گرفت یه اروری داد نامعلوم با یه سیستم دیگه هم syns کرم بازم همین ارور داد.خواهشن یکی کمک کنه.(3gs 16 )

با سلام
دوست عزیز متن ارور و یا تصویری از ارور رو بذارید تا بشه گفت مشکل از کجاست

موفق باشید.

behnam 207
04-11-2010, 14:21
سلام.میگه آیتونز روبرو شده با یک ارور نامعلوم.

Doctor.Freeman
04-11-2010, 14:50
سلام.میگه آیتونز روبرو شده با یک ارور نامعلوم.

سلام .
لطف کنین سوالاتونو درست مطرح کنین . یا اگه سوال نسیت درست پست بدید بابا .
آدم متوجه نمیشه چی میگین . :13::41:

dragon2410
05-11-2010, 08:10
سلام دوستان
ارور 1600 میده با کاستوم ریستور کردم و 3-2 بار امتحان کردم همین مشکل هست
البته نمیدونم گوشیم لاکه با نه اما کاستوم آنلاک رو دانلود کردم به نظر شما مشکل همینه برم ماله لاک رو دانلود کنم؟
در ضمن ممنون که واسم فریمور رو pm کردین...

behnam 207
05-11-2010, 12:23
سلام
اگه مفهمیدم چی میگه نمی پرسیدم،هر بار کد اورش عوض میشه؛ در هر صورت ممنونم ازتون،یکی بهم گفت ایتونز ورژن آخرشو نصب کنی شاید دروست بشه.

joe_satriani
05-11-2010, 12:40
سلام
اگه مفهمیدم چی میگه نمی پرسیدم،هر بار کد اورش عوض میشه؛ در هر صورت ممنونم ازتون،یکی بهم گفت ایتونز ورژن آخرشو نصب کنی شاید دروست بشه.

با سلام
حداقل از همون یکیش عکس بذارید دوست عزیز
اینطوری نمیشه کمکی کرد که

موفق باشید.

hashemi_ali_reza
08-11-2010, 09:07
سلام به دوستان عزیز ؛

قصد خرید یه smart phone رو دارم . چند تا گزینه هم از بین گوشی های مطرح اندورئیدی و ios در نظر گرفتم که یکی از اونها Iphone 3GS هست . اینم بگم که چیز زیادی از تکنیک های نرم افزاری این گوشی ها نمی دونم . چند تا سوال در مورد 3gs دارم که اگه لطف کنین جواب بدین :

- امکان دریافت و ارسال فایل با بلوتوث وجود داره ؟
- امکان نصب نقشه تهران و استفاده بدون مشکل از GPS مثل گوشی های نوکیا وجود داره ؟
- SMS فارسی رو می خونه ؟
-بدون مشکل و محدودیت به WiFi متصل می شه ؟
- و سوال آخر که خیلی مهمه ! آیا آیفون قابل تعمیر است ؟؟؟

سوال آخر رو واسه این پرسیدم که یک دو تا از رفقا آیفون گرفتند ولی بعد از چند ماه مشکل پیدا کرد و کسی هم نتونست درستش کنه !!!

مرسی از شما

yas_6969
08-11-2010, 12:29
سلام به دوستان عزیز ؛

قصد خرید یه smart phone رو دارم . چند تا گزینه هم از بین گوشی های مطرح اندورئیدی و ios در نظر گرفتم که یکی از اونها Iphone 3GS هست . اینم بگم که چیز زیادی از تکنیک های نرم افزاری این گوشی ها نمی دونم . چند تا سوال در مورد 3gs دارم که اگه لطف کنین جواب بدین :

- امکان دریافت و ارسال فایل با بلوتوث وجود داره ؟
- امکان نصب نقشه تهران و استفاده بدون مشکل از GPS مثل گوشی های نوکیا وجود داره ؟
- SMS فارسی رو می خونه ؟
-بدون مشکل و محدودیت به WiFi متصل می شه ؟
- و سوال آخر که خیلی مهمه ! آیا آیفون قابل تعمیر است ؟؟؟

سوال آخر رو واسه این پرسیدم که یک دو تا از رفقا آیفون گرفتند ولی بعد از چند ماه مشکل پیدا کرد و کسی هم نتونست درستش کنه !!!

مرسی از شما

1-در ورژن 4.1 که اگه شما هم گوشی و بگیری رو این ورژن هست خیر نمیشه فعلا

2-بله میتونید نقشه ها رو بریزید و از GPS بدون نیاز به اینترنت استفاده کنید.

3-بله هم میخونه و هم میتونید به راحتی تایپ کنید.

4-بله هیچ مشکلی نداره

5- تا جایی که من میدونم بله همه جوره تعمیر میشه فقط بعضی از مشکل هاش مثلا اگر تو آب افتاده باشه ارزش تعمیر نداره یعنی هزینه خیلی میره بالا

hashemi_ali_reza
08-11-2010, 13:09
با سپاس از شما ؛

یه سوال دیگه هم داشتم ...

آیا به راحتی می شه نرم افزار روی آیفن نصب کرد ؟ منظورم اینه که هر روز می بینم که کلی نرم افزار برای آیفون ارائه شده مثل انواع دیکشنری ، کاربردی ، مترجم و.... چطور می شه این نرم افزارها رو گرفت و روی گوشی نصب کرد ؟؟؟

ممنون

yas_6969
08-11-2010, 13:37
با سپاس از شما ؛

یه سوال دیگه هم داشتم ...

آیا به راحتی می شه نرم افزار روی آیفن نصب کرد ؟ منظورم اینه که هر روز می بینم که کلی نرم افزار برای آیفون ارائه شده مثل انواع دیکشنری ، کاربردی ، مترجم و.... چطور می شه این نرم افزارها رو گرفت و روی گوشی نصب کرد ؟؟؟

ممنون

بله به سادگی میشه نصب کرد

behnam 207
09-11-2010, 08:56
سلام
اگه از با آِیتونز آیفونمو آپدیت کنم به 4.1 چه اتفاقی می افته؟3gs آنلاک فکتوری

z0diac
09-11-2010, 14:32
درود/

از مدت ها پیش شرکت اپل اعلام کرده بود که نسخه 4.2 از سیستم عامل iOS برای آیپد و آیفون را در ماه نوامبر ارائه خواهد کرد ولی هنوز زمان دقیق آن را اعلام نکرده است.

این احتمال وجود دارد که این سیستم عامل تا 12 ماه نوامبر ارائه گردد، یعنی طی 4 روز آینده!

وقت خوش././././././././././.

joe_satriani
09-11-2010, 17:28
سلام
با سلام
اگه واستون جیلبریک کردن دستگاه مهم نیست که هیچ اتفاقی نمیفته
اما اگه واستون جیلبریک کردن مهم باشه بعدا به مشکل میخورید و به سختی میتونید جیلبریک کنید

پس این مطلب رو بخونید :

« قبل از آپدیت به iOS4.1 اینجا را حتما بخوانید »

موفق باشید.

yas_6969
09-11-2010, 20:44
سلام

با سلام
ببخشید سروش جان ولی هیچ اتفاقی نمیوفته اگه این کار و کنن و به راحتی جیلیبریک میشه،آنلاک فکتوری هستند و با آنلاک هم مشکل ندارند.
این کار و من انجام دادم و یه خوبی داره و اون هم اینه که هیچ کدوم از برنامه های شما پاک نمیشه فقط برنامه های سیدیا پاک میشه

joe_satriani
09-11-2010, 21:33
با سلام
ببخشید سروش جان ولی هیچ اتفاقی نمیوفته اگه این کار و کنن و به راحتی جیلیبریک میشه،آنلاک فکتوری هستند و با آنلاک هم مشکل ندارند.
این کار و من انجام دادم و یه خوبی داره و اون هم اینه که هیچ کدوم از برنامه های شما پاک نمیشه فقط برنامه های سیدیا پاک میشه

با سلام
آخه من زماني كه از 3.1.3 اومدم به 4 به يه مكافات تونستم جيلبريك كنم
و توي همين 4 هم موندم چون ميترسم به 4.1 برم هم همه ي حافظه از بين بره باز و هم كه مثه قبل مشكل جيلبريك داشته باشم
ممنون ازت :11:

yas_6969
09-11-2010, 22:28
با سلام
آخه من زماني كه از 3.1.3 اومدم به 4 به يه مكافات تونستم جيلبريك كنم
و توي همين 4 هم موندم چون ميترسم به 4.1 برم هم همه ي حافظه از بين بره باز و هم كه مثه قبل مشكل جيلبريك داشته باشم
ممنون ازت :11:
من 3gs از 3.1.3 به 4.0 هم با این روش بردم و به راحتی جیلیبریک کردم نمیدونم حتما تو مراحل یه اشتباهی میکردی

AryanLand
11-11-2010, 00:37
سلام.

در مورد بلوتوث یه توضیحات اجمالی لطف میکنید؟
برای برقراری ارتباط با موبایلهای دیگه و....(اصلا" آیا امکان پذیر هست یا نه؟) :11:

mohsenfhm
11-11-2010, 09:23
سلام.

در مورد بلوتوث یه توضیحات اجمالی لطف میکنید؟
برای برقراری ارتباط با موبایلهای دیگه و....(اصلا" آیا امکان پذیر هست یا نه؟) :11:

برای انتقال اطلاعات با بلوتوث فقط در ورژنهای ۳ برنامه ای وجود داره و میشه ولی هنوز در نسخه ۴ برنامه ای نیومده :41:

hashemi_ali_reza
11-11-2010, 12:18
سلام ؛
می بخشید شاید سوالم تکراری باشه ولی چون زیاد از آیفون چیزی نمی دونم لطف کنید و راهنمایی بفرمایید :

وقتی آیفون 3gs رو می خوام بخرم چطوری از روی جعبه آکبند بفهم که آنلاک فکتوری هست ؟
چطوری بفهم که سیستم عامل اون چه ورژنی هست ؟

با سپاس

mahgan
11-11-2010, 16:20
سلام ؛
می بخشید شاید سوالم تکراری باشه ولی چون زیاد از آیفون چیزی نمی دونم لطف کنید و راهنمایی بفرمایید :

وقتی آیفون 3gs رو می خوام بخرم چطوری از روی جعبه آکبند بفهم که آنلاک فکتوری هست ؟

با سپاس

سلام

باید ببینی sydia روش نصبه یا نه بعد باید بیبنی ver 4.1 باشه تازه میتونی ازش 1 هفته مهلت بگیری تست کنی

payamf1
12-11-2010, 19:02
سلام

باید ببینی sydia روش نصبه یا نه بعد باید بیبنی ver 4.1 باشه تازه میتونی ازش 1 هفته مهلت بگیری تست کنی
لطف کنید اطلاعات درست و منطقی بدین.

سلام ؛

با سپاس

به تاپیک زیر بروید.

فرق نمیکنه چه فریموری باشه به هرحال اگر کنجکاوی میتونی از فروشنده بپرسی.

dragon2410
13-11-2010, 14:00
سلام من رو 4.0.1 جیل کردم بلاخره
اما هیچی روش ریخته نمیشه یعنی instal میکنه وقتی تموم میشه میگه قابل نصب روی آیفون شما نیست چه کنم؟
اگه نیاز هست اسکرینشات از ارور بذارم...

Mehrdad092000
14-11-2010, 14:41
سلام من رو 4.0.1 جیل کردم بلاخره
اما هیچی روش ریخته نمیشه یعنی instal میکنه وقتی تموم میشه میگه قابل نصب روی آیفون شما نیست چه کنم؟
اگه نیاز هست اسکرینشات از ارور بذارم...

شما باید از cydia فایل app sync 4.0 بریزید
از سورس زیر
cydia.hackulo.us

payamf1
20-11-2010, 21:35
از دوستان عزیز تازه وارد تقاضا میکنم برای طرح سوالات و مشکلات خود از تاپیک زیر استفاده کنند تا این تاپیک روال معمول خود را طی کند.

با تشکر

سوالات و مشکلات مبتدیان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mpeg
29-11-2010, 15:14
دوستان ببخشید اگه جای این سوال اینجا نیست
با 20 تومن هندزفری برای ایفون چی بگیرم
مال خدوم داغون شده دیگه کار نمیکنه فعلا دارم از 1 هدست 10 تومنی استفاده میکنم برای گوش دادن آهنگ بد نیست کیفیتش
الان فعلا پول دستم نسیت زیاد خرج کنم
الان با 20 تومن چی بگیرم
به غیر از کریتیو مدل 630i

Mehrdad092000
29-11-2010, 21:29
دوستان ببخشید اگه جای این سوال اینجا نیست
با 20 تومن هندزفری برای ایفون چی بگیرم
مال خدوم داغون شده دیگه کار نمیکنه فعلا دارم از 1 هدست 10 تومنی استفاده میکنم برای گوش دادن آهنگ بد نیست کیفیتش
الان فعلا پول دستم نسیت زیاد خرج کنم
الان با 20 تومن چی بگیرم
به غیر از کریتیو مدل 630i

شما برید این پیج سریعتر جواب میگیرید

HOJ-JAT
02-12-2010, 12:24
سلام ایا با وجود اومدن 4 هنوز هم 3gs تو بازار موجود هست یا نه؟ و قیمتش چنده؟

payamf1
02-12-2010, 15:15
سلام ایا با وجود اومدن 4 هنوز هم 3gs تو بازار موجود هست یا نه؟ و قیمتش چنده؟
آخرین قیمت آیفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Lavoro
11-12-2010, 12:39
دوستان سلام! من يه سوال دارم. دايي من الان آمريكاست و ميخواد ‍ژانويه بياد ايران. ازش خواستم يه آيفون بياره. خودش ميگه ميتونه 3gs برام بياره ولي لاكه هم ميتونه آيپاد 4 32 گيگ برام بياره. آيفونو ميگه 320 دلار و آيپاد تاچو ميگه 300 دلار. به نطر شما من چه كار كنم؟ آيفون لاك ميارزه كه 50 هزار تومن بابت هك بدم يا آيپاد بگيرم و گوشيمو نگه دارم؟ آيفون هك شده مشكل نداره؟ ممنون!

payamf1
11-12-2010, 13:43
قیمت آیفون اونقدری نیست که شما میگین. شما برای خرید مجبور به بستن قرارداد هستین و قیمت تمام شده گوشی خیلی بیشتر از این مقدار خواهد بود.

hhoushmand
11-12-2010, 20:46
با سلام.
آقا يه راهنمايي مي خواستم.
من ميخوام از يه جا يه 3gs دسته دوم بگيرم . از كجا بفهمم كه ايراد نداره يا موقع خريد چيشو بايد امتحان كنم؟
راستي چند بگه خوبه؟
بگيرم يا نه؟
چون با پولم مي تونم يه htc hd2 بگيرم از يه طرفم عشق iphon نم چيكار كنم ؟
ممنون ميشم از جوابتون.

