ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بزودی ادغام PSP و تلفن همراه سونی اریکسون

satttanism
29-06-2009, 13:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روزنامه ژاپنی Nikkei یکی از منابع موثقی است که قبلا هم خبر عرضه Wii Fit plus را به درستی داده بود.
این منبع اعلام کرده است کمپانی سونی در حال ساخت یک PSP جدید است که تکنولوژی Sony Ericsson را هم در آن به کار خواهد گرفت.
هرچند سونی هنوز این خبر را تائید نکرده است، اما با توجه به این که گوشی iPhone هم اکنون به یکی از برترین گوشی ها با قابلیت بازی تبدیل شده است، این حرکت سونی استراتژی مناسبی خواهد بود.
در این صورت ما شاهد عرضه یک گوشی موبایل خواهیم بود که قویترین سخت افزار را در بین گوشی های دنیا داراست.
قبلاً بارها این موضوع توسط سونی رد شده بود.

winbeta.net

MohandesMCD
29-06-2009, 14:30
من 3ساله این خبر رو هر از چندگاهی دارم میشنوم!
البته اگه این اتفاق بیفته خوبه چون نوکیا مجبور میشه به اون انگیج مسخرش یه تکونی بده

alireza fatemi
29-06-2009, 16:05
تاریخ این روزنامه کی بوده؟
آخه من این خبر رو 2 یا 3 سال پیش شنیدم

hamed1297
29-06-2009, 16:32
2باره این احتمال قوت گرفته.فقط باید صبر کرد و دید.

ali racer
29-06-2009, 17:06
من که فکر نمی کنم سونی برند پی اس پی رو به سونی اریکسون بده !

ضمنا یه رویو خوندم از پی اس پی جدید که به نظر کامل بود و نیازی هم به آپ دیتی از طرف سونی اریکسون نداشت !

hamed1297
29-06-2009, 17:36
چطوری علی.
خوب مطمئنا اگر قرار به ساخت همچین گوشی باشه فقط قابلیتهایی از نمونه اصلی رو خواهد داشت.نقطه ته خط.

SAEED_BARCELONA
29-06-2009, 23:17
حامد این که واکمن یا سایبرشات نیست که یه چیزی داشته باشه یه چیزی نداشته باشه.
من میگم احتمالش خیلی کمه ولی چون قراره بازیاش دیگه دیحیتالی عرضه بشن بعید نیست!

R@R#M@N
29-06-2009, 23:32
بنظر من امکان پذیره
همین PSP GO خودش یه گوشیه !! فقط زیر اسلایدش یه کیبورد کامل بذارن (البته نذاشتن هم نذاشتن همین جوی استیکهای پی اس پی خودش خداست :دی) همه چی هم که داره ! وای فای و 16 گیگ حافظه و بلوتوث و فقط باید یه سری تجهیزات مخابراتی روش پیاده بشه که خوراک اریکسون هست
در کل احتمالش هست یه اینترنیمنت آنلیمیت دیگه داشته باشیم !!

hussain
30-06-2009, 11:47
بنظر من امکان پذیره
همین PSP GO خودش یه گوشیه !! فقط زیر اسلایدش یه کیبورد کامل بذارن (البته نذاشتن هم نذاشتن همین جوی استیکهای پی اس پی خودش خداست :دی) همه چی هم که داره ! وای فای و 16 گیگ حافظه و بلوتوث و فقط باید یه سری تجهیزات مخابراتی روش پیاده بشه که خوراک اریکسون هست
در کل احتمالش هست یه اینترنیمنت آنلیمیت دیگه داشته باشیم !!
تایید میشه.
البته یک صفحه کلید لمسی هم لازمه:10:

R@R#M@N
30-06-2009, 19:37
یهLCD و اینترفیس تاچ یا مولتی تاچ که علاوه بر کیبورد و لمسی بودن گوشی بشه باهاش بازی هم کرد خوبه :دی !!

merikh_merikh
30-06-2009, 23:43
سلام.
ببخشید دوستان یه سوال دارم که جاش این جا نیست ولی اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم.
من مدتیه که میخام پی اس پی بگیرم ولی اطلاعاتی ازش ندارم.اگه میشه یه مقدار توضیح بدین و بگین بهترین پی اس پی تا الان چیه؟همچنین بگین چند نوع پی اس پی داریم؟
ممنون.

ninja3000sh
30-06-2009, 23:58
سلام.
ببخشید دوستان یه سوال دارم که جاش این جا نیست ولی اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم.
من مدتیه که میخام پی اس پی بگیرم ولی اطلاعاتی ازش ندارم.اگه میشه یه مقدار توضیح بدین و بگین بهترین پی اس پی تا الان چیه؟همچنین بگین چند نوع پی اس پی داریم؟
ممنون.
دوست عزیز psp برای خودش تاپیک جداگانه داره و اونجا اگه سوالتو بپرسی بهتر به نتیجه میرسی.
اینم لینکش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.

R@R#M@N
01-07-2009, 06:43
مثه اینکه خبرش به واقعیت نزدیکه ! چون اکثر سایتا دوباره این خبرو گذاشتن

SAEED_BARCELONA
01-07-2009, 09:51
اکثر سایتا خبرشون از همون nikkei هست. چتدتا منبع نداره

hamed1297
01-07-2009, 18:19
دیر یا زود باید این کار رو بکنه.