Lavoro
11-12-2010, 21:46
اين رو ميدونم و همين جور فكر ميكردم اما 2 ماه پيش دو تا آيفون 3gs آورد بدون هيچ قرارداد و اين حرفا و به من گفت اگه بخوام ميتونم يه دونه اش رو بردارم اما ديدم سيم كارت ميني بهش ميخوره گفتم بدردم نميخوره.بعد يكي از دوستام به من گفت ميتونه سيم رو ميني كنه و به داييم گفتم آيفون رو ميخوام گفت داده به كسي و حالا باز ميخواد برام بياره. از چه طوريش من خبر ندارم. حالا با اين وضعيت شما چي ميگيد؟ آيفون رو كه نزديك 400 در مياد بخرم يا آيپاد 300 دلاري رو با گوشي خودم؟ ممنون!

payamf1
11-12-2010, 23:19
اين رو ميدونم و همين جور فكر ميكردم اما 2 ماه پيش دو تا آيفون 3gs آورد بدون هيچ قرارداد و اين حرفا و به من گفت اگه بخوام ميتونم يه دونه اش رو بردارم اما ديدم سيم كارت ميني بهش ميخوره گفتم بدردم نميخوره.بعد يكي از دوستام به من گفت ميتونه سيم رو ميني كنه و به داييم گفتم آيفون رو ميخوام گفت داده به كسي و حالا باز ميخواد برام بياره. از چه طوريش من خبر ندارم. حالا با اين وضعيت شما چي ميگيد؟ آيفون رو كه نزديك 400 در مياد بخرم يا آيپاد 300 دلاري رو با گوشي خودم؟ ممنون!
3GS با سیم کارتهای معمول کار میکنه و میکروسیم مختص آیفون 4 است.

به هرحال اگر اینطور باشه که شما میگید (که مطمئنم چنین چیزی امکان نداره) وسیله 400 دلاری که میشه باهاش زنگ هم زد بهتره

11223344
12-12-2010, 11:26
استاد سلام
زمانی که میخوام sms بدم نوشته های قبلی موجود در حافظه موبایل جای نوشته های فعلی را می گیرد
چجوری باید این مشکل را حل کرد

siafu
12-12-2010, 14:10
من از یکی از دوستان تو امریکا پرسیدم گفتش 600$ خرید iPhone براش در میاد... فکر کنم باید ببینی طرف با AT&T قرار داد داره یا نه انگار اگه داشته باشه هزینش خوب در میاد... یکم پیچیدس.

یه سوال دیگه این Unlock factory ها قضیش چیه؟ چرا پس تو سایت apple همچین چیزی وجود نداره؟

joe_satriani
12-12-2010, 19:15
یه سوال دیگه این Unlock factory ها قضیش چیه؟ چرا پس تو سایت apple همچین چیزی وجود نداره؟

با سلام
آنلاك فكتوري يعني اينكه اين گوشي رو هر جاي كره زمين ببري و هر سيم كارت اپراتوري رو توش بذاري جواب ميده

موفق باشيد.

ARMINYAZDANII
17-12-2010, 13:05
بله همین طور هست .
ولی ios 4.2.1 با سیم کرت های ایران نمی خونه . (فعلا ) کسی اگه روشی بلده بگه ما هم بدونیم .

m_f_sh_85
24-12-2010, 19:07
سلام دوستم يه 3gs داره ورژن 3.1.3 بود براش جيل كردم ميگفت بعضي مواقع error آپديت ميده بعد آنتن گوشي ميپره و بايد ريست كني دوباره من براش به 4.1 آپگريد كردم جيل هم كرده يه ماهي مشكلي نداشت باز ميگه هر چند وقت آنتن گوشي كامل ميره و بعد از چند لحظه بر ميگرده بهش گفتم سيم كارتتو عوض كن بازم فرقي نكرد گوشي هم آنلاكه به نظرتون مشكل چيه؟ با تشكر

joe_satriani
24-12-2010, 19:51
سلام دوستم يه 3gs داره ورژن 3.1.3 بود براش جيل كردم ميگفت بعضي مواقع error آپديت ميده بعد آنتن گوشي ميپره و بايد ريست كني دوباره من براش به 4.1 آپگريد كردم جيل هم كرده يه ماهي مشكلي نداشت باز ميگه هر چند وقت آنتن گوشي كامل ميره و بعد از چند لحظه بر ميگرده بهش گفتم سيم كارتتو عوض كن بازم فرقي نكرد گوشي هم آنلاكه به نظرتون مشكل چيه؟ با تشكر

با سلام
با چی واسش جیلبریک کردید؟

موفق باشید.

m_f_sh_85
25-12-2010, 11:22
با سلام
با چی واسش جیلبریک کردید؟

موفق باشید.

سلام وقتي به 4.1 ريستور كردم با green poison جيل كردم ولي وقتي سيديا رو گرفت شكلش نمي اومد مجبور شدم دوباره ريستور كنم و ايندفعه با limera1n جيل كردم كه شد

mohsenfhm
25-12-2010, 11:26
با اين تفاسير فكر كنم مشكل سخت افزاري داره :13:

m_f_sh_85
25-12-2010, 14:52
آخه گوشي رو آكبند خريد خودم براش جيلبريك كردم ممكنه به خاطر جيل باشه؟ اگه اينجوريه تا گوشيشو ريستور كنم بدون جيل حداقل ميشه بدون دردسر ازش استفاده كرد؟

behnam 207
31-12-2010, 11:25
سلام.آیفونمو با آیتونز آپدیت کردم به 4.2.1. اتفاقی که افتاد همه نرم افزارهای من پاک شد حتی سیدیا اما عوضش آنتن دهی گوشیم 10 برابر شد.مشکلی که دارم الان اینکه نصب نرم افزار خیلی خیلی سخت شده از همه مهمتر اینکه دیگه نمی تونم با بلوتوس آهنگ،عکس ... بفرستم.می خواستم بپرسم راهی هست بلوتوسش درست بشه؟خواهشن یکی کمک کنه.

reza_r
31-12-2010, 12:43
دوستان یک 3gs فردا دستم میرسه 8gb
گفته شده انلاک فکتوری هست!
میشه بنده رو راهنمایی کینن چطوری بدونم گوشی اک هست و انلاک!
الان بوت رام قدیم با جدید فرق داره؟چون تو اپدیت 4.1 همه رو جیلبریک کردن و با رستارت هم جیبریک میمونه!
در مورد سریال گوشی و باتری و هرچیزی که لازم هست لطفا بنده رو راهنمایی کنین:10:

yas_6969
31-12-2010, 13:42
سلام.آیفونمو با آیتونز آپدیت کردم به 4.2.1. اتفاقی که افتاد همه نرم افزارهای من پاک شد حتی سیدیا اما عوضش آنتن دهی گوشیم 10 برابر شد.مشکلی که دارم الان اینکه نصب نرم افزار خیلی خیلی سخت شده از همه مهمتر اینکه دیگه نمی تونم با بلوتوس آهنگ،عکس ... بفرستم.می خواستم بپرسم راهی هست بلوتوسش درست بشه؟خواهشن یکی کمک کنه.

شما باید گوشی رو دوباره جیلیبریک کنید از تاپیک زیر کمک بگیرید

برای بلوتوس فعلا نمیتونه کاری بکنی

joe_satriani
01-01-2011, 20:56
دوستان یک 3gs فردا دستم میرسه 8gb
گفته شده انلاک فکتوری هست!
میشه بنده رو راهنمایی کینن چطوری بدونم گوشی اک هست و انلاک!
الان بوت رام قدیم با جدید فرق داره؟چون تو اپدیت 4.1 همه رو جیلبریک کردن و با رستارت هم جیبریک میمونه!
در مورد سریال گوشی و باتری و هرچیزی که لازم هست لطفا بنده رو راهنمایی کنین:10:

با سلا م

موفق باشيد.

shahramcat
12-01-2011, 16:31
سلام

دوستان سوالی داشتم در مورد خرید 3GS 16gig دست دوم .....

یکی پیدا کردم مشکی تمیز میگه 610 تومن .
1- به این قیمت ارزش خرید داره ؟
2- موقع خرید چه چیزی رو باید چک کنم ؟

ممنون

shahramcat
13-01-2011, 12:01
سلام

دوستان سوالی داشتم در مورد خرید 3GS 16gig دست دوم .....

یکی پیدا کردم مشکی تمیز میگه 610 تومن .
1- به این قیمت ارزش خرید داره ؟
2- موقع خرید چه چیزی رو باید چک کنم ؟

ممنون

کسی از دوستان نیست من رو راهنمایی کنه ؟

ممنون

yas_6969
13-01-2011, 12:11
به نظر من یکم گرون من دست دوم خیلی تمیز برای یکی از دوستام خریدم 580 هزار
گوشی و ببینی متوجه میشی سالم یا نه ولی خوب تاچ و چک کن دکمه هوم اسپیکر گوشی و ...

alinasrollahi
15-01-2011, 01:02
با سلام
من تازه یه گوشی آیفون با آبونمان گرفتم وقتی میخواست جیلبرک کنم یکی از دوستانم بهم توصیه کرد که اینکار رو نکنم چونکه اگه اپل بفهمه گوشی رو قفل میکنه و کلأ میگه که خیلی خطرناکه حالا موندم که این ریکسش چقدر بزرگه؟
در ضمن هر وقت به کامپیوتر وصل میشم و میخواد سینکروزیرن کنه میگه که میخوام فریم رو از 4.1 به 4.2 ارتقا بدم حالا نمیدونم آیا باید اینکار رو بکنم و اینکه اصلأ سودی هم داره یا نه؟
ممنون

shahramcat
17-01-2011, 21:06
سلام

بهترین مکان برای خرید لوازم جانبی مثل Bumper / کیف / شیلد و .... در تهران کجا هست برای این گوشی ؟

ممنون

yas_6969
17-01-2011, 22:51
با سلام
من تازه یه گوشی آیفون با آبونمان گرفتم وقتی میخواست جیلبرک کنم یکی از دوستانم بهم توصیه کرد که اینکار رو نکنم چونکه اگه اپل بفهمه گوشی رو قفل میکنه و کلأ میگه که خیلی خطرناکه حالا موندم که این ریکسش چقدر بزرگه؟
در ضمن هر وقت به کامپیوتر وصل میشم و میخواد سینکروزیرن کنه میگه که میخوام فریم رو از 4.1 به 4.2 ارتقا بدم حالا نمیدونم آیا باید اینکار رو بکنم و اینکه اصلأ سودی هم داره یا نه؟
ممنون

با سلام
اصلا این طور نیست که اپل بفهمه گوشی و قفل میکنه اشتباه ذکر کردن جیلیبریک یک مقدار بسیار کم فقط تو سرعت تاثیر داره،که به نظر من تو ایران آیفون بدون جیلیبریک اصلا فایده نداره.
بله اون پیغام و میده ولی فعلا این کارو نکن چون جیلیبریک کامل برای 4.2.1 هنوز ارائه نشده.

yas_6969
17-01-2011, 23:18
سلام

بهترین مکان برای خرید لوازم جانبی مثل Bumper / کیف / شیلد و .... در تهران کجا هست برای این گوشی ؟

ممنون

اگر جنس اصل و خوب میخواید پاساژ پایتخت ولی اگه نه جنس معمولی پاساژ علاالدین

alinasrollahi
18-01-2011, 01:38
با سلام
اصلا این طور نیست که اپل بفهمه گوشی و قفل میکنه اشتباه ذکر کردن جیلیبریک یک مقدار بسیار کم فقط تو سرعت تاثیر داره،که به نظر من تو ایران آیفون بدون جیلیبریک اصلا فایده نداره.
بله اون پیغام و میده ولی فعلا این کارو نکن چون جیلیبریک کامل برای 4.2.1 هنوز ارائه نشده.
ممنون از اینکه جواب دادی ولی میخواستم بگم که من تو هلند هستم و فکر میکنید که حتی اگه تو هلند هم جیلبرک کنم مشکلی پیش نمیاد و سئوال بعدی اینه که برای این فیموری که الان گوشیم داره جیلبرک هست؟
4.1
05.14.02

yas_6969
18-01-2011, 09:43
ممنون از اینکه جواب دادی ولی میخواستم بگم که من تو هلند هستم و فکر میکنید که حتی اگه تو هلند هم جیلبرک کنم مشکلی پیش نمیاد و سئوال بعدی اینه که برای این فیموری که الان گوشیم داره جیلبرک هست؟
4.1
05.14.02

نخیر مشکلی پیش نمیاد میتونید از تاپیک زیر استفاده کنید

payamf1
18-01-2011, 13:54
4.1
05.14.02

شما با Contract خریداری کردید؟

اگر با Contract خریدین باید مواظب باشین چون اگر جیلبرک کنین گوشیتون از گارانتی خارج میشه

The Black Dahlia
18-01-2011, 17:30
آقا 3gs یه سال کارکرده رو چند میخرن؟

s-a-l-i-m
19-01-2011, 00:28
اولا این ماشین نیست که بگن 1000 تا کار کرده یا ...
تو وسایل دیجیتال حتی 1 روز هم استفاده بشن دست 2 میشن و کلا شرایطشون یکسانه و مهم ترین عاملش هم تمیز بودنشون و سالم بودن تمام وسایلش هست.

4870x2
19-01-2011, 00:31
فکر کنم بازار دسته دوم iPhone بسی افتضاح باشه
من بودم نمی فروختم: دی

alinasrollahi
20-01-2011, 00:20
شما با Contract خریداری کردید؟

اگر با Contract خریدین باید مواظب باشین چون اگر جیلبرک کنین گوشیتون از گارانتی خارج میشه
آره با قرداد دو ساله با تی موبایل گرفتم یعنی اگه یه گوشی جیلبرک شد دیگه نمیشه به حالت اولش برگرده؟
آقا موندم چیکار کنم از یه طرف خیلی دوست دارم گوشیم رو جیلبرک کنم تا از این برنامه های باحالش استفاده کنم و از طرف دیگه این چیزا.

Mehrdad092000
20-01-2011, 04:07
آره با قرداد دو ساله با تی موبایل گرفتم یعنی اگه یه گوشی جیلبرک شد دیگه نمیشه به حالت اولش برگرده؟
آقا موندم چیکار کنم از یه طرف خیلی دوست دارم گوشیم رو جیلبرک کنم تا از این برنامه های باحالش استفاده کنم و از طرف دیگه این چیزا.

نمیدونم اپل چجوری میفهمه
اما بعد جیلبریک با رستور میشه برگردوند اما بازم تحقیق کنید
----------------------------------------------------
چیزه خاصی نمیشه که به گارانتی نیاز باشه جیلبریک نکنید باید app هارو بخرید که هزینش زیاده

The Black Dahlia
20-01-2011, 13:57
اولا این ماشین نیست که بگن 1000 تا کار کرده یا ...
تو وسایل دیجیتال حتی 1 روز هم استفاده بشن دست 2 میشن و کلا شرایطشون یکسانه و مهم ترین عاملش هم تمیز بودنشون و سالم بودن تمام وسایلش هست.

کلا دستت درد نکنه گلم !
ولی فک کنم فرق ماشین با آیفنو بدونم !
اینایی که گفتی جواب من نبود فقط یه قیمت می خواستم ببینم با اینی که بم گفتن جور در میاد بدم بره یانه؟

shahramcat
24-01-2011, 20:11
سلام

من برای 3GS میخام تو خونه مودم وایرلس بگیرم . مودمی که میخام بگیرم Linksys 120N هست که وایرلس N داره .

کلا چه مودم بی سیمی براش بگیرم ؟

ممنون

joe_satriani
25-01-2011, 11:07
سلام

من برای 3GS میخام تو خونه مودم وایرلس بگیرم . مودمی که میخام بگیرم Linksys 120N هست که وایرلس N داره .

کلا چه مودم بی سیمی براش بگیرم ؟

ممنون

با سلام
هر مودم بي سيمي كه شما بگيريد اون جواب ميده و ميشناسه
فقط بحث كيفيت هست كه همين مدلي كه شما مد نظرتون هست بي نظيره

موفق باشيد.

shahramcat
29-01-2011, 13:38
سلام دوستان

برای داشتن Caller ID و Delivery باید برنامه جدا نصب کرد ؟
گوشی IOS 4.2.1 روش نصب هست و با آخرین نسخه Redsnow جیل شده .
چه کار باید بکنم که این 2 تا مشکل رو حل کنم ؟

ممنون

roteal2007
29-01-2011, 13:55

30 درصد قیمت حال کم کن میشه قیمتی استوک فروش حالا خط و خش و تمیزی هم توی قیمت استوک دخالت دارند...

samira_googleOne
07-02-2011, 16:00
با سلام
ممنون

اگر گوشي انلاك شده هست، نبايد آپديت كني. چون آنلاكش خواهد پريد
Jail هم ربطي به قفل نداره. ولي ديگه مثل قديم نمي توني از itunes استفاده كني

Sadra Juve
11-02-2011, 16:25
سلام بچه ها من ipod ام خاموش شد بعد وقتی روشنش میکنم دیگه بالا نمیاد !!!!

فروشنده گفت نباید خاموش شه ها ولی شارژم تموم شد تقریبا 1.5 پیش خریدم !!!

باید چی کار کنم تا دوباره بالا بیاد ؟

مرسی :10:

payamf1
12-02-2011, 13:31
سلام بچه ها من ipod ام خاموش شد بعد وقتی روشنش میکنم دیگه بالا نمیاد !!!!

فروشنده گفت نباید خاموش شه ها ولی شارژم تموم شد تقریبا 1.5 پیش خریدم !!!

باید چی کار کنم تا دوباره بالا بیاد ؟

مرسی :10:

اینجا محل درست مطرح کردن سوالتون نیست و باید در تاپیک iPod Touch مطرح میکردید.

روی لوگوی اپل گیر میکنه؟ اگه اینطوریه که باید ریستور کنی چاره ای نیست

amirtoty
21-02-2011, 14:43
iPhone 3.1.3 (7E18) 16GB
Model: MB496RS
تمیز
میخواستم ببینم چقدر ارزش داره؟
قیمت دست دوم
450$ خوبه؟

s-a-l-i-m
23-02-2011, 01:02
iPhone 3.1.3 (7E18) 16GB
Model: MB496RS
تمیز
میخواستم ببینم چقدر ارزش داره؟
قیمت دست دوم
450$ خوبه؟

نگفتی 3g هست یا 3gs ؟؟ قیمتی که تو دادی اگر 3gs باشه اره می ارزه.:5:

amirtoty
23-02-2011, 23:23
نگفتی 3g هست یا 3gs ؟؟ قیمتی که تو دادی اگر 3gs باشه اره می ارزه.:5:

۳جی دیگه!!!
جدی میرزه؟؟؟ یعنی بخرم!!!

فقط چرا این گوشی صداش انقدر ضعیفه؟؟؟

s-a-l-i-m
24-02-2011, 01:02
۳جی دیگه!!!
جدی میرزه؟؟؟ یعنی بخرم!!!

فقط چرا این گوشی صداش انقدر ضعیفه؟؟؟
من گفتم اگر 3gs باشه می ارزه.اگر 3g هست که فکر کنم گرونه...
صداش کمه دیگه..کاریش نمیشه کرد.:13:

amirtoty
24-02-2011, 11:05
من گفتم اگر 3gs باشه می ارزه.اگر 3g هست که فکر کنم گرونه...
صداش کمه دیگه..کاریش نمیشه کرد.:13:

پس یعنی ارزش نداره!

3gs که 600$ هست!!! با این قیمتا 3gs نمیدن که!

joe_satriani
24-02-2011, 21:55
پس یعنی ارزش نداره!

3gs که 600$ هست!!! با این قیمتا 3gs نمیدن که!

با سلام
بستگي داره كه تميز باشه
چقد كار كرده باشه
و .....

موفق باشيد.

siafu
28-02-2011, 20:27
سلام،

دوستان، من با توجه به علاقه شدیدی که به برند و محصولات اپل دارم تصمیم گرفتم iPhone 3GS 8GB رو با توجه به قیمت مناسبترش به iPhone 4 خریداری کنم فقط چند سوال داشتم.

1-وضعیت این گوشی در باز چجوریه؟ کمیاب که نیست؟
2-از لحاظ حافظه مشکلی ندارم و هشت گیگ کفایت میکنه ولی موضوع اینجاست که Processor گوشی چقدر ضعیف تر از iPhone 4 هست؟؟ کم نمیاره که؟
3-سیستم عامل 3GS رو میشه به آخرین ورژن iOS بروز کرد؟ اصلا تولیدات اخیر از این گوشی با سیستم عامل مشابه iPhone 4 عرضه می شوند؟
4-در بازار برای این گوشی افت قیمت خاصی رو که شاهد نخواهیم بود؟؟ آخرین قیمتش چنده؟ (آنلاک فکتوری)
5-به عنوان یک موزیک پلیر چقدر واقعا قوی هست؟ (این مورد برام خیلی مهمه) دوربینش اصلا برام مهم نیست
5-کلا خرید این گوشی رو تو این مقطع زمانی چگونه ارزیابی می کنید؟

دلایل من برای خرید این گوشی: تاچ اسکرین عالی - سیستم عامل و پوشش نرم افزاری فوق العاده - طراحی خوب - موزیک پلیر عالی - و در آخر اپل بودن آن است!!!

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

mohsenfhm
28-02-2011, 22:14
سلام،

دوستان، من با توجه به علاقه شدیدی که به برند و محصولات اپل دارم تصمیم گرفتم iPhone 3GS 8GB رو با توجه به قیمت مناسبترش به iPhone 4 خریداری کنم فقط چند سوال داشتم.

1-وضعیت این گوشی در باز چجوریه؟ کمیاب که نیست؟

سلام

خير كمياب نيست و در حال حاضر توليد ميشه

2-از لحاظ حافظه مشکلی ندارم و هشت گیگ کفایت میکنه ولی موضوع اینجاست که Processor گوشی چقدر ضعیف تر از iPhone 4 هست؟؟ کم نمیاره که؟

كم نمياره ولي خيلي كمتر از آيفون 4 هست
3
-سیستم عامل 3GS رو میشه به آخرین ورژن iOS بروز کرد؟ اصلا تولیدات اخیر از این گوشی با سیستم عامل مشابه iPhone 4 عرضه می شوند؟

بله - بله

4-در بازار برای این گوشی افت قیمت خاصی رو که شاهد نخواهیم بود؟؟ آخرین قیمتش چنده؟ (آنلاک فکتوری)

فكر كنم 650 ديگه ارزونتر نميشه

5-به عنوان یک موزیک پلیر چقدر واقعا قوی هست؟ (این مورد برام خیلی مهمه) دوربینش اصلا برام مهم نیست

عالي و فوق العاده

5-کلا خرید این گوشی رو تو این مقطع زمانی چگونه ارزیابی می کنید؟

خوبه ولي اگر ميتوني هزينه كنيد و آيفون 4 بخريد :13:

دلایل من برای خرید این گوشی: تاچ اسکرین عالی - سیستم عامل و پوشش نرم افزاری فوق العاده - طراحی خوب - موزیک پلیر عالی - و در آخر اپل بودن آن است!!!

همش رو شامل ميشه

siafu
01-03-2011, 12:21
خیلی خیلی ممنونم
اگر دوربین HD ایش بدردم میخورد یا مالتی تسکینگش برای اهمیت خاصی داشت میخردیم ولی فکر میکنم حداقل برای من امکانات اضافه شده به iPhone 4 زیاد کاربردی نیست. هرچند موضوع مالیش از همه مهمتره که به بودجه من نمیخوره. بهترین جا برای خرید کجاست؟؟

mohsenfhm
01-03-2011, 14:55
خیلی خیلی ممنونم
اگر دوربین HD ایش بدردم میخورد یا مالتی تسکینگش برای اهمیت خاصی داشت میخردیم ولی فکر میکنم حداقل برای من امکانات اضافه شده به iPhone 4 زیاد کاربردی نیست. هرچند موضوع مالیش از همه مهمتره که به بودجه من نمیخوره. بهترین جا برای خرید کجاست؟؟

از جای مطمئن بخرید :13:

به شرط آلاک بگیرید :13:

سعی کنید با ضمانت کامتل نخرید

بدون ضمانت بهتر از کامتل هست:13:

mrsib66
01-03-2011, 16:24
قیمتش الان تو بازار چنده؟

siafu
01-03-2011, 20:49
از جای مطمئن بخرید :13:

به شرط آلاک بگیرید :13:

سعی کنید با ضمانت کامتل نخرید

بدون ضمانت بهتر از کامتل هست:13:

خوب میشه جای مطمئن معرفی کنید؟؟
موقع خرید به چه چیز هایی توجه کنم؟

joe_satriani
02-03-2011, 20:45
خوب میشه جای مطمئن معرفی کنید؟؟
موقع خرید به چه چیز هایی توجه کنم؟

با سلام
مهمترين نكته اينه كه زماني كه از ميخواد بهتون بده دقت كنيد كه حتما پلمپ باشه - يعني كاور پلاستيكيش حتي باز نشده باشه

موفق باشيد.

Doctor.Freeman
02-03-2011, 22:04
اینم یادت نره :
حتما تو فاکتور بنویسه آنلاک فکتوری .
( حتما )
موفق باشی ...:40::11:

siafu
04-03-2011, 22:42
خیلی ممنون از همگی
پس شد قبل از خرید از پلمپ بودن و آنلاک بودن مطمئن بشم. گارانتی چی؟ داشته باشه؟
نکته دیگه ای نمونده؟

siafu
08-03-2011, 16:10
سلام
من گوشی رو دیشب گرفتم 8GB iPhone3GS آنلاک فکتوری به شرط رفرش نبودن که همه اینها رو توی فاکتور قید کرد. 700 تومن
گوشی هم براحتی بعد از وصل شدن به iTunes اکتیو شد. Part number و شماره مدل گوشی همشون با اون چیزایی که رو جعبه و Setting و پشت گوشی وجود داشت برابر بود. مشکلی نیست

سریال نامبر گوشی هم توی سایت اپل زدم اومد همچنین Model no رو هم توی اپل سرچ کردم مشخصات گوشی خودم رو آورد

فقط دو نکته،
یکی اینکه بالای گوشی سمت چپ کنار اسپیکرش یه 3 نقطه دایره ای شکل منظم که خیلی محوه و در نور خورشید دیده میشه پیدا کردم... اینا سنسورن؟؟؟ چین اینا؟ همه اینو دارن؟
دومی اینکه پشت بدنه گوشی کلمه 3GS8GB وجود نداره. البته پارت نامبر گوشی رو سرچ کردم یه مدل 3gs 8gb دقیقا مثل مال خودم آورد.

Bs_panzer
08-03-2011, 19:29
دوستان این اسپیکر سمت راستم از کار افتاده علتش چیه ؟ خرجش چه قدره به نظرتون ؟ apple care هم ندارم ! :دی

mojtaba_14
08-03-2011, 19:56
سمت راستی که اسپیکر نیست!میکروفونه!:20:

Bs_panzer
12-03-2011, 18:09
سمت راستی که اسپیکر نیست!میکروفونه!:20:

lمطمئنی ؟ اااا عجب سوتی دادم ! مطمئنی ؟

آخه یه بار افتاد از جیبم یه 7-8 تا چرخ خورد :دی بعد یه بار زنگ خورد دقت کردم دیدم فقط از یکیش میاد !

نگو میکروفونه ! :27: \

joe_satriani
12-03-2011, 20:39
lمطمئنی ؟ اااا عجب سوتی دادم ! مطمئنی ؟

آخه یه بار افتاد از جیبم یه 7-8 تا چرخ خورد :دی بعد یه بار زنگ خورد دقت کردم دیدم فقط از یکیش میاد !

نگو میکروفونه ! :27: \

با سلام
همينطور كه دوستمون گفتن اون ميكروفون هست
سمت چپي هم اسپيكر هست

موفق باشيد.

hassanbar2000
13-03-2011, 11:15
سلام

من میخوام جی اس بخرم میگن فقط هشت گیگش هست به نظر شما هشت گیگش کافیه برای بازیها و برم افزارهاش؟

فوری جواب بدبد لطفا

joe_satriani
13-03-2011, 11:59
سلام

من میخوام جی اس بخرم میگن فقط هشت گیگش هست به نظر شما هشت گیگش کافیه برای بازیها و برم افزارهاش؟

فوری جواب بدبد لطفا

با سلام
کی همچین حرفی رو زده؟ :31:
مگه میشه نباشه !!!
8 گیگ خیلی کمه

موفق باشید.

Mojtaba-MCI
14-03-2011, 12:14
سلام

فوری جواب بدبد لطفا
جی اس منظور 3 جی اسه؟!
قبل از اینکه بخری توصیه میکنم فعلا صبر کنی.
چون اوایل تابستون زمانیه که اپل از آیفون های جدید رونمایی میکنه.
چیزی به تابستون نمونده ، آیفون بعدی قطعا بهتر و قوی تر از آیفون 4 هست ، چه برسه به 3 جی اس!
البته این نظر شخصیه...
8 گیگ هم فضای به نسبت خوبیه برای ذخیره ی بازی یا نرم افزار ، بستگی به استفاده ی خودت داره!

hassanbar2000
14-03-2011, 17:52
سلام یه تری جی اس 16 گیگ گرفتم 570 (سفید) بسیار تمیز

سی دی همراهش نبود
ا یو اس بی وصل میکنم به کامپیوتر فقط البومشو میاره چطور روش آهنگ بریزم

راستی همه شارژمو خورد یک ساعته

کلی سوال دارم آموزششو کسی نداره ؟؟؟؟

payamf1
14-03-2011, 22:28
اگر همه رو بخوایم همینجا بگیم که 30 40 صفحه میخواد!!! شما بگردی همه جور آموزشی هست و براحتی میتونی تکنسین آیفونت !!! بشی... :دی

در ضمن برای استفاده از گوشی باید برنامه iTunes رو دانلود کنی

hassanbar2000
16-03-2011, 11:29
ای قربونش

مرسی یه لینک برام بزارین اموزش

payamf1
16-03-2011, 12:44
ای قربونش

مرسی یه لینک برام بزارین اموزش

payamf1
19-03-2011, 22:11
سلام
به ه نظر شما iphone 3gs که با قیمت 150000 تومان و چینی است خوب کار میکنه ؟ یا مثل بقیه اجناس چینی زود خراب میشه ؟
و فروشنده میگه 1 سال خوده مغازش ضمانت میکنه
این گوشی آیفون نیست دوست عزیز...

mohsenfhm
20-03-2011, 12:58
میدونم
میخوام بدونم جنسش خوبه یا نه؟

خیر به هیچ وجه

از من میشنوید بیخودی پولتون رو هدر ندید :13: مفت هم ارزش نداره :13::31:

hassanbar2000
22-04-2011, 20:11
سلام

برو بچ من برنامه رو گوشیم ریختم تا دلتون بخواد ولی یه مشکلی که دارم اینه که گوشیم 11 صفحه بیشتر نشون نمیده تو قسمت سرچ اسم نرم افزار رو میزنم میاد ولی صفحاتم کفاف نمیده

به نظر شما چطور صفحات بیشتری اضافه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی بلوتوس و کیبورد فارسی و دلیوری اس ام اس و اون برنامه ای که اسم شماره تلفن رو میندازه رو میخوام ورژن 4.2.1
خودم دارم ولی اجرا نمیشن اگه کسی داره بزاره ممنون

Mehrdad092000
22-04-2011, 21:57
سلام

برو بچ من برنامه رو گوشیم ریختم تا دلتون بخواد ولی یه مشکلی که دارم اینه که گوشیم 11 صفحه بیشتر نشون نمیده تو قسمت سرچ اسم نرم افزار رو میزنم میاد ولی صفحاتم کفاف نمیده

به نظر شما چطور صفحات بیشتری اضافه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی بلوتوس و کیبورد فارسی و دلیوری اس ام اس و اون برنامه ای که اسم شماره تلفن رو میندازه رو میخوام ورژن 4.2.1
خودم دارم ولی اجرا نمیشن اگه کسی داره بزاره ممنون
سلام
برای صفحه های بیشتر باید overboard ورژن 1.2.7نصب کنی از cdyia
همچنین میتونی Infiniboard نصیب کنی

برای بلوتوث celest باید نصب کنی طبق اموزش که تو سایت هست برو
برای دلیور هم iphonedelivery
برای شماره هم caller id

hassanbar2000
24-04-2011, 22:09
قربون داداش

این برنامه ای دی کالر نصب نمیشه رو گوشیم

اور بورد هم نمیشه صفحه سیدیا ارور میده

بلوتوثم نمیدونم

دستت درد نکنه اموزش کجاست؟؟؟؟؟؟

Mehrdad092000
25-04-2011, 03:05
قربون داداش

این برنامه ای دی کالر نصب نمیشه رو گوشیم

اور بورد هم نمیشه صفحه سیدیا ارور میده

بلوتوثم نمیدونم

دستت درد نکنه اموزش کجاست؟؟؟؟؟؟

شاید با فریمور هماهنگ نیست
توربورد اخرین ورژنشو باید نصب کنی که با 4.2.1 هماهنگه این سورس ببین داره
ihacksrepo.com

اموزش باید توی سایت باشه بگرد هست

YOUCOM
30-04-2011, 23:12
این جریان قیمتی که تو سایت اپل زده چیه؟ ینی چی 49 دلار؟؟

joe_satriani
01-05-2011, 17:28
این جریان قیمتی که تو سایت اپل زده چیه؟ ینی چی 49 دلار؟؟

با سلام
اون یعنی اینکه گوشی آیفون 3gs لاک هست
یعنی این رو که بخرید باید با یه شرکت فناوری ارتباطی مخابراتی مثه AT&T قرارداد ببندید و ازش سرویس بگیرید
اون زیاد به کاره ما نمیاد

موفق باشید.

pedramakaay
03-05-2011, 22:32
سلام دوستان...

من ورژن موبايلم 3.1.2 هست...مي خوام بكنمش 4.3.1...چطوري بايد آپگريد كنم؟ جيل بريكش چطوريه؟

خودم بكنم يا بايد بدم بيرون؟...قيمت آپگريد كردن چنده بيرون؟

در ضمن مي خواستم بدونم 4.3.1 بهتره ديگه از 3.1.2.....مشكلي چيزي كه نداره اين 4.3.1 ؟

با تشكر...

joe_satriani
04-05-2011, 18:21
سلام دوستان...

من ورژن موبايلم 3.1.2 هست...مي خوام بكنمش 4.3.1...چطوري بايد آپگريد كنم؟ جيل بريكش چطوريه؟

خودم بكنم يا بايد بدم بيرون؟...قيمت آپگريد كردن چنده بيرون؟

در ضمن مي خواستم بدونم 4.3.1 بهتره ديگه از 3.1.2.....مشكلي چيزي كه نداره اين 4.3.1 ؟

با تشكر...

با سلام
دوست عزیز شما گوشی رو کامپیوتر وصل کنید و ومنتظر باشید به آیتونز وصل بشه
سپس از داخل آیتونز به آخرین آپدیت بذارید آپدیت کنه گوشی رو
اما برای اینکار باید از اینترنت ADSL استفاده کنید
چون حدود 500 مگابایت رو باید دریافت کنه از طریق اینترنت
و یا اینکه از تاپیک زیر فریمور مورد نظر رو دانلود کنید

دانلود فریمور های آیفون و آیپاد تاچ و آیپد (همه)

و اما برای جیلبریک :
بعد از اینکه آپدیت کردید به تاپیک زیر برید:

جیلبرک Untethered برای iOS4.3.1 رلیز شد!

موفق باشید.

pedramakaay
10-05-2011, 19:31
خيلي ممنون از راهنمايي شما...

يك سوال ديگر هم دارم...اگر app ها رو دانلود و از طريق كامپيوتر و با آيتونز بريزيم بازي هايي كه تو خود موبايل با اينستاليوس دانلود كرديم ميپره؟

joe_satriani
10-05-2011, 19:54
خيلي ممنون از راهنمايي شما...

يك سوال ديگر هم دارم...اگر app ها رو دانلود و از طريق كامپيوتر و با آيتونز بريزيم بازي هايي كه تو خود موبايل با اينستاليوس دانلود كرديم ميپره؟

با سلام
چون داخل آيتونز اون بازي ها معرفي نشدن و كپي نشدن بله پاك ميشه

موفق باشيد.

.:PAR3A:.
10-05-2011, 20:50
مال من این طوری نشد ، وقتی وصل کردم به آیتونز ، اپ های اینستالوس پاک نشدن بلکه رفتن توی لایبرری آیتونز...

vroom
10-05-2011, 20:56
سلام دوستان:20:

آخرین ورژنی که میشه آنلاک کرد چیه؟ 4.2.1 ؟
ممنون

payamf1
10-05-2011, 22:28
سلام دوستان:20:

آخرین ورژنی که میشه آنلاک کرد چیه؟ 4.2.1 ؟
ممنون
بله دوست عزیز (برای 3G و 3GS)

pedramakaay
10-05-2011, 22:36
با سلام
چون داخل آيتونز اون بازي ها معرفي نشدن و كپي نشدن بله پاك ميشه

موفق باشيد.

دوست عزيز راهي نيست تا برنامه هاي اينستالوس رو ببريم تو آيتنوز و بعد برنامه هايي كه با pc دانلود كرديم را هم به آن اضافه كرده و همه رو با هم سينك كنيم؟

Doctor.Freeman
10-05-2011, 23:01
دوست عزيز راهي نيست تا برنامه هاي اينستالوس رو ببريم تو آيتنوز و بعد برنامه هايي كه با pc دانلود كرديم را هم به آن اضافه كرده و همه رو با هم سينك كنيم؟

فکر نکنم بشه .

خوب به نظر من شما همون فایل های دانلودی رو از تو Instalous مستقیم بریز تو گوشی . بهتر نی ؟ :40:

vroom
11-05-2011, 21:29
سلام:20:

خب ورژن گوشی من 4.2.1 بود با بیس بند 05.15.04 و البته لاک بود
تنظیمات گوشی رو ریست کردم که دیدم ای داد بیداد میگه باید اکتیوت کنی
یکمی بهش ور رفتم و خرابترش کردم:دی الان روی لوگوی اپل گیر کرده:19:
یعنی با Redsnow0.96b6 جیلبریک کردم و مراحل رو هم کامل انجام دادم ولی خب وقتی ریست شد روی لوگوی اپل گیر کرده
حالا چیکار کنم؟

ممنون:20:

payamf1
12-05-2011, 06:54
با Redsnow0.96b6 جیلبریک کردم و مراحل رو هم کامل انجام دادم
منظورتون از اینکه مراحل رو کامل انجام دادید اینه که بیس باند رو به 6.15 بردید؟

شما اول ریستور میکنی.... بعدش با redsn0w هم بیس باند رو عوض میکنی و هم جیلبرک میکنی بعدش از سیدیا ultrasn0w رو نصب میکنی و گوشی آنتن خواهد داد.

vroom
12-05-2011, 09:01
منظورتون از اینکه مراحل رو کامل انجام دادید اینه که بیس باند رو به 6.15 بردید؟

شما اول ریستور میکنی.... بعدش با redsn0w هم بیس باند رو عوض میکنی و هم جیلبرک میکنی بعدش از سیدیا ultrasn0w رو نصب میکنی و گوشی آنتن خواهد داد.

ممنون بابت پاسخ:11:

مگهredsn0w بیس بند رو هم تغییرمیده؟:دی
من فرم ور 4.2.1رو به برنامه دادم و مراحلی که گفت رو انجام دادم
بعدش روی گوشی هم 1 چیزایی نوشت و عکس 1 آناناس هم اومد :دی ولی گوشی که ریستارت شد روی لوگوی اپل گیر کرد:41: (در حقیقت این کار رو کردم که بتونم گوشی رو اکتیوت کنم)

حالامن دقیقاً چیکار باید بکنم؟
ایتونز هم گوشی رو نمیشناسه.....حالا چطوری باید ریستور کنم؟

vroom
12-05-2011, 14:24
ممنون بابت پاسخ:11:

مگهredsn0w بیس بند رو هم تغییرمیده؟:دی
من فرم ور 4.2.1رو به برنامه دادم و مراحلی که گفت رو انجام دادم
بعدش روی گوشی هم 1 چیزایی نوشت و عکس 1 آناناس هم اومد :دی ولی گوشی که ریستارت شد روی لوگوی اپل گیر کرد:41: (در حقیقت این کار رو کردم که بتونم گوشی رو اکتیوت کنم)

حالامن دقیقاً چیکار باید بکنم؟
ایتونز هم گوشی رو نمیشناسه.....حالا چطوری باید ریستور کنم؟

خب الان آیتونز گوشی رو شناخت:8:
ولی وقتی میخوام به 4.2.1 ریستور کنم ارور 3194 میده
فایل hosts رو هم ویرایش کردم ولی بازم همون ارور رو میده
ممنون میشم راهنمایی کنید:20:

resident
13-05-2011, 21:39
سلام دوستان،
یه آیفون 3Gs دارم (مال خودم نیست)، حدودا مال 2-3سال پیش حداقل. از انگلیس فرستادن، و قبل از اینکه بفرستن برنامه ها و بازی ها و موزیک های خیلی زیادی توش ریخته بودن اونجا. از سیم کارت 912 هم استفاده میکنم (از اون جهت میگم که قفل شبکه ای مثلا T-Mobile نیست). با وجود اون همه برنامه هیچ برنامه ای برای بلوتوث و فایل اکسپلورر نداره.
حالا من میخوام این گوشی رو درست کنم (آزاد شدن بلوتوث، ترجیحا نسخه جدید سیستم عاملش و...) اگر امکان پشتیبان گرفتن از آهنگ ها هستش که ترجیح میدم پشتیبان بگیرم اگر نه اصلا مهم نیست.
یه شرح کوچیکی هم بدم که چند وقت پیش وقتی با وایرلس وصلش کردم اینترنت توی cydia اومدم ifile و ibluenova رو دانلود کنم که یهو از cydia پرید بیرون و از اون موقع به بعد دیگه وارد cydia که میشه بعد چند ثانیه میپره بیرون. الان هم که با itunes اون دو تا برنامه رو ریختم وقتی میزنم برنامه فقط یک ثانیه میاد و بعدش میپره بیرون.
لطفا از اول راهنمایی کنید که باید دقیقا چه کارهایی انجام بدم؟ من پست یا تایپیک خاصی پیدا نکردم، اگر هست آدرسش رو بدید اونجا مطرح کنم ممنون میشم.
:11:

shahriar_669
23-05-2011, 13:42
سلام به همگی
من میخواستم رو گوشیم (3gs) وی پی ان بزارم رفتم تو صفحش یه سری کلمات تخصصی داشت متوجه نشدم چی رو وارد کنم اگه یکی از دوستان لطف کنه بگه باید جلوی اصطلاحا چی پر کنم ممنون میشم؟:11:

joe_satriani
23-05-2011, 18:32
سلام به همگی
من میخواستم رو گوشیم (3gs) وی پی ان بزارم رفتم تو صفحش یه سری کلمات تخصصی داشت متوجه نشدم چی رو وارد کنم اگه یکی از دوستان لطف کنه بگه باید جلوی اصطلاحا چی پر کنم ممنون میشم؟:11:

با سلام

در فیلد اول توضیحات بدید که مثلا اسم وی پــی ان چیه
در قسمت دوم باید سرور وی پــی ان که شامل آدرس یا آی پی هست رو وارد کنید
در قسمت اکانت هم یوزر نیم رو وارد کنید
گزینه بعدی همون off باشه
بعد هم در پسورد ، کلمه ی عبور رو وارد کنید
بقیه فیلدها رو دست نزنید
سپس ذخیره کنید.

موفق باشید.

g_soroor
15-06-2011, 19:11
سلام من یه مودم داشتم که وایرلس نداشت فقط adsl بود یه مودم smc گرفتم فقط برای وصل شدن با موبایل اما الان فقط با pc میشه وصل شد گوشی می شناسه وایرلسو اما پسوورد که می دم join نمیشه. از جاهای دیگه با گوشیم با وایرلس وصل شدم اما اینجا نمیشه باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید

g_soroor
18-06-2011, 10:33
چرا کسی جواب منو نمیده؟؟:41:

resident
18-06-2011, 16:59
سلام من یه مودم داشتم که وایرلس نداشت فقط adsl بود یه مودم smc گرفتم فقط برای وصل شدن با موبایل اما الان فقط با pc میشه وصل شد گوشی می شناسه وایرلسو اما پسوورد که می دم join نمیشه. از جاهای دیگه با گوشیم با وایرلس وصل شدم اما اینجا نمیشه باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید

نوع کدگذاری ارتباط رو تغییر بدید!
رمز گذاشتید؟

joe_satriani
19-06-2011, 17:45

با سلام
دوست عزیزم یه دور قابلیت WAN مودم رو غیرفعال کنید ودوباره فعالش کنید
و همینطور که دوستمون هم گفتن کدگذاری پسورد و اتصالتون رو هم تغییر بدید .

موفق باشید.

hamed_iran63
10-07-2011, 17:32
سلام به همگی.

من تا چند روز پیش N86داشتم و از جی پی اس اون راضی بودم.چون نقشه شهرش کامل بود.اما الان تصمیم به خریدآیفون (3gs) دارم.
میخوام بدونم از جی پی اس این گوشی توی ایران میشه استفاده کرد (نقشه های اینجا رو داره)یانه؟

پیشاپیش از راهنمایی شما عزیزان ممنوم:11:

joe_satriani
11-07-2011, 16:51
سلام به همگی.

من تا چند روز پیش N86داشتم و از جی پی اس اون راضی بودم.چون نقشه شهرش کامل بود.اما الان تصمیم به خریدآیفون (3gs) دارم.
میخوام بدونم از جی پی اس این گوشی توی ایران میشه استفاده کرد (نقشه های اینجا رو داره)یانه؟

پیشاپیش از راهنمایی شما عزیزان ممنوم:11:

با سلام
بله که داره
نرم افزارهای راهبری مختلف و کاملی هم داره برای navigation .
فقط باید نقشه ها رو اگه آنلاین هستید لود کنه واستون و اگه آفلاین میخواید تهیه کنید.

موفق باشید.

soroush20
11-07-2011, 18:23
با سلام
بله که داره
نرم افزارهای راهبری مختلف و کاملی هم داره برای navigation .
فقط باید نقشه ها رو اگه آنلاین هستید لود کنه واستون و اگه آفلاین میخواید تهیه کنید.

موفق باشید.

سلام

منم قصد خرید این گوشی رو دارم.
داشتم این قسمت از فروم رو میخوندم که به این سوال جالب دوستمون رسیدم.

یه چیزی برام سوال شده که ممنون میشم دوستان جوابشو به بنده بدن.

منظور شما رو از آنلاین یا آفلاین متوجه نمیشم!!!

میشه جداگونه نقشه هارو با کامپیوتر دانلود کرد و توی گوشی ریخت و لود کرد؟

منظورم اینه که بدون اینکه گوشی به اینترنت وصل بشه ما بتونیم از برنامه استفاده کنیم.

یعنی فقط از جی پی اس گوشی استفاده کنیم.

joe_satriani
11-07-2011, 18:35
سلام

منم قصد خرید این گوشی رو دارم.
داشتم این قسمت از فروم رو میخوندم که به این سوال جالب دوستمون رسیدم.

یه چیزی برام سوال شده که ممنون میشم دوستان جوابشو به بنده بدن.

منظور شما رو از آنلاین یا آفلاین متوجه نمیشم!!!

میشه جداگونه نقشه هارو با کامپیوتر دانلود کرد و توی گوشی ریخت و لود کرد؟

منظورم اینه که بدون اینکه گوشی به اینترنت وصل بشه ما بتونیم از برنامه استفاده کنیم.

یعنی فقط از جی پی اس گوشی استفاده کنیم.

با سلام
دقیقا منظور من از آنلاین و آفلاین همین بود که شما اگه نقشه ها رو نداشته باشید برای لود کردن و استفاده از نرم افزارهای جی پی اس باید به اینترنت وصل باشید و نقشه ها رو همونجا به صورت لحظه ای دریافت کنن
اما اگه از قبل نقشه ها رو داشته باشید به صورت آفلاین اگه اینترنت هم نداشته باشید نقشه ها رو دارید.
نقشه هاش قابل دریافت هست اما نه اونقدرا راحت
یکم باید سرچ و این سایت اون سایت زیاد رفت.

موفق باشید.

soroush20
12-07-2011, 19:33
دوباره سلام.

مارفتیم یه سرچی کردیم و دوباره اومدیم.البته با سوال آمدیم:20:

سوالم اینه که سیستم عامل اپل اندروید هست؟
آز نرم افزار گوگل مپ برای اپل استفاده میشه دیگه؟ نه؟

amirtoty
12-07-2011, 19:35
3g تمیز خریدارم...

joe_satriani
12-07-2011, 19:50
دوباره سلام.

مارفتیم یه سرچی کردیم و دوباره اومدیم.البته با سوال آمدیم:20:

سوالم اینه که سیستم عامل اپل اندروید هست؟
آز نرم افزار گوگل مپ برای اپل استفاده میشه دیگه؟ نه؟

با سلام
نه دیگه سیستم عامل اپل مکینتاش هست.
به صورت مجزا از آندروید و ویندوز و ..... هست.
سیستم عامل مک توسط خود شرکت اپل ساخته شده و در حال حاظر روی تمامی دستگاههای این شرکت نظیر آیفون آیپد و آیپاد و ....نصب میشه.
و خیلی بهتر از آندروید و ویندوز فون هست.
بله . کلی نرم افزار داره برا ی اینکار
نرم افزار گوگل ارث داری به همین خوبیه ویندوز.

موفق باشید.

BOROKI1
12-07-2011, 20:02
الان خرید این گوشی ارزش داره؟ واسه خرید

ownam
15-07-2011, 12:21
سلام دوستان الا قیمت 3gsچنده اگه میشه حافظه های مختلقش رو بگین....
الان ارزش خرید داره یا نه؟؟؟

pedramakaay
21-07-2011, 17:42
سلام...

لطفا يك برنامه براي گرفتن عكس از صفحه آيفون معرفي كنيد...

Doctor.Freeman
21-07-2011, 19:37
سلام...

لطفا يك برنامه براي گرفتن عكس از صفحه آيفون معرفي كنيد...

دکمه Home رو بزن بعد بلافاصله Power رو بزن - این بهترین نرم افزاره :31:

Nokia_My_Life
26-07-2011, 00:00
با سلام
نه دیگه سیستم عامل اپل مکینتاش هست.
به صورت مجزا از آندروید و ویندوز و ..... هست.
سیستم عامل مک توسط خود شرکت اپل ساخته شده و در حال حاظر روی تمامی دستگاههای این شرکت نظیر آیفون آیپد و آیپاد و ....نصب میشه.
و خیلی بهتر از آندروید و ویندوز فون هست.
بله . کلی نرم افزار داره برا ی اینکار
نرم افزار گوگل ارث داری به همین خوبیه ویندوز.

موفق باشید.
Macintosh سیستم عامل لپتاپ ها و کامپیوتر های اپل هست و نام سیستم عامل
iPhone iPod , iPad این هستش iOS که ورژن 5 اون در راه هست البته نسخه بتاش اومده که مخصوص برنامه نویس های iOS هستش...
آندروید مال شرکت گوگل هستش که در حال حاضر روی بعضی از گوشی های جدید سامسونگ نظیر Galaxy و گوشی های HTC وجود داره...
رقابت سختی بین این دو وجود داره باید دید که iOS 5 چه کار میکنه...
برای اطلاعات بیشتر میتونید اینجارو ببینید:

Nokia_My_Life
26-07-2011, 00:05
الان خرید این گوشی ارزش داره؟ واسه خرید
بستگی به استفادت از گوشی داره
آیفون مشتری های مخصوص خودش رو داره و با توجه به اینکه ما تو ایرانیم با یه سری مشکلات ممکنه مواجه بشید اگر اهل دانلود و برنامه و حال کردن با گوشی نیستید سمت آیفون نرید چون بعد از 2 ماه میفروشیدش...

soroush20
06-08-2011, 00:13
سلام دوستان

منم میخواستم کار کرده این گوشی روبخرم اما ترس از این دارم که گوشی مشکلی داشته باشه و گوشی خراب رو به جای سالم بهم بدن.چون تجربه ای ندارم از این گوشی خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم که چه جوری متوجه بشم که این گوشی کار کرده ای که دارم میخرم سالمه یا نه؟

سوال دیگه ای که داشتم اینه که 16گیگش با32گیگش چقدر تفاوت قیمت دارن؟

ممنون میشم که دوستان راهنماییم کنن تا منم به جمع داردگان اپل بپیوندم:20::40:

---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------

دوستان اگه یه حدود قیمتی از کارکرده ی این گوشی بدن ممنون میشم

n.a.b.a.t
06-08-2011, 14:23

soroush20
06-08-2011, 18:25
سلام دوستان

منم میخواستم کار کرده این گوشی روبخرم اما ترس از این دارم که گوشی مشکلی داشته باشه و گوشی خراب رو به جای سالم بهم بدن.چون تجربه ای ندارم از این گوشی خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم که چه جوری متوجه بشم که این گوشی کار کرده ای که دارم میخرم سالمه یا نه؟

ممنون میشم که دوستان راهنماییم کنن تا منم به جمع داردگان اپل بپیوندم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------

joe_satriani
07-08-2011, 20:03
سلام دوستان

ممنون میشم که دوستان راهنماییم کنن تا منم به جمع داردگان اپل بپیوندم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------

با سلام
خوب طبیعتا مشکلات گوشی کارکرده رو میتونید مثه سایر دستگاههای دیگه متوجه بشید
مثلا هنگ کنه مدام
یا اینکه مکالمه کنید و صدا نره، صدا ضعیف باشه و آنتن دهی قطع و وصل بشه ال سی دی مشکل داشته باشه و ....
که هم به مرور میتونید متوجهشون بشید و هم به تدریج
تفاوت قیمتشون هم اگه نو بخرید حدود 100 تومن هست اما دست دوم باشه یکم کمتره

موفق باشید.

soroush20
08-08-2011, 20:41
ممنون.میشه بگین قیمت نو 3GS16گیگ آنلاک الان چنده؟رنگهاش باهم تفاوت قیمت دارن؟

من میخوام سفیدشو بخرم.

joe_satriani
08-08-2011, 21:08
ممنون.میشه بگین قیمت نو 3GS16گیگ آنلاک الان چنده؟رنگهاش باهم تفاوت قیمت دارن؟

من میخوام سفیدشو بخرم.

با سلام
آره رنگ سفید و مشکی باهم تفاوت قیمت حدودا 100 تومن دارن.
قیمت 16 گیگ رنگ مشکی با نوسان قیمت های متفاوت حدود 550 باید باشه.

موفق باشید.

soroush20
09-08-2011, 11:43
با سلام
آره رنگ سفید و مشکی باهم تفاوت قیمت حدودا 100 تومن دارن.
قیمت 16 گیگ رنگ مشکی با نوسان قیمت های متفاوت حدود 550 باید باشه.

موفق باشید.

خب من الان تونستم حدود560یا570 جورکنم. به نظرتون بهتر کارکرده 32 گیگ بخرم یا 16 گیگ نو؟

soroush20
09-08-2011, 13:46
1سوال دیگه.من قبلا ان 86 داشتم.

میدونید که روی گوشی های نوکیا میشه کد گذاشت.

خواستم ببینم روی اپل هم میشه این کارو انجام داد؟؟

joe_satriani
10-08-2011, 15:52
خب من الان تونستم حدود560یا570 جورکنم. به نظرتون بهتر کارکرده 32 گیگ بخرم یا 16 گیگ نو؟

با سلام
خوب مسلما نو بخرید اما حافظه کمتری داشته باشید بهتره
تا اینکه کارکرده بخرید با حافظه ی بیشتر.

موفق باشید.

1سوال دیگه.من قبلا ان 86 داشتم.

میدونید که روی گوشی های نوکیا میشه کد گذاشت.

خواستم ببینم روی اپل هم میشه این کارو انجام داد؟؟

با سلام
بله . یه قفل خیلی قوی هم داره.
مثلا میتونید طوری تنظیمش کنید که کاربر بعد از 10 بار اشتباه وارد کرد گوشی کلا ریست بشه همه چیزش
مثلا برای زمانایی به درد میخوره که گوشیتون گم بشه خدای نکرده.
اینطوری اطلاعات شخصیتون به دست کسی نمیرسه.

موفق باشید.

soroush20
10-08-2011, 16:18
این برنامه روخودگوشی هست یا اینکه باید نصب بشه؟

برنامه خیلی خوبیه!!

معذرت میخوام 1سوال دیگه.

فرق بین 16 و32 همون رمش هست؟؟؟

brave_ie
10-08-2011, 16:27
آقا حالا که شما انقدر خوب جواب میدید قیمت کارکرده رو هم میگید
قیمت کارکرده 4 سفید هم بگید ممنون

joe_satriani
10-08-2011, 16:40
این برنامه روخودگوشی هست یا اینکه باید نصب بشه؟

برنامه خیلی خوبیه!!

معذرت میخوام 1سوال دیگه.

فرق بین 16 و32 همون رمش هست؟؟؟

با سلام
خیر . نیاز به نصب برنامه ی خاصی نیست. داخل تنظیمات خود گوشی هست.
بله تنها فرقشون همون میزان حافظه هست.

موفق باشید.

آقا حالا که شما انقدر خوب جواب میدید قیمت کارکرده رو هم میگید
قیمت کارکرده 4 سفید هم بگید ممنون

با سلام
قیمت تقریبی کارکرده 3gs رو توی پست های قبل گفتم حدودا چقده.
سفید 4 هم کارکردش باید حدود 850 تومن باشه.

موفق باشید.

Sharokhi
11-08-2011, 03:53
سلام
ميشه با vpn ايفون بدون وایرلس با سيمكارت ايرانسل كار كرد

joe_satriani
11-08-2011, 15:14
سلام
ميشه با vpn ايفون بدون وایرلس با سيمكارت ايرانسل كار كرد

با سلام
شدن میشه اما به شرطی که ایرانسل اتصال وی پــی ان رو بلاک نکرده باشه

موفق باشید.

mohammad 15
11-08-2011, 15:23
بله واقعا ایفون گوشی عالی هست وهیچوقت ازش خسته نمیشید من خودم فور دارم و وتقعا بینظیر هستش

Sharokhi
11-08-2011, 15:38
سلام دوستان
ميشه با v-p-n ايفون بدون وايرلس با سيمكارت ايرانسل كار كرد

بهنازی
12-08-2011, 21:23
آیا با آیفون و سیمکارت های ایران میشه کار کرد و ریجست میشه ؟

atseh
13-08-2011, 08:18
سلام دوستان من میخوام IPhone 3G بخرم
میخواستم بپرسم در حال حاضر آخرین قیمتش چنده و آیا گوشی با همین قیمت هست که از این گوشی بهتر باشه؟؟
البته خودم به آیفون علاقه خاصی دارم :3::31:
ممنونم اگه راهنمایم کنید!!:46:

atseh
13-08-2011, 08:43
با سلام
دقیقا منظور من از آنلاین و آفلاین همین بود که شما اگه نقشه ها رو نداشته باشید برای لود کردن و استفاده از نرم افزارهای جی پی اس باید به اینترنت وصل باشید و نقشه ها رو همونجا به صورت لحظه ای دریافت کنن
اما اگه از قبل نقشه ها رو داشته باشید به صورت آفلاین اگه اینترنت هم نداشته باشید نقشه ها رو دارید.
نقشه هاش قابل دریافت هست اما نه اونقدرا راحت
یکم باید سرچ و این سایت اون سایت زیاد رفت.

موفق باشید.

خوب حالا چطوری میشه آفلاین رو پیدا کرد؟؟
منظورتون اینه که باید دانلود کرد و ریخت تو گوشی یا اینکه باید گوشی رو متصل سیستم کنیم و از اونجا مستقیم بریزیم تو گوشی؟؟

ممنون

joe_satriani
13-08-2011, 19:45
خوب حالا چطوری میشه آفلاین رو پیدا کرد؟؟
منظورتون اینه که باید دانلود کرد و ریخت تو گوشی یا اینکه باید گوشی رو متصل سیستم کنیم و از اونجا مستقیم بریزیم تو گوشی؟؟

ممنون

با سلام
بله باید بریزید با نرم افزار داخل گوشی و بعد استفاده کنید.
اطلاعات بیشتری متاسفانه ندارم برای کارکردش.

موفق باشید.

میخواستم بپرسم در حال حاضر آخرین قیمتش چنده و آیا گوشی با همین قیمت هست که از این گوشی بهتر باشه؟؟

با سلام
iPhone 3g یا iPhone 3gs ؟؟
چون این دو مدل فرق زیادی باهم دارن.
از لحاظ سخت افزاری
مدل 3gs که آخرین سری از سری 3 هست حدود 600 تومن قیمت داره.

موفق باشید.

آیا با آیفون و سیمکارت های ایران میشه کار کرد و ریجست میشه ؟

باسلام
دقیقا خواسته و منظورتون رو بیان کنید.

موفق باشید.

سلام دوستان
ميشه با v-p-n ايفون بدون وايرلس با سيمكارت ايرانسل كار كرد

با سلام
بله میشه . منتها اپراتور ایرانسل نباید وی پــی ان رو روی سرویس خودش بلاک کرده باشه.

موفق باشید.

MojiOS
14-08-2011, 20:17

اگر قصد خرید iPhone 3g رو دارید بهتره با صرف یه کم پول بیشتر 3gs بگیرید! چون صفحه نمایش 3gs و قدرتش خیلی بیشتر و بهتر از 3g هست!

بهنازی
14-08-2011, 20:45
ممنونم میگم مثلا با خمراه اول انتن میده و سریال گوشی ریجست شده ؟
پس چی از طرف ایفون تحریم شده برای ایران؟

joe_satriani
14-08-2011, 20:55
ممنونم میگم مثلا با خمراه اول انتن میده و سریال گوشی ریجست شده ؟
پس چی از طرف ایفون تحریم شده برای ایران؟

با سلام
خوب چون سیم کارتهای اپراتورهایی که داخل ایران ارائه میشن استاندارد بین المللی رو دارن
و هیچ فرقی با سیم کارتهایی که مثلا در فرانسه ارائه میشن، ندارن.
اینکه میگن تحریم کرده برای موارد دیگری هست.
مثلا شرکت اپل ایران رو تحریم کرده هیچ اپل استوری ای داخل ایران نزدن !!

موفق باشید.

atseh
20-08-2011, 09:33
با سلام

با توجه به گفته دوستان میریم که Iphone 3Gs بگیرم! اما سوال؟!

1-قیمتی که گفتید واسه چند گیگه و اگه میشه قیمت 8 و 16 و 32 چنده دقیقا؟!

تفاوت اصلی این گوشی با 3g چیه؟؟

ممنون :3: :40:

MojiOS
20-08-2011, 11:11
با سلام

قیمت رو اطلاعی ندارم ! تفاوت 3g با 3gs در قدرت پردازنده و تصویرشون هست:46:

joe_satriani
20-08-2011, 20:39
با سلام

با سلام
تفاوتش رو همونطور که دوستمون گفتن در میزان رم مربوط به دستگاه و پردازشگر و یه سری قطعات دیگه هست.
قیمت 3gs هم در حال حاظر 630 هست.

موفق باشید.

atseh
21-08-2011, 06:50
با سلام
تفاوتش رو همونطور که دوستمون گفتن در میزان رم مربوط به دستگاه و پردازشگر و یه سری قطعات دیگه هست.
قیمت 3gs هم در حال حاظر 630 هست.

موفق باشید.

آقا خیلی ممنون از جواب دادن به سوالم اما من تو حافظه داخلی گیرم!!
یعنی 32
16و

چند تومنه؟؟؟

اینی که میگین 630000تومن یعنی چند گیگه؟؟ :3:

بازم ممنون :40:

MojiOS
21-08-2011, 09:45
سعی کن ولی 32 بگیری ! چون واقعا جا کم میاری! بازی ها و برنامه ها پر حجمن و سریع پر میشه حافظه.

joe_satriani
22-08-2011, 15:01
آقا خیلی ممنون از جواب دادن به سوالم اما من تو حافظه داخلی گیرم!!
یعنی 32
16و

چند تومنه؟؟؟

اینی که میگین 630000تومن یعنی چند گیگه؟؟ :3:

بازم ممنون :40:

با سلام
620 فکر کنم 16 باشه و 680 هم 32 گیگ

موفق باشید.

takin_soft
23-08-2011, 03:48
دوستان می دونم تاپیک واسه iiphon 3g هست ولی من یه سوالی راجع به iphon 4 دارم . می خوام ببینم چه جوری می تونم لیست تماس ها رو تک تک پاک کنم نه کلش رو ،چون همچیمچن آپشنی نداره. کسی می دونه؟

MojiOS
23-08-2011, 12:25
دوستان می دونم تاپیک واسه iiphon 3g هست ولی من یه سوالی راجع به iphon 4 دارم . می خوام ببینم چه جوری می تونم لیست تماس ها رو تک تک پاک کنم نه کلش رو ،چون همچیمچن آپشنی نداره. کسی می دونه؟
تک تک پاک نمی کنه. باید همه رو با هم پاک کنید

joe_satriani
23-08-2011, 15:36

با سلام
در تکمیل صحبت های دوستمون؛ اگه گوشیتون جیلبریک شده باشه و cydia رو داشته باشید میتونید پک call delete رو از توش نصب کنید و بتونید تک تک هم پاک کنید.

موفق باشید.

mr.dengo
05-09-2011, 00:26
بچه ها الان 3gs سفید 16 گیگ رو تو بازار چند میخرن ؟ تقریبی؟

joe_satriani
05-09-2011, 20:08
بچه ها الان 3gs سفید 16 گیگ رو تو بازار چند میخرن ؟ تقریبی؟

با سلام
اگه تر و تمیز باشه شاید 500 اینا بخرن

موفق باشید.

scope82
17-09-2011, 12:07
سلام
من یه نرم افزار دانلود کردم که یه پوشه هست به نام Smack Gugl.app
وقتی هم که بازش میکنم تمام عکسای بازی رو میشه دید
چطوری باید نصبش کرد ؟؟

joe_satriani
17-09-2011, 20:02
سلام
من یه نرم افزار دانلود کردم که یه پوشه هست به نام Smack Gugl.app
وقتی هم که بازش میکنم تمام عکسای بازی رو میشه دید
چطوری باید نصبش کرد ؟؟

با سلام
دوست عزیزم سعی کنید یه جا مطرح کنید

موفق باشید.

MOHAMMAD2010
08-10-2011, 12:10
بچه ها یه سوال : فرق آیفون آنلاک فاکتوری و آیفونی که لاک باشه ولی آنلاکش کرده باشن چیه ؟

joe_satriani
08-10-2011, 19:04
بچه ها یه سوال : فرق آیفون آنلاک فاکتوری و آیفونی که لاک باشه ولی آنلاکش کرده باشن چیه ؟

با سلام
فرقش برای بعدا هست.
که زمانی فریمور آپدیت شه شما هم آپدیت کنید باز گوشیتون لاک میشه و باید اینقد وایسید تا برنامه برای آنلاک کردنش بیاد.
کلا دردسر داره لاک. مگه اینکه ازش به عنوان آیپاد بخواید استفاده کنید :20:

موفق باشید.

mohsen_nz87
20-10-2011, 20:36
سلام دوستان
من دنبال یه 3gs سفید و تمیز برای خرید میگردم .
اگه کسی میخواد گوشیش رو بفروشه یا واسه فروش سراغ داره بهم پیغام خصوصی بده .
ممنون

DΔRK
11-11-2011, 14:00
آیا این گوشی به صورت نو در بازار موجود هست؟
اگر هست قیمتش چقدره؟
و میشه از کجا خرید؟
نمایندگی داره اپل توو ایران؟

resident
12-11-2011, 10:03
سلام (یه مدت غایب بودم تازه برگشتم، اما با کوله باری دانش از آیفون:2:)
یه آیفون 3جی-اس هستش که بدون مشکل روشن میشه و بالا میاد و... اما وقتی به حالت اسلیپ میره یا صفحه نمایش خاموش میشه وقتی دوباره روشن میکنی فقط صفحه سفید نشون میده؛ صفحه نمایش کار میکنه اما چیزی که نشون میده فقط سفیده! شده گوشی نابینایان:10:
باید ری استارت داد، اونوقت صفحه نمایش تصویرش برمیگرده؛ نظرتون چیه؟ چرا فقط موقع اسلیپ اینطوری میشه؟!

joe_satriani
12-11-2011, 20:37
سلام (یه مدت غایب بودم تازه برگشتم، اما با کوله باری دانش از آیفون:2:)
یه آیفون 3جی-اس هستش که بدون مشکل روشن میشه و بالا میاد و... اما وقتی به حالت اسلیپ میره یا صفحه نمایش خاموش میشه وقتی دوباره روشن میکنی فقط صفحه سفید نشون میده؛ صفحه نمایش کار میکنه اما چیزی که نشون میده فقط سفیده! شده گوشی نابینایان:10:
باید ری استارت داد، اونوقت صفحه نمایش تصویرش برمیگرده؛ نظرتون چیه؟ چرا فقط موقع اسلیپ اینطوری میشه؟!

با سلام
جیلبریکش کردید؟ احتمال میدم سیستم عاملش بهم ریخته برای گرافیکش.
یه دور ریستور کنید سیستم عامل رو و دوباره نصب کنید.

موفق باشید.

resident
22-11-2011, 23:08
با سلام
جیلبریکش کردید؟ احتمال میدم سیستم عاملش بهم ریخته برای گرافیکش.
یه دور ریستور کنید سیستم عامل رو و دوباره نصب کنید.

موفق باشید.

مشکل از CPUش بود:20:

+::::MehrdaD::::+
04-12-2011, 21:07
قیمتش الان چه جوریه و ارزش خرید رو داره نسبت به IPHONE 4S و اصلشو شنیدم که پیدا نمیشه
و تو بازار فقط چینیه؟
باتشکر

dragon2410
28-12-2011, 16:24
یه سوال دوستان: الان میشه 3جی اس رو روی 5.0.1 جیل بریک کرد؟ مال من لاک هستش و مجبورم جیل کنم الان روی 4.2.1 هستم و بیس بندم رو همون زمان به اجبار به 06.15.00 بردم که جیلبریک شه.
الان راهی هست که برم به 5.0.1 حداقل جیلبریک بشه بتونم به عنوان آیپاد ازش استفاده کنم؟

shahriar_669
08-03-2012, 15:50
سلام
دوستان من نرم افزار find my iphone رو نصب کردم وقتی اکانتم رو تو setting>.... وارد میکنم این پیغام رو میده : this device is not qualified for free mobileme service. خود سایت mobile me هم میگه اول باید از گوشیت وصل بشی . چکار باید بکنم تا درست بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی

azh
09-03-2012, 19:06
سلام/ آقا ما دیشب یک 3gs دست دوم خریدیم. اپ زیاد داشت. ولی من چون کلا جیلبریک نمی کنم یعنی آی پدم رو هم نکردم رفتم توی ستینگ و ریست زدم تا بعدش آپدیتش کنم. بعد یک سیب خالی اومد. توی اینترنت سرچ کردم نوشته بود برم تو دی اف یو و بعد به آیتیونز وصلش کردم اول فایل ریستور رو دانلود کردم و ارور 3194 میداد ولی بعد با خود آیتیونز آپدیت انجام شد ولی آخرش می نویسه برای اکتیو کردن سیم کارت داخل گوشی شما نیست، (در حالی که هست) و با خود گوشی هم که توی همین مرحله اکتیو کردن گیر کرده ممنون میشه پاسخ بدید. الان آیا بدون جیلبریک میشه اکتیوش کرد و در ضمن فروشنده گفت آنلاک فکتوریه

DJ.Mamal
10-03-2012, 10:16
یه سوال دوستان: الان میشه 3جی اس رو روی 5.0.1 جیل بریک کرد؟ مال من لاک هستش و مجبورم جیل کنم الان روی 4.2.1 هستم و بیس بندم رو همون زمان به اجبار به 06.15.00 بردم که جیلبریک شه.
الان راهی هست که برم به 5.0.1 حداقل جیلبریک بشه بتونم به عنوان آیپاد ازش استفاده کنم؟

با بیس بند 6.15.00 میتونی روی ios5.0.1 براحتی جیل بریک و انلاک کنی..باید کاستوم فیرم ور نصب کنی
اینجا رو ببین

سلام/ آقا ما دیشب یک 3gs دست دوم خریدیم. اپ زیاد داشت. ولی من چون کلا جیلبریک نمی کنم یعنی آی پدم رو هم نکردم رفتم توی ستینگ و ریست زدم تا بعدش آپدیتش کنم. بعد یک سیب خالی اومد. توی اینترنت سرچ کردم نوشته بود برم تو دی اف یو و بعد به آیتیونز وصلش کردم اول فایل ریستور رو دانلود کردم و ارور 3194 میداد ولی بعد با خود آیتیونز آپدیت انجام شد ولی آخرش می نویسه برای اکتیو کردن سیم کارت داخل گوشی شما نیست، (در حالی که هست) و با خود گوشی هم که توی همین مرحله اکتیو کردن گیر کرده ممنون میشه پاسخ بدید. الان آیا بدون جیلبریک میشه اکتیوش کرد و در ضمن فروشنده گفت آنلاک فکتوریه

اول از همه آخرین ورژن آیتونز رو نصب کن
فیرم ورت رو آپدیت کن
و چک کن که فروشنده راست گفته باشه که آنلاکه !!!:31:
وگرنه باید آنلاک بشه تا اکتیو بشه...در ضمن تو ورژن 5.0.1 برای اکتیو کردن نیازی به کامپیوتر نیست

MojiOS
10-03-2012, 20:11
قیمتش الان چه جوریه و ارزش خرید رو داره نسبت به IPHONE 4S و اصلشو شنیدم که پیدا نمیشه
و تو بازار فقط چینیه؟
باتشکر
4S الان 1850 هستش! 3gs رو قیمت ندارم

kasra2002
18-03-2012, 16:01
سلام
یه دونه از اونور ابها گیرم اومده ولی هیچ کاری باهاش نمی تونم انجام بدم
پر از برنامست و تمام کارای اینترنتیو انجام میده بیرون بردم نمایندگی میگفت ورژنش هنوز نیومده چه راهی رو پیشنهاد میدین که بتونم ازش استفاده کنم
ممنون

joe_satriani
19-03-2012, 11:10
سلام
یه دونه از اونور ابها گیرم اومده ولی هیچ کاری باهاش نمی تونم انجام بدم
پر از برنامست و تمام کارای اینترنتیو انجام میده بیرون بردم نمایندگی میگفت ورژنش هنوز نیومده چه راهی رو پیشنهاد میدین که بتونم ازش استفاده کنم
ممنون

با سلام
یعنی گوشی لاک هست؟ سیم کارت رو میذارید آنتن نداره؟

موفق باشید.

kasra2002
22-03-2012, 19:02
با سلام
یعنی گوشی لاک هست؟ سیم کارت رو میذارید آنتن نداره؟

موفق باشید.
والا جا سیم کارتی نداره اصلا باید براش بخرم ولی نمایندگی گفت که لاکه نمی دونم چکارش کنم
ممنون

zadis
02-04-2012, 18:39
دوستان یه ایفون 3 دارم که قسمت بالاش پیکسل سوخته داره . بهترین راه چیه آیا ال سی دی عوض کنم .؟؟ و خرجش چقدر میشه ؟؟؟ ممنون

joe_satriani
02-04-2012, 21:28
دوستان یه ایفون 3 دارم که قسمت بالاش پیکسل سوخته داره . بهترین راه چیه آیا ال سی دی عوض کنم .؟؟ و خرجش چقدر میشه ؟؟؟ ممنون

با سلام
پیکسل های سوختش در چه حده؟
آره راهی ندارید باید بخرید و عوض کنید.
قیمتش متفاوته. باید یه جایی ببرید که خوش انصاف باشه هم واسه تعویضش هم واسه خود ال سی دی.

موفق باشید.

emadpumad
03-04-2012, 11:17
والا جا سیم کارتی نداره اصلا باید براش بخرم ولی نمایندگی گفت که لاکه نمی دونم چکارش کنم
ممنون

جا سیم کارتی نداره ؟؟؟
باید بخری براش؟
میشه بیشتر توضیح بدی

Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk

alinaghd
07-04-2012, 20:50
سلام
می خواستم بپرسم کسی قیمت جدید بعد از عید 91 3GS رو کسی می دونه به من بگه ؟
یه چیز دیگه اینکه , این سری هایی که دست دومه چجوری؟ میشه اطمینان کرد؟

kasra2002
14-04-2012, 18:28
جا سیم کارتی نداره ؟؟؟
باید بخری براش؟
میشه بیشتر توضیح بدی

Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
یه پایه هست که میاد بیرون و سیم توی اون قرار می گیره نمی دونم چیه
اونو نداره مال من یعنی میگن افتاده
فقط می تونم باهاش از اینترنت استفاده کنم

1clik
07-07-2012, 23:30
سلام يكي از دوستان ميخان آيفونش كه 3gs 32 هستش رو بفروشه چندازش بردارم انصافه يه كم خط و خش داره ولي باز خوبه؟
1- آيا مشكل بلوتوث اين گوشي آيا حل شده ميشه از گوشيهاي ديگه بلوتوث بگيره
2- آيفونها دسك تاپ ندارن ولي شنيدم نرم افزاري براش اومده كه مشكل رو حل ميكنه صحت داره يعني مثل گوشيهاي ديگه وقتي بازش ميكني اول بره دسك تاپ بعد بزني به منو اصلي

1clik
11-07-2012, 23:41
عجب انجمن فعالي دارين؟
واقعا كه

h!tman
11-07-2012, 23:54
دوستان اینجا از روی لطفتشون به سوالات پاسخ میدن. وظیفه ندارند که 24ساعت/7روز هفته آماده و آنلاین باشند
1-بله.
2- دسکتاپ چیه؟! گوشی از لاک در بیارید مستقیم به منو نمیره. به چپ ،راست اسکرول کنید
قیمتش هم 500خوبه

Pourya-pc
12-07-2012, 00:43
سلام يكي از دوستان ميخان آيفونش كه 3gs 32 هستش رو بفروشه چندازش بردارم انصافه يه كم خط و خش داره ولي باز خوبه؟
1- آيا مشكل بلوتوث اين گوشي آيا حل شده ميشه از گوشيهاي ديگه بلوتوث بگيره
2- آيفونها دسك تاپ ندارن ولي شنيدم نرم افزاري براش اومده كه مشكل رو حل ميكنه صحت داره يعني مثل گوشيهاي ديگه وقتي بازش ميكني اول بره دسك تاپ بعد بزني به منو اصلي

بین 500 تا 550 ارزش داره که بستگی به تمیز بودنش داره .
1-بله مشکلی نبوده که حل بشه ، شما با جلبریک و هزینه ی 20 تومن میتونید برنامه بلوتوث رو خریداری و نصب کنید . بیرون هم این کار رو انجام میدن .
2-آیفون چیزی به اسم منو نداره ، شما یک صفحه هوم دارید و صفحات بعدش هم میتونید برنامه هاتون رو قرار بدید .

alinasrollahi
12-08-2012, 15:39
يه ٣جي اس لاك دارم كه با كاستوم فريمور ٥.١.١ جيلبركش كرده بودم و بخاطر اينكه كمي كند شده بود خواستم ريستور مجددش كنم با فريمور اصلي ولي بعد از ريستور اكتيو نميشد تا اينكه با رد اسنو جيلبرك و اكتيوش كردم ولي سيم كارت رو نميشناخت خيلي كارها رو كردم ولي نشد حالا كسي كه اين مشكل رو داشته و يه راهي براي حلش سراغ داشته باشه ممنون ميشم كمك كنيد چونكه يه نفر بهم گفت گوشيم ديگه از دست رفته در ضمن بيسباند هم قبل از ريستور مجدد ٦.١٥.٠٠ بود و بعدش در حاليكه با رد اسنو جيلبرك و اكتيو كردم و ارجينال فريمور رو بهش دادم همون بيسباند باقي موند لطفأ كمك كنيد
ممنون

alinasrollahi
15-08-2012, 23:29
کسی نیست به فریاد دل ما برسه؟

s30n4
26-08-2012, 20:20
گوشیم رو میزنم تو شارژ یا به کامپیوتر وصل میکنم پیغام میده که charging is not supported with this accessory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])باید چی کار کنم؟؟ بعضی وقتا چند لحظه شارژ میکنه و بعد این خطا رو میده! مشکل از کجاست؟

bixbox
01-09-2012, 01:16
3gs خوش قیمت برای فروش ندارید ؟؟؟؟
32 گیگ

pedramakaay
17-09-2012, 22:57
دوستان سلام...

من وقتی می خوام وارد برنامه ایمیل ها بشم (همون آیکون آبی که کنار سافاری است و میشه باهاش ایمیل ها رو چک کرد) ناگهان کرش می کنه و باز نمیشه...

مشکل چیه؟ همه برنامه ها سالم هستند فقط این ایمیل به مشکل خورده...

ممنون میشم راهنمایی کنید...

با تشکر

majid322
05-01-2013, 16:09
دوستان من تو این مورد صفر صفرم..:دی
.
هیچی در مورد جلبریک و چیزای دیگه نمیدونم...یکی از دوستان گوشی iphone 3gs ش رو برام اورده تا براش نصب کنم..
.
ممنون میشم راهنمایی کنید..

Mool Tee
05-01-2013, 19:16
بلوتوث ایفون به طور کل بسته هست و نمیشه ازش چیزی به گوشی دیگه ای فرستاد ! برای انکار فقط باید جیلریک بشه که با یک سرچ ساده تو گوگل اموزش جیلبریکش میاد! بعد از جلبریک میتونید یا یک توییک ساده اون رو راه بندازید که البته یک سری مشکلات داره که اگه میخواین سالم باشه باید تویک رو بخرید!

majid322
05-01-2013, 19:25
ممنون...این اموزش برای جیلبریک کردن تایید میشه ؟ راستی مدل گوشی 3G هست نه 3GS .

Mool Tee
06-01-2013, 05:12
من باید ورژن دقیق ios شما رو بدونم! متاسفانه ایفون 3g به ios 5 اپدیت نمیشه!! برای فهمیدن اینکه ورژن iOS چنده توی گوشی به Settings بعد به General و به About برین ! (ولی من اونطور که می دونم جیلبریک درست و حسابی برای iPhone 3g نیومده!)
اون چیزی که جلوی ورژن نوشته رو به من بگید! اگه میخواین ببینین به بالاتر اپدیت میشه یا نه وقتی گوشی رو به PC وصل میکنید برنامه iTunes رو اجرا کنید ببینید پیام اپدیت میاد یا نه!
:n01:

majid322
06-01-2013, 10:33
ورژن گوشی 4.2.1 هست....اگه میشه مرحله به مرحله توضیح بدید..ممنون

Mool Tee
06-01-2013, 22:16
شما باید با همون اموزش که توی 2 تا پست بالاتر گذاشتین ابتدا گوشیتون رو جیلبریک کنید! بعد یه برنامه به اسم Cydia به گوشیتون اضافه میشه ! بعد از طریق اون میتونید بلوتوث رو درست کنید
برای اینکار : شما باید در سیدیا به قسمت Sources برید و repo.insanelyi.com رو ادد کنید! و بعد برنامه AIR BLUE Sharing رو نصب کنید!

Bahoz
08-04-2013, 23:50
دوستان من یه‌ آیفون 3gs دارم با فریمور 6.1.2 خواستم با این روش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنلاک کنم. تو مرحله‌ 3 موند. الان از dfu در نمیاد. هر کاری که‌ تو سایتهای انگلیسی و فارسی بود کردم. هر روشی که‌ بود تست کردم. نمیدونم چکار کنم لطفا کمک.

Mool Tee
09-04-2013, 14:40
دوستان من یه‌ آیفون 3gs دارم با فریمور 6.1.2 خواستم با این روش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنلاک کنم. تو مرحله‌ 3 موند. الان از dfu در نمیاد. هر کاری که‌ تو سایتهای انگلیسی و فارسی بود کردم. هر روشی که‌ بود تست کردم. نمیدونم چکار کنم لطفا کمک.

شما از چیز پی ان یا hotspot shield استفاده کن و بزن ریستور کنه باید درست بشه !

Mool Tee
09-04-2013, 14:41
دوستان سلام...

من وقتی می خوام وارد برنامه ایمیل ها بشم (همون آیکون آبی که کنار سافاری است و میشه باهاش ایمیل ها رو چک کرد) ناگهان کرش می کنه و باز نمیشه...

مشکل چیه؟ همه برنامه ها سالم هستند فقط این ایمیل به مشکل خورده...

ممنون میشم راهنمایی کنید...

با تشکر

جلبریک کردید؟توییک خاصی نصب نکردید؟ شاید با ریستور حل بشه

گوشیم رو میزنم تو شارژ یا به کامپیوتر وصل میکنم پیغام میده که charging is not supported with this accessory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باید چی کار کنم؟؟ بعضی وقتا چند لحظه شارژ میکنه و بعد این خطا رو میده! مشکل از کجاست؟

به احتمال زیاد شارژر خراب شده ! یعنی با usb هم وصل میکنید اینطوره؟ من یک راهی بلدم ! شما گوشی رو بزن به شارژ وقتی اون اروره میاد همینجور بزار باشه ! میبینی که شارژ میشه ولی اهسته ! بزار به 20 % برسه بعد یو اس بی رو در بیار دوباره بزن درست میشه

Bahoz
09-04-2013, 20:51
شما از چیز پی ان یا hotspot shield استفاده کن و بزن ریستور کنه باید درست بشه !

با phree gate هم جواب میده‌؟

Bahoz
14-04-2013, 00:38
با iphone 3gs چطور میتونم با کابل از طریق کامپیوترم به‌ اینترنت وصل بشم؟

khelane
16-04-2013, 20:25
سلام خدمت تمام دوستان و کاربران
بنده یه ایفون 3gs خریدم کارکرده و مال دوستم بوده اونم به دلیل نیاز مالی فروخته
الان من میخوام روش برنامه بریزم و ورژنش هم اگه نیازه یا نیاز بود ببرم بالا این مشخصات گوشی هست
ورژن
5.1.1(9b206)
خدمات دهنده
carrier 12.0
مدل
mc141dn
imei:
فکر کنم کافی باشه تو یه سایت دیدم این پارت نامبر لاک هست ولی من سیمکارت ایرانسل رو وصل کردم راحت جواب داد و کلی برنامه و .. داره
الان من اگه به ورژن بالاتر نصبش کنم مشکل بیاره فرضا لاک بشه درست میشه؟
دوم چطوری برنامه رو نصب کنم یه جا گفتن اگه با ایتونز هماهنگسازی کنم کل برنامه هام حذف میشه چیکار کنم برنامه ها حذف نشه و راحت برنامه نصب کنم
شرمنده ولی بخدا گیج کننده هست مخصوصا تو سایت ها که هرکی یه روش میزاره
میخوام ببینم بهترین روش برای نصب چی هست و ...
ضمنا یه هندزفری اصل و تقلبی رو چگونه از هم جدا کنم بخرم واسه شارژر هم همینطور
با سپاس

Mool Tee
16-04-2013, 21:07
سلام خدمت تمام دوستان و کاربران
بنده یه ایفون 3gs خریدم کارکرده و مال دوستم بوده اونم به دلیل نیاز مالی فروخته
الان من میخوام روش برنامه بریزم و ورژنش هم اگه نیازه یا نیاز بود ببرم بالا این مشخصات گوشی هست
ورژن
5.1.1(9b206)
خدمات دهنده
carrier 12.0
مدل
mc141dn
imei:
فکر کنم کافی باشه تو یه سایت دیدم این پارت نامبر لاک هست ولی من سیمکارت ایرانسل رو وصل کردم راحت جواب داد و کلی برنامه و .. داره
الان من اگه به ورژن بالاتر نصبش کنم مشکل بیاره فرضا لاک بشه درست میشه؟
دوم چطوری برنامه رو نصب کنم یه جا گفتن اگه با ایتونز هماهنگسازی کنم کل برنامه هام حذف میشه چیکار کنم برنامه ها حذف نشه و راحت برنامه نصب کنم
شرمنده ولی بخدا گیج کننده هست مخصوصا تو سایت ها که هرکی یه روش میزاره
میخوام ببینم بهترین روش برای نصب چی هست و ...
با سپاس

راستش در مورد سوال اولی نمی دونم چی بگم ولی اگه لاک بوده و بعد به طور قانونی با خود شرکت انلاک شده فکر نکنم مشکلی پیش بیاد!
در مورد سوال دوم هم شما دو روش رو میتونید در پیش بگیرید ! 1- برنامه اصل ! 2-جیلبریک !
1- برنامه اصل : شما با این روش با خرید برنامه های اورجینال از ایتونز روی گوشیتون نصب میکنید و لذت میبرید !
2- جیلبریک : این روش کاملا برعکس اورجینال هست و شما نیازی به پرداخت پول ندارید ! شما دیوایستون رو جیلبریک میکنین و برنامه کرک شده نصب می کنید ! ( به نظر من این راه بهتره )
برای اینکه برنامه هاتون نپره میتونید از برنامه های ITOOLS یا Ifun box استفاده کنید البته اینا فقط در روش 2 جواب میده ! اگه برنامه های روی گوشی اصل هست میتونید اونا رو به ایتونز منتقل کنید !

خرید از جای مطمئن تضمین اصل بودنشه !

موفق و پیروز باشید ! سوالی بود بپرسید !:n12:

khelane
16-04-2013, 22:22
راستش در مورد سوال اولی نمی دونم چی بگم ولی اگه لاک بوده و بعد به طور قانونی با خود شرکت انلاک شده فکر نکنم مشکلی پیش بیاد!
در مورد سوال دوم هم شما دو روش رو میتونید در پیش بگیرید ! 1- برنامه اصل ! 2-جیلبریک !
1- برنامه اصل : شما با این روش با خرید برنامه های اورجینال از ایتونز روی گوشیتون نصب میکنید و لذت میبرید !
2- جیلبریک : این روش کاملا برعکس اورجینال هست و شما نیازی به پرداخت پول ندارید ! شما دیوایستون رو جیلبریک میکنین و برنامه کرک شده نصب می کنید ! ( به نظر من این راه بهتره )
برای اینکه برنامه هاتون نپره میتونید از برنامه های ITOOLS یا Ifun box استفاده کنید البته اینا فقط در روش 2 جواب میده ! اگه برنامه های روی گوشی اصل هست میتونید اونا رو به ایتونز منتقل کنید !

خرید از جای مطمئن تضمین اصل بودنشه !

موفق و پیروز باشید ! سوالی بود بپرسید !:n12:

ممنون عزیز از راهنماییتون
دوستم گفت مشکلی نیست ولی میترسم مشکل ساز بشه (ایا واقعا نیاز دارم به ورژن 6.1 اپدیتش کنم)چون من برنامه زیاد نصب میکنم الان هم دنبال برنامه میگردم دان کنم انشالله نصب کنم
الان گوشیم من فرضا جیلبریک شده و برنامه نصب شده من تو سیستم خودم از چه برنامه ای میتونم فایلهای دانلودی رو بریزم توش
راستی تو گوشی هم یه چیزای هست برنامه
cydia
installer
یه چندتا بود الان گوشی دم دستم نیست
با سپاس

Mool Tee
17-04-2013, 14:34
بله وقتی سیدیا نصب هست یعنی جیلبریک شده ! شما برنامه مورد نظر از سایت هایی مثل اپل اپس که ایرانی و عالی هست دانلود کنید و با برنامه iTools نصب کنید ! موفق و پیروز باشید عزیز!
در مورد اپدیت هم عزیز چون از لحاظ ظاهری زیاد تفاوتی نمی کنه با 5 ولی بهتر شده ولی سرعتش بیشتر میشه و امکانات بهتری ارائه میده ! انتخاب با خودتونه ولی 5 هم خوبه !

khelane
18-04-2013, 21:13
واقعا ممنون دیشب هردو برنامه رو دانلود کردم
فقط میشه یه لینک بدی از مشخصات ورژن 6 و ورژن 5 ببینم ارزش داره ارتقاش بدم یا نه
ضمنا یه سوال دیگه
امروز یه صدا رو ضبط کردم واسه تست ببینم کجا ذخیره میشه برنامه ifile رو بازکردم هرچی گشتم نبود
نمیدونم کجا ذخیره میشه
یه مرجع اولیه واسه کار با ios چیزی در این مایه ها بلدی زیاد مزاحم نشم
با سپاس

گوموش
05-05-2013, 21:35
سلام
دوستان ما یه سامسونگ گلکسی s3 داریم که می خواییم با آیفون 4s 64gigمعاوضه کنیم، نظرتون چیه؟
بگیرم ؟ نگیرم؟ چقدر بالا سر بدم خوبه؟
رنگ آیفون مشکیه و تمیز
اس3 هم آبی بسیار تمیز
ممنون میشم راهنماییم کنید:n11:

Mool Tee
05-05-2013, 22:20
سلام
دوستان ما یه سامسونگ گلکسی s3 داریم که می خواییم با آیفون 4s 64gigمعاوضه کنیم، نظرتون چیه؟
بگیرم ؟ نگیرم؟ چقدر بالا سر بدم خوبه؟
رنگ آیفون مشکیه و تمیز
اس3 هم آبی بسیار تمیز
ممنون میشم راهنماییم کنید:n11:
به نظر من نمی ارزه با 4س عوض کنید لااقل با 5 ! ولی من جای شما بودم عوض میکردم چون ایفون یه چیز دیگست!

dragon2410
23-05-2013, 15:34
آقا من یه 3gs لاک دارم رو 5.1.1 بوت رام قدیم بیس بندشم اپدیت شده الان میتونم به 6.1.4 ریستور کنم بعد جیل و آنلاکش کنم؟